Livet är underbart

Då har julen passerat ännu en gång. Mycket trevliga juldagar som spenderades på en båt till och från Tallin med människor som ligger mig varmast om hjärtat. Älsklingen, lillasyster, mamsen, Majkel samt momme och moffa. Har varit två supermysiga dagar och jag har njutit galet av att få komma bort en sväng med personer jag älskar. Turer som denna behöver man med jämna mellanrum för att orka med vardagen. Har i alla fall haft det toppen, enda minuset är väl klantskallen jag själv som loosade mitt bankomatkort, annars var allt super (och nytt bankomatkort kommer om ca 5 dagar).

Nu är det annandag jul och jag befinner mig hemma hos la familia på falken 7. Blir att dricka och äta gott och bara umgås, sådär myspys som bara vi kan ha det. Senare blir det nog en sväng ner på stan för att träffa underbara vänner som jag träffar alldeles för sällan. Verkar som att det kommer att bli en toppenkväll, jag hoppas.

Eftersom jag bloggar så sällan nu för tiden så kan jag i alla fall informera att jag mår bra. Livet rullar på i helt rätt riktning och jag njuter av varje dag, även om vardagen med jobb inte alla dagar är så roande så har jag det jävligt bra. Att det dessutom verkar som att får jobba kvar i några månader till på mitt jobb gör inte livet sämre. Så jag har absolut ingenting att klaga på. jag har ett arbete, tak över huvudet samt människor runt omkring mig som förgyller alla dagar på året. Att man sedan drar till värmen i Thailand om två månader försämrar inte det hela heller. Näe, jag har faktiskt ingenting att klaga på. Det är underbart att leva!

RSS 2.0