Helgen

Igår blev man dyng. Men en trevlig kväll tillsammans med brudarna var det i alla fall. Dock mådde jag dåligt som en apa idag och var hur jävla seg som helst. Hur som helst så slutade det ändå med att jag gick ut idag också. En mycket trevlig kväll faktiskt där man fick träffa lite folk som man inte sett på länge. Och blev inte alls lika full som igår vilket känns hur skönt som helst. Då kanske man klarar av värmen och solen imorgon så att man kan "schteeeka" fullt ut. För jag räknar med sol imorgon. Aja, har inte så mycket mer att tillägga. Ha det.

*BiG HuGs*

Första hyran betald

Då har man precis betalt sin den första hyran. Kom hem för cirka en timme sen, tog ett bad och nu sitter jag här. Jobbet gick bra, inte alls lika segt som igår men än dock lugnt. Imorgon börjar man klockan sju och jobbar till fem. Ska dock försöka att flexa ut lite tidigare då jag ska träffa Märy och Vickis. Hoppas inte att jag kommer att vara alltför seg imorgon kväll, vet ju hur det har varit tidigare då man festat en fredag efter att ha jobbat hela dagen. Men jag hoppas att jag kommer att vara pigg och alert. Det bara måste jag. Ska bli skitkul att umgås med flickorna.

Näe, nu har jag inte något intressant att delge. Ha det så bra. På återseende.

*BiG HuGs*





Packa mera

Hur lugnt som helst på jobbet. Ska man väl egentligen inte klaga på och inte hoppas på nåt annat heller men fan, dagarna går så långsamt när det inte händer någonting alls. Imorgon jobbar jag kväll, 9.45-21, och det brukar kunna gå rätt smidigt efter att all dagpersonal gått hem. Så jag hoppas på en "snabbare arbetsdag" imorgon...

Eftermiddagen och kvällen har gått desto fortare. Fattar inte vart timmarna tagit vägen. Har packat lite mer ikväll så nu är det faktiskt inte så himla mycket saker kvar. Mest småprylar som ligger lite varstans, sen en del kläder som är i tvätten också då...Men snart är det dags i alla fall, snart är det måndag. Mamsen och jag kommer att pyssla på i lägenheten typ varje dag kommande vecka, så det blir supernice. Så kan kanske syster övernatta i min lya som är lite närmare stan dagarna innan studenten då det bara kommer att vara massa festande. Återstår att se. Men känner att jag vill få ordning på stället så fort som möjligt. Det kommer att bli bra.

Har umgåtts med Evin under kvällen. Vi har småkikat lite på Barca- Man U. Nice att Barca vann, gillart som dom säger i Norrköping! :) Sen har vi surrat en massa, mycket intressanta och viktiga diskussioner vi har den bruden och jag faktiskt. My BabyGirl.



*Lavvo*



Ha det!
*BiG HuGs*

I packartagen

Låg i sängen till elva idag. Höll dock på att flippa ur totalt då nån jävla telefonkärring ringde och väckte mig klockan nio och frågade efter mamma. Blir så sjukt less på alla som ringer och även att dom jämt ringer på dagtid då både mämi och majk jobbar. Tre olika personer har ringt och sökt någon av dom under dagen. Blä! En sak om det var typ vänner eller något som ringde men det är ju bara massa skit om elbolag, abonnemang och pensionsparingar med mera som ringer. Aja, skitsamma. Sen har jag packat ner en massa grejer idag också. Så nu är det massa kartonger på mitt rum plus några plastsäckar med överkast och kuddar i. Imorgon ska majk ta med sig ytterligare kartonger hem (om han kommer ihåg det vill säga) så att jag kan packa vidare. Börjar i alla fall att få ordning på det mesta nu, inte alltför mycket saker som ligger framme nu.

Var iväg och handlade med mämi och majk för en stund sen. Var först på Mediamarkt och kollade på tv samt tv-bänk men vet inte om jag hittade något. Ska kika vidare på det. Sen fick jag min examenspresent av dom också, en fin dammsugare! *wiie* Superbra juh. Tack så mycket hörrni! :) Nu ska jag dricka en kopp kaffe med mamsen och eventuellt spela lite Skip-Bo. På återseende.


Lugn dag & kväll

Kändes lite konstigt att vara tillbaka på jobbet. Fast det var ändå trevligt att träffa alla igen. Kändes som om jag varit borta hur länge som helst trots att det inte var mer än fyra dagar. Var väldigt lugnt på jobbet vilket kändes rätt skönt, jobbigt med för mycket stress och sånt sometimes. Mjukstart blev det. Men jag klagar inte. Imorgon är jag ledig. Måste sätta fart med packning och tvättning då det känns som om jag har hur mycket som helst kvar innan jag ska flytta om cirka en vecka. Nästa måndag blir det förhoppningsvis inventering med hyresvärden av lägenheten och då hoppas jag att jag får nycklarna också. Man vill ju liksom inte hålla på att betala hyra för ett ställe om man inte bor där. Aja, det löser sig.

På onsdag jobbar jag dag, på torsdag kväll och på fredag dag. Sedan är jag ledig till helgen igen. Konstigt med massa lediga helger helt plötsligt, men jag klagar inte. På fredag ska jag även få träffa bästa Märy, ska bli underbart. Så då blir det till att umgås järnet med både Märy och Bästa Victoria, kommer att bli great! Näe, nu ska jag ta och börja släcka ner lite så att jag orkar upp i hyffsad tid så att jag får något gjort imorgon. Kan inte fortsätta på den latsidan jag befunnit mig på en lång tid. Näe, usch och fy för lata mig!

Natti natti

Trevlig kväll

Nu är det slut på helgen. Och det känns faktiskt rätt okej. Nu är man utvilad och redo för att återgå till verkligheten med jobb och annat allvar. Skönt att inte börja sju imorgon också så får man sova ut litegrann i alla fall. Kvällen har varit trevlig. Haft besök av Evin, sen kom även Albon, Lulzim och hans lillebror förbi och umgicks med oss ett tag. Alltid lika roligt att träffa dom grabbarna! Nu har dom precis dragit och jag har plockat ur och i diskmaskinen. Ska alldeles strax stänga av datorn och krypa ner i systers säng och kramas lite med henne innan jag ska in i mitt kaotiska rum och sova. Kramkalas med bästa syster väntar, så nu skiter jag i det här.

Gonatt!


















Älskar dig obeskrivligt mycket.
Du betyder allt för mig!
Världens bästa lillasyster!
Kommer att finnas här för dig
och älska dig tills den dagen jag dör.
*Syskonkärlek*

Ändrade planer

Blev inge Mediamarkt för min del. Tiden räckte inte så vi får åka dit någon dag under veckan istället. Det är ju trots allt nästan bara en vecka kvar innan jag får min lägenhet nu. Helt galet vad tiden går egentligen, nästan lite otäckt då det känns som om man inte hänger med alla gånger. Istället för Mediamarkt blev det stan och fika med Jossan, Lisa och Evin för min del. Var trevligt att umgås lite med brudarna då det var jättelänge sedan. Någon städning på rummet har det inte heller blivit...inte bra...

Om en stund kommer Evin hit. Imorgon är det dags för jobb igen vilket nästan känns lite konstigt nu när jag varit ledig i fyra dagar. Men det ska bli roligt att jobba igen faktiskt. Aja, uppdaterar sen eller nåt.


*BiG HuGs*

Din lilla tokfan ;)




Nu är det verkligen någon som är i sändning....

Najs lördagkväll

Hade det riktigt trevligt igår. Var jätteroligt att träffa kompisar som man inte sett på evigheter! Man mår verkligen bra av att vara runt omkring folk som man bryr sig om. Jag är helt och hållet nöjd i alla fall. Och relativt lugnt var det också, ingen karatefylla vilket är skönt då man nu för tiden har börjat att få ont i knoppen dagen efter. Men ingen huvudvärk för mig idag, var lite seg vid halvtio då jag klev upp men nu mår man tipp topp!

Väntar på att Momme och Moffa ska komma förbi och fika en sväng innan dom beger sig mot Stockholm och Arlanda då dom ska åka till Cypern imorgon. Blir trevligt att träffa dom en sväng i alla fall. Sen har morbror, hans fruga och minsta kusinen sovit här inatt och nu är dom i Timrå och kollar då kussen spelar match, sen kommer dom tillbaka hit en sväng om jag inte misstar mig. Blir najst. Sen ska jag och familjen åka ut till Birsta och dra till Mediamarkt och kika på tv, dator osv. Syster ska lämna tillbaka en mobil. Ikväll blir det till att röja lite på rummet för min del då det knappt finns yta att gå på där inne, saker exakt överallt.

På återseende!



Bröllopsfest

Bröllopsfesten igår var mycket fin och trevlig. Det var dock väldigt mycket folk man aldrig tidigare sett men det var trevligt ändå. Jag hade tyvärr ingen kamera med mig men jag ska försöka att få tag i lite bilder från gårdagen så får ni se lite bilder därifrån. Vid midnatt åkte jag till Skönsberg och åt injera samt snackade en massa med en kompis. Blev kvar till strax efter tre så somnade inte förrän vid fyratiden. Vid två idag så fick jag skjuts in till stan där jag träffade Marisa och Teddy. Vi fikade och pratade och skrattade en massa. Var även på Systemet och bunkrade upp lite inför kvällens galej. Känner mig väl inte sådär jättepeppad att festa men det blir säkert bra då man väl kommit på plats. Ska ta och börja att göra mig iordning snart, sen käka och sen åker jag nog nångång efter det.

Ha en trevlig lördagkväll!
På återseende.

*BiG HuGs*

Spenderat pengar

Mamsen, lillasyster och jag har snurrat runt ute i Birsta. Syster var inte sådär jätteroad och tyckte att vi sprang in i alla olika affärer som fanns, fast riktigt så var det inte. Men lite pengar har man allt spenderat idag. Har köpt ett startpaket med kastruller, skålar mm, djuptallrikar, vinglas, kakform, vispar och lite annat grejs. Sen har jag köpt bröllopspresent till Marisa och hennes gubbe. Jag ska ta och bada nu, måste tvätta håret också sen är det till att göra sig iordning inför kvällen. Skulle ha vågat håret men hittar inte den förbannade tången så får köra med rakt hår istället. Hatar när man planerat i förväg och sen måste ändra sina planer. Men så är det väl, inte mycket att göra åt saken när man inte har någon koll på sina saker. Blä på mig.

Badet väntar.

Ciao.

Slappdag

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Åt och drack gott, sjöng Sing Star och surrade en massa. Sen blev det telefonsamtal i princip hela natten, somnade vid fem imorse. Men det var ett mycket uppskattat samtal kan jag lova som gjorde mig glad. Vaknade vid tio, varför så tidigt kan jag inte förstå men det visade sig senare att jag inte sovit tillräckligt då jag somnade både i badkaret och sedan någon timme i sängen mitt på dagen. Har verkligen inte gjort något vettigt idag, bara varit hemma. Har nyss haft besök av Evin en sväng, suttit ute på altanen och druckit te och surrat en massa. Nu börjar jag bli lite trött så alldeles strax ska jag krypa ner i sängen.

Imorgon blir det IKEA och Birsta City för mamsen och mig. Vi siktar in oss på att bege oss dit vid 11-11.30 nångång. Ska göra lite allt möjligt där ute som jag förstått, mamsen ska leta efter lite kläder, jag ska shoppa lite prylar på IKEA sen ska vi handla lite annat  grejs också. Då bland annat Majk har brist på strumpor så det ska vi fixa. Blir en trevlig dag tillsammans med mamsen är jag övertygad om. Roligt att ha lite mor-och-dotter-tid, bästa mamma! Sen blir det till att fixa hår och snygga till sig lite inför bröllopsfesten som man ska på imorgon. Ska också bli superroligt.

Näe, ska inte ordbajsa nå mer. Har inte något vettigt att skriva. Natti natti.

*BiG HuGs*




Baby kiss me through the phone
I'll see you later on...

Jag vet...

Syster klagar på dålig uppdatering. Och yes, har varit sämst på att uppdatera de senaste dagarna. Men jag har verkligen varit helt slut och mest bara jobbat och varit hemma och försökt återhämta mig för att återigen jobba. Nu har man jobbat fem dagar på raken, vilket känns kan jag lova. Är helt slut i skallen men nu är jag ledig i fyra dagar och det ska bli underbart skönt! Behöver verkligen ledig tid för att vila upp mig, hinna umgås med lite vänner och familjen samt att fortsätta med packningen. För nu är det inte så lång tid kvar innan jag får tillgång till min lya. Känns roligt nu faktiskt. Vill bara få flytta in i den nu och göra det fint och mysigt och sådär som jag bara vill ha det för att jag ska trivas.

Nu är jag hemma och har precis druckit en drink. Mamsen & Co håller på att grilla massa smaskiga saker så snart blir det food. Sen blir det nog bara så att jag är hemma och myser och njuter av ledigheten och trevligt sällskap. Sen kan jag nästan lova att det kommer att bli Sing Star ikväll. Men det blir najst. Imorgon ska jag troligtvis träffa Vickis. Vi ska ju nämligen på bröllopsfest på fredag då lilla Marisa blivit hustru. Ska bli jättetrevligt och det ser jag verkligen fram emot.

Näe, nu ska jag vara social. Ha det super!

*BiG HuGs*

Lördagsjobbet avklarat

Lördagens jobb är avklarat. Kommer hem till världens liv med massa människor som sjunger Sing Star som bara den. Själv la jag mig i badet, har varit lite social men nu är det dags att börja tänka på refrängen. Busstaxin kommer och hämtar mig tjugo över sex imorgon bitti så det känns som att jag måste ta vara på varje minut som jag kan sova. Grispasset på jobbet väntar, 7-21. Usch, blir trött av bara tänka på det.

Hoppas att alla har en trevlig lördagskväll. Önskar att man vore ledig och kunde festa lite, känns som evigheter sen sist. Men det får bli nästa helg, eller kanske på onsdag vem vet? :p Aja, sängen kallar.

Natti natti

Turkos "luggmatta"

Besöket hos gammelfarfar var trevligt. Så roligt att hälsa på en person som uppskattar den korta tiden man är där så oerhört mycket. Lite sorgligt på samma gång. Men det är ändå en relativt pigg gubbe för sina 87 levda år, även om han ser sig själv som döv och trög. Haha, det är en annan historia. Åkte sedan förbi mormor och morfar och fikade och surrade lite. Där var även min två yngsta kusiner. Kul att träffa dom då det verkligen går väldigt långt mellan gångerna numera.

Väl hemma beställde jag en turkos "luggmatta" från Jotex som jag ska ha under soffbordet i min nya lya. Köpte tidigare på stan tre turkosa prydnadskuddar och även turkosa glasunderlägg. Så yup, mitt "vardagsrum" kommer att gå i färgerna brunt, svart och turkost. Jag tror att det kommer att bli skitsnyggt i alla fall. Och det är ju trots allt jag som ska bo där så vad resten av folket tycker skiter jag i! :p

Har nu kollat runt på datorn i flera timmar, kikat på ett OTH-avsnitt. Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen så att jag orkar upp imorgon. Har precis pratat med min älskade Ethi, fan vad jag saknar den tjejen. Det känns verkligen skitjobbigt att vi bor så långt ifrån varandra. Men vi pratas vid ofta, och på ett sätt känns det som om hon är närmare mig än vad hon egentligen är, ibland känns det precis tvärtom. Aja, sängen kallar...

Skönt att vara ledig

Underbart att få sova ut, vaknade vid tio. Sen har jag inte gjort så himla mycket, läst tidningen, druckit iskaffe, satt igång en tvättmaskin samt flyttat runt lådorna och allt annat skit som är på mitt rum för att få lite mer utrymme. Skulle verkligen behöva dammsuga rummet också, men det känns så motigt då det är så mycket prylar som jag då måste flytta på. Det kommer inte att bli av idag. Har börjat göra mig iordning också då jag måste ner på stan en sväng och lämna tillbaka en väska som är trasig samt att jag ska köpa ett likadant glas som jag tappade i golvet häromdagen.

I eftermiddag ska vi åka till Stöde och gratulera Gammelfarfar som fyller 87 år imorgon. Blir lite smörgåstårta och fika där sen ska vi även åka förbi mormor och morfar en sväng då vi ändå är där. Man får passa på att ses när tillfälle ges. Saknar dom så det ska bli roligt. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll, blir nog bara lugnt då jag ska jobba imorgon. Ska flexa så att jag börjar 11.30 istället för 9.45. Då får jag lite mer sovmorgon så jag har den energi jag behöver för att orka med helgen. Det har varit rätt så jobbigt och mycket på jobbet den senaste tiden och jag börjar märka att det har satt sina spår i mig. Jag kan inte skriva mycket mer än så men jag hoppas att det är på väg att vända. Och med tanke på hur underbara arbetskollegor man har som ställer upp för en så borde det bli bra snart. Igår var verkligen inte någon bra dag för mig och då blir jag bara så himla glad och rörd inombords då arbetskollegorna verkligen gör vad dom kan för att jag ska ha det bra. Kan inte beskriva men; Tack! Det betyder oerhört mycket för mig.

Näe, nu ska jag ta att göra mig klar. På återseende.

Ciao.

.

Dålig uppdatering sista dagarna.
Och ingen bra blir det nu heller.
Jag är helt utmattad.
Det har varit två intensiva dagar.
Har tänkt för mycket.
Och sovit för lite.
Imorgon är jag ledig.
Ska försöka samla krafter.
Få tillbaka lite "psykisk styrka".
Har känt mig som ett nervvrak hela dagen.
Inte bra.
Nu är det dags att sova....


*CiaO*

Överlevde!

Jag överlevde mitt tandläkarbesök. Skönt att ha det gjort såhär efteråt men det var inte nå vidare kul. Men nödvändigt. Nu vet jag i alla fall att jag inte har nå hål i truten, att nötterna inte håller på att lossna samt att den tandsten som fanns nu är borta och tänderna polerade och fina. Kalaset gick på 1025 kronor tror jag det var. Det är mycket pengar men samtidigt så får man väl se det som att det var nödvändigt. Skulle ju kosta garanterat mycket mer pengar om man väntade flera år till och då kanske med några hål osv. Aja, nu är det gjort i alla fall.

Efter tandläkarbesöket träffade jag Marisa och Vickis. Vi drog till Barista och åt och fikade. En mycket trevlig stund med dom fina flickorna. Innan jag drog till tandläkaren så köpte jag sex glas och då jag skulle visa brudarna vad jag köpt för glas så tappade jag två av dom i golvet och kvar blev bara ett. Klantig som man är, blir så trött på mig själv! Tur att dom var billiga, annars hade jag blivit upprörd.

Majk har tagit hem fler kartonger från jobbet. Så för min del blir det nog till att packa ner lite mer prylar. Sen en del tvtittande också skulle jag tro. Imorgon jobbar jag kväll så lite sovmorgon blir det i alla fall. Nice. Nu ska jag dricka en kopp kaffe.

På återseende.

Tolv noll noll

Nu är klockan alldeles strax tolv. Har varit vaken i en timme, ätit frukost och röjt undan lite i köket. Nu ska jag försöka att få lite ordning på mitt rum där allt är huller om buller, få se hur det går. Sen ska jag göra mig iordning. Halvtre ska jag ta bussen förbi stan mot tandläkaren. Usch jag är fan nervös, blä! Försöker att tänka positivt, att det är en nödvändighet att "checka nötterna" så att man inte är nära att tappa dom eller något. Men jag har ändå massa jobbiga tankar i huvudet gällande tidigare tandläkarbesök, borrljudet, den äckliga lukten, saliv som fyller hela munnen så det känns att man inte kan andas och dessutom den gången då tandläkaren spottade, eller "skjöt iväg en salivstråle" rakt i min mun. Det är äckligt med tandläkarbesök! En sak som är säker är att den som ska glo runt i min skalle ska ha munskydd för saliv har jag tillräckligt med, behöver inte någon annans. Usch! Näe, plocka undan var det!

Wish me luck. Uppdaterar senare.


*BiG HuGs*

För mycket tankar

Ju mer jag läser, desto mer tänker jag på dig.
Desto mer önskar jag att du var här.
Det är en smärta som sprider sig i mitt bröst.
Jag önskar att jag kunde göra någonting.
Känner mig så hjälplös och värdelös.
Ibland hatar jag verkligen att jag bara
är en människa, att jag inte kan göra mer
än att finnas till hands.

Världen är inte rättvis och det gör nog det
hela ännu mer frustrerande för min del.
Att jag inte kan påverka, att jag inte kan styra
vad som händer och sker.
Jag står och ser på och sen inget mer.
Jag går itu, i 1000 bitar....


- Du finns ständigt i mina tankar, i princip jämt -


Duktig flicka

Jobbet kändes sådär idag. Kände aldrig att jag riktigt kom igång och humöret kändes inte på topp. Men jag tog mig igenom dagen så man ska inte klaga. Efter jobbet har jag varit en duktig flicka. Majk tog med sig fyra banankartonger från jobbet så nu har jag packat de totalt sju tomma kartongerna jag hade med kläder som jag inte använder för tillfället. Har märkt upp dom med vad dom innehåller så att jag lätt kan hitta något klädesplagg om jag skulle behöva det. Har sen sorterat ut byråerna i övrigt från kläder som jag inte använder eller vill ha kvar. Var en del olika grejer, en massa skit man har samlat på sig under de senaste åren. Mitt rum ser för övrigt ut som ett bombnedslag med kartonger och påsar ståendes över hela golvet plus en massa kläder som ligger huller om buller. Tror inte jag pallar städa idag, känns som om energin börjar att avta så det får bli ett projekt för morgondagen.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Ska dock gå till tandläkaren vilket känns sådär, har man otur så kan det kalaset kosta mycket slantar. Hoppas jag inte har hål i varenda tand bara....Gillar inte riktigt det där med tandläkaren, men det är lika bra att gå dit för jag vill inte bli tandlös i framtiden. Aja, nu ska jag kanske spela lite mer Skip-Bo med mamsen, har inte gått nå bra för mig idag så nu är det dags att vinna lite och "ta ner ná på jorden". :p

På återseende.

*BiG HuGs*

Lugn söndag

Sov länge idag, till nästan två. Skönt var det i alla fall. Sen har jag mest slöat. Drog till Evin då vi skulle på ICA och köpa iskaffe och lite annat smaskigt för att mysa och gotta oss en söndag som denna. Istället blev det så att syster ringde och kollade om vi hade lust att sola. Vi hängde på (jag höll på att dö av värmen) och efter det åkte vi till Kvantum i Nacksta och inhandlade lite smarriga saker. Har suttit ute på altanen med syster och Evin, snackat skit, lyssnat på musik och bara varit. Blev dock väldigt kallt efter ett tag, dom där riktiga sommarkvällarna är inte här ännu. Typiskt, men det kommer väl snart. Hoppas på det. Nu ska jag vara lite social med Evin, sen blir det nog sängen snart för min del då jag börjar sju imorgon.

Hoppas du haft en trevlig söndag.
På återseende.

*BiG HuGs*


P.S. Grattis på födelsedagen bejb! D.S.

Gonatt


Natti natti

Det har varit en mycket trevlig kväll. Vi har sjungit Sing Star och snackat en massa. Nu är man trött och ska knoppa. Men min lördag har varit mycket trevlig och jag tackar för mycket trevligt sällskap. Ett tag kände jag mig sugen på att dra ut på krogen men är oerhört nöjd över att det inte blev något med det. Det skulle betyda att jag gått minus på kontot samt att jag troligen inte haft en sån bra kväll som jag haft. Näe, nu tackar jag för mig. Natti natti. Sussa gott.

*BiG HuGs*






Trevlig kväll

Nu sitter man i soffan och umgås med góa gubbar. Hittills har dagen och kvällen varit mycket trevlig. Trevligt sällskap och trevliga diskussioner med gott i glaset till detta. Jag är fullt nöjd med att vara hemma och ha det trevligt istället för att planera en röjkväll nere på stan. Imorgon blir det förhoppningsvis så att vi åker till Majks jobb och hämtar lite banankartonger så att jag kan börja packa ner lite kläder som jag inte använder för tillfället. Vi får se vad det blir.

Hoppas du har en trevlig lördag!

*BiG HuGs*

Halleluja för helg!

Var en hektisk dag på jobbet som sög musten ur mig. Men timmarna gick väldigt fort och rätt som det var så visade klockan 17.00. Åkte då ner till stan, drog till ett fik där Paul väntade på mig. Satt och surra en massa, en mycket trevlig stund, sen åkte jag hem. Käkade lite varma mackor, kollade på hockeyn och sen var jag helt död och somnade innan tio. Vaknade klockan elva idag. Mamsen och jag åkte till IKEA en sväng, jag tänkte handla massa prylar men tappade lusten då vi väl var framme så allt jag köpte var diskhanddukar haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma. Har fått besök av tre vänner till mämi och Majkel som ska spendera kvällen hemma hos oss. Blir grillning och lite alkoholhaltiga drycker tillsammans med trevligt sällskap för min del. Imorgon blir det till att vila och ladda inför jobb på måndag igen.

På återseende.

*BiG HuGs*

Skjut mig

Sån jävla tärd dag på jobbet. Känns som om jag har jobbat flera dagar i streck och att allt bara jävlats med mig. Är så grymt jävla irriterad nu. Med andra ord har väl jobbdagen inte varit den bästa, mer än så kan jag inte berätta. Börjar sju imorgon, slutar fem. Eventuellt flexar jag ut lite tidigare och ska kanske ta en fika med en gammal jobbarkompis. Skulle vara skittrevligt om det blir av. Vi får se. Näe, pallar fan inte skriva nå mer. Ska ta ett bad nu och sen försöka sova. På återseende gott folk. Hoppas att er dag varit bättre än min.

*BiG HuGs*


P.S. Nu är en resa till Thailand bokad. 26 februari 2010 drar man till paradiset igen i tre veckor. Fan vad underbart! Nu har man har något att se fram emot.

Vilken seg dag

Jag har känt mig fruktansvärt seg och trött hela dagen. Dagen på jobbet kändes oändligt lång, fast det har ändå gått bra. Imorgon ska jag till sjukhuset på länshälsan klockan åtta och drogtestas. Sen blir det jobb 9.45-21. Jobbar dag på fredag, sen är det äntligen helg. Det jag ser fram emot mest är att få sova ut. Haha, tragisk man är. Sova får man göra i graven sägs det, kanske är så? Slumrade till en timme i soffan vid sextiden. Sen väcktes jag av att en kompis ringde och kolla om jag ville fika med henne och en annan vän. Var verkligen en evighet sen jag såg dom. Men det blev inte av. När jag väl bestämt mig för att åka in till stan och klev upp så dunkade det i huvudet och jag var fortfarande helt slut. Så jag fick ringa och lämna återbud. Tråkigt. Bästa mämi lyckades övertala mig om att packa ner lite glas och tallrikar trots min seghet. Så så blev det då jag fick tre banankartonger av ICA Ettan. Så nu är det fler kartonger och mindre påsar på mitt rum.

Värdelös skrivning från min sida nu. Bäst att jag går och lägger mig nu. Vill somna innan midnatt för en gångs skull. Hoppas du haft en bra dag. På återseende.

*BiG HuGs*


Jag tände ett ljus för dig idag pappa.
Du är obeskrivligt saknad.
Livet är så tomt utan dig.
Men du har det bra.
Är jag överygad om.
Så måste det bara vara.
En dag ses vi igen.

Potatis i huvudet

Jobbar idag. Har gått bra. Dock fick jag en potatis kastad i huvudet av en personal, och nej, jag menar inte patient utan personal. Haha, sjukt. Men hämnden är ljuv :P

För övrigt har jag inte gjort mycket vettigt. Har återigen varit i Skip-Boträsket med mamsen. Sen har jag kollat på Debatt som handlade om att "självskadetjejer" vårdas på rättspsyk. Debatten gick ändå inte helt åt fanders måste jag säga, men det var verkligen mycket som inte hann bli sagt vilket är väldigt synd. Jag tror tyvärr inte att folk ute i samhället har fått en klar bild av hur vi verkligen arbetar. Det låter som om att så fort en patient säger emot personal eller höjer rösten så blir den isolerad, eller att så fort en patient skadar sig så blir hon bältad eller får tvångshandskar. Jag kan bara säga så mycket som att det INTE stämmer!!! Är lite tråkigt att framställas som om man vore en känslokall människa som inte kan ta en diskussion med patienterna utan att utöva "makt". Men men...saker och ting vinklas så att media får något intressant att skriva om, lite så är det tyvärr..

Nu ska jag bära upp lite kläder, sen ta ett bad. Sen är det bara till att krypa ner i "korgen". Tidig morgon imorn igen. Men det känns ändå helt okej. Tyvärr glömde Majk att ta hemma bananlådor så det blev inget nerpackande av saker för min del. Men imorgon kanske? Aja, nu ska jag lämna datorn.

Sov gott. På återseende.

*BiG HuGs*

Slut på den lediga dán

Nu är snart måndagen över för min del. Ska ta ett bad nu och sedan krypa till kojs så man orkar kliva upp tidigt imorgon bitti. Jobbar 7-17. Hoppas att det blir en trevlig dag vilket kommer att visa sig. Om 8 timmar sitter man i personalrummet med en kopp kaffe och laddar inför utdelning av medicin. Så, bäst att göra det jag ska nu så att jag får sova så många timmar som möjligt.

Sov så gott!

*BiG HuGs*

Duktig man é!

Det blev städning av klädkammaren. Nu har jag sorterat bort alla mina skor + jackor. Lät endast regnjackan hänga kvar ifall det här vädret ska hålla i sig. Sen har mamsen och jag hjälpts åt med att sortera ut mina sängkläder samt handdukar. Fan vad jag är ute i god tid alltså! *he-he* Sen imorgon så ska Majkel ta med sig lite mer banankartonger från jobbet så ska jag packa ner lite glas och sådana saker. Sen kan jag nog börja packa ner lite kläder också. Nu ska jag dock inte planera för mycket då jag inte har en aning om vad jag kommer att vara i för skick imorgon samt att humöret ska vara det rätta också. Känns i alla fall skönt att ha fått lite gjort idag. Annars på mina lediga dagar känns det aldrig som om jag gör någon nytta. Men det har jag gjort idag! :)

Nu ska jag kanske spela lite mer Skip-Bo med mamsen. Eller kanske glo på tv. Få se. Blir nog till att ta det lugnt i alla fall. Borde städa rummet men är fan inte på humör för det, har varit duktig nog idag.

Uppdaterar senare.


Världens bästa Mämi!


*BiG HuGs*


Tråååkväder

Vaknade 13.15. Hehe, det blev att man sov rätt länge men fan vad skönt. Tråkväder är det ute, regnar, fast det är kanske bara bra för då blir jag inte sugen på att göra något. Detta i sin tur leder till att jag kan börja städa undan lite här hemma. Måste se över vad jag har för prylar överallt. Så troligtvis blir det att jag tar och städar i klädkammaren idag. Och tro mig, det är inget litet projekt. Klädkammare kanske låter som om det hänger kläder fint på galjar men så är det inte. Vårt lilla utrymme under trappen (klädkammaren) är katastrof. Det är saker precis överallt och hur mycket som helst dessutom. Så yes, Ida kommer att få dammallergi idag. Blä blä. Men det känns som om det är dags att börja få lite koll på grejerna nu, det är ju trots allt bara en månad tills jag ska flytta nu.

Dålig start, bra dag och kväll, jobbig "senkväll"

Dagen började skit rent ut sagt. Beställde en busstaxi i fredags som skulle komma och hämta upp mig 06.21 idag för att köra mig mot jobbet. Ställde om min klocka igår på jobbet, kollade på den imorse då jag gjorde mig iordning. Gick utanför dörren då klockan var strax innan tjugoöver och då jag sedan kollar på min mobil då jag står vid busshållplatsen så visar den 06.23. Helvete tänkte jag! Taxin kanske var sen tänkte jag, stod och väntade fram till halvsju, ingen taxi dök upp. Tog då och ringde efter en vanlig taxi då jag på något sätt var tvungen att ta mig till jobbet, bara att då jag lagt på luren så kommer jag på att min syster har mitt bankomatkort och plånboken är utan kontanter! Ringde i panik till jobbet för att höra om någon hade pengar att lägga ut så länge men istället sa min underbara arbetskamrat (räddaren i nöden) att jag skulle ringa och avbeställa taxin och att han skulle komma och hämta mig. Så jag gjorde som han sa och försökte lugna ner mig och efter mycket om och men så kom jag till slut till jobbet. Var rätt övertygad om att hela dagen skulle bli förstörd tack vare denna händelse men så blev inte fallet.

Har haft en riktigt toppendag på jobbet faktiskt! Trots det grislånga arbetspasset och att jag stundvis var riktigt trött så hade jag det roligt, fick skratta en hel del samt att jag fick delta i mycket intressanta diskussioner. Blev dessutom kallad för en "rolig bitch" *haha* Den beskrivningen stämmer nog rätt bra överens med hur jag är, men jag är ingen bitch om jag inte har anledning till det så att ni vet! :) Näe, det har faktiskt varit riktigt roligt att jobba i helgen. Nice!

Sen blir det väl som alltid då man kommer hem. Man tänker en massa som får en lite nedstämd. Men det är ju lite av hur min vardag ser ut, blir "depp" på kvällarna men på morgonen är det borta igen. Inte bra för mig att sitta ensam för mycket tror jag. Kommer verkligen tvinga folk att vara med mig då jag flyttar. Eller så går det bra ändå bara jag vänjer mig, återstår att se.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Får se vad jag hittar på. Ska i alla fall bli underbart att sova ut och jag ska inte ställa någon klocka utan sova tills jag vaknar. Sova är underbart! :) Näe, nu ska jag stänga av datorn och släcka belysningen för att krya ner i sängen och kolla på tv innan jag slår igen ögonlocken.

Natti natti!

*BiG HuGs*



Fan vad jag saknar dig...

Skön jobbdag!

Arbetspasset är över, och tusan vad tiden gått fort. Kanske beror på att jag suttit på rastgården typ 5 timmar i solen och haft det bra? :p Har lite dåligt samvete över det, fast samtidigt nån personal som måste vara där ute också. Näemen det har varit en riktigt trevlig dag måste jag säga. Lugnt och skönt och massa skratt. Hoppas att vädret håller i sig så blir morgondagens "grispass" inte så tärande. Jobbar nämligen 7-21 då. Det är många timmar. Men jag har jobbat dom passen förut och man tar sig igenom dom, även fast det känns förjävligt segt ibland. Näerå, nu ska jag vara optimist och hoppas på det bästa.

För övrigt så sitter jag hemma i soffan nu. Det är tyst som i graven här hemma då jag är ensam. Tråkigt, men syster är och har det trevligt med sina vänner och "päronen"är i Hamra. Imorgon kväll då jag kommer hem från jobbet så är dom hemma igen. Känns som om dom har varit borta länge, trots att det bara är sedan i torsdags.

Näe, nu ska jag kika lite på tvn. Sen blir det nog ett bad också. Imorgon kl 06.21 kommer taxin och hämtar upp mig på busshållsplatsen så jag borde somna någorlunda i tid om jag ska lyckas ta mig upp. Kan bli en till uppdatering, om inte; natti natti.

*BiG HuGs*

En ny dag

Nu har jag gjort mig iordning. Ska strax borsta tänderna och sen skjutsar syster mig till jobbet. Det är härligt väder ute och jag hoppas verkligen att det kommer att bli en bra dag. Jag känner mig på bättre humör än jag gjorde igår kväll. Aja, uppdaterar ikväll. Nu är det nästan tolv timmars jobb som väntar på mig.

Ha en underbar dag!

*BiG HuGs*

*

Jag börjar fan bli orolig angående att bo ensam. Alltid då jag är ensam så börjar jag tänka på tok för mycket, mer än vad min hjärna och jag orkar med. Är det såhär det kommer att vara varje kväll för mig då jag sitter ensam i min lilla lya? Då kommer jag nog att bli knäpp och krascha. Ibland är det nog inte bra att tänka för mycket....inte för mig i alla fall.

Ett ljus i allt mörker?

Förbannade nästäppa. Min näsa har bråkat med mig hela dagen. Sen har jag nyst massa gånger också. Ska ta mig till ett Apotek här i dagarna för att köpa nå receptfria grejer mot pollenallergi. Är rätt övertygad om att det är det som spökar.

För övrigt har jag inte gjort mycket sedan jag skrev sist. Ätit sallad, kollat på tv, badat och sen suttit vid datorn. Har nu suttit och läst massa bloggar. Unga tjejers bloggar, tjejer som mår dåligt och som är nära att ge upp livet. Det blir många tankar och funderingar som börjar att cirkulera i mitt huvud då jag läser dessa bloggar. Hur hemskt det egentligen är att människor som bara levt en liten del av den "normala livslängden", som kanske inte ens vet vad livet går ut på eller som börjat "leva" livet, är beredda på att ge upp. Hur de gör suicidförsök på suicidförsök men ständigt "misslyckas". Varför? Varför mår så många unga tjejer dåligt? Helt uppenbart så måste dagens skruvade samhälle ha något med saken att göra, tror jag i alla fall. Dom här unga tjejerna finns runt omkring oss i samhället, överallt. Men vi "ser" dom inte, eller vad kan annars vara anledningen till att vi inte reagerar och hjälper dom? Eller handlar det om att vi istället "blundar" för dessa individer, att man inte orkar att engagera sig på grund av att man är fullt upptagen med sitt eget? Jag känner verkligen just nu att vi lever i en väldigt mörk värld, att vi "förfinar" och minimerar de problem som finns runt omkring oss i samhället. Det är för jävligt rent ut sagt. Det värsta är att jag är en lika jävla trångsint människa som lever mitt liv och "struntar" i alla problem runt omkring. Jag är för fan patetisk.


Jag tänker på dig varje dag pappa.
Saknaden gör så ont.
Jag önskar att du hade kämpat vidare.
Att du hade kunnat se ett ljus i allt mörker.

Då kom egoist-Ida fram igen.
Patetiska jag.
Suck.


Härligt väder

Vaknade vid elva. Sen satt jag, syster och Denice på altanen och njöt av värmen. Underbart väder säger jag bara. Vid tvåtiden bestämde vi oss för att ta en promenix ner till stan. Gick in på McDonald's och köpte McFlurry och satt på torget en stund. Men vädret var inte lika najst på stan som hemma, blåste kallt. Nu är man hemma igen. Jag ska kolla på OTH, syster och Denice åkte iväg för att tanka, gymma och sen köpa med sig kycklingsallad till middag. Smaskens.

Ikväll blir jag nog bara hemma. Ser ut som fan här rent ut sagt så jag hoppas att jag blir lite piggare så ska jag ta och städa undan lite. Sen imorgon är det jobb, 9.45-21.

Uppdaterar senare.

*BiG HuGs*

Bra dag trots allt

Hade väl inte världens bästa dag på jobbet idag/kväll. Fast efter omständigheterna var den ändå bra. Och jag överlevde, och det betyder allt. Efter jobbet tog jag bussen till Bosvedjan och Vickis. Där drack man öl, spelade texas hold ém och snackade skit. En mycket trevlig kväll och dessutom alldeles lagomt mycket. Jag hade verkligen inte pallat med en partykväll. Och sen hade det inte varit kul att sitta själv hemma heller. Så jag är helnöjd! En mycket trevlig kväll med en brutta som jag tycker otroligt mycket om + två andra trevliga filurer. Hur najst som helst! Kom nyss hem efter en taxiresa. Snart blir det nog sängen för min del tror jag. Känner mig lite halvt "schleten" efter dagens intriger. Och imorgon blir det förhoppningsvis sol så att man kan lägga sig och "pressa det som går" i värmen. Hoppas på det.

Näe, nu tackar jag för mig. Natti natti. Saknar dig och sen saknar jag min Ethi något otroligt! Love you bejb!

*BiG HuGs*

RSS 2.0