Pustar ut

Då var man hemma efter en minst sagt lång dag på jobbet.
Att jobba mellan 7-21 är ganska tärande måste jag säga.
Men det har gått bra iaf :)

Nu väntar jag på att badkaret ska fyllas med varmt vatten,
ska bli så skönt att lägga sig i det om en liten stund.
Pallar inte skriva nå mer för tillfället, är helt tom i huvudet.

Ha det bra. På återssende.

*BiG HuGs*

Tisdag.

Idag ar jag nere på stan en sväng och käkade lunch med Jossan innan jag skulle bege mig till jobbet. Var jättetrevligt att umgås, känns som om det var jättelängsen fast de ändå bara var förra helgen. Men trevligt som sagt :)

Sen befann man sig på jobbet mellan 15.30-21. Gick bara bra. Kommer att spendera hela onsdagen på jobbet dessutom. Jobbar 7-21 imorn. Ett långt pass men det kommer nog att gå bra. :)

Nu ska jag kika lite på tv innan jag kryper ner i sängen. Måste försöka att somna i skaplig tid för att orka med morgondagen.


Sov Gott! På återseende!

*BiG HuGs*

Då var måndagen över..

Då har man avverkat veckans första dag. En dag som började med att jag försov mig, Micke kom in och väckte mig 6.20 då jag hade stängt av 3 alarm utan att ens komma ihåg det ca 20 min innan. Men jag hann göra mig iordning och 6.40 fick man skjuts till jobbet. Var kul att vara tillbaka där, känns som om det var en evighet jag var där. Kommer att vara åter där redan imorgon och sedan även på onsdag. Känns nice :)

Direkt efter jobbet skyndade jag mig ner mot stan för att hitta någon födelsedagspresent till födelsedagsbarnet Victoria! Ett stort Grattis by the way :D *hip hip hurra, hurra, hurra, hurra*

Sprang runt som en dåre på stan för att hitta något lämpligt att ge min ängel men var inte alls på humör. Så tillslut blev det mer att jag bestämde mig att nu fan hittar jag nåt, pallar inte mer! Som tur var så verkade gumsan min mer än nöjd över sin present så det blev ju bra tillslut :) Hjälpte till att göra en tårta också, haha, blev ju faktiskt bra med tanke på att jag verkligen inte är någon bakmästare ;P hehe

Sen tog man och åkte hem rätt tidigt då jag kände mig helt slut och sjukt frusen. Tog ett bad då jag kom hem, skönt som tusan, sen har man bara slappat framför tv:n och datorn. Sen pratat lite med min lilla Ethii också, shet vad jag saknar henne alltså. Hoppas att tiden går fort nu så att vi får träffas snart igen. *Luv ya bejb*

Imorn ska jag ner på stan och träffa Jossan och Lisa en sväng innan jag drar och jobbar. Ska bli trevligt, känns som om det var längesen vi sågs fast det inte var lite mer än en vecka.


Sköt om er gott folk! På återseende!
*BiG HuGs*

081026

Då var det slut på ännu en helg. Har varit en trevlig helg måste jag säga. Fredagen var en lugn kväll då jag gick och la mig tidigare än jag gjort på mycket länge. Tror jag sa gonatt vid 22 eller något sånt. Var verkligen helt slut. Fast somnade väl inte precis då men ändå skönt att somna i skaplig tid då man klev upp tidigt igår för att åka upp till Umeå. Var återigen innebandymatch, slutade dock med förlust, 6-1. Fy fan vad arg jag var. En irriterande busschaufför som pratade exakt hela tiden kändes det som, och som i normala fall kör de vanliga stadsbussarna och är en sur jävel som inte ens hejar. Men igår var han tydligen på prathumör och surrade på som fan, och försökte även vara rolig hela tiden vilket han inte var. Man skrek som en galning i vanlig ordning så att man fick ont i halsen men till ingen större nytta. Men tjejerna kämpade i allafall, men men...det räckte inte. Sen kom man hem och gjorde sig iordning för att dra till Pantea. Var mycket trevligt med heta diskussioner och en massa skratt. Utgång efter det vilket också var helt okej, trevligt folk. Underbart att få träffa dom tjejerna igen, man ses så himla sällan numer :(

Lite komiskt så här i efterhand, men var inte ett dugg kul igår. Jag och Negin var ute och två asiater gick förbi oss oh började surra.
Ena asiaten sa: "Hey guzzar"
Jag svarade: "Ni behöver inte kalla oss för guzzar"
Asiaten svarar: "Ursäkta oss då invandrarjävlar".
Jag svarar: "Kom från rätt käft strecköga, öppna ögonen så kanske du ser bättre!"
 
Lite komiskt att man ska bli kallad för en jävla "invandrarjävel" då man är svensk och dessutom av en invandrare själv, folk är verkligen lustiga. haha

Ida´g har varit en dag med massa slapp. Låg i sängen till tvåtiden sen har man bara degat. Åkte iväg med familjen en sväng och sen bara hemma igen. Evin ska väl komma förbi en sväng ikväll är tanken, så vi får se. Ska bli kul och träffa henne så jag hoppas att hon kommer. Imorgon blir det jobb mellan 7-16. Känns som om det var jättelängesen jag jobbade nu, men det ska bli jättekul att få träffa alla igen. :) Sen blir det ner på stan en sväng för att därefter hjälpa Vickis att göra tårta då hon fyller år imorgon. Kommer att bli en trevlig morgondag. Hoppas jag kommer upp imorgon bitti bara då man inte klivit upp så tidigt på länge. Fast nu får man ju sova en timme längre så klockan ställts om. SKÖNT :D

Ha en trevlig söndagskväll gott folk. På återseende!

*BiG HuGs*

Fy fan va skönt!

ÄNTLIGEN har man lämnat in den förbannade c-uppsatsen och kan släppa taget om den för ett tag iaf. Sen återstår det att se hur mycket kompletteringar vi får. Men skönt som tusan känns det iaf att ha skickat in den. Nu återstår det att se vad vi får för respons på den.

Ikväll är det en lugn hemmakväll med familjemys. Har precis tagit ett varmt bad och nu kallar familjen på mig att det är dags för lite mat, tacos, smaskens.

På återseende gott folk!
Hoppas ni har en najs fredagskväll!

*BiG HuGs*

Kärlek! Se och njut :P


.




I miss you....

Håll tummarna

Imorgon är det skola för hela slanten. Planen är att jag och Olle ska bli klar och skicka in vår c-uppsats imorgon eftermiddag. Så snälla håll tummarna för att det går bra för oss imorgon för jag vill inte hålla på nå mer med den nu. Undrar hur många timmars slit man lagt ner på den redan? Känns som hur många som helst, och sen har man ändå ingen aning om det är bra eller inte. Men det visar sig. Har nu under kvällen mailat in resultatdelen till vår handledare som ville läsa igenom det imorgon. Skulle ju bara typ lägga mig ner och dö nånstans om han skulle tycka att vi är helt ute och cyklar. Men nu ska jag försöka att inte tänka så. Ska väl upp till honom och höra vad han tycker någonting under morgondagen. Så snälla människor där ute: håll tummarna för att det går bra för oss! Vill bara bli klar så att jag kan slappna av resten av helgen. Vill åka upp till Umeå på lördag och kolla på innebandy och eventuellt festa någon kväll i helgen och kunna känna att man är klar med uppsatsen och fira detta. För blir det kompletteringar så känns det ändå som om att det inte skulle vara alltför jobbigt, då vet man ju i alla fall vad det är man måste ändra på.

Fy vad mycket jag skriver, behöver väl skriva av mig lite antar jag då fingrarna bara far runt på tangenterna. :)

Men ha det bra, sov så gott!
På återseende, och glöm inte: HÅLL TUMMARNA!


*BiG HuGs* /Ida

Torsdag 23/10

Fy tusan vad länge jag sov idag, när jag väl klev upp kände jag mig nästan bakis utan att ha druckit en droppe igår, knast. Chefen ringde och väckte mig kl 9.40 för att kolla om jag kunde jobba på lördag, tackade nej men blev erbjuden ett dagpass på måndag som jag tog. Saknar verkligen jobbet så det ska bli kul att få komma dit snart :)

Jag hade ställt klockan på 10.00 men jag pallade verkligen inte att kliva upp då utan larmade om till 11.00. Då det då larmade så orkade jag inte heller ta mig upp ur sängen utan låg kvar till 11.40. Har sovit fööör många timmar. Men sova är ju det absolut bästa som finns! :)

Nu ska jag ta o plocka undan lite grejer som ligger utspridda över hela lägenheten då jag tänkte gå på med dammsugaren senare i eftermiddag då jag kommer hem från stan. Ska kl 14 träffa Jasmina nere på stan, kommer att bli great :)
Men sen är det hem och städa för hela slanten. Tänkte tvätta några maskiner också då jag får så dåligt samvete då det i princip bara är mamma som tvättat den senaste tiden. Och det är ju ändå jag och syrran som har mest smutskläder av någon anledning, så känns inte riktigt rättvist att man bara tar upp ren tvätt utan att ha deltagit någonting. Dags att bli lite bättre på att hjälpa till här hemma känner jag.

Bäst att sätta igång med plockningen nu så att man hinner göra sig iordning också. Ha en bra dag!
På återseende!

*BiG HuGs*

Much love 2 ya all

Massa kärlek till alla underbara människor
som finns i mitt liv. Utan Er vore inte mitt liv
så bra som det är. Ni betyder så oerhört
mycket för mig. Jag kan aldrig i ord beskriva
hur mycket. Ni vet vilka ni är och kom alltid
ihåg att jag finns vid Er sida, för alltid.
*Much Love To You All* /Ida





?

Den här dagen blev väl inte direkt som jag tänkt mig. Och då syftar jag på att det inte blev en enda minut på skolan vilket innebär inte en endaste del närmare slutet av uppsatsen...*suck*

Jag gjorde mig iordning, pratade med min lilla ängel Vickis som berättade att hon var hemma och sjuk från jobbet. Tyckte då lite synd om henne och tyckte att ett litet besök borde sitta på sin plats. Passade på att köpa med mig lite honung, citron, mandariner, halstabletter och c-vitamin så att hon kan kurera sig inför helgen då hon ska åka bort. Sen tvingade jag i henne massa kokt vatten med honung och citron som är super mot ont i halsen samt irriterad hals. Tänkte att jag kunde stanna och umgås med lillstumpan min tills de var dags att dra till skolan efter att min studiekamrat slutat praktiken för dagen. Men det blev ändrade planer och inte någon dejt på skolan. Rätt skönt iofs men känns som om det vore skönt att fått lite gjort idag, men men..få se om jag sitter lite på egen hand imorgon och sen ska vi träffas på fredag morgon och göra så mycket vi bara kan då så att vi inte behöver sitta hela helgen.

Så känns inte som om man fått mycket vettigt gjort men har ändå varit en trevlig dag tillsammans med Vickis, så skönt  att hon flyttat hem igen.

Nu är man hemma och jag känner mig rätt rastlös, men men...


Take Care!

*BiG HuGs*

Fem dagar kvar..

Nu är det fem dagar kvar till inlämning av c-uppsatsen. Hur känns det då? Hmm...mjoo..relativt okej faktiskt. Det känns som om Olle och jag har kontroll över situationen nu faktiskt. Och fan va skönt det känns. Vi är visserligen inte helt klara men det känns som om vi kommer att bli klara innan måndag iaf. Förhoppningsvis är vi klara redan på fredag eftermiddag om saker och ting går enligt våra planer. Och jag kan inte annat säga än att det kommer att bli fruktansvärt skönt att få lämna in den. Då kan man äntligen pusta ut, även fast det säkerligen kommer bli en del kompleteringar men då vet man iaf vad det är som man ska ändra på.

Sen är det praktik om inte alltför många veckor, efter examination och allt vad det är. Men sååå skönt det ska bli, då kommer man iaf inte ha något som man ska skriva. Utan då är det bara och se och lära allt vad man bara kan för att i januari gå ut som en fullbordad sjuksköterska redo för arbetslivet på riktigt. Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba, ska bli så spännande och roligt :)

Nu har man städat och donat lite hemma, ska ta ett bad nu alldeles strax, sen är nästa stopp apoteket och därefter skolan. Ska köpa sånt här, hmm vad kallas de...nåt typ av skyddsförband som syrran kan ha under knäskyddet så att det inte skaver.

På tal om lillasyster så ska hon, jag, Mämii och Majkel åka till Östersund inte nu till helgen men nästa för att kolla på innebandy. Ska bli skitmysigt att åka iväg på en liten familjetripp, ser jag fram emot :)
Jag och mamsen måste vara dom största innebandynördarna ever, men vadå, det är ju skitkul att se lillasyster spela igen och då nästa helg så kan även Majkel följa med som åskådare och inte som coach, kan han slappna av lite mera :)
Det kommer att bli super, det vet jag!

Näe, nog för mig på ett tag, måste ta o göra mig iordning nu. Känner mig faktiskt lite peppad för skolan idag, men observera lite...men det är mer än jag gjort tidigare iaf :)

Sköt om er gott folk och hoppas att ni har en bra dag!
På återseende!

*BiG HuGs*


Skitdag...

Idag känns inte alls som en av mina bättre dagar. Är så jävla mycket skit som händer runt omkring mig just nu och jag känner mig så fruktansvärt hjälplös. Jag hatar när jag inte kan göra någonting åt saken, jag vill kunna hjälpa de människor som jag älskar när de mår dåligt. I hate it, I hate it, I hate it...att inte kunna göra någonting.
Känns som om det är en tornado eller någonting som snurrar runt och förstör allt i mitt huvud, känns som om allt kastas runt och hamnar på ställen där de inte ska vara, trasiga, i tusen bitar....knast...

Så vad fan gör man när man känner såhär? Hmm...*funderar*....har inte en endaste jävla aning. Skit också, jag känner mig arg, ledsen, förbannad och skulle bara vilja slå någon o få ut all min förbannade frustration som det känns som att jag har inom mig. Men varför så mycket känslor? Varför så mycket ilska? Jag vill inte känna såhär...jag vill inte...

Men det blir väl bättre hoppas jag, förhoppningsvis redan imorgon. För såhär orkar jag inte gå omkring och känna mig i nå många dagar i streck, då kommer jag bli knäpp på allvar...Näe, det måste bli bättre, det kommer att bli bättre.

Och älskade vänner, jag tänker på Er, och jag
önskar att jag kunde göra någonting. Jag skulle
ha gjort vad som helst för att kunna göra det
bättre. Jag lovar! Men det enda jag kan göra för
tillfället är att finnas där för Er, och det gör jag.
Min telefon är alltid på, och jag tar alltid emot Ert
samtal, och skulle jag av någon anledning inte svara
så ringer jag upp på en gång när jag ser det. Ni har
mitt ord på det! *Love You Angels*


Take Care Everybody. Förhoppningsvis är inte kommande inlägg lika "mörkt" som detta.
Men vadå...man kan inte alltid må bra, det kan inte någon. Det handlar bara om att det inte är alla som vågar visa att dom mår dåligt, men vet ni vad. I don´t give a fuck. Mår jag dåligt så skäms jag inte över det. Och jag hoppas att det är många fler som tänker på samma sätt som mig. För vi är bara människor. Och livet är fucked up ibland. Men tyvärr är jag som alla andra också, jag tar också på mig den "vackra masken" som visar att jag mår prima. Ibland vill vi människor inte behöva förklara varför man mår som man mår, och det är iaf mest då som jag går omkring och låsats att allt är som det ska. Fast det är inte rätt, egentligen, men ibland vill man bara vara för sig själv. Fast vi borde bli mindre rädd för att visa oss svaga, visar vi våra svagheter så kanske dom accepteras mer? Eller kanske inte, det kanske är då folk utnyttjar än mer än någonsin?...I don't know. Och jag orkar inte fundera nå mer på det nu heller..

*Big Hugs*
Ciao

Söndag än en gång.

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Kommer inte ens ihåg när det var, man har ju ett minne som sviktar kraftigt för tillfället...hmm..

Helgen har varit nice iaf. I fredags var jag på skolan till typ fem eller nånting, sen var det en trevlig kväll hemma. Var med mamsen o Micke, Evin, Ethii och sen kom lilla Jazz lite senare oxå. Sjöng singstar, satt och snackade och hade det allmänt trevligt. Massa myspys helt enkelt :D
I lördags tog man en fika med en underbar arbetskamrat och jag skrattade så att jag nästan fick ont i magen, sen var det innebandy, slutade tyvärr med förlust... Hem fort som tusan då jag skulle göra mig iordning för att dra på födelsedagsfest hos Lisa.  Var skittrevligt. Kom ändå hem i hyffsad tid då man klev upp kl 8 idag för att få se sin lillsyster spela innebandy igen för första gången på 1 år uppe i Härnösand. Och det var great det, hon är så duktig och det var så kul att få se henne på planen igen. Stolt storasyster, det vet du Lil'Sis'! *Love Ya*
Och dom vann ju också, 8-4 så de var kul. Sen raka vägen från en idrottshall i Härnösand till en annan idrottshall i Skönsberg för att återigen kolla på innebandy. Slutade dessvärre med storstryk men stundvis var det en grym match. Och som den huliganen man är så har jag gapat och fört oväsen omkring mig vilket har resulterat i att man nu är lite småhes. Hehe, men men det är smällar som man får ta när man inte kan hålla igen truten :P

Nu sitter jag hemma hos Ethii, hon ska åka ifrån mig och Sundsvall tidigt imorgon bitti under 2-3 veckors tid för att fixa sitt körkort. Tusan som jag kommer sakna henne....men sen när hon kommer åter så får hon skjutsa runt mig i en bil eller nåt :P *tihi*


Är man snygg så är man.
Kommer sakna dig bejb!


Imorgon är det plugg återigen, har varit sjukt skönt att inte ha suttit något alls med uppsatsen i helgen, har verkligen behövt den där pausen. Nu är det nya tag som gäller, för vi ska fan vara klara om 8 dagar, Och då vill jag fanimej vara nöjd med den också! Så nu är det bara sitta och bli ännu dummare i huvet än jag redan är, men fan, det är ändå värt det hoppas jag. Kommer få göra min sista praktik inom psyk också föresten, fan va nöjd jag är med det, jag slipper kirugin ;D

Ha det bra gott folk. Ska inte dröja lika länge innan jag uppdaterar nästa gång.
Gonatt och ta hand om er!
*BiG HuGs* /Ida

Oj oj oj...

Eller vad ska man säga efter att ha suttit i skolan mellan 9-19.45? Fy fabian vad många timmar att spendera i denna kalla skola egentligen om man tänker efter. Fast tusan vad duktiga jag och Olle har varit idag. Vi har fått en hel del gjort och det känns fan skönt. Fast jag ljuger om jag säger att vi snart är klara, för det är vi inte, inte på långa vägar. Men vi har kommit en god bit på vägen iaf. :)

Nu sitter jag hemma hos Ethii, var bara hem och vände så tog jag bussen mot Nacksta där jag nu befinner mig. Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Sen dra på sig nå mysiga kläder och krypa ner i sängen och bara krama om min ängel. Ska kolla på Criminal Minds också, bra grejer de :)

Sen imorgon är det till att dra sig upp ur sängen och infinna sig på skolan till kl 9.00. Hatar att vakna tidigt.....
Men det är lika bra att träffas i tid så behöver man inte sitta på skolan lika länge imorgon, för det tänker jag inte göra. Imorgon kväll ska man bli flätad av Ethii för att kunna få till en afroliknande frisyr till på lördag då Lisa ska ha födelsedagsfest. Alltid kul att variera frisyren lite:)

Nu ska jag vara social, får duscha efter Criminal Minds då det börjar om 15 min. Men ha en trevlig kväll gott folk. Hoppas allt är väl med Er denna hemska höstdag med regn och allmänt tråkigt väder.

BiG HuGs!

....

Då var det natt igen. Är väl dags att lägga sig snart om man ska orka upp imorgon. Imorgon blir det skola från 12-? Det visar sig, men det lär nog bli några timmar imorgon skulle jag tro. Sen ska man ta o träffa Vickis imorgon kväll är tanken. Ska bli underbart.

Var ju som jag tidigare skrev nere på stan idag för att käka luch med Jazz, sen dök även Veronica upp, var riktigt trevligt det måste jag säga. Sånna underbara tjejer som man skrattar och har så kul med :)



Ni är underbara tjejer!


Efter en trevlig stund på stan så tog man med sig Ethii hem. Sen har vi väl inte umgåtts så fruktansvärt mycket då jag suttit och pluggat en del och Ethii har suttit och tittat på serie på datorn, vilket hon fortfarande gör by the way :) Men att hon är här är iaf jättemysigt, kan jag krama om henne precis när jag vill. Så underbart med vänner.

Sov gott! Är tillbaka igen imorgon.
Sweet Dreams & Big Hugs 2 Ya All!

14 Oktober, 13 dagar kvar..

Kan inte begripa varför jag är så förbannat trött hela tiden.
Jag sover ju, men jag sover inte överdrivet många timmar.
Om jag skulle få sova hur länge jag ville så känns det som
att jag lätt skulle kunna sova ett dygn i streck, utan problem.


Ska väl ta och göra  mig iordning snart för att jag ska nämligen ner till stan och träffa min underbara lilla vän Jazz som jag inte träffat på evigheter känns det som. Vi ska ta och käka lite lunch och surra en massa. Ska bli underbart att äntligen få träffa henne igen, en sådan underbar vän som funnits i mitt liv i hela 15 år. Åren går verkligen fort, vi lärde nämligen känna varandra några dagar innan vi började första klass. Och underbar har hon alltid varit och jag hoppas att vi kommer att förbli vänner livet ut.



Jasmina *Luv Ya*


Eftermiddagen är dock inget som jag ser framemot lika mycket om jag säger så. Just pga att den kommer att innebära att jag bara kommer att sitta hemma och sitta med det förbannade plugget. Men men, jag har inte så mycket till val utan det är bara att ta tjuren i hornen och göra det som måste göras. Sen får jag troligtvis sällskap av Ethii också även fast hon inte kommer att sitta med mig, men jag har henne runt omkring mig iaf.



Uppdaterar senare. Ha det så bra gott folk!

*BiG HuGs 2 Ya All*


Hmm...haha

När jag var ute i fredags så var de en snubbe som sprang runt o tog massa bilder, världens kanske sämsta fotograf by the way haha...jag o lilla Vickan var med på två, tre tror jag men är inte säker, så himla mörkt kort men det såg ut som mig haha...


Snacka om fula bilder, men skoj var de iaf :)

Stressad? - Ja. Trött? - Något så otroligt

En ny vecka och återigen måndag. Idag har jag mest haft ont i magen
då den innebär att det är exakt 14 dagar kvar till c-uppsatsen ska
lämnas in. Och jag har suttit i princip ända fram till nu och läst och läst
och läst. Så jag har väl i alla fall gjort något vettigt idag men det känns
ändå som att det är så otroligt mycket kvar
att göra för att nå slutet med uppsatsen...*suck*



Och jag blir galen av alla förbannade papper som
man har överallt, artiklar hit, artiklar dit och sen en
massa annat skit som man skrivit och samlat på
sig, har lust att tända eld på vartenda jävla blad ...






Denna figur ser ut som jag
känner mig för tillfället....



Jag vill träffa mina underbara vänner, saknar er så
otroligt mycket ska ni veta. Så förbannat mycket....
Men som jag hoppas ni vet och som jag nämnt
tidigare så tänker jag på er, jämt! Och det är bara att
ringa om det skulle vara något, finns alltid här för er!
Jag har verkligen inte glömt bort er, skulle jag aldrig
kunna göra. Ni är ju mina Bejbs juh :) *Luv Ya*


Söndag kväll/natt

Satt på skolan i ungefär 5 timmar idag, Fick vi något gjort? Njaäe, känns inte som de...eller egentligen så fick vi väl lite gjort med fan så långsamt det går....blir knäpp...Så imorgon är det bara att ha kroppen laddad med energi att sätta sig med alla dessa "underbara" artiklar och se till att få den här förbannade uppsatsen gjord någongång, fasen det är bara 14 dagar kvar tills vi ska lämna in den...*stressad*

Sen åkte iaf jag och Mamsen och hämtade Ethii på tågstationen vid 19-tiden. Så underbart att träffas igen, har saknat min bebis :) Så vi har myst och kollat på tv o grejs...noppat ögonbryn har man också gjort på tösen. :)
Nu ska jag mysa vidare med min lilla ängel.

Ha det så bra!
Go´natt!

*BiG HuGs*


Söndag 12/10

Nu har man gjort sig iordning för en dag på skolan. Laddad? Njaääe, vore väl att överdriva. Har till och med hunnit med att plocka undan alla kläder som legat utspridda på mitt rum, fast det ser fortfarande förjävligt ut rent ut sagt. Fast tänkte gå igång med dammsugaren när jag kommer hem sen ikväll. Så lite ordning och reda håller det kanske på att bli med mig nu till slut, hoppas kan man ju alltid iaf..

Sen ikväll ska jag äntligen få träffa min Ängel Ethii igen, känns som tusen år sen vi sågs nu. Damen kommer nämligen hem från Östersund idag så ikväll är hon min, bara min :)


Love U Bejb!


Uppdaterar väl ikväll skulle jag tro, så får ni veta om jag och Olle kommit någonvart med vår "kära"  c-uppsats.
Ha en bra dag!

*BiG HuGs*

..

Gårdagens kväll var väldigt trevlig. Drog till Oleary´s och träffade
upp Vickis, så underbart att äntligen få krama om lillgumsan min.
Sen kom mamma med jobbarkompisgänget hennes och mötte
upp mig så drog vi vidare mot Casinot. Väl där träffade vi upp
Majkel. Drack någon drink och tog sedan mina grejer och gick
tillbaka till Oleary´s. Folk började droppa in och en hel del
välbekanta ansikten mötte man under kvällen. Var riktigt trevligt
med mycket skratt, skönt....


Sötnosen min



Idag har man suttit på skolan i fem långa timmar, så himla tröttsamt.
Men vi har väl fått lite gjort idag iaf, men fasen så trögt det går känns
det som. Stressen börjar verkligen att knacka en i ryggen nu när det
bara är 2 veckor kvar innan vi ska lämna in den. Så nu är det bara att
'tuta och köra' helt enkelt om vi ska kunna hinna att bli klara i tid.
*Pusta in, pusta ut också kör vi*



Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Mämii, Majkel och sedan ikväll så kommer lillasyster hem. Ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, känner inte att jag har någon energi över för att hitta på något ändå. Ska ju sitta på skolan hela dagen imorgon också så då känns det som att det kan vara ett bra alternativ att bara ta det lugnt och ladda batterierna ikväll.

Ha en trevlig lördagskväll allihopa och ta hand om er!
*Big Hugs 2 Ya All*

Känns helt okej...skumt..

Nu ska jag snart ner till stan och möta upp mämii. Eventuellt ska jag kanske träffa på min underbara lilla Ängel Vickis en sväng också innan. Vore trevligt men får se vad det blir :)

Jag känner mig rätt okej för tillfället, har inte tänkt alltför mycket, vet inte om det beror på att huvudet har fått någon typ av blackout pga för mycket tankar som snurrat runt i skallen på mig. Men jag ska väl inte spekulera för mycket kring det utan istället njuta av att må 'okej' för första gången på några dagar.

Ha en trevlig fredagskväll gott folk.
På återseende!

*BiG HuGs*

Underbara familj ('v')

Dagen har varit skit rent ut sagt, har inte fått något gjort, läst lite men inte skrivit något. Blir så förbannad på mig själv för att jag känner mig så här och att inget blir gjort. Men det ska bli ändring på det, de måste det bli.

Mamma är på stan och käkar med sina arbetskompisar, Micke är på hockey och Linn är hos en kompis. Detta innebär att jag är ensam hemma. På ett sätt kändes det nästan skönt att höra att jag skulle vara ensam då detta inte var något jag hade en aning om tills för några timmar sedan, samtidigt fick jag nästan ont i magen då jag vet att detta skulle innebära att jag kommer att sitta och tänka och grubbla ännu mer än vad jag redan gör.

Men mamma och Micke hade andra planer för mig ikväll. Dom sa att jag inte kan sitta hemma själv och isolera mig i huset, att jag måste komma utanför dessa dörrar och träffa lite folk. Så dom bestämde mer eller mindre att jag ska träffa upp dom senare ikväll och gå på casinot en sväng, eventuellt på någon pub innan. Och dom har så rätt i det dom säger, jag kommer inte att må bättre om jag sitter själv hemma, och normalt så är jag verkligen inte en sådan person som vill sitta hemma själv, jag älskar att umgås med folk. Så jag får samla lite energi och göra mig iordning lite senare, för att därefter sätta mig på bussen ner mot stan och det sociala livet. Känns som om det var evigheter sedan jag träffade människor, fast det bara var några dagar sedan. Men jag är övertygad om att det kommer att bli en trevlig kväll, man får göra det bästa av situationen. Och saker och ting kan väl knappast bli bättre än då man är runt omkring människor som man älskar, och som älskar mig?


Tack för att ni finns! Jag älskar er obeskrivligt mycket
och jag vet att jag alltför sällan visar den uppskattning
och kärlek som ni förtjänar. Men jag hoppas ändå att
ni vet ert värde i mitt liv, vilket är oersättligt...





För övrigt så har min underbara mormor
namnsdag idag.Ett STORT Grattis på
namnsdagen 'Momme' Harrieth



Ännu en dag..

Nu har man sovit sådär många timmar igen men ändå är jag lika trött och det känns som om jag går omkring som en zombie här hemma...

Vet inte vad fan jag ska ta mig till för att hitta koncentrationen till att plugga, satt i princip hela dagen igår men lyckades ändå inte få ner nå många relevanta rader på papper. Jag blir så fruktansvärt frustrerad, vill bara slå huvudet i väggen och få alla tankar att lämna mitt huvud. Jag har inte tid att tänka så mycket just nu, har den här förbannade uppsatsen att tänka på som kräver min 100 procentiga koncentration, och nu när koncentrationen inte finns till mer än 30% så känns det som om jag ska bli knäpp.

Det var längesen som jag kände mig så orkeslös som jag gör för tillfället, det känns som om jag inte orkar med någonting. Jag tvingar mig själv att sitta och försöka få till skoljobbet även fast det inte går mer än sådär sen orkar jag inte göra något mer. Rummet håller på att förfalla, och jag vill städa för jag hatar när det är stökigt, resten av hemmet ser inte heller speciellt bra ut men jag har ingen kraft, ingen energi...Jag orkar inte ens ta mig ner till stan och träffa mina underbara vänner som jag tror skulle va bra för mig att träffa, jag har ingen ork..

Jag har aldrig någonsin trott att jag skulle kunna drabbas av samma sjukdom som pappa, även fast det finns en risk på 20-25% att jag skulle kunna göra det. När folk har ställt mig den frågan om jag inte är orolig att bli sjuk så har mitt svar alltid varit ett självklart Nej. Men sen får jag höra av arbetskamrater att jag beter mig nästan manisk på jobbet, kan inte sitta still utan vill ha något att göra hela tiden och när jag är hemma så känner jag mig helt orkeslös och nedstämd. När jag tänker tanken på att jag skulle vara sjuk så blir jag skiträdd, jag vill inte, jag kan inte och jag ska inte bli sjuk! Jag har ju sedan många år tillbaka bestämt mig att jag ska hjälpa och göra allt jag kan för att personer med psykiskt lidande ska må bra, då kan jag ju inte vara en av dom. Näe, jag måste fan ta och rycka upp mig nu, streta emot allt jag kan. Jag vägrar att själv hamna på botten i den mörka tunneln, jag vill hjälpa andra ut ifrån den tunneln...



Livet är inte så lätt alla gånger antar jag...men det ska bli bättre, det måste bli bättre...för den personen som jag upplever mig själv vara i dagsläget är inte jag, inte på långa vägar...känner mig som en helt annan människa..


Kom hem...

Väntar på att systeryster ska komma hem,
vill bara krama om henne just nu,

hårt och
länge...



*Luv Ya LilSis'*


Frustrerande..

Ju mer jag läser om bipolär sjukdom, på desto fler ställen läser jag om hur anhöriga upplever de depressiva episoderna som "jobbigare" än de maniska. För mig var det tvärtom. Jag tyckte att det var jättejobbigt när han var manisk, jag var hela tiden orolig över vad han skulle hitta på för tokigheter, vilka han pratade med så att jag därefter kunde veta vilka jag skulle undvika för att slippa skämmas över saker han sagt. Dessa känslor var nog övervägande när jag var lite yngre men även fast jag inte ville skämmas över min pappa, för jag var och är stolt över honom så kom skamsenheten över en ändå på något konstigt sätt. Och det känns verkligen inte som jag, för jag brukar inte skämmas i första taget, speciellt inte för andra men jag gjorde nog det lite ändå, även fast jag egentligen inte ville det..

Men vad jag förstått så tycker de anhöriga jag läser om i artiklarna att det är svårare med de depressiva episoderna just för att de är rädda och oroliga över vad som ska hända, om den sjuke ska göra något dumt som tex att ta livet av sig. Dom tankarna fanns aldrig i mitt huvud, jag trodde aldrig att pappa skulle göra slut på sitt liv, det fanns som inte i mitt huvud. Men det gjorde han, så nu kan jag ändå förstå vad de anhöriga som jag läser om menar....it sucks



Gaah..

Vaknade en en timme sen ungefär, käkade frukost och surrade lite med Ethii.
Nu sitter jag här och ska försöka att skriva ihop en bakgrund till c-uppsatsen.
Känner mig inte alls peppad men jag har som inget val. Hoppas bara att inte
huvudvärken blir värre för jag måste göra klart det här idag...*suck*

Så less på allt just nu av någon anledning...


.

Dagen som varit:

- Jobb mellan 7-17. Kul, men kände mig som en yr höna hela dagen. Får be mina underbara arbetskollegor om ursäkt för mitt nästan maniska och snurriga beteende.

- Därefter raka vägen hem. Har klippt Majkel, hjälpt till med maten, pluggat och tagit ett bad. Samt suttit en stund framför tv:n.

Rolig dag? Njaäe...men det blir väl roligare. Nu ska jag lägga mig i sängen, är helt slut. Får ligga och försöka sova, om tankarna låter mig...

Gonatt!

*BiG HuGs*

Brrr vad kallt...förbannade höst

Igår var det jobb, kul och lärorikt som alltid :)
Därefter tog man sig till skolan där man satt till åttasnåret på kvällen. Efter det var man kraftigt seg i huvudet kan jag lova. Åkte sedan till min lilla Ethii där man blev bjuden på Injera *mums* Sedan var det bara chill för hela slanten, liten plockning av ögonbryn o samtal som gjorde en upprörd men annars bara massa mys. Somnade i hyffsad tid också, skönt. Sedan sovmorgon idag, finns inge bättre än att sova...

Tog mig sedan in till stan för att träffa min kära arbetskollega. Vi satt o fikade i några timmar, hur trevligt som helst. :) Sedan gick man omkring på stan o kikade en sväng för att därefter bege mig hemöver. Har varit iväg och handlat lite med mamsen nu, kom nyss hem och nu är det dags för att sätta sig och plugga lite för att inte få dåligt samvete pga en dag utan plugg. Så det är vad jag kommer att ha för mig ikväll, plugg + lite tv-tittande. Sen upp vid 6 imorgon bitti då man ska iväg till jobbet och därefter till skolan.

Hoppas allt är bra med dig också!

*BiG HuGs 2 Ya* /Antbridge (",)


Då har ännu en vecka passerat..

Återigen söndag, känns som om veckorna bara flyger förbi, och i och med det så betyder det att tiden för slutdatumet för c-uppsatsen kommer allt närmare. Stressande tanke?...Kan man lugnt säga...*suck*

Så vad har man haft för dig sen man skrev sist?...kommer inte riktigt ihåg när jag skrev sist men det var väl någongång under veckan om jag inte minns helt fel. Har jobbat en del, jobbade kväll i onsdags och natt i torsdag. Skoj som alltid att vara på jobbet :) Ska även dit imorgon bitti och jobba några timmar innan jag drar ner mot skolan och sätter mig och pluggar. Det är väl det livet jag kommer att ha nu de närmaste veckorna om jag och min studiekamrat ska bli klar med c-uppsatsen, plugga plugga plugga. Så om hjärnan nu känns som potatismos så vill jag inte ens tänka på hur det kommer att kännas om några veckor...Men va fan, andra har överlevt och klarat detta så då ska fan jag också göra det! Bara att kämpa på som gäller.

I fredags hade man en lugn hemmakväll tillsammans med mamsen, syster och Ethii. Micke deltog också en stund efter att han varit på hockey. Kollade på Idol och sjöng lite Singstar, lade oss rätt så tidigt då man begav sig mot Umeå på lördag morgon. Ställde klockan på 8.00 då man skulle kliva upp och "spöka" ut sig för att låta syrran fota "modellen" (moi) till sin skoluppgift, Men shet vad kallt det var alltså, trodde att jag skulle gå sönder av kylskador men man överlevde, nätt och jämt som det kändes. Så det ska bli intressant att se vad syster fixar och gör med alla dom katastrofala bilderna som hon tog på mig, återstå att se. Men spännande ska det bli att se vad hon ådstakommer :)
Resterande tid av lördagen spenderade jag till och från Umeå. Seriepremiär i innebandyn för laget som syster spelar i. Slutade tyvärr med förlust. ..

Idag har jag och familjen varit i Stöde och hälsat på släkten. Hälsade först på gammelfarfar en sväng och fikade lite med honom samt att jag som jag alltid brukar göra fixade naglarna på honom. Så kul att göra något för någon när man får en sådan oerhörd tacksamhet för något så litet. Sen åkte vi vidare till mormor och morfar och fikade än en gång. :P
Idag fyller även en av mina kusiner år så vi åkte till honom och grattade honom en sväng också. Grattis på 19:årsdagen Alexander! Sen åkte vi åter till mormor och morfar och käkade middag samt bokade kryssning till Helsingfors som vi kommer att åka på 24/12. Ska bli nice att åka bort under julen, julen är ändå inget som någon av oss är intresserad av att fira. Men det kommer garanterat att bli trevligt.

Nu är man hemma och sitter och fryser som ett asplöv. Fattar inte hur man ska klara av kylan som kommer med vintern när man nästan fryser ihjäl redan nu när det inte ens är minusgrader.  Men men...ska väl klara av denna vintern också som alla andra.

Skulle vilja åka ner till Göteborg och hälsa på någonting snart, saknar alla där nere. Känns lite frustrerande att inte ens kunna kolla på ett datum då man skulle kunna åka dit pga att jag inte har en aning om hur det ser ut i skolan framöver. Men någonting ska det väl bli hoppas jag, om inte alltför länge,,,

Nu ska jag umgås lite med Evine som är på besök. Men ha det så bra så skriver jag någonting igen framöver om jag inte blivit alltför snurrig av allt plugg :P

*BiG HuGs 2 Ya AlL* /Antbridge

P.S. Älskade vänner; jag har inte glömt bort er, har bara mycket att stå i just nu. Men jag tänker på er, tro inte annat! Love You!


RSS 2.0