Trevlig dag!

Imorse fick jag och Julian besök av Johanna och Lexie. Julian var till en början ointresserad och betedde sig nästan blyg för sin lilla tremänning. Men när det var dags att åka så fick hon en hejdå-puss av lilleman. Snacka om att det händer mycket på bara två veckor då dom är så små, idag var Lexie vaken, kikade runt med sina stora ögon. Fintjejen.




Puss!

Jag och Julian mötte upp Vickis nere på stan och kikade runt och köpte lite smått och gott. Sommarsandaler till lilleman inhandlades på H&M, söta små saker som kommer sitta fint på hans små fötter till sommaren. När det var dags för lunch så kom Moa och hennes fina lilla Emmy och joinade oss. Trevligt värre var det och innan vi lämnade staden blev det ett besök på systembolaget för att inhandla dryck till morgondagens festligheter. Åkte sedan till Willys så Vickis fick handla lite gosaker som hon ska bjuda på imorgon. När vi sedan väl kom hem var jag helt slut och så otroligt trött. Fast trött känner jag mig mer eller mindre konstant nu, hoppas det ger med sig snart.

Mormor och morfar var förbi på en fika och lämnade även en bålskål som jag fick av dom, tack!

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp med mitt lilla vilddjur imorgon. Godnatt!


Birsta, kompishäng och träning

Idag blev det en tur ut till birsta för lilla familjen för att inhandla lite nya saker till Julian. Överst på listan stod vårjacka samt gummistövlar, några gummistövlar fann vi tyvärr inte. Men en jacka, fyra tröjor (två långärmade och två kortärmade) samt två par byxor inhandlades till lilleman. Han har växt den lilla gossen så det var välbehövligt att inhandla lite mer kläder i storlek 86 till honom. Vickis joinade oss också och hon fann snygga grejer inför lördagens galej.

När vi kom hem så fick lillplutten äta en sen lunch innan vi gick ut i det härliga vädret (blåste i princip ingenting och solen sken värmande). Härligt var det.




Middag tillagades, mestadels var det Vickis som stod för kockandet, och det bjöds på laxfiléer i ugn med spenatstuvning och avokadosallad. Julian var lagomt grön och fin i ansiktet efter den middagen så det blev ett bad för att få den lilla gossen ren. Vickis stannade sedan hemma med lilleman medan jag for iväg och tränade och Robban var och kikade på hockey. Tack för barnpassning och nattning vännen!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Imorgon ska jag och Julian möta upp Vickis på stan vid tiosnåret, blir nice!


Trött och slut tjej

Trött och slut tjej är vad jag har varit idag. Förkyld har jag blivit och jag skulle kunna ha sovit hela dagen om jag hade haft möjlighet till det. Blev inte någon tripp till Sandra och barnen idag utan istället kom lillasyster och Mimsy och hälsade på. Vi gick ut på en långpromenad då dom kom vilket fick bli min träning idag då det inte blev något pass på friskis ikväll. Efter en dusch och ett sovande barn slog tröttheten mig och jag somnade i soffan medan lillasyster var rastlös och ville göra något. Med andra ord har jag varit världens tråkigaste sällskap idag, stackars lillasyster.



Nöjd kille i väntan på att moster och Mimsy skulle komma.

Tanken var att vi alla skulle åka och hälsa på Majk och mamma på sjukhuset idag men då de inte lyckades få något rum på vårdhotellet idag så stannade jag och Julian hemma. Hoppas att det finns något ledigt rum till dom imorgon. Istället gick vi och hälsade på Evin en sväng. Väl hemma igen lagade jag middag i form av chicken nuggets, ris, kall yoghurtsås med kryddor samt avokado och lite andra grönsaker. Lättsamt och det gick dessutom hem hos Julian. I övrigt har det blivit mycket sång och lek med min lilla goklimp.

Tyvärr kan jag i nuläget inte lägga upp några bilder från dagen då jag inte lyckas hitta sladden till kameran. Min lilla son är huvudmisstänkt för att ha gömt den någonstans. Så detta kommer kanske senare då den återfinns. Min lilla son var oskyldig, var troligtvis jag som lagt sladden på köksbordet, fast har inget minne av att jag gjort det. Fast är lite osäker på om den ens är min, har inte för mig att den såg ut som den här gör, snurrig tjej= jag. Hur som helst så funkar den i alla fall.


Vi idag. Vill att mitt lilla hjärtegull ska tycka om att bli fotad och le, men icke. Det kanske ändras?

Ha en bra kväll!


Min andra halva- Robert Dückhow

Kärleken är verkligen underbar och den är mer än underbar då jag får uppleva den tillsammans med dig. När jag väl vågade släppa dig inpå, när jag lät känslorna känna efter utan några gränser, då blev jag kär, blixtförälskad. Du tog mig verkligen med storm och jag trodde inte att det var möjligt att känna så starkt för en annan person på så kort tid, men det var det. Samtidigt som det var läskigt så var och är det helt underbart att få älska en annan person så starkt som jag älskar dig.

Du har den där förmågan att säga dom där fina orden vid rätt tillfälle, att skicka dom där spontana kärleksförklaringarna då jag mest behöver det och det är så underbart med dig. Du får mig att känna det där pirret i magen även idag och jag är så kär i dig att jag skulle kunna spricka!

Jag ser fram emot få leva resten av mitt liv tillsammans med dig. Med dig vid min sida är jag inte rädd för att bli gammal för du gör mig trygg. Med dina armar runt omkring mig känner jag mig tryggast i världen och jag verkligen älskar att höra hur ditt hjärta slår, det gör mig lugn.

Tack för att du finns, tack för att du älskar mig.


Pendlande väder

Besöket av mormor och morfar var trevligt och vi hann fika och surra innan de for hemöver samtidigt som jag och Julian gick mot sjukhuset och Majk. Kvav var luften och det blev varmt då man traskade fram. Härligt att få se en piggare Majk utan massa nålar, dropp och andra slangar. Imorgon flyttar han och mamsen till vårdhotellet, det blir trevligt för dom att få lite lugn och ro i en lite mindre sjukhusaktig miljö.

När jag och Julian gick hem igen blåste det väldigt mycket och kallt, vädret ändras snabbt. När vi kom hem slängde jag ihop en fiskgryta av något slag med pressad potatis till middag. Sedan blev det lek och mys innan det var dags för läggning. Nu sussar min lilla skatt och jag dricker lite kaffe och slappar i soffan i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar.


Tokiga mamman med sonen som inte vill titta in i kameran.

Imorgon ska jag och Jullebulle åka ut till Njurunda och hälsa på Sandra plus barn. Blir trevligt värre då det var länge sedan vi sågs nu. Vad mer morgondagen bjuder på får vi se.


Dagens lunch- korv med bröd


Ny vecka

Då var det måndag igen. Helgen har bestått av jobb och inte så mycket mer. Efter jobbet igår så myste jag med mitt lilla troll som jag inte hade träffat sedan lördag morgon. Goskillen min.

Lilleman ligger ute i vagnen och vilar, lär nog vakna snart då han snart sovit i två timmar nu. Mormor och morfar ska komma och fika lite sen och efter det ska jag och Julian ta en prommis bort till sjukhuset och hälsa på Majk. Nu ska jag börja förbereda lite lunch och koka lite kaffe.

Ha en bra dag!



Omtumlande dygn

Det senaste dygnet har varit minst sagt omtumlande.
Nu hoppas jag bara, för allt i världen, att allt kommer att bli bra.
Det måste bli bra.
Det kommer att bli bra, det känns så.


Jag älskar dig Majk! Du gör min mamma till världens lyckligaste och 
det betyder hur mycket som helst för mig, ni förtjänar all lycka! Sedan
är du världens bästa styvfar också och jag är verkligen glad och tacksam
över att få ha dig i mitt liv. Du är bäst helt enkelt och är det någon som
fixar det här så är det du.

Mys hos syster och gränssättning

Idag har jag och Julian umgåtts med lillasyster och Mimsy. Härligt att träffa dom igen och det var verkligen superhärligt väder idag så vi njöt av att vara ute och busa. Lillasyster bjöd på god pastasallad med varm vitlökssås samt vitlöksbröd till lunch (gissa om det smakade vitlök i min mun efter det?). Det var supergott! Så roligt att få träffa dom igen, var ju ett bra tag sedan nu. Tack för idag! 







Julian är verkligen lycklig då han får vara ute och njuta av det härliga vädret.

Klockan tre infann vi oss på Bvc för att lyssna på en barnpsykolog som skulle prata om gränssättning. Många barn och föräldrar var det där och helt ärligt känner jag väl inte att den där timmen gjorde mig så mycket klokare. Trevligt var det dock att se alla barn och träffa föräldrarna och jag kunde konstatera att min lilla gosse var det absolut vildaste och mest aktiva barnet i gruppen. Medan alla andra barn satt i sin förälders famn eller satt på golvet och lekte med någon leksak så for min lilla gullunge omkring som en virvelvind. Så jag hann inte heller höra så mycket av det barnpsykologen sa vilket säkerligen påverkade min uppfattning av det hela. Jag fick väl inte direkt något bra tips som kan vara till hjälp för oss vid uppfostring av vår kära son. Vi får hoppas att det går bra i alla fall, vi gör ju så gott vi kan.


Thailandsgänget kommer hem


Min vackra skatt!

Idag kommer gänget hem från Thailand. Bruna som pepparkakor lär dom vara hela bunten och en annan matchar snön som ligger kvar på marken. Surt. Men det ska bli roligt att träffa dom igen, har saknat dom.

Jag ska vara hemma och pula på lite idag med städning och tvätt, Julian ska följa med Robban ner på stan o fika lite. Ikväll blir det träning, ska bli skönt!

Ha en bra dag!


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag då dagen började hade vi tankar på att besikta bostad för att senare på dagen skriva papper. Så blev det inte utan istället blev det besiktning av bostad och ingen träff för skrivning av papper. Snopet känns det. Det var väl inte meningen att vi skulle flytta dit antar jag. Vi får börja om från noll återigen. Kanske dags för det rätta boendet att dyka upp nu, det känns verkligen så. Hela situationen börjar bli frustrerande...


Godnatt!


Update

Var ett tag sen jag bloggade nu. I fredags tog jag mig till frissan och klippte av mig en bra bit av mitt mycket slitna hår. Skönt var det. Julian hade en trevlig dag tillsammans med sin faster och det var välbehövligt att få några timmar utan min lilla prins. Dagarna består numera mestadels av att säga nej nej nej och aj aj aj medan den lilla gossen gör precis tvärtom. Han har kommit in i någon trotsperiod nu med andra ord och det är inte speciellt roligt många gånger. Tur är det att han är gosig, mysig och underbar mellan varven annars hade jag nog gett bort honom till grannen eller något för länge sedan.

I fredags gjorde min kärlek illa foten under en fotbollsmatch, som tur var det inte någon fraktur. Gårdagen (lördag) började olidligt tidigt (05.30) och då lilleman somnade på förmiddagen däckade jag med, helt utmattad av trötthet. Trött var jag även då han vaknade igen men efter en liten sväng i solen med lite frisk luft var jag piggare igen.


Snön smälter mer & mer för var dag som går känns det som, skönt! Julian gillar att gå på bar mark.

Jag hade middagsgäster här igår, Lina och AnnaMia, och bjöd då på min egenkomponerade fisksoppa. Vi drack vin, snackade massa gamla minnen, åt grönsaker med dipp och hade det allmänt trevligt och mysigt. En lyckad lördagskväll med andra ord. Tack tjejer!


Lina hann mysa med lillkillen lite innan det var dags för honom att sussa.

Idag har jag och Julian varit på födelsedagsfirande x2. Massa gott har vi med andra ord ätit idag och Julian har ätit konstant hela dagen känns det som, hoppas han inte får ont i magen. Idag har han även varit en riktig glad och gosig kille, så otroligt skönt att få vara en glad och trevlig mamma och inte den där trötta och irriterade. Min älskade unge, han är bäst, även om jag blir så otroligt less mellan varven.


Snygg som tusan har han även varit idag, finaste killen!

Imorgon är en fullspäckad dag med massa viktiga grejer som ska göras. Återkommer om vad inom kort....


Apt, träning och färgning av hår

Idag har jag varit på apt på jobbet. Innan jag for mot jobbet var jag förbi en kompis och fikade lite, trevligt var det. Hemma igen slängde jag ihop en liten middag och när den intagits kom mormor och morfar förbi en sväng. Bytte om för att dra mot friskis och dansa lite afrodans. Bra gick det och rödare än en mogen tomat var jag efter det svettiga danspasset. Nu ikväll har jag färgat utväxten och har precis gjort mig iordning för sängen.

Imorgon ska faster Maria låna Julian under några timmar, blir roligt för Julian det.

Sov gott!


En glad Julian då vi var hos Johanna och Glenn i veckan.


Mysig dag med bästa mormor och morfar

Jag och Julian har haft en kanonmysig dag i Stöde tillsammans med mormor och morfar. Åt god lunch, tittade på massa bostäder på nätet, var ut i det fina (lite väl hala) vädret, fikade och avslutade sedan dagen med att åka och hälsa på gammelfarfar en sväng. Han pratade väl inte så mycket idag och hör väldigt dåligt men han log och lyste upp då han fick se Julian och det gör det hela väldigt trevligt och värdefullt. Det lilla betyder ibland så mycket för någon annan.

Lite bilder från vår utevistelse.







Julian tyckte att det var gott med gammelmormors bulle när vi kom in igen.



Tack för idag momme och moffa, ni är bäst och jag älskar er!


Lexie

Idag har vi fått träffa den pyttelilla nykomlingen i släkten, Lexie. Man glömmer verkligen hur liten en bebis är när de är nyfödda, jag kan inte minnas att Julian någonsin varit så liten som denna lilla flicka är. Så mysigt att få hålla i den lilla flickan, att få lukta på hennes lilla kalufs och känna den där underbara bebislukten. En så otroligt fin liten tjej, fina Lexie. Julian sov då vi var framme hos Johanna och Glenn och då han till slut vaknade tog det ett bra tag innan han visade minsta lilla intresse för hans tremänning. Men hon fick till och med två pussar av honom innan vi for hemöver.

Lite bilder från dagen:







Just som jag vill

För någon dag sedan tittade jag tillbaka i min blogg och blev då varse att den är precis som jag vill att den ska vara. Jag kan gå tillbaka och läsa om min lilla älskade pojk, följa hans utveckling, med andra ord det största syftet med min blogg uppfyller jag. Det var mest därför jag började blogga igen, för att kunna skriva om min lilla gosse och hans utveckling då man väldigt lätt glömmer olika händelser i hans liv, när saker sker osv. Sedan förstår jag att det kanske inte är det allra roligaste att mestadels bara läsa om min son, men så är det och så kommer det att bli. Så ni vet.

När jag kollade igenom bloggen så blev jag även varse om vilken gudomligt vacker son jag har! Han är verkligen hur fin som helst och jag kommer aldrig att kunna titta mig less på honom. Världens vackraste!



Något jag glömt skriva ner är att Julian nu, sedan kanske två veckor tillbaka, slutat att ta nappen. Den är
inte intressant för fem öre. Sedan har ju Julian massa tänder på g också, hur många vet jag inte riktigt då han inte är så intresserad av att låta en titta i hans mun. Kindtänder har börjat komma på båda sidorna både uppe och nere i alla fall.

Trött tjej idag

Min helg har bestått mestadels av jobb. Efter lördagens dagpass var jag trött och energilös så kvällen spenderade jag och kärleken liggandes i varsin soffa framför tvn och melodifestivalen. En tidig kväll blev det för att kliva upp tidigt på söndagsmorgonen. Ett långpass på 14 timmar avverkades igår och det gick bra.

Inatt vet jag inte vad det var med lilleman. Han vaknade vid halvtre och gnällde. Försökte att lägga ner honom igen men han satt sig upp lika fort, tog upp honom och myste med honom för att därefter lägga ner honom igen men han satt sig återigen upp på en gång. Till slut gjorde jag iordning en flaska välling och efter att han druckit den somnade han om för att sedan vakna kl sex. Jag kände mig bakfull då kan jag lova, så trött var jag men det gav med sig rätt fort. Efter lite frukost stod badning på schemat.


Nöjd liten kille i badet.

Förmiddagen blev därefter väldigt tuff och jobbig då den lilla killen var otroligt trött men blev helt hysterisk och ville inte alls sova. Jag kommer inte ihåg då jag såg min lilla skatt så ledsen och hysterisk sist och det gjorde verkligen ont i hjärtat på mig. Han somnade aldrig innan vi for iväg för att hämta upp Vickis utan det blev en liten tupplur i vagnen under tiden då vi handlade lite föda istället.



Vi var nog halvsega alla tre, mest jag.

Hela eftermiddagen har vi sedan spenderat hos fina Vickis. Jag blev helt slut efter fikat och låg och halvsov i soffan medan Julian och Vickis umgicks och ordnade med middagen. Det var verkligen otroligt skönt att bara vara och sega på. God middag bjöd även vännen på, älgstek med potatismos, kantarellsås och svartvinbärsgelé. Smaskigt var det! Tusen tack för idag gumsan, du är helt underbar!


Den mumsiga middagen!


Lunchgäster


Julian på väg till Evin i sin nya mössa.

Igår umgicks jag och Julian med Evin hela dagen. På kvällen var jag och tränade sedan var jag och solade innan jag åkte hem. Skönt.

Idag har jag haft lunchbesök av Evin, Lisa och lilla Ludde. Julian var väldigt gosig med Ludde idag då han pussade och kramade honom massa gånger. Goskillen min. Vi fick även besök av mormor och morfar som nyss kommit tillbaka till Sverige efter en tvåveckorssemester i Thailand. Dom var bruna och fina kan jag lova. Julian fick en sommaroutfit i form av ett linne och shorts av momme och moffa som han kommer vara supersnygg i till sommaren. Tack!


Goskillarna.

Idag har det varit väldigt blött ute. Det blev vi varse då vi gick ut en sväng för att främst Julian skulle få lite frisk luft och bli av med lite energi. Halt och blött var det och inte något vidare roligt väder med andra ord. 

Eftermiddagen och fram till läggdags för lilleman har vi spenderat hemma hos Evin. Lite middag lagade vi också. Nu sitter jag i soffan och väntar på att min kärlek ska komma hem från jobbet. Tänker på en av mina underbara vänner och önskar att jag var nära och kunde krama om, sådär hårt och lugnande. Jag älskar dig vännen och finns här för dig, alltid!

Imorgon blir det jobb för min del, ett dagpass. Ha en trevlig fredagskväll!


Tuffingen min.


God morgon!


Jag hade rätt!

Idag har nämligen Johanna och Glenn blivit föräldrar till en otroligt söt liten tjej. Stort grattis till er! Fick ett mms av den stolta mormor'n så jag har även fått sett hur otroligt söt den lilla tjejen är. På bilden såg hon ut att vara lik sin mamma. Längtar tills jag får snusa på den lilla sötnöten, förhoppningsvis någon dag till veckan.



Idag har jag och Jullebulle haft en heldag tillsammans med Evin. Blev en promenad ner till stan där vi strosade runt jag köpte en lite tunnare mössa till lilleman. Vi lunchade och så innan vi for hem. Till middag lagade jag lax i ugn med grädde, färskost med vitlök och örter, dill och citron. Serverade denna med pressad potatis och stekt sparris. Julian åt bra och kladdade ner hela bordet och sig själv, så det blev badet när han ätit/kladdat klart. Evin kom hit och vi har surrat en massa, som på den gamla goda tiden. Trevligt värre.


Trevlig dag


Nöjd kille som kikar på Babblarna

En trevlig dag har vi haft hemma hos Johanna. Det är ju hemligt vilken dag det planerade snittet kommer att bli, jag gissar på antingen imorgon eller på torsdag. Får se om jag har rätt. Nästa gång vi träffas kommer den lilla bebben inte längre att mysa i hennes mage i alla fall och jag ser fram emot att få träffa det lilla livet.


Roligt att gå omkring och få lite frisk luft tycker Julian.

Var ute en sväng när vi kom hem innan jag började med dagens middag. Det blev lövbit med färskostfyllda paprikor, sallad, avokado och myntadressing. Gott. Nu har mina killar åkt på 18-årskalas då Julians faster fyller år. Själv ska jag byta om och bege mig mot friskis för ett träningspass. Sedan blir det en tur till solariet, ska bli så skönt!



Ha en trevlig kväll!


Myspys och städning



Julian vaknade strax efter sex då Robbans alarm ringde. Tur att jag somnade innan tio igår kände jag då. Myspys och städning har vi sysslat med på morgonkvisten. Julian har varit världens bästa unge, bästa finaste gosen!



Ni har vi gjort oss iordning och ska snart bege oss mot min höggravida kusin Johanna. Blir en trevlig dag det här!


Birsta x2

Sovmorgon fick både jag och Robban imorse. Julian vaknade inte förrän åtta och jag fick sova till nio, skönt! När vi gjort oss iordning så åkte vi ut till birsta en sväng för att kolla på träningsskor. Handlade lite föda på willys också innan vi for hem igen. Hann inte mycket mer än hem så ringde Vickis och undrade om vi inte skulle fara ut på birsta o kolla på lite grejer, sagt och gjort så vad jag där återigen. Jag köpte mig en olja att smörja på mina trasiga nagelband, har haft denna för längesedan och den är väldigt bra. Så nu ser jag fram emot att mina nagelband ska bli hela.

Lite bilder från ikväll


Olearys, klippning och mys



Jag somnade innan elva igår kväll vilket var skönt då lilleman vaknade strax efter sex imorse. Åt frukost, myste och hade det bra. Efter Julian ätit lunch åkte lilla familjen ner till Olearys där jag och hjärtat åt. Det var väldans mysigt och gott. När vi sedan kom hem igen var det dags att gå ut och "rasta lilleman" medan solen fortfarande var uppe. Han gick på bra trots att det var väldigt halt ute.



När vi kom in igen åkte Julians kläder av och jag satt han i sin stol med datorn framför honom så han kunde kolla på Babblarna och bli lite distraherad av det medan jag klippte honom. Så nu är det långa håret i nacken, ja över hela huvudet, borta. Det blev kanske lite väl kort fram vid pannan och säkert inte helt jämnt överallt men det är inte helt lätt att klippa en liten varelse som rör sitt huvud lite när han känner för det. Dessutom hittade jag ingen kam så jag fick använda en borste, men det funkade väl det också. Jag blev inte helt missnöjd i alla fall och framför allt är jag rätt övertygad om att det är skönt för Julian med kortare hår då han blir så varm i kalufsen.



När håret var klippt så blev det ett bad för mig och lilleman. Sedan har lilleman ätit middag och kvällen har bestått av lek och mys. Nu sover han sött och jag kikar på Sofias änglar. Jag och hjärtat ska kika på någon film sedan, efter det blir det nog sängen.


Lördag 3/3

Efter en härlig förmiddag ute i det fina vädret åkte vi ner mot stan för att hälsa på Julians farmor och fastrar. Umgicks ett tag där innan vi skjutsade svärmor till jobbet. Hem en sväng innan vi åkte ner mot stan för att hämta upp hjärtat och en jobbarkompis som vi sedan körde ut till en annan arbetskompis som har ordnat och styrt med en pokerturnering för jobbargänget. Får se om hjärtat vinner någon turnering, hoppas.

När vi kom hem igen tillagades dagens middag som fick bli en varm bulgursallad med kryddig korv, paprika, tomater, färsk basilika och fetaost. Till detta gjorde jag en kall dressing innehållande turkisk yoghurt och torkad mynta samt lite citron och kryddor. Lite avokado åt vi också till. Gott tyckte både jag och Julian.





Efter middagen blev det lite lek och mys innan det var dags att göra iordning lilleman för natten. Nu sover han och jag dricker en öl och slappar framför teven. Mycket annat kommer det inte bli ikväll för min del, möjligtvis ett bad innan jag går och lägger mig. Ha en trevlig lördagskväll.


Härliga förmiddag!




Min önskan slog in och vädret är idag väldigt härligt! Solen skiner och fåglarna kvittrar så vårigt och härligt. Dock är det halt även idag, men inte alls i samma utsträckning som igår. Min underbara unge blev trött och sover nu i vagnen, själv ska jag göra iordning lite iskaffe och sätta mig ute på altanen och bara njuta.


Lillasyster- Linn Antbro



Min fyra år yngre vackra, älskade och underbara lillasyster.

Jag kommer ihåg när vi var små, hur du skuttade runt med stora flamsiga rörelser överallt med den lilla vita "fontänen" på huvudet. Jag kommer ihåg hur jobbig jag tyckte du var när du kom in på mitt rum när jag hade kompisar som hälsade på, hur du satt dig på min säng och såg sådär busig och nöjd ut när jag sa ut dig att gå ut därifrån och när mina vänner då sa att du fick vara med oss. Jag minns även när du alltid stod och kallade mig spegelapa då jag skulle göra mig fin i håret och sminka mig, något som retade mig något fruktansvärt. Ändå har jag inte något tydligt minne av att vi tjaffsade och bråkade mycket i övrigt, utan vi var nog rätt sams, i alla fall som jag kommer ihåg det.

När vi båda var i tonåren känns det som att vi inte pratade och umgicks sådär jättemycket, åtminstone inte vad jag kommer ihåg. Dock kommer jag ihåg hur plågsamt det var för mig att vi inte pratade så mycket om känslor och det som var jobbigt. Det är något som jag än idag ångrar och kan må dåligt över. Det känns som att jag inte visade att jag fanns där och var ett viktigt stöd för dig så som jag hade önskat.

Dock känner jag att det är helt annorlunda idag och det glädjer mig något enormt att vi kommit varandra så mycket närmare. Idag känner jag vi har den relationen som jag alltid önskat och det gör mig innerligt glad och lycklig. För du betyder så otroligt mycket för mig, ord kan inte beskriva hur mycket, och du är min enda och bästa lillasyster. Jag är så otroligt stolt över dig och jag är stolt över att få ha dig som syster. Jag finns alltid här för dig och jag vet att du alltid finns där för mig också. Sedan är du även världens bästa moster och det betyder så mycket för både mig och framför allt för Julian. Du är helt enkelt bäst och jag älskar dig!


Öppna förskolan och nya firrar

Idag följde jag och Julian med Sandra och hennes kids Ludde och Charlie på öppna förskolan. Det var trevligt och Julian hade det skojigt värre. Jag hann väl inte att surra sådär jättemycket med dom andra mammorna då Julian sprang runt och lekte för fullt. När vi skulle åka hem så var han helt slut och slocknade tvärt i bilen. Jag åkte ut till Arken och köpte mig fem nya platys (fiskar) samt lite nya växter till akvariet.




Något vidare roligt väder har det inte varit idag, även fast solen sken mest hela dagen, då det varit isbana på gatorna samt att det blåst mycket och kallt. Så eftermiddagen har vi spenderat inne. Tillagade dagens middag som blev baconlindad kycklingfilé fylld med färskost, soltorkade tomater och färsk basilika. Till detta serverades ugnsrostad potatis och lök med en ädelostsås samt en sallad.



För en liten stund sedan blev jag klar med städningen av mitt akvarium så nu har mina fiskar och räkor fått det rent och fint. Hjärtat har åkt till jobbet för ett nattpass och lillgosen sover sött på övervåningen. Själv har jag fått ont i huvudet så det blir nog en tidig kväll för min del. Hoppas på mindre blåst och mindre isbana imorgon så vi kan vara ute och få lite frisk luft.


Hot och våld

Rubriken ovan är benämningen på vad jag och mina arbetskamrater har utbildats mer kring idag. Väldigt bra har den varit också tycker jag. Kom precis hem och väntar nu på att mina älskade grabbar ska komma hem så jag får mysa på dom. Lilleman sov till halvåtta imorse så jag hann inte träffa han innan jag åkte till jobbet, så nu saknar jag han!


Lillkillen igår. Han älskar loka/ramlösa och sedan tycker han även att det är väldigt roligt att klättra.

Gårdagen var väldigt lyckad. Jag och Julian var på birsta när det öppnade och strosade omkring där i flera timmar. Hittade lite smått och gott gjorde jag också. Gårdagskvällen var sedan väldigt trevlig och lyckad. Gott med mat och öl var det och sällskapet var super så det kunde inte bli annat än lyckat. Måste vi absolut göra om något tycker jag. Tack tjejer!


RSS 2.0