Vilken underbar gårdag!

Igår var det inte vilken dag som helst, utan igår skrev vi nämligen papper på ett parhus som vi ska flytta till 10 augusti. Så obeskrivligt skönt känns det kan jag lova! Yeeeey! Det kommer att bli hur bra som helst! Nu är det bara att vänta på att få flytta in och börja inreda, jag längtar som en tok!

Hade dessutom en otroligt trevlig gårdagskväll som jag spenderade med bästa Vickis nere på stan. Vi drack två goda drinkar på Invito, varsin öl på Olearys och avslutade kvällen på Jack's bar där vi testade den nya Xidern Beach (med smak av vattenmelon och jordgubb) samt en nachotallrik. Varken nachotallriken eller cidern var någon höjdare men otroligt trevligt hade vi det i alla fall, tack Vickis!


Pink mojito, så otroligt god!

Idag har jag också haft en härlig dag, underbara sol! Har suttit ute på altanen med Jasmina i flera timmar och njutit av trevligt sällskap samt värmen medan Julian har härjat omkring och mått gott av att vara ute och leka. God smörgåstårta har vi ätit till middag då Majkel fyller år imorgon och hans föräldrar kom hit och uppvaktade honom idag.



Imorgon är det midsommarafton vilket innebär jobb för min del. Kommer jobba hela midsommarhelgen så jag behöver inte fundera på hur jag ska fira denna högtid.

Trevlig midsommar!



Måndag

Idag har jag jobbat ett dagpass. Blev en sväng på kvantum för att handla lite innan jag for hem för att laga lite mat. Panerad fisk med pressad potatis, sallad, avokado och en ost- och kräftröra blev det. Vi fick sedan besök av Johanna, Glenn och Lexie. Julian var snäll och nyfiken på Lexie, pussade på henne gjorde han också.



Nu är jag ledig fram tills på midsommarafton, tre dagar med andra ord. Hoppas på fint väder gör jag. Får se vad vi ska hitta på imorgon men något hittar vi nog på. Att bara få vara tillsammans med mina killar är bra nog för mig. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, mina ögon kliar och rinner, vettetusan om jag fått någon form av allergi?


Lexies dop

Idag har vi varit på dop i Stöde. Lexie var otroligt duktig under hela cermonin och reagerade knappt alls när prästen hällde vatten på hennes huvud. Duktiga tjejen! Julian var också väldigt duktig och var lugn och fin i kyrkan. Någon vigsel blev det inte men tydligen var inte vi de enda som hade funderingar på det.


Familjen Edström/Palmquist.

Efter cermonin bjöds det på fika i församlingshemmet, smörgåstårta med dricka samt kladdkaka och kaffe. Gott var det! Julian åt korv med bröd och drack festis innan han högg in på kakan som han pratat om hela tiden. Han är ett riktigt kakmonster min lilla kille och han går även omkring och säger "kakaa" många gånger under en dag.






Fintjejen!


Birsta och folkets park

I förmiddags åkte jag, Julian och lillasyster ut till birsta en sväng för att köpa lite grejer. Hem kom vi, gjorde i ordning lite lunch innan jag, Julian och Robban åkte ner till folkets park där vi mötte upp Alex, Sandra och barnen. Lekte gjorde ungarna, nöjda och glada, fram tills vädret blev sämre. Trevligt var det att umgås med dom en sväng.






I eftermiddag och kväll har vi inte gjort mycket. Nu ska vi gå upp och lägga oss, glo på tv och bara mysa. Imorgon ska vi se Lexie döpas. Är även lite lur på och funderar på ifall att det skulle kunna bli en vigsel imorgon också (?)...En bra morgondag blir det i alla fall hoppas jag.


Telefonkillen



Julian tycker att det är så roligt att prata med moster i telefonen att han bara tar den av en och babblar på, älskade gosungen min. Förut lyssnade han bara då han hade telefonen mot örat, annat är det nu då han surrar på som bara den.


Sidsjön

Strax innan åtta klev vi upp imorse, skönt med lite sovmorgon. Efter lite morgonmys och så gjorde vi oss iordning och åkte upp till Sidsjön. Vi gick ett varv runt sjön och stannade för att mata änderna. Detta tyckte Julian var roligt och hann satt och skrattade i vagnen då änderna skyndade mot kaksmulorna. När han sedan släpptes lös skyndade han sig att springa och jaga änderna med ett stort leende på läpparna. Trevligt var det och skönt att komma ut lite.

Kläderna Julian haft på sig idag köpte vi på stan igår och han trivdes bra med BarbaStark på benet
och under hakan. Min lilla Barbapappaunge :)

Vi for sedan mot CityGross för att inhandla lite mat där vi också åt varsin korv till lunch innan vi for hem och sov en stund. Skönt var det och vi alla tre sussade gott. Lagade i ordning dagens middag som blev en paj med skinka och västerbottenost. Till den serverades kokt broccoli och en tomat- och melonsallad samt en kall yoghurtdressing med främst mynta och citron. Det smakade gott och kommer även ätas till lunch imorgon.

Imorgon är det dags för jobb igen, 7-16.

Massa jobb och en trevlig måndag

Jag har jobbat mest hela tiden varpå det blivit dåligt med bloggning. Idag har jag dock varit ledig förutom hlr-utbildning som jag hade på förmiddagen. Blev en snabbis på stan med min lilla gosse efter det innan vi for och hälsade på Johanna och Lexie. Där bjöds det på våffellunch och Julian tyckte att det var smaskens.
 

Stortjejen Lexie har växt som bara den sen sist vi träffade henne. Nu är hon stadig som bara den i nacken och är nyfiken och vill vara med och se vad som händer.



Julian var intresserad av sin tremänning idag och ville gärna vara nära.

Fika och massa surr hann vi även med medan småliven vilade. Tack för idag Johanna och Lexie! När eftermiddagen kom och lilleman hade vilat klart åkte jag och Julian vidare hem till min mormor och morfar för att umgås och äta middag. Bruna och fina var dom efter en vecka i utlandet. God mat bjöds det på och smarriga jordgubbar och glass åt vi till efterätt. Julian visade sig vara barnsligt förtjust i jordgubbar visade och han åt tills det inte fanns några kvar, gokillen min. Tack för idag mormor och morfar!

En härlig dag som gått fort som bara den har jag haft idag.

Julian i sin nya Sverigetröja. Snyggungen min!

Nu sover lilleman och jag sitter och kikar på fotbollen. Ätit lite ost och kex har jag gjort med mamma och Micke samt druckit ett glas vin. När matchen är slut blir det sängen för min del, trött på ögat är jag. Imorgon är jag ledig och ska umgås med finaste lilla familjen min. Vad vi hittar på vet jag inte. Anar att det kan bli lite Barbapappa på morgonkvisten i alla fall, sedan får vi se vad dagen bjuder på.

MI-utbildning och Julianmys

Idag har jag varit på utbildning på sjukhuset för att ha den andra delen av MI, motiverande samtal. Detta gick bra och när jag kom hem myste jag med Julian framför Barbapappa innan vi gick ut en sväng. Första dagen på evigheter känns det som då det inte är kyligt och regnigt. Hoppas det vänder nu och att värmen kommer tillbaka.




Jag njuter av att få vara med min lilla kille då jag är ledig, denna vecka lite extra då jag endast är ledig imorgon. Min lilla kille börjar bli mer lik sig själv igen och jag hoppas det är så, saknar den där glada och spralliga lilla killen till son som han är. Världens bästa lilla unge!


RSS 2.0