Saknar..

Jobbet överlevde man. Dock känner jag mig less nu. Känns som att en veckas semester vore något väldigt nödvändigt för att återfå energi och glädjen på jobbet. Jag gillar inte jag känner mig nära ett nervsammanbrott, det är inte alls kul. Men det är så det känns. Men det blir bättre...

Väl hemma var det till att byta om till mjukis. Sen lägga sig i soffan och bara mysa och ta det lugnt. Sen strax innan elva drog jag in till stan för att träffa tjejerna. Dock så drog Evin och Kicki i princip direkt då jag kom. Lite tråkigt men kul att se dom en snabbis i alla fall. Jag, Jossan och Lisa satt kvar och surrade ett tag, sen drog Jossan med. Lisa och jag satt kvar en stund och snackade en massa. Var trevligt. Kom hem för en liten stund sen. Hoppas att sömnen kommer och tar mig snart. Vill sova så många timmar som möjligt. Får se hur det går. Verkar inte speciellt lovande som det känns nu....suck


Jag saknar min älskade Ethi. Känns som att det är massa
månader sedan vi sågs och det gör nästintill ont inom mig
av saknad. Min älskade ängel. Jag älskar dig! Snart måste vi ses!


Pigg? Yes, det är man!

Fan vad skönt att för en gångs skull vakna innan klockan ringer. En minut innan vaknade jag. En bra start på dagen enligt mig. Känner mig pigg och laddad inför en jobbkväll. Nu ska jag göra något åt mitt hår sen är det dags att bege sig mot jobbet.

Ha en bra dag allihopa!


Mys med mina flickor

Haft en supermysig kväll tillsammans med tjejerna. Så mysigt att bara sitta och surra en massa och umgås. Me like. Jossan och Lisa gick precis. Börjar att bli dags för mig att sova. Halvtolv börjar man imorgon så lite sovmorgon får man. För övrigt så hade jag en trevlig helg. Idag har mamsen och jag varit ute i Birsta. Syster följde med en sväng på slutet hon med. Jag har städat och fått upp lite prylar på väggarna. Det blir bättre och bättre och mer hemmatrevligt. Lite belysning och ytterligare lite prylar på väggarna saknas fortfarande. Sen lite annat. Men det känns bra. Jag trivs i min lilla vindsvåning.

Tack för tavlan mämi och majk!



Här är Vickis, Karin, Frida, Emeli och jag nere på stan förra lördagen

Kallar på sömn

Usch, nu är klockan alldeles för mycket. Klockan sex ska jag ta mig upp ur sängen vilket innebär att det inte blir alltför många timmars sömn. Inatt igen. Inte bra.

Skönt var det med sovmorgon idag. Fast jag var ändå trött och kände mig tung i huvudet då jag var på väg mot jobbet. Kanske beror på att det inte blev så många timmars sömn då jag inte somnade förrän någon gång efter tre. Sömnproblem? Javisst,  verkar ju så...Jobbet gick i alla fall bra, blev lite bakning samt medicinutdelning på två andra avdelningar också. Lite trevligt att få träffa individer utanför avdelningen också ibland.

Pratat med momme och moffa ikväll också. Vi ska träffas något snart, när är inte bestämt än. Det ska bli trevligt i alla fall och jag ser fram emot det. Dom är ju underbara.

Imorgon efter jobbet kommer mamsen och majk och hämtar upp mig. Jag ska med dom hem och grilla och dricka gott. Ska njuta och bara mysa. Kommer att bli en trevlig kväll, det är jag övertygad om. Ska bli så skönt att sedan vara ledig i två dagar. Ladda batterierna behöver jag verkligen göra och det ska jag göra så gott jag förmår.

Aja, nu måste jag kasta mig ner i sängen och slå igen ögonlocken. Sova, sova, sova. Nu, nu, nu.

Ciao.

Hoppas jag får träffa lillasyster en
sväng imorn också. Känns som
om det var jättelängesen vi sågs.
Jag saknar hon. Den underbaraste
och aboslut käraste lillasyster.


Äntligen!

Dagens arbetspass var rätt okej. Fast än dock rätt jobbigt. Mycket som händer nu. Men jag överlevde och det är jag glad över. Flexade hem en timme tidigare då jag var så jävluskt trött. Fick skjuts av Moa och hennes pappa fick man. Så himla snällt då jag slapp att traska i regnet. Tack! När jag kom hem blev det varma mackor till middag. Efter det la jag mig och sov i två timmar. När jag vaknade igen så väntade jag bara på att soffmannen skulle komma med min soffa. Saker och ting drog ut på tiden och jag funderade på om du överhuvudtaget skulle komma idag. Halvelva ringde min mobil, han var framme!

Hjälpte honom att bära upp soffan. Smutsig som världens lortgris blev man kan jag lova av den smutsiga plasten. Sen var det bara att börja montera ihop delarna. Inte det lättaste kan jag lova, men nu är den på plats och färdigmonterad. På köpet fick av skruvande av muttrar fick jag ett sår på min tumme. Men det är inte hela världen. Nu är den på plats.


Lite suddig bild men. Men här är den i alla fall.

Nu ska jag ta en dusch. Sen är det bara till att krypa ner i sängen och försöka somna. Börjar halv tolv imorgon. Skönt med lite sovmorgon. Bara imorgon och på lördag kvar, sen ledig i två dagar. Det ser jag verkligen framemot.

Ciao!

P.S. Som kompensation får jag soffan för 1000 kronor mindre. Känns helt okej. Och skönt att det var han som tog upp det då jag har känt mig som världens bitterfitta mot dom där uppe med alla telefonsamtal och tjat. Fast dom har fan förtjänat det. Aja, nu är jag nöjd i  alla fall :) Och har dessutom haft en bättre dag än igår, dock inte helt bra men men...


Ännu en skitdag

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Känner mig jävligt less bara av någon anledning. Ändå har jag fått klartecken på att jag har jobb augusti månad ut. Sen har jag fått veta att jag får min soffa imorgon. Ändå känns det tungt inom mig. Vad det beror på undrar jag. Kanske på grund av att framtiden känns så oviss? Kanske det, i kombination med att det är rätt tufft på jobbet?...Jag vet inte, allt jag vet är att jag hoppas att det känns bättre snart. Att gå omkring med den påklistrade fasaden som visar att "jag-mår-bra" är inte min grej. Jag vill visa att jag mår bra, på riktigt.

Ciao.

Skitdag.

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Hade ställt klockan på 8.00 för att kliva upp för att tvätta. Så blev det inte. Sov till elva nånting och då var det försent. Klockan ett skulle jag träffa Bosse på stan så det var bara att ställa in tvättplanerna. Men tog och städade badrummet, dammsög och dammtorkade i alla fall. Sen hade jag en trevlig stund på stan med Bosse. Sen fick jag besök av Amanuel på kvällen. Han hjälpte mig att fixa med hemtelefon. Var trevligt att träffa han.

Idag har varit en mindre bra dag. Kände redan då jag var på väg till jobbet att jag var less, ingen bra början med andra ord. Det har varit en tuff dag och ett tag trodde jag aldrig att den skulle ta slut. Vid halvsex lämnade jag jobbet. Tärd dag. Sen blir jag ännu tröttare då jag vet att jag jobbar fyra dagar till på raken. Men förhoppningsvis blir det bättre dagar, hoppas hoppas hoppas.

Jävla skitfolket i Ö-vik är jag jävligt less på. Jag vill ha min soffa! NU NU NU! Bajs på dom. Blir så jävla förbannad bara jag tänker på soffan och dom.

Näe...hej då.

Härlig helg

Har varit underbart med helgens ledighet. Fredagen var hur trevlig som helst. Vid halvsjusnåret mötte jag upp Tore, Teo och en kompis till dom på Stadshuset uteservering. Vädret hade varit lite halvdåligt men då vi satt där var det hur skönt som helst. Satt och drack öl och pratade och skrattade en massa. En hur trevlig kväll som helst enligt mig. Måste absolut göras om någon gång. Jag drog väl hem vid halvtvåtiden eller något sådant. Då var man nöjd efter att ha varit vaken sedan halvsex.

Igår var det sovmorgon. Mamsen, eller om det var Majk ringde och väckte mig vid elvatiden eller något. Dom hade tvättat bilarna ute i Nolby och tänkte plocka upp mig på hemvägen. Jag skyndade mig att plocka ihop grejer så jag kunde fixa mig iordning hemma hos dom innan kvällens bravader. Dom kom och vi var hemma och myste. Passade såklart på att ta ett bad där man även låg och sov ett tag så när jag klev upp såg jag ut som ett stort russin. Men skönt var det. Håret krusades med min nya krustång, kvällens outfit fick snyggas till på strykbrädan och sminket fick fräscha till mitt ansikte. Sedan var man redo att dra mot Bosvedjan och Victoria på grillning och förfest. Var lite småtrött vilket även dom andra tjejerna som var där var efter hårt festande. Men vi kom igång och hade det mycket trevligt. Sedan begav vi in mot stan. Drog till Oscar's och sa hej till mamsen och Majk, sedan in på gatufestområdet. Vi hamnade i ett öltält där två cider (smakade saft) fyllde min mage. Satt och surrade, kollade på folk och frös. Jag tror att det var en kombination av den utspädda cidern och kylan som fick mig att fatta beslutet om att överge tjejerna för att dra till Oscar's och värmen.

Så blev det och jag messade till Majk då jag var på väg. Min blåsa höll på att explodera och paniken kom över mig lite då jag såg den sjukt långa kön för att komma in. Tur som man hade så slapp jag att stå i den då Majk "fixade in mig". Tack för det! Var många välbekanta ansikten där inne och jag hade en hur trevlig kväll som helst. Drack drinkar, surrade med folk, dansade litegrann och bara njöt av en supertrevlig kväll. Plötsligt var klockan tre och jag tänkte bege mig hemöver. Dock fick jag två dalmasar efter mig som tyckte att vi skulle på efterfest. Så blev det dock inte utan istället hoppade jag in i en taxi med mamsen och Majk. Taxichauffören var mindre trevlig men hem till dom tog hon oss i alla fall. Sen tog det inte många minuter innan man låg och sov i soffan.

Idag kom mormor och morfar förbi och hälsade på familjen. Trevligt att träffa dom även om jag var galet trött och inte sa så mycket. Sen kom äver morbror och yngsta kusinen. Dom åkte och jag somnade om i soffan. Har sedan varit i Nolby och ätit middag hos Majks päron. Efter det släppte mamsen och Majk av mig hemma. Fortfarande supertrött så tog inte lång tid innan jag somnade. Vaknade vid tio någon gång och nu vettefan hur jag ska sova inatt. Men det löser sig.

Imorgon blir det att kliva upp och städa. Ska kolla om det är ledigt i tvättstugan också tänkte jag. Klockan ett ska jag infinna mig på torget där jag ska träffa "pappa Bosse" för att äta lunch. Ska bli trevlgt. Imorgon eftermiddag ska jag träffa Amanuel (Ethi's bror). Kommer att bli en nice dag. Min hemtelefon börjar att fungera imorgon (om jag nu lyckas koppla in den). Kanske lilla mamsen har lust att hjälpa mig så att det blir riktigt gjort? Aja, nu ska jag inte skriva nå mer...Ciao



Jag i fredags.

Lååång dag

Jobbat har man gjort.
Fram till klockan nio.
Sen var en arbetskompis snäll.
Han skjutsade mig in till stan.
Där spenderade jag cirka 25 minuter i en bankomatkö.
Inte kul.
Därefter letade jag reda på mina arbetskamrater.
Där var även massa trevliga ansikten från förra jobbet.
Plus massa annat trevligt folk.
Galet mycket folk på stan ikväll.
Det var trevligt.
Tråkigt att man inte kunde ta en öl med dom övriga bara.
Men jobb kallar imorgon bitti.
Så jag begav mig hemöver.
Har nu duschat och ska krypa ner i sängen.
Klockan ringer 05.30.
Usch.

Gonatt

P.S. Det finns hopp om att jag får förlängt vikariat. Jag får snart veta. Men chefen lät positiv. Håll era tummar för mig. Jag hoppas. Imorgon ska jag by-the-way ringa och skälla ännu mer på "soffolket". Idioter. D.S.

Sol, birsta, kycklingfärgat hår med mera

Mamsen och jag kom överens om att vi skulle höras vid nio imorse. Detta för att se hur vädret var och då hon ringde imorse klockan nio så var det najs väder. En stund senare kom mamsen och hämtade upp mig och vi åkte ut till alnö och vindhem. Där var vi och hade det mysigt i några timmar och sedan begav vi oss mot birsta. Jag har äntligen köpt en krustång som jag så länge velat ha. Sedan köpte jag slingmedel (blekning), lite förlängningssladdar eller vad man kallar det, såna grejer som man fäster sladdarna på väggen med för att de inte ska "fara runt". Yes, jag är sämst på att veta namn på olika prylar och även på att beskriva dom, men men, skitsamma. :) Blev även en liten sop samt glansmedel till håret. Sen begav vi oss hem till päronen och syster.

Hemma hos dom fick mamsen världens städryck och började städa för fullt. Jag var rätt slut och hade inte någon större lust och städa utan kikade lite på tv i soffan. Sen då Majk kom hem så förvandlades man till frisör-ida då han var lurvigare än lurvigast i frisyren. Nu är det ordnat i alla fall, "lurvet" är borta. Sen kom en fönsterputsare och då blev det fullt ös. Syster och jag fixade middagen och sen var det dags för mamsen att slinga mitt hår. Hemskt som tusan, inte alls som sist då jag blekte slingor. Utan nu blev det verkligen gult och jag såg förjävlig ut. Mamsen toppade mig även lite. Tack så jättemycket för hjälpen!

Så innan vi sedan åkte hem till mig så blev det en sväng förbi Ica Kvantum. En ny hårfärgsförpackning inhandlades, sedan begav vi oss hem till mig. Majk var glassugen så han följde också med. Glass åt vi och sen hjälpte mamsen till att fixa med att spika fast sladdarna. Efter det begav dom sig hemöver. Jag har färgat håret, duschat och plockat undan lite här. Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Jobbar kvällen imorgon.

Här är en bild på världens absolut bästa mamma.
*Massa kärlek*


P.S. Hårfärgen blev mycket bättre. Hade ju önskat att bli lite ljusare, men nu är det brunt i lite varierande nyanser. Men det ser i alla fall helt okej ut, tycker jag...

RSS 2.0