Älskade unge!

 
Min älskade, gosiga, vackra och underbara unge. Vad vore jag utan dig?
Jag njuter av att få vara din mamma och är så stolt över att du är min son. 
Kärleken till dig är obeskrivlig. 

På tiden med en uppdatering

Det har blivit dåligt med bloggande för min del den senaste tiden. Sitter i princip aldrig vid en dator och från min mobil kan jag inte blogga vilket får bli förklaringen till varför det inte blivit av. Sedan vet jag inte riktigt vart tiden tar vägen, känns inte som att jag hinner med allt jag skulle vilja.
 
Gällande vårt nya hem så trivs vi fortfarande jättebra och äntligen börjar det likna något i tvättstugan då nya varmvattenberedaren samt tvättmaskinen installerades idag. Nu måste vi bara mäta och iväg och köpa grejer så vi kan få upp någon form av underskåp och bänkskiva där inne samt lite hyllor och så. Sedan måste allt gammalt rat som var där inne tidigare köras iväg på tippen och det verkar som att bästa morfar kan hjälpa till med släp så förhoppningsvis är alla dom prylarna snart borta från vårt hem och gård.
 
Ett blogginlägg ser ju lite roligare ut när man har lite bilder så här kommer lite bilder:
 
Lilleman
 
Kräftor och västerbottenspaj åt vi en söndageftermiddag för någon vecka sedan.
 
Ett bad i poolen har det blivit.
 
Likaså bad i lördags ute på Dyket då det bjöds på fint väder.
 
Finaste killarna på väg till Selånger marknad.
 
Underbaraste Julian.
 
Under föregånde vecka skolades lilleman in på dagis. Första dagen var jag med sedan var det jobb för mig övriga dagar men det hade gått så bra och imorse lämnade jag min lilla gosse på dagis för första gången för att hämta honom när jag slutat jobba för dagen. Lämningen gick hur bra som helst och inte en tår fällde min lilla gosse. När jag hämtade honom blev han jätteglad, dock hade han inte ätit något alls mer än lite frukt på hela dagen och han hade även gråtit och varit jätteledsen då de var inne på dagis. Ute hade det dock gått bra, lillhjärtat mitt. Imorgon ska han också vara på dagis mellan 8-15, hoppas att han äter bättre då och att han är gladare. Själv ska jag spendera dagen hemma hos Vickis där flyttpackning ska ske. Härligt att få umgås med den bruttan lite. 
 
Ha det toppen!

Inflyttad

Nu har vi sovit i vår nya lya i en vecka. Såhär en vecka senare börjar vi äntligen få lite ordning här hemma och det står endast en kartong kvar som är ouppackad här inne, sen är det ju inte sån ordning i förrådet men det tar vi sen. Jag/vi trivs väldigt bra här. När vi får köket renoverat samt lite nya tapeter och färg osv på väggarna så kommer det bli super! Då kan man få en lite mer personlig prägel på det hela med så det längtar jag efter. 
 
För övrigt har det varit en väldigt intensiv vecka med mycket jobb och den lediga tiden har gått åt att packa upp och få ordning. Men nu börjar det lugna ner sig vilket känns väldigt skönt. Förhoppningsvis blir det någon ordning på tvättstugan kommande vecka också så man kan tvätta och så själv. 
 
Min lilla juvel ligger och sover efter mycket om och men och kärleken jobbar så nu sitter man själv i soffan. Ska nog försöka somna i tid då det blev för lite sömn igår. 
 
 

RSS 2.0