Då kan man andas ut..

Blev seger till IBF Sundsvall mot Fränsta, 4-1! GREAT! Var riktigt välbehövligt med en vinst måste jag säga! Grymt skönt! Efter innebandyn kom man hem och drack lite glögg och käkade lite pepparkakor, inte sådär väldans gott men det slank ner iaf. :)

Mamma och Micke tackade för sig tidigt igår kväll och jag var inte ett dugg trött. Precis som om Evine kunde läsa mina tankar så ringde hon och kollade om hon kunde komma över. Så det gjorde ghon och vi bara snacka massa skit och kollade på en film, riktigt nice att umgås då vi knappt setts de senaste veckorna. Tack för det gums! (K)

Idag har man varit på praktik. Trött och slut nu kan jag lova då det varit rätt mycket och göra samt väldigt rörigt. Men samtidigt mitt i allt kaos så är det roligt också, och tur är väl det :) På rasten åkte jag och min handledare + två till ner till stan och käkade på Victoria. Smarrigt var det. Kom hem vid halv 10 och nu ska jag bara slappa. Lär väl inte bli uppe alltför sent som det känns just nu.

Imorgon ska jag infinna mig på skolan kl 10.00. Jag och Olle ska förbereda oss lite inför redovisningen av c-uppsatsen som kommer att ske på onsdag. Tror varken att jag eller Olle har någon större koll på hur vi ska redovisa denna och vi har inte direkt fått några bra direktiv heller, men det blir nog bra på.

Ha det så bra gott folk. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv. Trevlig kväll! På återseende.

*BiG HuGs*


Jasmina, Vickis & Jag
från förra helgen.

Längtar till att klockan ska bli 16.00

Väntar på att klockan ska bli 16, för då är det dags för innebandymatch!
Ska bli så sjukt kul med derby mot Fränsta. Tjejerna borde vinna den
matchen men man vet aldrig, man måste ha rätt inställning och det hoppas
jag verkligen att tjejerna har för annars blir det inga poäng. Man ska
aldrig underskatta ett annat lag. Så vi får se men det ska bli kul och
jag hoppas på tre poäng.


Nu ska jag ta mig ett bad och bara sega på.
Ha det bra! På återseende!


*BiG HuGs*


Ni är bäst!

Njuter av en lugn hemmakväll tillsammans med Mämii och Majkel.



Älskar er. Ni är så oerhört viktiga i mitt liv och jag kommer aldrig någonsin
att kunna ge tillbaka det ni ger till mig vareviga dag. Ni är bäst!



Ett blodigt finger, ingen bra början på dagen

Fick sova till 11 idag, så himla underbart att sova. Däckade framför soffan igår så sov nog nästan 12 timmar sammanlagt inatt, nice :) Dagen började dock inte speciellt bra. Käkade frukost och skulle sedan diska undan, och vad händer? Jo, då jag håller på att diska ett glas på insidan så min hand är liksom inne i glaset så spricker det helt plötsligt och i nästa sekund så ser jag bara massa blod som rinner ner i diskhon. Fan vad det sved assåh, jag såg hur blodet trängde sig ur huden på mitt lillfinger och fick nästan lite panik. Jag har inte något problem med blod men när det kommer från mig själv så är det fan obehagligt. Ethii fick visa sin sjuksköterskekunskaper då jag fick spola fingret i kallvatten (fy tusan vad ont det gjorde) för att sedan få det att sluta blöda och därefter plåstra om det. Det pulserar fortfarande till och från men det funkar iaf, jag överlever. Men det är ju jag och min förbannade otur, för den här gången var det fan inte klantighet som orsakade det hela. Verkar som om jag ska göra illa mig och ha ont någonstans hela tiden. *suck* Som om det inte räcker med min yrsel och det dunkande huvudet liksom..men men...vad ska man göra, det är bara att härda ut.

Ska väl snart ta och börja göra mig iordning, inte riktigt än men snart. Ska ner till stan och träffa en jobbarkompis vid halv5 och tänkte hinna kika lite på stan först innan det. Sen ikväll blir det en lugn hemmakväll men Mamsen och Majkel. Har inte träffat Majkel på hela veckan så det ska bli trevligt att bara vara hemma och umgås, och ta hand om varandra med mys och skratt :)

Ha en bra dag gott folk! På återseende!

*BiG HuGs*




Två dagars ledighet, Ett glas rött och Criminal Minds

Så himla skönt att nästan ha klarat av vecka 2 av 8 på praktiken. Fast ska praktisera på söndag också, men det ska ändå bli kul. Det är roligt på praktiken och jag lär mig en massa, verkligen. Trots att jag trivs bra så är det så himla skönt att få vara ledig i två dagar nu, ska bli underbart! Och ledigheten firas med ett glas vin, smakar bra :) Sitter hemma hos Ethii och väntar förväntansfullt på att klockan ska bli 21 = Criminal Minds :D

Imorgon ska vi ha lite nagelvård har vi planerat, få se om det blir av, men det är planerna som vi har iaf :)
Ska soooooova ut också, den som väcker mig imorgon kommer nog att få sig en smäll eller någonting. Känner verkligen att jag behöver få sova så länge som jag bara kan. Och sååå jag ser fram emot det, längtar nästan tills vi ska gå och lägga oss :) *hihi*

Nu är klockan 21.
Ha det bra!
Sköt om er!


*BiG HuGs*


Håller inte med, vi stampar inte på samma ställe. Det är du som drar tillbaka oss till samma ställe som vi en gång stod på , och det gör du varje gång du hör av dig. Och du har rätt, vi förstår inte varandra och det är just därför som det bästa är att bara låta allting vara, att inte längre ha någon kontakt. Jag har försökt att vara vänlig och göra det bästa men nu fungerar det inte längre, tyvärr..jag orkar inte.

Trött, yr och ont i huvudet..

Jag förstår inte vad det är som händer med min kropp, har ont i hela kroppen, som ett "tryck" i huvudet och den här förbannade yrseln som inte verkar vilja försvinna. Och trött är jag också som grädden på moset, hela tiden...Känns skitjobbigt, precis som om det är någon förkylning eller något annat skit som är på gång men som inte bryter ut nångång. Sen är man på praktiken när man mår såhär och känner inte att man ger allt man har på något vis..Men det får väl ta och bli bättre snart hoppas jag.

Slutade strax efter 13 idag, då personalen skulle ha APT-möte och då behövde jag inte vara kvar om jag inte ville. Och då jag som sagt inte känner mig så kry så passade jag på att sluta tidigare då tillfället gavs. Åkte till Ethii, varnade dock henne att jag var skittrött och att jag säkerligen skulle somna om jag kom men hon sa att det inte gjorde något så då åkte jag dit istället för hem. Och somnade gjorde jag, så himla skönt att sova. Vaknade lite, käkade, kollade på tv sen kom det två vänner till henne på besök så då blev det lite fika och så. Därefter åkte jag hem. Så nu är jag hemma. Ska endast slappa framför tv:n ikväll känner jag, kanske ta ett bad. Orkar inte göra något annat. Och upp kl 6 imorgon igen. *suck*

Ska ha praktik i helgen också, ledig på fredag och sedan kväll lördag och söndag. På lördag är det innebandyderby som jag jättegärna vill se så jag frågade min handledare lite fintom jag bara kunde gå halvdag på lördagen. Snäll som han är så tyckte han att jag kunde vara ledig hela dagen då så på lördag blir det innebandy för min del och ingen praktik! :D

Är så förbannat trött på dig! Jag pallar inte att lägga ner någon mer tid eller energi på dig nu. Jag kan uppenbarligen inte hjälpa dig, du står och trampar på samma ställe fortfarande trots att det gått flera månader. Ett sista råd kan jag ge dig: Släpp taget!! Situationen är ohållbar och det är bara du som kan göra något åt saken. Good Luck. (Sorry, var bara tvungen att få ur mig det där)..


Nu ska jag lägga mig framför tv:n.
Ha en trevlig kväll!

*BiG HuGs*

Jaha..

Då var det måndag igen. Lite dålig uppdatering av mig men ska väl ta och sammanfatta vad som hänt de senaste dagarna. I lördags var jag hemma hos Ethii på förmiddagen, sen var det innebandy. Syster spelade tyvärr inte då hon hade ont i knät. Stressad som en idiot efter matchen kom man till slut hem, fixade sig iordning och fick skjuts in till stan. Var på Jop´s och käkade med Evin, Valle, Jossan, Negin och Lisa. Riktigt trevligt med god mat. Därefter vandrade man i kylan bort till Vickis där det blev lite vin och spel. Riktigt trevlig stund. Tog oss tillslut in till stan, hamnade på Oleary´s men där var jag inte direkt långrandig. Känner mig lite dum såhär i efterhand då jag i princip lämnade min girls och drog till BK för att träffa på två kompisar som var i Sundsvall på besök. *Sorry bejbs* Hade iaf en trevlig kväll ute, blev kanske lite väl drunk men hade det skoj iaf.

Igår (söndag) klev man upp vid halv 10
, lagomt seg kan jag lova, för att dra till Umeå (eller rättare sagt Holmsund) för att titta på innebandy. Sov som en stock på ditvägen så när vi väl var framme så var man lite piggare. Slutade tyvärr med förlust vilket inte alls var speciellt bra då tjejerna behöver vinna lite matcher och jobba sig uppåt i tabellen. Men men, det kommer snart hoppas jag. Vi var hemma vid halv elva på kvällen och då var det inte mycket kvar av gårdagen. Kikade på tv, snackade i telefon och tog det bara lugnt.

Idag har det varit praktik mellan 11-21.30. Kändes faktiskt mycket bättre idag än vad det gjort tidigare, känns som om man börjar få lite koll på läget. Sen var patienterna ovanligt trevliga idag också vilket inte gör det hela sämre :)
Nu ska jag ta och dricka en kopp kaffe, surra lite i telefon och därefter är det nog bara att försöka och nanna om man ska orka upp imorgon. 7-16 praktiserar man imorgon, tärt och kliva upp men det ska nog gå bra. Efter praktiken ska jag ner på stan och ta en fika med Emelie och sen hem till Ethii.

En sammanfattning av de senaste dagarna. Nu ska jag dricka mitt kaffe som sagt.
Ha en trevlig kväll gott folk! På återseende!

*BiG HuGs*

Injera

Nu har man precis käkat injera, som var made by Me :D
Smarrigt vare ska ni veta! Jag har stått och stekt injera och Ethii har kämpat på och gjort såsen då vi stått i köket och lagat käk i flera timmar. Men det var roligt *tihi* Nu är det bedtime så man orkar upp någongång imorn.


Hoppas att ni haft det skoj, vad ni än haft för er!
Ta hand om er! På återseende.
Sweet dreams!

*BiG HuGs*

Då var det fredag

Vaknade sent idag, kanske vid halv 12 eller någonting sånt. Och ändå har jag varit skitseg hela dagen. Har varit på skolan och lämnat in c-uppsatsen till nån kvinna som ska ha den för att vi ska få det registrerat i vårt betyg. Sen har jag lämnat tillbaka en bok som jag lånat av en tjej.

Därefter begav jag mig till stan, köpte lite småsaker samt var på bolaget. Solade en sväng också, skönt som tusan :). Nu är jag hemma och gruvar mig. Måste dammsuga och är absolut inte på humör för det, men men, måste göras. Så jag får väl ta tag i det så fort som möjligt, för det blir ju inte nå roligare ju längre jag drar ut på tiden. Sen blir det en dusch och senare ska jag till Ethii.

Imorgon blir det innebandy, fast vet inte om syster ska spela då hon haft ont i knät här under veckan. Så vi får se, men ska dit och kika iaf. Sen ska jag träffa några tjejer och partaja lite, ska bli kul att träffa dom då man ses så sällan. Och det är så himla sällan som alla är lediga samtidigt, så man får passa på när tillfälle ges. :)

Hoppas ni har en trevlig fredagkväll allihopa!
På återseende!

*BiG HuGs*



Huvudvärk

Då är den första veckans praktik avklarad. *Pustar ut* Och fy tusan vad slut jag känner mig i knoppen. Och idag vaknade man med värsta huvudvärken och kände inte alls att jag vill till praktiken men det var bara att pallra sig dit. Och det har väl gått bra idag får jag väl säga. Börjar kanske förstå lite mer (observera lite) men det är verkligen ett virrigt ställe att vara på. Men men, man vänjer sig väl vid att bli utskälld efter konstens alla regler samt att få jucieglas kastade på sig (?). Haha, ganska komiskt på ett sätt, men samtidigt blir man fruktansvärt irriterad på patienterna ibland, fast dom är ju sjuk så man får ju ändå ha lite förståelse samt att behålla lugnet trots att jag fått bita mig i läppen flertalet gånger de här tre dagarna.

Ska blir sjukt skönt (!) att få vara ledig fredag, lördag och söndag nu. Känner verkligen att jag behöver det. Vettetusan om det är någon förkylning eller något som är på gång eller vad anledningen är att jag känner mig så svag i kroppen. Men det får ta att gå över nu. Har inte tid att vara sjuk, så är det bara. Nu ska man ta och lägga sig i ett varmt bad (ska bli så skönt) och sen ska jag ta och åka till Ethii och mysa lite och bara slappa och ta det lugnt. Har fortfarande ont i huvudet, skulle ha träffat Emelie idag egentligen men kände verkligen att jag inte pallar att vara speciellt social. Låter kanske lite dumt att jag då ska åka till Ethii om jag har så ont i huvudet osv men där behöver jag inte vara social, kommer bara ligga i soffan eller i sängen och inte göra någonting. Men troligen får jag träffa Emelie & CO på lördag istället. Saknar töserna mina!

Nu väntar som sagt badet. På återseende!
Ta hand om Er!

*BiG HuGs* /En halvsliten Ida

Oh My God...

Shet vad jag är slut nu alltså. Hur fan ska jag orka med det här i 8 veckor? Så jävla rörigt och snurrigt och känns som om jag inte fattar någonting. Aja...men men, det löser sig väl hoppas jag...återstår att se. Ska vara där kl 7 imorn bitti igen.

Pallar inte skriva.
Ha de bra.

Håll tummarna..

...För att det går bra för mig på praktiken idag. Har gjort mig iordning nu och ska snart ta bussen till sjukhuset då jag måste förbi jobbet och hämta tofflorna så att jag har något att ha på fossingarna under domhär veckorna. Fasen, känner mig nervös som tusan just nu. Men men, det ska nog gå bra hoppas jag...

Ha en trevlig dag, uppdaterar nog senare ikväll.

*BiG HuGs*

Måndagkväll..

Det blev aldrig någon städning av mitt rum under kvällen. Men jag har förberett mappen som min handledare ska få samt att jag läst lite. Så gjorde det mesta av det jag planerade iaf.

Nu känner jag mig mest pirrig inför morgondagen. Men det kommer nog att gå bra, hoppas jag.
Nu ska jag kika lite på tv innan jag kryper ner i sängen.

Ha en trevlig kväll gott folk och sov så gott!

*BiG HuGs*


Uppdatering av dagen hittills

Gjort under dagen:
- Har pratat med min lilla farmor
- Bäddat rent i min säng
- Tvättat en maskin
- Städat klädkammaren (dammallergi, lita på det)
- Skrivit ett brev till min handledare

Kvar att göra:
- Dammsuga och damma på mitt rum
- Skriva ut brevet och göra iordning papperen som handledaren ska ha
- Läsa om psykoser och lite annat

Det är bara att samla krafter och köra på nu. Fryser som en galning!!

På återseende!
*BiG HuGs*


Lite Pic's från i lördags











Börjar bli lite nervös...

...För praktiken som börjar imorgon. "Pirret" börjar virvla runt i min kropp, tänk om jag inte klarar av dom här åtta veckorna, tänk om det inte alls kommer att bli så bra som jag föreställt mig att det kommer att bli?!? Tänk om jag inte alls kommer överens med de personerna som jobbar på avdelningen, tänk om jag gör något galet fel? Näe usch, måste "ruska av" mig dom här tankarna, jag måste försöka att tro att det kommer att bli bra. Och jag måste göra allt som står i min makt för att det ska bli bra, det måste bli bra! Jag vill ju bara bli färdig sjuksköterska nu för tusan, och det borde inte kunna bli dåligt med tanke på att jag faktiskt ska få göra min sista praktik inom det område som jag faktiskt vill arbeta inom, nämligen psykiatrin.

Jag är lite nervös
för att jag aldrig har träffat någon person som är riktigt psykotisk tidigare, jag vet inte riktigt hur man ska bete sig, fast samtidigt, har ju hela dagen på mig att plugga och läsa på. Sen så har jag ju en handledare som jag ska kunna vända mig till och fråga. Känner mig dock lite orolig att den här snubben som ska "lära upp" mig under dom kommande åtta veckorna på något sätt förväntar sig att jag ska kunna så mycket redan då han vet att jag jobbat inom psykiatrin ett tag nu. Men det känns som om det är en helt ny värld inom psykiatrin som jag kommer att kliva in i imorgon. Men det kommer att bli bra, pusta ut Ida och gör det bästa av situationen! *Pustar ut, tror jag*

Nu ska jag ta och börja städa och dona lite här hemma, städa rummet och bädda rent i min säng. Sen får vi se vad det blir mer. Kallt som tusan i den här lägenheten, fryser ständigt, men om jag städar på som tusan så blir jag nog varm i kroppen. Först ska jag dock försöka att få tag i min farmor som jag inte pratat med på länge nu, få se om jag lyckas nå henne idag, i fredags var det omöjligt.


Ha en trevlig dag gott folk!
På återseende!

*BiG HuGs*


*



Det är mörkt och kallt, och jag saknar dig...

Saknaden kommer verkligen aldrig att minska,
tomrummet kommer aldrig att fyllas,
och det är bara att inse; Jag kommer inte att
träffa dig igen förrän den dagen då jag själv
dör, fan också. Varför?...

Söndag återigen

Då var det ännu en söndag, Och idag fyller Evin år. Grattis Bejb! *Hip hip hurra hurra hurra Hurra*
Trippen till Umeå blev riktigt lyckad då dom äntligen tog sin första seger! Sån sjukt bra match, skitkul att se!
Sen blev det hem och göra sig iordning för fest. Blev några som var hemma hos mig och förfestade lite, sjöng lite SingStar, riktigt trevligt. Sen blev det mindre kul på stan så jag och Ethii var hemma igen vid halv3. Hemma hade vi desto roligare då vi skrattade så båda fick ont i magen innan vi tillslut somnade helt utmattade.

Ett citat som min syster sa i sömnen då jag puttade till henne pga att hon snarkade så mycket för några år sedan var det som blev det roliga avslutet på kvällen vilket var följande:

"Sköt du ditt så sköter jag mitt så blir det nog bra ska du se!"

Idag har man inte gjort speciellt mycket vettigt förutom att man varit och kollat på lillasyster då hon spelat match. Slutade tyvärr med förlust men det är alltid lika roligt att se henne spela. Nästa helg blir det troligen en till tripp till Umeå då det är match. Jag är nog lite knäpp med allt åkande för att kolla på innebandy men fasen så kul det är!

Nu blir det snart käk, sen kollande på tv. Ska eventuellt till Evin ikväll också en sväng, vart skitlänge sen jag träffade henne. Och då kan det ju vara trevligt att träffas på hennes födelsedag. ;)

Ha en trevlig kväll gott folk!
På återseende!

*BiG HuGs*

Fredagkväll

Efter mycket om och men så tog jag och Ethii oss tillslut in till stan. Gick omkring o handlade lite sen åkte vi hem till mig där vi nu befinner oss. Har inte gjort speciellt mycket här, kollat på tv och surrat med Majkel och lillasyster bara. Nu är Ethii snäll och fixar mitt hår, så man har lite vågor och volym imorn.

Ska upp i ottan imorn, ska vara klar och åka hemifrån kvart över 6, kan ju bara föreställa mig hur trött man kommer vara då. *gäsp gäsp* För ska ju till Umeå och kolla på innebandy och då matchen börjar kl 12 så måste man åka tidigt som tusan. Och jag hoppas fan att dom vinner imorn, börjar bli less på bara massa förluster...

Nu ska jag vara lite social. Hoppas alla har en trevlig fredagskväll.
Imorgon blir det galaj! Galet sugen på att festa!

*BiG HuGs*


Tråkväder!

Vaknade kl. 11.45, fan va skönt att få sova ut. Fast på något konstigt sätt så känner jag mig inte ett dugg utvilad...
Ska väl så småningom göra mig iordning och dra med mig Ethii in till stan. Hoppas bussarna fortsätter att gå nurå då dom tydligen inte gått som dom skulle pga halka. Men nu ska dom tydligen rulla på som vanligt.

Man känner sig så konstig när det är sånt här tråkigt jävla väder. Grått som tusan och inte i närheten att en solstråle skulle lysa igenom detta tjocka molntäcke. Så tråkigt, man blir ju fan deppig av det...*suck*


Har inget vettigt att skriva nu, så lika bra att avsluta detta inlägg innan det blir alltför tråkigt..

Ha de bra i deppvädret.
*BiG HuGs*

Torsdag 13/11

Dålig koll som man har ibland straffar sig. Var helt övertygad om att vi skulle börja kl 12 idag, men det visade sig att vi började kl 13. *suck* Så snacka om att man var i tid, fast det var som tur var Emelie också så vi tog en kaffe och satt och surrade. Var väl okej på KTC, en klasskamrat satt en pvk (nål) i min arm, förstår inte riktigt att jag tillät honom med tanke på att jag hatar nålar. Men det var väl mycket för att komma över min nålrädsla och det gick ju bra. Fast det var ju inte direkt skönt kan jag säga, sved i blodkärlet.

Fick efter mycket om och men prata med han som ska vara min handledare på praktiken idag också. Han verkade hur trevlig som helst, tror verkligen att detta kommer att bli en bra praktik och jag känner mig peppad! Nu vill jag bara bli klar! Praktiken börjar på tisdag kl 11.

Var och fikade med Jasmina och Lina. Trevligt. Kul att träffa Lina som jag inte träffat sen i somras, men hon var sig lik och vi hade en trevlig stund tillsammans. Sen var det hem och duscha för att sedan bege mig till Ethii som jag befinner mig hos nu. Håller på och kollar på Criminal Minds nu, reklam för tillfället.

Nu ska jag kura ner mig i soffan med Ethii igen och kolla vidare.
Ha en trevlig kväll. Jag ser verkligen fram emot en lååång sovmorgon imorn :D

*BiG HuGs*


-




Saknar dig...

Onsdag 12/11

Det blev aldrig så att jag ringde till min kommande praktikplats igår. Det blev istället jobb mellan 7-11.45 då det var lite folk på jobbet. Skönt med ett kort arbetspass. Därefter fick jag skynda mig till ambulansen där vi gjorde ett studiebesök som var mycket intressant och givande. Två duktiga män som informerade om allt möjligt. Sedan var man hemma en sväng för att därefter åka hem till Ethii. Var helt slut igår kväll, kanske berodde på att man klev upp tidigt på morgonen, somnade gott bredvid ängeln min i allafall.

Idag har man varit på skolan hela dagen. Följde sedan med Emelie in till stan och tog en fika med henne och Linda. Var skitmysigt, satt och surrade massa strunt och skrattade en hel del. Sen bestämde jag mig för att gå och sola, och det var varmt och skönt. Är ju så himla frusen nu för tiden, fryser hela tiden och har nå konstig yrsel som jag inte vet vad den beror på. Skitjobbigt men jag hoppas att det går över snart.

Nu har vi korrigerat klart vår c-uppsats och ska skicka in den för publicering så småningom. Känns skönt att äntligen få den ur världen, orkar inte tänka på den nå mer nu. Det enda som är kvar att göra med den nu är att muntligt redovisa den. Men det känns inte så himla jobbigt, bara att stå och "babbla" lite. Få se när det blir av.

Imorgon ska jag vara på KTC på sjukhuset mellan 12-16. Vet inte riktigt vad det är vi ska göra där men det visar sig väl. Ska ringa praktikplatsen och försöka få tag i min handledare så att jag får veta vilken tid jag ska börja på måndag med tänkte jag.

Nu ska jag ta och hänga tvätten, sen ta ett bad och sedan bara slappa framför tv:n.

Ha en bra kväll allihopa!
Sköt om er i kylan!

*BiG HuGs*

Hmm..

Liten kort uppdatering:

Jobbade i princip hela dagen igår, hann inte göra mycket annat men det gick bra.
Då jag hade rast så kom mamsen och hämtade mig för att jag skulle hinna se lite av innebandymatchen.
Var en bra match fast inga mål så länge jag var där. Matchen slutade med förlust, tråkigt.

Idag har man befunnit sig på skolan i princip hela dagen. Inte alls speciellt kul. Har suttit och frusit och känt mig allmänt konstig idag. Haft yrsel och känner mig svag i kroppen, vettetusan om det är nån förkylning som håller på att smyga sig på mig, hoppas inte.

Sen har jag bara varit hemma, fått besök av Ethii som jag ska spendera resten av kvällen och natten med. MysPys.
Sen imorgon kl 12.00 ska jag vara på ambulansen där vi ska göra studiebesök. Ska även försöka att hinna med att ringa till den handledare som jag ska ha under dom kommande åtta veckornas praktik. Få se om jag får det gjort.

Ha en trevlig kväll allihopa!
Pallar inte skriva nå mer idag.

*BiG HuGs*

En jobbdag avklarad.

Kom hem från jobbet för en stund sedan.
Var väldigt lugnt på jobbet och det gick utan problem.
Känner mig fortfarande peppad att jobba mellan kl. 10-21 imorgon.
Ska bli skoj. :)

Nu ska jag surra vidare lite med Mämii och Majkel, sen ett bad och
så småningom sängen.

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!

*BiG HuGs*

Sååå bra !

Nu har man friserat hela dagen och kvällen lång, men tusan så bra det blev! Då Ethii själv säger att hon är nöjd och tycker att det blev bra så blev det bra, för tjejen är kräsen ska ni veta :P
Då har man lärt sig något nytt, att förlänga hår :) Så himla kul. Fast de är ju lite jobbigt också men kul när resultatet blir vad man vill. Och det blev det!

Nu är det väl inte så himla mycket mer att hurra för ikväll, ska ju upp och jobba imorn. Så det är väl dags att knyta sig. Ska sova så gott bredvid min älskling, kramas och bara känna kärleken på nära håll. Tusan vad jag älskar dig Ethi! GALET Mycket.

Känner mig sjukt peppad för jobb i helgen också faktiskt, ska bli kul! Hoppas jag känner detsamma imorn kväll då man har ett likadant pass på söndag. Men det gör jag säkert.

Sov Gott! Eller partaja järnet om det är vad ni har för er ikväll.
På återseende!

*BiG HuGs* /"Frissan" Ida :P *tihi*

Äntligen Fredag

Igår var det hur mysigt som helst och vi hade väldigt trevligt hemma hos Vickis. En slinghätta kom med tjejerna tillbaka från stan vilket innebar att det blev dags att färga. Höll på att bli tokig när jag skulle "dra" slingorna på Vickis, blev bara massa tovor hela tiden och kändes nästan som om jag skulle slita av henne håret när jag borstade igenom det hela tiden. Vickis var nervös som tusan för hur resultatet skulle bli men det blev verkligen superduperbra! Om du är nyfiken på att se resultatet så gå in på http://stulen.blogg.se så får ni själva se och avgöra. Jag blev iaf sjukt nöjd med min frisörinsats. :D

Idag har jag varit ute i Birsta med Vickis och Maria, fast Maria drog iväg med mamsen sin men det var jättekul att få träffa på henne också (Marias mamma alltså) som man inte sett på jättelänge. Jag var ute efter att hitta någon present till Ethii som fyllde 25 i måndags och det var inte det lättaste för en människa som är sämst på att handla presenter. Men det blev bra tillslut iaf nu när jag sitter hos Ethii och hon har öppnat dom. Hon blev glad och nöjd så då lyckades jag rätt bra ändårå :)

Nu ska jag alldeles strax ta och fixa Ethii´s ögonbryn för att sedan ge mig på hennes hår. Eller vi ska väl hjälpas åt med håret då detta ska förlängas men jag ska göra mitt yttersta för att det ska bli bra. Tycker att det är så roligt att pyssla med hår, så vem vet, en vacker dag kanske man tar och utbildar sig till frissa om man skulle lessna på att jobba som sjuksköterska? Det visar sig i framtiden men som det är nu så är jag nöjd med att vara lite personlig "frissa" åt vänner och familj.

Ha det så bra! På återseende!

*BIG HuGs*

MysPys

Hade det mysigt hos Ethii igår. Var underbart att träffas igen. Dock blev jag av någon anledning skittrött och somnade vid midnatt medan Ethii höll på o pyssla med massa grejer. Men det var trevligt iaf. :)
Sen idag har flikkan fixat mitt hår. *TACK* 
Mary kom förbi vid elvasnåret och umgicks med oss också. Underbart att få träffa den solstrålen igen mé, känns som evigheter sen sist. Sen plockade Mamsen upp mig och Mary då vi åkte ut till IcaMaxi o handlade lite. Just nu befinner jag mig hemma hos Vickis, ensam då Mary och hon drog in till stan för att köpa slinghätta och hydrokortisonsalva. Jag fryser o valde att stanna kvar här så länge. Men dom kommer nog snart så ska vi mysa och umgås. Så längesen det bara var vi tre. Ska bli jättetrevligt! :D

Hoppas att alla har en sån trevlig kväll som jag kommer att ha. Take care!

*BiG HuGs*



Längtar...

..Tills jag äntligen ska få krama om och pussa på min ängel Ethii igen! Hon kommer nämligen hem ikväll, då ska jag träffa upp henne och åka hem till henne och ta igen alla dagar som vi varit ifrån varandra. Känns verkligen som om det är 1000 år sen vi sågs sist så det ska bli underbart att ses! *Längtar*

Idag har man väl inte gjort så mycket vettigt precis, fast skönt det också ibland :) Var iaf nere på stan och hälsade på Evine på jobbet. Var ju tvungen o se om tjejen levde då jag inte sett henne på hmm..vet inte ens hur länge, över en vecka iaf tror jag. Men hon levde så det var ju bra! :) Kul att sitta o surra med henne lite!

Nu ska jag ta och hänga tvätten, städa undan lite på mitt rum.
Längtar tills kl blir närmare 22. Då kommer hon! *wiiie*



Ha det!

*BiG HuGs*



GODKÄND!

Fy fan vad nervös jag var idag på förmiddagen! Satt i klassrummet och höll på att frysa ihjäl. Satt och skakade, sen vet jag inte om jag skakade pga att jag frös eller för att jag var nervös. Hehe. TOK.
Men det gick ju helt okej. Och både jag och Olle visste väl att vårt arbete inte var världens bästa så vi förväntade oss nästan att bli sågad helt och hållet men det blev vi faktiskt inte :)

Visst sa opponenterna saker som de inte tyckte var alltför bra, och jag håller i princip med dom om allt. Men man känner liksom att man ändå lagt ner så mycket tid på den där uppsatsen, ändå blev den inte så bra som man kanske önskat. Men just nu känner jag; Skit samma, det är över! Vi har fått Godkänt och det känns som att det är huvudsaken. Jag har inte varit den som strävat efter att få högsta betyg under den här utbildningen för då skulle jag slita ut mig helt och hållet vilket jag inte känner att det riktigt är värt. Jag har hela tiden prioriterat att bli godkänd i de olika kurserna för det är ett måste liksom, man har inte mycket till val. Sen känner jag att jag prioriterar att använda de kunskaper jag skaffat mig och på så vis arbeta och göra mitt jobb på ett bra sätt som färdig sjuksköterska. Det känner jag är det som är det viktiga, att vara en bra sjuksköterska. Vilka olika bokstäver som sedan kommer att stå i mitt betyg känner jag spelar mindre roll. Jag hoppas inte att alla personer som anställer folk enbart ser till betygen utan att de ser hur man är som person också. Bara för att man har fina betyg betyder det inte att man är den bästa eller ens duktig på det yrke man utbildar sig till, tycker jag iaf...

Har varit nere på stan och fikat med Vickis, Emelie och Jasmina. Var jättemysigt att få sitta och surra lite med flickorna. Har även köpt en vinterjacka så att jag ska kunna överleva kylan som vintern kommer att bjuda på. Jazz och jag gick runt och kikade lite på stan sen en sväng, så mysigt att bara gå omkring och glo på massa prylar och bara surra en massa.

Köpte även hårfärg så nu ska man ta och färga håret, förhoppningsvis så blir färgen mycket bättre en den/de jag har nu. Ser ut som fan i håret som det är nu. Men förhoppningsvis så ska det bli ändring på de. Näe, nu är det färgningsdags!

Ha de så bra!

*BiG HuGs*

Ett tag sen.

Nu har det gått några dagar sedan man skrev något sist. Sedan dess har man gjort en del saker. I torsdags var jag o syrran och tatuerade oss. Gjorde inte alls så ont som jag hade förväntat mig, men skönt var det inte. Torsdag kväll spenderade jag nere med mina arbetskollegor på Oleary´s där vi käkade mat, drack öl och kollade på hockey. En riktigt trevlig kväll måste jag säga :)

I Fredags tog jag det mest lugnt, var nere på stan och tog en fika med Jazz, Anna-Mia och Emilia. Riktigt trevligt det med då man ses alldeles för sällan. Men alltid lika skoj när vi väl ses :) Restrerande del av dagen/kvällen spenderade jag hemma med mämi, Majkel och lillasyster.

Igår åkte familjen till Östersund. Droppade av packningen på hotellet och begav oss därefter till ett samhälle som heter Krokom. En ort (?)  som jag inte tidigare hört talas om. I allafall så bjöds det på innebandyspel ifrån lillasyster. Med vinsten i bagageluckan åkte vi därefter tillbaka till Östersund och vårt hotell för att göra oss iordning för att gå ut och käka. Vi hamnade på en restaurang vid namn "En liten röd" som Majkel ätit på för några år sedan där det var kanonmat. Det var det även igår då vi alla vara mätta och belåtna då vi begav oss tillbaka till hotellet. Det blev en tidig kväll, vilket inte gjorde mig någonting då jag var så fruktansvärt trött. Idag var det återigen innebandy, förlust, och nu befinner man sig hemma i Sundsvall igen. Har läst lite inför opponeringen som vi ska ha på tisdag. Ska även träffa Olle på skolan imorn, känns lite sisådär inför tisdagen måste jag säga, känns som om vi kan bli "grillade" då. Näe, ska väl försöka att vara positiv, vi får se hur det går helt enkelt. Det visar sig.

Nu pallar jag inte skriva nå mer men en liten uppdatering blev det i allafall.

Ha det så bra. På återseende!
*BiG HuGs*

P.S. Ett STORT Grattis till min älskade Ethii som fyller år idag! *Hip hip hurra hurra hurra HURRA*

RSS 2.0