Ovissheten tär på psyket...

Varmt till tusen idag också. Och tyvärr har inte mycket tid spenderats ute i den ljuva värmen då man befunnit sig på jobbet. Men det har väl gått bra det också får jag väl lov att säga. Pratade med min chef idag då jag fortfarande väntar på besked om jag får ett förlängt vikariat eller inte. Mitt vik sträcker ju sig bara fram till sista juli, sen vet jag ingenting. Och nå klokare blev jag inte idag heller då hon inte har en aning. Dock sa hon att hon skulle få besked av mannen jag jobbar istället för under denna vecka. Jag hoppas verkligen det, annars är det dags att börja se sig om efter annat. Känns riktigt jobbigt att gå omkring och inte veta, ovissheten tär verkligen på mitt psyke. Har gått omkring och känt mig instabil hela dagen, som att jag befunnit mig i en vaccumbubbla eller något liknande. Och att vara instabil på en arbetsplats som jag arbetar på är kanske inte det bästa, tur att allt var lugnt...En oroskänsla sprider sig i min kropp då jag tänker på att jag inte har en aning om var jag kommer att arbeta om en månad, eller om jag ens kommer att ha ett jobb över huvudtaget. Det känns dock lite uppmuntrande att höra ifrån arbetskollegor att de vill att man ska jobba kvar. Sen hur det blir återstår att se....

Sitter nu hemma och kikar lite på Criminal Minds. Och dricker iskaffe. Imorgon hoppas jag att vädret är lika bra som det var idag, då ska jag och mamsen åka ut på Alnö och sola. Hoppas, hoppas, hoppas. Nu ska jag göra mitt bästa för att bli lite trött, vore skönt att sova. När det sker visar sig. Känner mig ensam...




Ibland känns det som att jag befinner mig i en dimma.
En dimma där utvägen är svår att finna.
Någonstans mitt i den dimman befinner jag mig nu.
Jag vill hitta ut ur den så fort som möjligt.
Det är inte roligt här inne...

VARNING - för ett långt inlägg

Det är några dagar sedan jag skrev sist. Följande har hänt sedan sist

Fredag:
Jobbade fram till fem. Var em hektisk dag på jobbet då det var något att göra exakt hela tiden. Då jag slutade så kändes det verkligen skönt att veta att man var ledig i två dagar. Väldigt behövligt. Efter jobbet åkte jag in till stan och drog på Systemet där en vinbox samt en flaska tequila rose inhandlades. Tänkte att det kan ju alltid vara bra att ha något hemma ifall att (då utan att ha något inplanerat för kvällen. På väg hem så ringde jag Jasmina för att se vad hon hade för sig. Inget speciellt gjorde hon och skulle komma förbi mig en sväng. Då jag väl var hemma dröjde det inte länge innan tösen knackade på dörren. Jag lagade lite käk som vi åt, drack ett glas vin och hade det trevligt. Sen kom hennes kusin förbi som skulle ta nattåget till gbg, även han fick ett glas vin. Vi satt o surrade, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Lite senare på kvällen kom Jossan, Adela och Kicki förbi. Ännu mer vin blev det (dock inte för Kicki som körde). Satt och surrade en massa och hade det väldigt trevligt. Vid tvåtiden så bestämde vi oss (jag, Jossan och Adela) för att dra ner på stan en sväng och checka läget. Nödvändigt? Näe, inte alls. Men det gjorde vi i alla fall. Var hemma igen strax efter tre. Var inte speciellt roligt där nere. Somnade rätt fort då jag väl var hemma efter en mycket trevlig kväll med tjejerna.

Lördag:
Hade ställt klockan på tio då jag bestämt med mämi och Majk att vi skulle dra ut till Vindhem och sola om det var fint väder. Vädret var kanon och dom kom och hämtade upp mig. Lite seg var man ju kan jag lova, sjukt trött. Så då vi väl kom fram till Vindhem så la jag mig och sov. Sov i princip nästan hela tiden vi var där. Kanske inte det smartaste att ligga och sova i solen men skönt var det och efter det var jag mycket piggare. Dock brände jag mig, hettade galet mycket i ansiktet. Vi var där i typ fyra timmar ellet något sånt och sedan var det hem till Granloholm för att göra sig iordning inför kvällens 40-årsfest. Syster skjutsade iväg oss till Kovland där festen skulle äga rum. Drack en cider hemma hos några vänner till päronen och därefter bar det iväg till festen. Solen var fortfarande högt upp på himlen och då vi skulle gå någon bingoslinga ropade man inte precis 'hej' då det var skitvarmt. Sedan blev det buffé. Var massa folk och typ inte många alls som en annan kände igen bland dom 160 personerna som cirkulerade på festen. Jag mådde inte sådär jättebra så efter tårta och lite lyssnande på ett band som spelade där så ringde jag efter syster som kom och hämtade upp mig. Sen var det slut på den kvällen vid halvtvå eller något sånt.


Söndag:
Väcktes av att syster sa "om trettio minuter åker vi om du ska med". Var bara att kliva upp och se glad ut om man skulle ut i solen. Var ute på Vindhem med mamsen och Majk idag också. Det var ännu varmare idag och trots att det fläktar där ute på klipporna så var jag nära att bli tvungen att ta ett dopp då det var så varmt. Men det kalla vattnet hindrade mig så inget dopp för min del. Strax efter tre kom syster och hämtade upp oss igen och vi drog mot Willys och handlade lite för att sedan åka hem. Majks föräldrar och lilla Kajsa (deras vovve) kom med smörgåstårta för att uppvakta Majk som fyllde år i måndags. Sedan fick jag skjuts av dom hem och här sitter jag nu. Fick en micro av dom också som passade in i skåpet ovanför spisen. Det tackar man för.


Det var min helg. Nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig inte speciellt fräsch så en dusch blir najst. Sen kika lite på tv skulle jag tro. Börjar ju inte förrän halvtolv imorgon så man måste inte lägga sig alltför tidigt.


Snygg man är va? Usch.


Sova inatt?

Var en riktigt utmaning att kliva upp ur sängen imorse. Men upp tog jag mig tillslut, även om jag väldigt nära att somna på bussen. Blev lite piggare av promenaden upp mot jobbet sen. Haft en helt okej dag på jobbet, kom dock inte därifrån förrän vid halvsex.

När jag väl kom hem vid halvsju så var jag helt slut. Tänkte lägga mig och vila en stund för att sedan kliva upp och göra lite käk. Det sket sig. Vaknade 23.20 av att älskade Jasmina ringer och väcker mig. Blev fler timmars vila än vad jag hade tänkt mig. Och imorgon börjar jag sju, hoppas fan att jag kan somna om snart. Det är ju bara imorgon som jag ska upp så tidigt, sen ledig i två dagar. Får inte försova mig.

Näe, ska försöka sova nu. Måste, måste, måste.





För mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud nu.
Vill bara ta bort, radera allt ur mitt huvud.
Bara få vara helt fri från allt.
Om det ändå gick, men nej.
Istället är jag fast i mig själv med allt...

Seeeg dag

Kändes som en galet lång dag på jobbet idag måste jag säga, usch och fy då tiden går långsamt säger jag bara. Hur lugnt som Fick skjuts hem av en arbetskollega på en annan avdelning, schysst värre. Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket. Kikat på datorn, tagit en dusch och druckit c-vitamin. Börjar åtta imorgon, lite sovmorgon i alla fall. Hoppas på lika fint väder som det var idag. Vågar man säga att det är sommar nu, eller är det regn och iskallt ute imorgon då? Gillar i alla fall dagens väder, mycket!

Nu ska jag krypa ner i sängen och glo vidare på datorn lite innan jag sussar.


En nyduschad, osminkad Ida


P.S. Imorgon ska jag få besked om när min soffa kommer. Håll tummarna att den kommer snart. Vill ha nu!

Godmorgron

Nu ska man alldeles strax bege sig mot jobbet.
Slutar nio ikväll.

Ha en bra dag allihopa!
Uppdaterar senare.

























Syskonmys

Sov länge idag, till typ ett eller nåt. Skönt. Fast jag var vaken länge. Så det blev inte överdrivet många timmars sömn. Sen tog jag mig i alla fall så småningom in till stan. Gick på apoteket och skulle därefter gå och sola. När jag står vi bankomaten står Albon där och sen kommer även Tommy som tvingade mig att följa med dom till Barista och ta en fika. Det gjorde jag och det var trevligt. Satt där osminkad och såg allmänt ut som skit. Men men, det bjussade jag på. Drog efter det och solade iaf. Sen fixade jag käk till mig och lillasyster som dök upp efter ett tag. Smaskens blev det faktiskt. Och matlåda till både mig och syster räckte det till också. Vi spelade lite kort, drack iskaffe, fixade med datorn och lite annat mys. Var najst att umgås med henne i alla fall. Min älskade ängel.



Har nu varit nere i hamnen och suttit i en båt tillsammans med Bosse, hans son och fruga. Var trevligt att träffa dom. Hade en mysig stund tillsammans. Sedan skulle dom på casinot och jag skulle hem. Ska ju jobba imorgon. Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ska bara plocka fram lite kläder som man ska ha på sig imorgon så man slipper stressa med det imorgon. Aja, säger så....

"Home" in the G-hood

Då var den första arbetsdagen för denna vecka avklarad. Jävligt seg, men rolig dag kan den beskrivas som. Dock skönt att den är över. Och det känns skönt att vara ledig imorgon. Att få sova ut. Att inte behöva kliva upp 05.30 som jag gjorde idag.

Mamsen hämtade upp mig efter jobbet. Åkte till Ica kvantum och handlade lite grejs till middagen. Blev en kyckling/ceasarsallad. Mums. Sen rulltårta med grädde och färska jordgubbar. Sen gick självaste födelsedagsbarnet och la sig vid halvåttasnåret någongång, mamsen slumrade till i soffan, jag surrade i telefon och syster åkte till min lägenhet med Denice. Haha, sociala familjen kan man kalla oss. Fast det är ändå mysigt med att bara veta att det finns fler personer som man älskar och håller kär under samma tak som man befinner sig under på något sätt. Även fast jag tycker att det har gått mycket bättre än jag trodde att det skulle göra att bo själv så är det mysigt att komma "hem" och träffa sötnosarna. Sen passade jag såklart på att ta mig ett bad då jag ändå var här. Hade inte en tanke på det igår, men idag blev det av. Najst var det kan jag lova!

Så nu befinner jag mig alltså hos familjen i g-hooden. Ligger nere i soffan och kollar på CSI Miami och kikar runt på datorn. Ska dra ner de persienner som finns i vardagsrummet så att jag inte vaknar så tidigt av dagsljuset lysande rakt i fejan på en. Man måste passa på att sova då man kan. Sen blir det en snabbis på stan imorgon då jag måste förbi Apoteket och köpa mjukgörande kräm mot min eksem som verkar vara påväg tillbaka. Gillar inte. Sen kommer syster förbi på middag imorgon. Mys ska det bli.

Näe, blev lite långt det här inlägget.
På återseende.

P.S. Ringde och efterlyste min soffa idag också. Förhoppningsvis och som dom säger så verkar det som att jag ska få den någon gång under nästa vecka. Får veta mer på torsdag. Håll tummisarna. Vill ha den nu!...

Grattis Majkel



Ett STORT Grattis på 38-årsdagen!
Jag älskar dig!

Slut på denna söndag

Då var söndagen i princip över. Mamsen, majk och syster var här och fikade. Sen åkte vi och handlade lite. Hemma hos dom grillades hemmagjorda hamburgare vilket var smaskens. Spelat en hel del Skip-Bo med mamsen, jag vann bara en gång. Sen har vi ställt in en garderob, en byrå, en bäddsoffa och ett bord i mitt gamla rum. Sen skjutsade mamsen hem mig. Hjälpte mig även att bära ner dom sista tomlådorna så nu är allt i förrådet. Skönt. Och tack för hjälpen! Nu är all tvätt uppburen, det var ett jäkla projekt innan allt ville torka.

Imorgon är det jobb, 7-17. Efter jobbet hämtar mamsen upp mig så följer jag med henne hem. På tisdag är jag ledig. Då har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Näe, dags att lägga sig i sängen nu tror jag om man ska orka upp imorgon bitti.

Tvättning

Håller på och tvättar för fullt. Inte det roligaste precis och det verkar inte som om kläderna vill torka. Har tvättid till fyra så jag hoppas att kläderna är torra tills dess. Återstår att se. Ska ta och diska undan lite, bädda sängen och hoppa in i duschen om en liten stund. Om en timme så kommer mämi och majk förbi en sväng och fikar lite. Sen ska vi dra o handla lite, sedan hem till dom. Ska mysa lite med dom ikväll har jag tänkt.

Näe, nu har jag annat att göra.
Ciao


Midsommafton och midsommardagen

Jobbat båda dagarna. Till fyra igår och till nio ikväll. Det har gått bra. Jag och en patient har städat taket i rökrummet. Sjukt jävla jobbigt och sjukt jävla äckligt kan jag lova. Taket var brunt av nikotin, nu är det vitt. Fan vad vi kämpade och resultatet blev väldigt bra måste jag säga. Bra intiativ av oss. För övrigt så har det varit grymt lugnt på jobbet. Ledig imorgon vilket känns väldigt skönt måste jag säga. Ska sova ut och sedan klockan tolv är det tvättstugan som kallar på mig.

Midsommaraftonen var lugn. Sov två timmar då jag kom hem från jobbet. Sen kom Negin och Eva och hämtade upp mig. Dom käkade på Max och sedan drog vi till Petersvik och mötte upp massa andra folk. Blev inte där någon lång stund utan åkte sedan vidare till Bredsand där Albon och Co var. Folk blev fulla medan jag, Negin, Pantea och Eva var nyktra. Det var en trevlig kväll ändå måste jag säga. Var hemma vid tolv.

Midsommardagen har varit ännu lugnare. Jobbade som sagt till nio, missade bussen så det blev en promenad hem från jobbet. Efter femtio minuters promenad var jag hemma, blev ett stopp på Statoil då min urinblåsa höll på att spricka. Rekommenderar er inte att dricka massa kaffe för att en kort stund senare vandra efter bilvägen utan toalett i sikte. Skoskav fick man också på högra hälen. Inte najst.

Nu blir det till att kika på någon film tror jag. Som det känns nu så kommer jag inte att orka vara vaken så jättesent ikväll. Men det där kan vända snabbt. Behöver i alla fall inte känna någon stress över att "måsta somna" då jag kan sova till halvtolv imorgon i alla fall. Men vaknar säkert åtta. Skulle inte alls förvåna mig.


Bild från en förfest i slutet av maj iår. Roliga människor dom där :)

Inställd tvättid.

Var jättetrevligt att få umgås och träffa tjejerna idag. Dom är så söta och góa! Satt hemma hos mig rätt länge vilket ledde till att jag inte hann med att tvätta. Får göra det på söndag eller någon annan dag istället. Vi drog in mot stan, två halta hönor samt jag och Vickis. Måste ha sett rätt så roligt ut då vi fyra gick och två haltade...När vi kom in till stan så sa vi hej då till Turid och kort därefter även till Marisa efter ett besök i thaiaffären. Vickis köpte sedan tredagarsbiljetter till gatufesten och jag handlade ytterligare två gardinlängder för att få lite mer färg i mina fönster. Det blev väldigt fint faktiskt, en stor skillnad. Om jag ändå kunde få den förbannade soffan nångång så kan man känna sig lite mer hemmastadd. Måste nästan ringa och efterlysa den till veckan om inte dom hinner att höra av sig innan....

Vickis och jag var även förbi systemet och handlade litegranna. Sen drog vi åt varsitt håll. Jag mot solariet och sötnosen mot sin grabb. Trevliga timmar tillsammans med underbara människor som värmer mitt hjärta. Och tack för den fina vasen och solrosen jag fick av er tjejer, supergulligt!

Sedan jag kom hem så har jag lagat mat, strykt och hängt upp gardiner, haft snabbesök av syster och Denice, kollat på tv, suttit vid datorn samt duschat. Nu ligger jag i sängen och tanken är väl att jag inte ska vara vaken så jättelänge till då alarmet kommer att ringa 5.30 imorgon bitti. Usch och fy vad tidigt. Hoppas jag vaknar.

Näe, ha det så bra.
Kram och Gonatt.

Fikabesök

Om ett tag kommer Turid och Vickis hit.
En glatt besked fick jag för en liten stund sedan,
även Marisa kommer. Den tjejen träffar man inte
ofta kan jag lova. Fast nu var det ändå inte sådär
jättelängesen om man ska jämföra med hur
lång tid det brukar gå mellan gångerna,
cirka en månad sedan.
 


Klockan fyra har jag satt upp tvättid. Får se hur det kommer att gå.
Ska in till stan en sväng sedan och då ska jag även passa på
att lägga mig i solariet en stund. För usch vad jag känner mig blek nu.
Vantrivs i mig själv...


På återseende.

*HuGs 2 Ya*


En bra, men stundvis mindre rolig, dag

Idag har jag dammsugit, dammat, torkat golven och städat badrummet. Så nu är det rent här i alla fall. Höll på att bli tokig igår då det fastnade massa smuts under mina strumpor, usch och fy. Gillar inte sånt. Sen fick jag i alla fall finbesök av min älskade Jasmina, underbart att träffa den gullungen igen då det känns som år sedan sen sist. Riktigt nice.


Vi var först hemma hos mig och drack en kopp kaffe och surrade lite, sen drog vi in mot stan. Jag var tvungen att köpa ett nytt batteri till min bankdosa så vi drog till Clas Ohlson där det, samt en väggklocka, batterier och en kortlek inhandlades. Sen var vi förbi Apoteket samt lite andra affärer då Jazz köpte presenter till hennes systerdotter som fyller ett år här i dagarna. Själv köpte jag även en kaffeburk, kaffemått, en sockerburk samt hårspray. Sen blev det fika (eller sallad för min del) på Coffee House hos käraste Nadia. Mycket trevliga timmar tillsammans med en av dom absolut underbaraste människor jag någonsin träffat i mitt liv; Jasmina. En så godhjärtad, ärlig, trevlig, omtänksam tjej som henne finns det inte många av. Jag litar verkligen på dig fullt ut och finns alltid här för dig, always.

Sen klockan fem var det dags för handledarutbildningen med mamsen på körskolan. Var inte direkt peppad och blev inte heller nå mer peppad under dom tre timmarna jag satt där. Istället fick mina naglar ta smällen för den "onödiga" informationen eller vad man ska kalla det. Det var inte alltför roligt och jag tycker verkligen synd om mamsen som gick denna utbildning för andra gången. Stackare.

Efter att jag fick skjuts hem så kom Majk förbi mig för att hjälpa
mig att få ordning på tv:n och dess kanaler då vi inte lyckades
igår. Med en antenn som Majk köpte idag gick det efter mycket
om och men mycket bättre. Nu har jag mina kanaler och kan
kika på tv som "vanligt folk". Tack för hjälpen.

Har även haft finbesök av underbara arbetskollegan Suzann som jag numera bor granne med. Och med sig hade hon en fin påse med massa turkosa saker i, hur gullig är inte hon?!? Fick en flaska vin (som vi delade på), två vinglas, en turkos duk, en krukväxt, ljus och ljusfat samt fina turkosa servetter. Och sist, men absolut inte minst (snarare tvärtom), fick jag en jättefin och rolig dikt som hon skrivit till mig. Blev ju nästan tårögd. Tack snälla du. Hade en mycket trevlig stund tillsammans med henne med massa snack. Gillar den kvinnan skarpt.

Har för ett tag sedan, via webcam, guidat Ethi i min lägenhet. Haha. Det var rätt roligt och inte alltför lätt kan jag lova. Nu har hon i alla fall fått en bild av hur lägenheten ser ut. Och det var hon tacksam över hjärtat mitt. Saknar hon så galet mycket.

Imorgon får jag besök av två andra underbara flickor, Vickis och Turid. Jag ska bjuda på lite fika har jag tänkt. Vi får se hur det går. Haha. Ska bli underbart att umgås med dom i alla fall. Och sen kanske lillasyster gör mig sällskap imorgonkväll. Jag hoppas.



Sorry för ett så långt inlägg. Var inte tänkt att det skulle bli så mycket bokstäver.
Ha det!





Måste vänta i cirka två veckor innan jag får hemnummer.
Sen blir det förhoppningsvis prat, prat o mer prat i luren.


Börjar få ordning

Nu har jag fixat och donat. Fått upp allt ur kartongerna och som det ser ut i mina förvaringsutrymmen så finns det inte plats för en enda till klädtrasa. Helt proppfullt överallt, och ändå har jag kläder som ligger i en full tvättkorg. Knast. Fast å andra sidan så finns det alltid plats för nya kläder, man får göra plats om man inte har det :)

Står en massa kartonger och någon säck efter ena väggen nu. Inte speciellt fint men har inte pallat bära ner dom i förrådet under kvällen. Får bli imorgon. Sen vill jag få upp lite saker på väggarna, ser så "naket" och opersonligt ut som det är nu. Men det kommer, kanske något imorgon,

Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och kika lite, sen sova. Börjar faktiskt bli trött nu så jag hoppas att jag kan somna snart och dessutom sova bra. Återstår att se.

Gonatt.

Ensam i lyan...

Dagen har varit lite jobbig faktiskt. Vet inte riktigt vad det har berott på, bara haft en 'tung' känsla inom mig som jag inte kunnat sätta ord på. Det är säkert lite olika orsaker skulle jag tro....men vad vet jag.

Slutade i alla fall klockan fyra idag. Och då kände jag mig verkligen
"mätt" på jobbet. Är skönt att vara ledig i två dagar nu. Känns som
om att jag har tillräckligt att göra i alla fall, så ledig känns lite fel att kalla
det. Möjligen jobbfri i två dagar...? Men nu är det i alla fall pyssel med
lägenheten som gäller. Sen träffa underbara vänner som jag saknat
något ofantligt. Imorgon ska jag träffa min älskade ängel Jasmina.
Var längesen vi sågs sist nu så det ska bli underbart!









På torsdag ska jag träffa två andra sötnosar
som jag saknat något otroligt. Vickis och Turid.
Superduper kommer det att bli! Man ses så jävla
sällan trots att man bor i samma stad, suger verkligen.
Vi suger! Men då blir det till att ta igen "förlorad" tid.
Blir great!




Imorgon är det handledningsutbildning för mig och mamsen
gällande körkortet. Känns inte som att själva utbildningen
känns sådär jätterolig men det ska bli super att komma
igång med körkortet. Vill fan ha det nu! Innan det ska jag in på
Telia, på SIBA och hinna träffa Jasmina. Känns som en
lite hektisk dag men det ska nog gå bra. Hoppas jag.


(haha, äcklig bild jag vet, men dom älskade är med iaf)


Nu ska jag återgå till uppackning av massa prylar, är kartonger överallt för tillfället. Inte trevligt. Tack underbara mämi och syster för all hjälp idag. Ni är super och jag älskar er över allt! (För övrigt har man storhandlat ur egen ficka för första gången idag. Det kostade kan jag lova.) Näe, måste jobba vidare här. Blir nog ett till inlägg senare när jag börjar bli lite trött, om jag blir det....hmm...visar sig...

Måndag kväll

Jobbet gick bra. Haft ont i huvudet mest hela arbetspasset bara men det gick helt okej ändå. Imorgon bitti är det dags för jobb igen. Usch, jag gruvar mig för att kliva upp då alarmet börjar pipa och tjuta strax innan sex. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Blir upphämtad av bästa Bosse, great det.

Imorgon är det en del som ska göras. Jobbar till fem, men ska försöka att flexa ut vid fyra om det är möjligt. Sen in till stan och försöka fixa internet (kommer bli knäpp i lägenheten utan det). Sen hem till lyan, börja packa upp alla grejer ur kartongerna. Sen åka och handla mat med mamsen. Installera tv-kanaler måste också göras imorgon om jag ska kunna sova där. För utan tv och utan internet funkar det inte. Knast. Så vi får se hur det blir. Känns som om att morgondagen kommer att bli lång i alla fall. Men förhoppningsvis så blir det en bra dag. Jag hoppas på det.

Nu är det dags att slå av dumburken och försöka sova. Eller ska väl glo på den andra dumburken lite först. Här ligger man i soffan inatt igen, rätt mysigt faktiskt. :)

Gónatt.






















Saknar v


Måndag morgon

Inatt har soffan i vardagsrummet varit min säng. Det får mig att bli påmind om då jag i princip bodde i den soffan då jag hade lunginflammation. Usch, det var inte någon rolig tid kan jag lova. Har varit vaken i en halvtimme nu. Ska strax ta och sminka mig, sen få något i magen och borsta gaddarna. Sen är det dags att bege sig mot jobbet.


Ha en bra dag allihopa.
Uppdaterar ikväll.

*BiG HuGs*



Då var alla grejer på plats

Eller, på rätt ställe i alla fall. För någon ordning är det verkligen inte i lägenheten. Men som sagt, dom är där och inte kvar i Granloholm. Fast kvar är istället jag i Granloholm. Pallade inte fixa iordning en massa ikväll, sen måste jag handla lite käk och sånt också. Så inatt och imorgon natt sover jag här, sen på tisdag blir första natten i lyan min. Spännande.

Tack till mämi, Majk, Mats, syster, Thore och Moxén som hjälpte mig att bära allt. Supergulliga, verkligen!

Imorgon jobbar jag kvällen. Måste komma ihåg att kika hur bussarna går imorgon då det nu är ny turlista. Ska bli skoj att jobba, även fast att jag helst hade velat fixa iordning i lyan, men det får bli på tisdag eftermiddag istället. Imorgon är det som sagt jobb som står på schemat.


Regnig söndag

Jobbade kvällen igår. Var en bra dag och kväll måste jag säga då jag fick mycket gjort samt att jag var omringad av massa trevliga människor. Det var najst. Skulle ha träffat Vickis en sväng efter jobbet men orkade verkligen inte. Vi får träffas något i veckan istället. Saknar den lilla filuran. Istället så åkte jag hem där festen var i full gång. Mämi, Majkel, hans chef, Mats och Anne satt med vinglasen i vardagsrummet och sjöng Singstar. Jag joinade dom med ett glas rött jag med. En mycket trevlig kväll som slutade sent. Trodde aldrig att jag skulle orka vara uppe till efter tre någongång, men det var jag och sen stendäckade jag i sängen. Blev en hel del vin och drinkar och alkoholen cirkulerade friskt i mitt blodomlopp. Fast det gjorde liksom ingenting då jag ändå bara var hemma. En mycket trevlig kväll/natt i alla fall.

Fyrtiofem rent och en tjänstebil, eller hur var det Majk? :P Drömma får man ju alltid.

Regnet öser ner från himlen och det är nästan lite mysigt att höra ljudet från regnet som slår mot fönsterkarmarna. Fast jag hoppas att det lugnar ner sig lite framåt eftermiddagen då säng och kartonger ska förflyttas. Annars kommer allt att bli jätteblött ju och det är inte nå bra. Måste börja agera med packningen nu och få någon ordning på alla grejer. Just nu är det kaos med saker utspridda överallt. Inte bra. Ska ta ett bad först bara. Usch vad hemskt att jag inte kommer att ha tillgång till badkar då jag flyttar på riktigt. Kommer typ komma hem (till mämi, majk och syster) dagligen för att plaska runt i badkaret lite. ha-ha.



 
  v Syskonkärlek  v


Äntligen har man soffbord

Var med mamsen på hennes småpluttars skolavslutning. Massa små spralliga filurer i 6-7:årsåldern som var så söta och fina. Var trevligt. Jävligt kallt stundvis men man överlevde. Och jag hade det trevligt. Efter avslutningen blev det smörgåstårta och kaffe med alla lärarna på mamsens skola. Sen gick mamsen och jag till syslöjdssalen och sydde upp mitt duschdrapperi. Efter det åkte vi mot Siba där jag skulle köpa Boxerpaket så att man har några kanaler att kika på. Då mitt vardagsrumsbord varit på vift i massa veckor så gick vi in på Boom där jag köpte det och kollade om det kommit fram, och guess what, det hade kommit! Dom hade precis lastat av det från en bil. Så finally fick jag mitt bord. Köpte två sittpuffar som jag får ha temporärt tills min soffa kommer. Dom var också fina. Så idag har man spenderat ytterligare massa pengar....

Sen åkte vi till lägenheten och monterade ihop bordet. Snyggt är det. Jag gillar det verkligen! Sen passade jag på att dammsuga och torka av golven också. Duschdrapperiet är på sin plats och nu även badrumsmattan efter min städning. Det ser verkligen ut som ett helt annat badrum nu än då det stod tomt, då var det skitfult. Nu ser det helt okej ut. Me like it. Mamsen (till största del) satt även upp min hallspegel så nu sitter den där den ska också. Saker och ting börjar att arta sig. Och som jag skrivit tidigare, på söndag går det sista flyttlasset. Då lämnar man radhuset i Granloholm och flyttar in i vindsvåningen. Kommer att kännas skitkonstigt från början, det är jag helt övertygad om. Men det blir nog bra ändå. Blir lite stressad över att man helt plötsligt "hoppat in i vuxenlivet". Att man lämnat tryggheten med att vara barn med allt vad det innebär. Men det ska nog gå bra. Jag borde klara det, jag måste...

Sen ligger även min fina turkosa luggmatta på sin plats under vardagsrumsbordet nu också, den är läcker! I'm diggin' it! Nu sitter man hemma och gör inte speciellt mycket. Mamsen och majk har lagt sig i sängen. Jag sitter i vardagsrummet. Ska väl gå upp och lägga mig i sängen också så småningom, men inte än. Det är trots allt jobb 9.45-21 imorgon....




















Jag saknar dig... v

Studentfirande för syster!

Jag var helt död imorse och tog mig aldrig ner för att kolla på dansen. Lite tråkigt att jag missade det men det finns förhoppningar om att den finns inspelad så att jag kan få se den i alla fall. Jag hoppas verkligen det då det ryktas om att dansen var grym.

Klockan tre vad vi nere i folkvimlet utanför Hedbergska där studenterna sprang nerför trappan, däribland min älskade lillasyster. Lillasyster som inte längre är så liten. Skumt. Fast hon kommer alltid att vara liten i mina ögon, så är det.









Nu är syster ute och röjer, festar och förhoppningsvis har grymt skoj. Förfestade i min lya gjorde hon och några kompisar också. Jag hoppas att den inte är förstörd, ha-ha, och det tror jag inte heller. Själv har jag träffat några brudar som jag inte sett på väldigt länge, var skoj. Nu ligger man i sängen och tar det lugnt. Känner mig helt slut. Just de, har köpt en tv idag också. Imorgon ska jag ringa och efterlysa mitt soffbord. Får se om det är på väg eller vad fan det är som händer. På söndag flyttar jag sängen och allt. Vilket då troligen innebär att jag flyttar in på riktigt också. Spännande.


*BiG HuGs*


Trött och slut

En hektisk dag var det på jobbet. Något att göra exakt hela tiden och stundvis kändes det verkligen som att man bara virrade runt. Då klockan visade 17.00 hade jag precis hunnit att göra det jag var tvungen att göra. Sen har jag massa grejer som jag måste skriva på lördag då jag jobbar nästa gång. Skönt med två dagars ledighet.


Imorgon tar den här lilla skönheten studenten!




Ska till Hedbergska imorgon bitti vid nio och kolla på syster och hennes klass då dom dansar. Hoppas på bra underhållning, vi får se om dom är grymma eller inte. Ska bli kul att se i alla fall. Även fast jag egentligen skulle vilja ligga kvar i sängen så länge som möjligt och sova då jag sovit väldigt få timmar de senaste dygnen. Men som man säger, sova får jag göra i graven. ha-ha. Sen ska man hem och fixa och dona lite, sedan klockan tre tar lillasyster studenten. När jag tänker tillbaka så känns det verkligen inte som om att det redan har gått fyra år sedan jag själv hade den vita mössan på huvudet och sjung (skrek) studentsången på trappan. Åren går verkligen fort. Lite skrämmande.

Näe, jag är verkligen helt död. Har inte något mer att förtälja för tillfället.
Så gonatt.
Förhoppningsvis så somnar jag innan midnatt inatt, och det var ett bra tag sen kan jag lova.
Jag hoppas.


P.S. Har idag fått kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tack mämi och majk! Älskar er!

Gókväll

Nu har jag suttit vid datorn hela kvällen.
Ögonen blir fyrkantiga snart.
Inte bra.

Syster och Denice är min lägenhet.
Det blev bra med mina växter ryktas det om.
Me like.

Jag har surrat med Ethi.
Saknar henne galet redan.
Blä.

Näe, badet väntar.



Ny dator

Nu sitter jag framför min nya dator. Och den känns helt okej och funkar som den ska. Nu måste jag bara styra upp och fixa med internet och så till lägenheten, är nämligen hemma i g-hooden nu. Har även varit och köpt lite blommor, eller rättare sagt växter, som jag ska ha i lägenheten. Kommer bli bra, hoppas jag. Det gäller att dom passar i krukorna som jag köpt. Det visar sig när jag åker dit nästa gång.

För övrigt idag har jag jobbat, 7-17. Fy fan vilken seg dag alltså, trodde aldrig att den skulle ta slut. Och ändå så var det inte mycket tid då man satt och inte gjorde någonting, hade något att göra mest hela tiden. Men efter en väldigt massa timmar så visade klockan äntligen fem och mamsen kom då och hämtade mig.

Nu har jag verkligen inget vettigt att skriva.
Uppdaterar senare.

Stolköp samt datorköp

Lite halv seg dag på jobbet fast man tog sig igenom den. Och man ska väl inte direkt klaga över att det är lugnt på avdelningen, det är ju något positivt, men jag blir ändå rastlös. Dampbarn som man är...

Fick ett sms under dagen där det stod att mina stolar kommit. Så efter jobbet kom syster och hämtade upp mig, vi åkte och hämtade upp Denice och sen ut mot Mio och birsta. Efter det åkte vi till ElGiganten och nu har jag köpt en dator samt högtalare till den. Ska åka och hämta den imorgon. Spännande. Köksstolarna blev skitbra i alla fall och jag är nöjd.

Nu sitter man med hårfärg i skallen och ska få en lite rödare nyans i håret är tanken. Sen vad det blir visar sig snart.  Nu ska jag fixa iordning en kopp kaffe, blev sugen på det helt plötsligt.


På återseende.


*BiG HuGs*

Då varé kvällen...

Var en till sväng till lägenheten med syster. Packade upp lite grejer och ställde iordning mina ljus och krukor som jag köpte tidigare idag. Det blev najst. Börjar bli lite mer färg i lyan nu, sakta men säkert. Turkost. Vackert. :)

Eftersom att ElGiganten var stängd idag så blir det nog en tur dit imorgon efter jobbet med syster. Jobbar 7-17 imorgon så kommer syster och hämtar upp mig om det finns någon bil ledig så åker vi och kikar på dator då. Blir najst om det blir av. Jag hoppas verkligen att mitt tv-bord kommer under veckan nu, och köksstolarna, för då kan jag flytta in på riktigt. Så får jag köpa några sittpuffar och ha tills soffan kommer. Vi får se.

Nu ska jag ta och leta fram några kläder som jag kan ha på mig imorgon. Sen surra lite med Ethi innan det är dags att krypa ner i sängen. Hoppas man tar sig upp ur sängen imorgon bitti bara. Men somnar jag snart så borde det gå bra. Sen är det CSI på tv:n nu också som jag ska kika på.


Trevlig kväll.


*BiG HuGs*

Färdigmålat!

Igår var man i lägenheten igen. Mämi, Majkel och jag. Monterade ihop tv-bänken, satt upp gardinstänger och gardiner samt fixade lite i badrummet. Och idag har jag varit där och målat det sista lagret i alkoven. Så nu är det vitt där istället för "tegelfärgat". Det artar sig mer och mer, nu är det möblerna samt lite saker på väggarna som fattas. Sen är det bara att flytta in! Det kommer att bli najst. Syster och jag åkte ut till Birsta med förhoppningar om att ElGiganten skulle stänga sex då jag tänkte köpa datorn, men det stängde tydligen fem så ingen dator idag heller. Får se när det blir istället. Har köpt turkosa blomkrukor, klumpljus, en besticklåda och en slickepott. He-he.

Igår blev det utgång med Ethi och Sara. Hade det skoj. Blev kanske lite väl "på lyset" men men, shit happens och jag hade i alla fall skoj. Nu ska jag kanske åka iväg med syster till lägenheten en sväng. Sen ikväll ska jag hjälpa mamsen att klistra i hennes elevers böcker sen eventuellt umgås med Evin. Måste passa på att träffa den bruden nu innan hon drar till Syrien på fredag.




Jag, Albon och Evin från förra helgen



På återseende.
*BiG HuGs*

Trevlig gårdag och målning

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Träffades på Svensson's strax efter sex där vi käkade och drack öl och pratade en massa. En hellyckad kväll må jag säga! Idag sov jag till kvart i ett eller något sånt. Helt galet. Men det var skönt att sova ut, behövde tydligen det. Sen åkte jag till lägenheten och har där målat ett till lager i min lilla sovalkov. Sjukt jobbigt. Usch för att måla, inte kul någonstans. Blä! Men nu är två lager klara och ett lager återstår. Det får målas under morgondagen. Mamsen kom till lägenheten hon också efter jobbet och hjälpte till att fixa iordning lite. Sen bar det av till IKEA för tredje gången under denna vecka. Idag har jag köpt gardinstänger och en tv-bänk. Imorgon ska vi montera och fixa iordning det. Troligtvis kommer även en tv att inhandas imorgon också. Vi får se. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mamsen. Lugnt och skönt då jag inte pallar göra något annat.

På återseende.



*BiG HuGs*

APT och turkosa gardiner

Hade fullt upp med medicindelning imorse på jobbet. Det var att gå runt med vagnen på avdelningen, dela dosett plus att ge en injektion. Men allt det hann man med innan klockan visade åtta då det var dags för APT (arbetsplatsträff). APT är väl inte sådär jätteroligt får jag väl lov att säga, men intressant ändå. Men jag har så fruktansvärt svårt att sitta still och lyssna under flera timmar. Tror på allvar att jag typ har ADHD eller något. Knast. Strax innan tre slutade vi för dagen och då fick man skjuts in till stan där det inhandlades turkosa gardiner, tre ljuslyktor, en sminkbox samt en mascara. Pengarna rinner iväg fort men va fan, man måste ju få slösa lite. Var faktiskt längesen jag köpte nå smink, så det var jag värd tycker jag själv.



Så här ser dom ut.


Momme kom förövrigt förbi imorse strax innan sex och hälsade på en sväng. Eller hon skulle hämta teoriböcker som kusinen ska ha som syter lånat. Så erbjöd hon sig att skjutsa mig till jobbet då hon ändå skulle till en väninna i Nacksta (där jag jobbar) och ville se vart det var jag håller hus på dagarna. Så nu vet hon vart Rättspsyk ligger. Kul att träffa henne en sväng även om man inte är världens piggaste och mest pratglada klockan sex på morgonen.

Nu ska jag byta om och fräscha till mig lite. Ska åka med Majk och Mämi för att se systers monter (?) eller vad det nu var på hennes skola. Som jag förstått det så visar dom sitt projektarbete men jag är lite osäker. Därefter ska jag i alla fall på stan och sätta mig och dricka någon öl och surra lite med en jobbarkompis. Blir dock inte så sent då jag ska till lägenheten och måla ytterligare ett lager imorgon förmiddag. Så, så är det.


*BiG HuGs*

Fullt upp

I måndags efter jobbet var jag och hämtade nyckeln till lägenheten med syster. Kändes väl lite sisådär måste jag säga för den såg inte alltför fräsch ut då den stod tom och hyresvärden tänkte inte bistå med någon renovering. "Snåljudas". Men men, inte så mycket att göra åt saken utan mer att "gilla läget". Igår började jag och syster och flytta över lite prylar. Sen gick mamsen och jag omkring på bland annat IKEA som några stressade töntar för att försöka hitta det vi skulle. Gick ju ändå rätt så bra måste jag säga, lite prylar kom med tillbaka till lyan och tungt som fan var det att bära upp allt för trapporna. Fick assistans av syster och Denice också som tur var, tack och bock. Mamsen och jag höll sedan på att montera och greja på fram till halvtolv igår kväll.

Idag skjutsade mamsen mig till lägenheten vid halvsju. Då satt man igång och målade sovalkovet, hur jävla jobbigt som helst. Sen har jag hållt på och pysslat i köket mest hela dagen. IKEA idag igen och alldeles nyss kom man innaför dörren. Så jävla slut. Och ont i varenda kroppsdel har jag också. Men men, det hör till antar jag? Nu ska jag sova, jobb sju imorgon bitti, sen APT 8-16. Så nu måste jag vila ut.

Ha Det!


*BiG HuGs*


Tack för all hjälp mamsen.
Du är bäst!
Älskar Dig!

RSS 2.0