Kontraktet i brevlådan

Varit en flummig dag på jobbet. Eller rättare sagt har jag varit flummig. Gått omkring och skrattat och känt mig helt oseriös hela dagen. Vettetusan vad det har varit för tok med mig. Men jag överlevde iaf dagen och patienterna också. Så man får väl se det som en rätt lyckad dag ändå?

När jag kom hem så hade jag fått ett brev. Det var kontraktet på lägenheten. Nice nice säger jag :) Så det ska väl skrivas under och postas imorgon. Väntar på att killen ska ringa upp mig bara, måste ställa lite frågor och så först bara. Har precis kollat på senaste avsnittet av One Tree Hill. Shit alltså, jag gråter alltid när jag ser det. Så himla sorgligt men fy fan vad bra den serien är. Lätt bäst!

Nu ska jag kika lite på tv:n. Bara slappa och ladda för en morgondag med jobb. Ha en trevlig kväll.

*BiG HuGs*

Slut för idag, tack för idag.

Blev plötsligt skittrött. Hade velat vara vaken och se reprisen av Criminal Minds. Men det börjar inte förrän 00.20 och jag ska upp klockan sex imorgon bitti. Skit också. Nu har jag missat två avsnitt. Inte bra. Utan ska ta och borsta tänderna och sedan sova.

*BiG HuGs*

Äckligt munsår och Bite Line

Vaknade rätt sent. Skönt att sova ut. När jag vaknade så kände jag direkt att jag har universums största och äckligaste munsår. Kollade mig i spegeln och hela min underläpp är uppsvällt och ser rent ut sagt förjävlig ut. Så äckligt! Och inte nog med att det ser skitäckligt ut så gör det ont också. Blä!

Ska strax åka ner till stan. Ska på BiteLine och käka med Turid, Linda och några sjuksköterskegrabbar. Ska bli trevligt. Får man hör hur alla dom hade det igår.

Näe, har inte tid att skriva nå mer nu. Måste packa iordning lite pengar och busskort och sånt så att jag hinner med bussen. Ha det!

*BiG HuGs*

Ska vi riva hela haket?..

Såklart! Eller hmm..maybe not. Det var ett jävla drag på Stadshuset ikväll. Skitmycket folk men det blev helt enkelt för mycket för mig. Har varit asseg hela dagen och även kvällen. Så därför är man nu hemma. Fast att man kunde ha varit ute och festat i någon timme till. Men jag pallade inte. Så nu är jag hemma och har även ställt fram klockan en timme. Och nu ska jag sova. Ha en trevlig kväll.


*BiG HuGs*



P.S. Fan vad jag har varit lugn ikväll. Riktigt skönt när inte alkoholen biter på en som den brukar kunna göra. Jag har haft full kontroll. Och det är najst.

Natti

Är helt jävla slut. Vill bara sova. Och ska göra det också. Skönt att kunna sova hur länge man vill, att inte behöva ställa klockan. Bara man inte  vaknar sju imorn bitti eller något sånt. Aja, gonatt!

*BiG HuGs*

Myspys med mamsen

Seg dag som tusan på jobbet. Kändes som en lördag. Men det gick ju bra i alla fall. Jobbat med bra folk så då går det mesta bra :)

Är hemma för tillfället och myser med mamsen. Har haft finbesök av Sara, en tjej som jag jobbar med. Sån himla go och glad tjej som jag gillar skarpt. Vi kommer skitbra överens och det är så himla kul. Blir nog lite Singstar om en stund. Sara åkte för ett tag sen. Men mamsen gillar att sjunga. Och jag gillar att vinna, trots min falska ton. Ha-ha.

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll allihopa. Imorgon blir det fest för min del. Ska bli skoj.

*BiG HuGs*

Heldag med arbetskollegorna

08.00-16.00 var man med på APT med övriga arbetskollegor. Intressant. Roligt ibland och långtråkigt ibland. Men det var ändå intressant att man fick delta. Efter det begav jag mig till stan och träffade upp lite góa vänner; Evine, Nadia, Valle, Jossan och Eva. Satt och surrade en stund och sedan begav jag mig mot Oleary´s bowlinghallen för att återigen umgås med arbetskollegorna. Vi käkade god mat, drack någon öl (vissa drack mer än andra) och sen bowlade vi. Gick inte direkt super för mig men jag blev ändå rätt nöjd över min insats då jag dock gjorde 3 Strike's :) Inte likt mig som brukar spela kloten i rännan för det mesta. Sen drog jag och några andra till Dalton's och surrade vidare. Och nu är jag hemma. Ska lägga mig, först ringa Ethi men sen är det raka vägen till bädden så man orkar upp imorgon. Sista rycket imorn, sen ledig lördag och söndag. Ska bli skönt. Natti natti.

*BiG HuGs*

Trevlig dag & kväll.

Jag mår bra nu. Känner mig glad. Sprudlar av glädje som vill ut ur min kropp och det är en härlig känsla. Har inte känt såhär på länge, om än någonsin. Men jag njuter, av varje sekund för man vet aldrig vad som händer i ens liv och när det tar slut. Det är verkligen bara att ta vara på de glada och lyckliga stunderna man har. Jag ska göra det. Vill vara en livsnjutare.

Haft en trevlig dag på jobbet. Dagen gick hyffsat fort måste jag säga, fast långsamt också på en och samma gång. Skitsamma. På jobbet blev det iaf bestämt att jag skulle hänga med två arbetskollegor samt dottern till en av dom ut och käka samt på bio. Trevligt. Efter jobbet blev jag skjutsad in till stan där jag träffade upp Vickis. Blev is-chai på Barista och massa surr. Sen dök Jossan upp också och joinade oss. Trevligt värre. Den bruden hade jag inte sett på länge, minns inte ens sist. Så det var nice. Sen drog jag upp till bion och träffade upp brudarna så käkade vi och jag drack en öl. Sen var det bio. Och jag har inte varit på bio på massa år, säkert fyra eller fem år sen sist (?). Såg "Dumpa honom". En riktig skitfilm om jag får säga min åsikt, och det gör jag oavsett så :P Skitseg och inte alls bra på något vis. Näe, inte alls att rekommendera faktiskt!

Imorgon klockan 08.00 är det APT-möte. Ska bli lite spännande då jag aldrig deltagit i ett sådant tidigare. Efter det blir det att möta upp rätt många från jobbet på Oleary's bowlinghallen där det blir After work. Ska bli skittrevligt faktiskt. Käka lite mat, dricka en-två öl samt bowla och bara umgås. Kul att träffas utanför jobbet. Även om det får bli en tidig kväll för min del då jag börjar klockan sju på fredag.

Aja, nu är det dags att lägga sig i badet, sen är det sängen och John Blund som kallar om jag ska orka upp. Sov gott allihopa. Natti natti.

*BiG HuGs* /En Glad 'Bella'

Jag fick den!

Den första juni ska jag flytta hemifrån. Konstig känsla måste jag säga. Blandade känslor. Men fan vad kul det känns ändå! Overkligt. Jag ska bli vuxen på riktigt! Oj oj oj. Höll på att få nå psykbryt eller något liknande för en stund sen. Tänkte "varför hör han inte av sig någon gång?". Skickade iväg ett sms till han. Några minuter senare ringde mobilen, det var han. Och han sa att jag fick den. Amazing :)

Är helt hypad nu. Vet inte vad jag ska skriva. Ha-ha.

Ha det!


En helt okej dag

I alla fall än så länge. Har gått bra att jobba. Varit roligt, mestadels i alla fall. Väntar bara på att telefonen ska ringa. Vill veta. Får jag den eller inte? Får jag den så kommer jag att bli grymt glad. Får jag den inte så kan jag släppa den ur mitt huvud och leta vidare. Även fast det kommer att kännas tungt. Men men, life goes on.

Ska åka iväg med mamsen och handla lite sen. Sen blir det nog bara en lugn kväll hemma. Börjar 07.00 imorgon bitti också. Så bara att försöka sova i tid. Näe, inget mer att skriva för stunden. Återkommer senare ikväll när jag fått besked angående lägenheten.

*BiG HuGs*





Vill ha vår nu!  Blä på all snö
som aldrig vill försvinna....




Den var najs

Lägenheten var jättemysig. Kan verkligen se mig själv i den vindsvåningen. Ringde upp killen som visade den och sa att jag var intresserad. Han bad mig att maila honom och där berätta mer om mig själv. Så det har jag gjort och imorgon kväll får jag besked. Känns som om jag går på nålar eller något liknande. Sen får  jag väl resonera som så att ifall jag inte skulle få den så var det inte meningen att jag skulle ha den. Då finns det någon annan lya som väntar på mig någonstans. Jag får veta imorgon kväll. Pirrigt.

Frölunda vände och vann mot HV71. Gött! Så nu är det bara att vinna två matcher till så är dom klara för final. Hoppas och tror på dom.

Har inte något mer vettigt att skriva för tillfället. Ska väl försöka att komma i säng hyffsat tidigt då det är jobb 07.00 imorgon bitti. Ha det så bra. Sov så gott.


*BiG HuGs*

Ledig måndag.

Sov inte speciellt länge idag. Till nio kanske. Fast somnade tidigt. Orkade inte vara vaken och se reprisen av Criminal Minds, känns lite surt.

Om en timme är jag och kikar på en lägenhet. Håll tummarna för att det är något för mig. Det visar sig. Återkommer.

Seg helg

Nu var det slut på den här helgen. Har varit en seg dag på jobbet. Men jag har iaf mått bättre idag. Men har ändå inte känt mig som mig själv riktigt. Vet inte om det hela beror på att det har varit mycket tankar kring pappa under helgen. Han skulle ha fyllt 46 år idag. Hmm...vet inte vad jag ska skriva, vet inte vad som cirkulerar i mitt huvud. Det är för mycket att jag bara vill stänga av. Orkar inte tänka nå mer idag. Ska ta och lägga mig. Först ett bad. Sen ska jag kolla på reprisen av Criminal Minds. Hoppas jag orkar vara vaken.

Imorgon blir det sovmorgon. Skönt. Jag hoppas bara att jag kan sova också. Behöver det. Sen blir det lunch nere på stan. Sen klockan 19 ska jag med mamsen och kolla på lägenhet. Hoppas den är något för mig. Aja. Uppdaterar något imorgon. Ha det så bra.

*BiG HuGs*




P.S. Grattis på födelsedagen AnnaMia!

Psykiskt instabil...


Har velat gråta hela dagen.
Ansträngt mig allt jag kan för att låta bli.
Måste vara stark.
Kan inte gråta på jobbet.
Tror att jag liknar de jag jobbar med.
I tankesättet alltså.
Försöker att tränga undan känslorna.
Vill inte känna.
Känslor komplicerar.
Så fort jag kom hem bara rann det tårar nerför mina kinder.
Gick inte att hejda.
Och jag försökte inte.
Dom behövde få komma ut.
Skönt.
Men jag vet ändå inte vad det är för fel.
Jag orkar inte gräva runt i mitt inre.
Söka efter svar på mina känslor och reaktioner.
Orkar inte, vill inte...




Önskar att du kunde läsa mina tankar.
Att du ringde mig nu.
Skulle behöva höra din röst.
Det skulle göra allt så mycket lättare.
Jag mår bra då.
Du får mig att må bra.
Det är något magiskt med dig.

Fredagkväll

Blev att jag gick och kikade på en annan lägenhet igår istället för den som det var tänkt att jag skulle kika på från början. Jag ångrar mig då den jag gick och kikade på inte alls var något för mig. Gammal och dålig planlösning. Fanns inget bra med den förutom att den låg centralt. Men det nöjer jag mig inte med liksom. Vill känna att jag kommer att trivas i den lägenhet jag någon gång (förhoppningsvis inom en snar framtid) flyttar in i. Annars kommer jag inte vilja vara där och då känns det som att det inte är någon poäng med att flytta överhuvudtaget. Så nu är det bara att kika vidare. Ska på visning  på en lägenhet på måndag kväll. Hoppas att den är mer intressant. Sen ska jag ringa och kolla om den jag tänkte kolla på finns kvar samt att jag ska ringa till Norrporten och se om dom har något ledigt.

Igår var jag världens sämsta sällskap. När jag och Ethi kom tillbaka hem till henne efter att vi kikade på lägenheten så käkade vi och sen sov jag. Somnade innan sex och vaknade inte förrän elva. Då gick jag upp, käkade lite, bytte om och borstade tänderna. Sen somnade jag om. Helt galet. Och min dag började verkligen skitdåligt då jag försov mig. Blev väckt 06.40 och jag skulle börja 7. Ringde direkt till jobbet och sa att jag skulle bli cirka 15 min sen. Var framme 7.10 och det var ingen panik men jag hatar verkligen att inte vara i tid. Usch, aldrig igen.

Idag försov jag mig inte. Var på jobbet innan 7 och jobbade fram till strax innan 17. Sen åkte jag in till stan och la mig i solariet, sen kom Ethi. Vi drog till Systemet en snabbis sen åkte vi hem till mig. Ethi ville säga hej till Mämi och Majkel. Var inte så långvariga där utan åkte efter en timme hem till henne igen. Och här är jag nu. Vi har käkat och fixat ögonbryn. Kollade på Så ska det låta också. Eler lyssnade rättare sagt då jag höll på för fullt med att "rensa ogräset" i Ethi's ansikte :P

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen blir det bara att passa på att mysa med hjärtat mitt de få timmar vi har kvar tillsammans innan hon beger sig till sthlm igen. Kommer sakna henne galet mycket. Usch. Hoppas inte det dröjer så lång tid innan vi ses igen.

Trevlig kväll!
På återseende.

*BiG HuGs*

Klar med färgning av hår

Nu är håret på Ethi färgat och klart.
Det blev läckert.
Ganska rött.
Men snyggt.
Hon passar i färg.
Snyggingen min.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.
Sen mysa med älsklingen min.
Tror det blir noppning av ögonbryn på flickan min.
Hon har väntat i över en månad på att få dom fixade.
Sötnosen.

By the way så var jag och hämtade papper angående körkortstillstånd samt att jag var och gjorde synundersökningen. Nu känner jag mig faktiskt peppad till att ta det där förbannade körkortet. Skulle vara grymt bra att ha har jag kommit underfund med.

*BiG HuGs*

Fin återförening

Kunde inte sova imorse heller. Vaknade strax innan åtta och försökte att somna om men det gick inte. Så kvar över åtta gav jag upp och klev upp. Läste tidningen, käkade frukost och satt mig sedan vid datorn. Hade fått ett mail angående en visning som kommer att äga rum imorgon kl 15. Så jag ringde till den mannen och sa att jag var intresserad av att komma och kolla på den men att jag jobbar till 17, om det fanns någon möjlighet att komma senare. Men det skulle bli svårt så fick ringa jobbet och efter mycket om och men så löste det sig så att jag kan dra tidigare imorgon. Ska bli spännande. Syster ska följa med också. Skönt med lite support :)

Ethi dök upp hemma hos mig vid halv elva. Många varma kramar och en hel hög med pussar utdelades oss emellan. Var verkligen underbart att ses igen. Så glad man kan bli av att bara se på en annan människa. Så nu ska vi passa på att umgås så mycket som vi bara kan medan hon är här. Hon åker nämligen tillbaka till sthlm på lördag morgon. Men tills dess är hon min, min och bara min :) Förutom då jag jobbar då. :P

Har käkat injera idag också. Smaskens! Var så längesen jag åt det nu och det var lika gott som jag mindes att det var. Ikväll ska jag färga håret på Ethi också. Spännande att se hur resultatet blir. Näe, nu ska jag mysa med med min älskling. På återseende.

*BiG HuGs*


Klart med biljett

Nu är det klart med auktionen på Tradera. Ethi har precis fått ett sms med beställningsnumret. Sextioen kronor fick jag den för. Inte lika billigt som sist jag köpte från Tradera, men mycket billigare än en sistaminutenbiljett. Så får vara rätt nöjd ändå. Imorn blir det kramkalas med min älskling. Hon kommer fram till Sundsvall strax innan tio på förmiddagen. Sen åker hon hem hit till mig. Ska bli underbart att träffas. Känns verkligen som att det var år sedan vi sågs sist. Så det blir toppen.

Nu ska jag släcka ner och lägga mig i sängen. Känner mig lite sömnig, men inte så mycket som jag trodde att jag skulle med tanke på att jag vaknade så tidigt. Sov gott och ha det bra.



*BiG HuGs*



Duktig man är

Har städat mitt rum. Skönt att få ordning på grejerna. Flyttade lite på möblerna också så nu är det lite mer plats att röra sig på. Om en stund ska jag ta mig ett bad. Men först, hänga tvätt. Sen krypa ner i min renbäddade säng. Blir myspys. Fast innan det blir bädden så ska tågbiljett köpas på Tradera, sen kommer jag nog sova gott inatt. När jag vaknar imorgon bitti kan det vara så att hjärtat är här. Jag hoppas. Vi ses iaf oavsett imorgon. Shit vad jag har saknat den tjejen.

*BiG HuGs*

Trevlig dag

Blev inte någon träff med tjejen idag. Får se om det blir någon dag framöver här istället. Så idag tog jag det lugnt hemma istället. Sen bestämde jag träff med min älskade Vickis på Barrista istället. Vi lunchade där, gick upp till Forex och sen vandrade vi runt i lite affärer med förhoppning av att hitta nå fina plagg. Men ack så jag bedrog mig. Hittade inte ett skit, köpte enbart en ansiktskräm. Så jävla tärt. Men men. Var kanske meningen att jag skulle spara på slantarna?




Tack för idag bejb! Är så tacksam att du är en del av mitt liv. *Kärlek*

Sen man kom hem har jag bara pratat i telefon och sedan mailat på lite lägenheter. Känns så himla tröttsamt med det här lägenhetssökandet. Vill ha en lägenhet nu! Känns som att utbudet är så litet och att det kommer att dröja evigheter. Men jag hoppas inte på det. Stay positive Ida. Förr eller senare måste det ju dyka upp  någon liten lya som är ämnad till mig också eller?

Näe, nu ska jag ta och sätta igång en tvättmaskin samt att plocka undan på mitt rum. Sen ikväll blir det till att kika på tågbiljetter på Tradera då min älskade Ethi ska komma hem på besök imorgon. Längtar så sjukt mycket efter den tjejen.

Ha det super! På återseende.


*BiG HuGs*


Saknar dig redan.

Vad är det för fel på mig?

Varför sover jag inte den här tiden på en ledig dag? Blir så irriterad. När man får sova, då kan man inte sova och vice versa. Stört. Ändå somnade jag nog inte förrän vid 2-tiden heller så jag tycker att jag borde ha sovit längre. Aja, skit samma. Nu är jag vaken i alla fall. Inte mycket att göra åt saken.

Skellefteå vann till slut igår. Märkte dock att jag har fel, att Frölunda inte alls kommer att möta dom utan dom kommer att möta HV71 i semin. Jag vet inte vad jag fick det ifrån. Struntsamma, spelar mindre roll. Nu är det bara att hålla tummarna för att dom lyckas ta sig vidare till final.

Ska ner och käka lite fukost nu tror jag. Sen blir det nog ett bad.

På återseende.

*BiG HuGs*

Skadeglädjen är den sanna glädjen

Timrå förlorade!!! :) Fan va härligt!

Visserligen hade jag fel när det gällde slutresultatet, men vad gör det när det ändå blev som jag ville?! Timrå är borta, ingen semifinal för dom. Gött! Sitter nu och kollar på matchen mellan Linköping-Skellefteå. Där är det sudden, 2-2 efter ordinarie tid. Dom som vinner den matchen är det laget som mina grabbar, Frölunda, kommer att möta i semifinalen. Få se vilket lag det blir.

Annars gör jag inte mycket för tillfället. Har målat mina nails. Mamsen och Majk har gått och lagt sig. Skönt att inte behöva känna någon stress över att "behöva somna i god tid för att orka upp" imorgon. Behöver inte kliva upp förrän vid halv tio eller något sånt och det är ju värsta sovmorgonen om man ska jämföra med de tider man klivit upp de senaste dagarna.

Nu ska jag återgå till hockeytittandet.

*BiG HuGs*



Trött och huvudvärk

Vaknade med en jävulskt tung huvudvärk imorse. Trodde att huvudet skulle sprängas eller något liknande. Tog en Ibumetin, sen fick jag skjuts av mamsen till jobbet. Det var inte förrän strax innan lunch som jag kände mig piggare och utan den sprängade värken i skallen. Skönt.

Nu har man ledigt i två dagar.  Känns faktiskt väldigt skönt, mest för att få sova ut lite. Imorgon blir det dock inte någon längre sovmorgon då jag ska följa med Bosse och träffa en tjej som jag eventuellt ska bli stödperson till. Bosse ska komma och hämta mig kvart i elva, sen ska vi träffa den här tjejen och hennes pojkvän och ta en fika med dom. Känns spännande. Även om det inte är något bestämt så känns det bra att få träffas innan något är spikat så att både hon och jag får känna efter om det känns bra mellan oss. Så det ska bli roligt. Kanske drar förbi Forex och växlar tillbaka de bath som blev kvar sen Thai också. Kan eventuellt bli en tripp till solariet också, känner mig så jäkla blek. Vet att säkert många tycker att jag är dum i huvudet som går och solar, med tanke på att jag nyss varit utomlands, men jag känner mig blek. Sen skiter jag såklart i om någon tycker det. Mitt val, får jag cancer så får jag det.

Sitter hemma med mamsen och Majkel. Majkel har feber, haft det sedan i torsdags nu. Har sagt åt honom att kolla upp det, men han har inte tid säger han. Konstig man. Ska kolla på sista kvartsfinalmatchen, HV71-Timrå, om en stund. Hoppas verkligen att Timrå loosar idag. Jag tror att dom gör det, att det blir oavgjort efter ordinarie tid men att HV71 vinner i förlängningen. Återstår att se. Hoppas. Skulle bli så mycket roligare att träffa Bosse imorgon om dom förlorar för då kan jag retas lite med honom :P

På återseende.
*BiG HuGs*



P.S. Ett Stort Grattis till Britt-Marie som fyller år idag!
*Många Grattiskramar*


Home alone

Då var ännu en arbetsdag över. Tiden gick väldigt fort måste jag säga, förstår inte var timmarna tog vägen. Men det har gått bra. Har jobbat med trevliga kollegor hela helgen och jag kan ju verkligen inte påstå att man skrattat lite de senaste dagarna. Så himla skön stämning bland personalen på avdelningen och det betyder verkligen jättemycket. Fasen vad jobbigt det vore att gå till jobbet om man inte hade bra jobbarkompisar. Då hade jag nog aldrig pallat med det jag jobbar med. Jag värdesätter verkligen dessa underbara människor som jag har runt omkring mig på arbetet.

Glömde en sak i gårdagens inlägg. Timrå förlorade! *ha-ha* Så himla härligt! Satt och kollade på matchen på jobbet och all personal jag jobbade med hejar på Timrå, bara jag som verkligen (innerligt) ville att dom skulle loosa. Och det gjorde dom! Får väl dock erkänna att det inte var det mest rättvisa slutresultatet men det var så kul. Så kanske man blir vaktmästare eller något nu? :P Skadeglädje är den sanna glädjen!

Ensam hemma för tillfället. De övriga är och handlar tror jag. Eller vet inte om syster är med men det visar sig. Jag blir verkligen rastlös av att vara ensam. Känns som om jag ska börja klättra på väggarna vilken sekund som helst. Näe, det ska jag inte. Men kanske göra iordning en kopp kaffe eller nåt. Aja, hur som helst så har jag inte något mer vettigt att skriva här för tillfället.

*BiG HuGs*



Det är en bra dag idag.
I alla fall min.


Lördag idag?

Gått bra att jobba idag också. Timmarna har gått fort. Tyckte precis jag åkte hem ifrån och nu är jag hemma igen. Mämi och Majkel har kommit hem. Kramats lite med dom. Skönt att dom är hemma igen. Dom köpte den nya Escada-parfymen som jag bad dom att göra. Den luktar underbart gott. Dom är så snälla som köpte den då den inte fanns på flygplatsen i Phuket. Den luktar sommar och får mig att längta ännu mer tills all snö är borta. Vill ha sol och värme. Nu.

Ska upp i ottan imorgon.
Börjar klockan sju.
Jobbar till fyra.
Så det blir nog en rätt tidig kväll
för mig så att jag tar mig upp.

Ha en trevlig lördagskväll allihopa.
På återseende.

*BiG HuGs*


Har verkligen inte känts som lördag idag. Kanske för att man jobbat? Jag vet inte. Hur som helst så är det snart en ny dag; söndag. Ciao.

Amazing


Ett enda telefonsamtal kan verkligen ta en person ur ensamheten och mörkret.
Upp till ljuset och ytan igen. Dysterheten lämnar kroppen, den känns mycket
lättare på ett kort ögonblick. Rösten som talar i ens öra får en att känna lugnet.
Nästintill en känsla av lycka sprider sig i kroppen. Vet inte hur Du lyckas,
vet inte varför, men du gör det. Tack. Ditt samtal räddade min kväll.








Fredag kväll..

...och ensam hemma. Så tråkigt man kan ha alltså.
Men man ska kanske inte ha så roligt då man trots
allt ska upp imorgon för att bege sig till jobbet.
Kom hem för ungefär en timme sedan. Har gått bra
och tiden gick väldigt fort. Samma arberspass imorgon,
9.45-21. Blir upphämtad halvtio av min snälla arbetskollega.
Så lite sovmorgon får man iaf.

Pallar inte skriva nå mer idag.
Har inget vettigt att dela med mig av.
Imorgon kväll får jag kramas med
Mämii och Majkel. Myspys.
Ha en trevlig fredagskväll.
På återseende.

*BiG HuGs*



Saknar dig pappa så att det gör ont.
Går inte en enda dag utan att jag
tänker på dig. Om jag fick önska
mig en enda sak så vore den önskan
att få dig tillbaka till oss. Utan att tveka.
Vill att du ska krama om mig, en sån
där bamsekram som du brukade ge
oss. Med det där ljudet. Mitt hjärta gör ont.
Det är något som fattas. Det är du...






Ska passa på att tacka alla underbara människor som
fortfarande finns runt omkring mig. Jag älskar Er och jag
uppskattar Er. Varje dag. Förlåt att jag är så dålig 
att säga det till Er. Men jag hoppas att ni är medvetna
om vad Ni betyder för mig. *Kärlek*

Hemma och helt utan energi

Igår kväll var jag helt död. Somnade nere i soffan, någon gång mellan 21-22 kanske. Vaknade strax innan 23 och gick då upp och la mig och somnade. Vaknade 6.45 av att min näsa var helt igentäppt men somnade sedan om och vaknade halv ett. Helt galet många timmar jag har sovit. Kanske hade lite sömn att ta igen? Don't know men skönt var det iaf. Fast känner mig helt slut idag. Har ingen som helst engeri och har ont i kroppen. Vet inte vad det är för fel på mig. Hoppas inte att det är nå mer än nästäppan som jag redan har som är på väg att invardera min kropp. Har inte tid att bli sjuk.

Ska nog ta ett bad snart och hoppas att jag känner mig piggare efter det.
Sen ska syster och jag göra hempizza.
Ikväll blir en lugn kväll hemma.
Troligtvis får jag träffa Evin ikväll en sväng.


Ett stort Grattis till min älskade vän Jasmina som fyller 23 år idag! Love You Honey!

Tillbaka på jobbet

Gick bra på jobbet idag. Var roligt att träffa alla igen och dom verkade tycka att det var roligt att jag var tillbaka också. Så det var kul. Har gått bra även fast det kändes som om man hade noll koll på nåt. Var mycket att läsa ikapp under dom två veckorna och även då jag hade gjort det så kändes det fortfarande som att man inte var nå mycket klokare. Man är tillbaka där imorgon bitti igen.

Var riktigt duktig igår by the way då jag packade ur resväskan. Trodde aldrig att jag skulle palla men det gjorde man. *stolt* Sen tvättade man en maskin också. Får ta och tvätta någon maskin imorgon också så att det inte blir överfullt i tvättstugan då Mämi och Majkel säkerligen har en del smutstvätt dom med. Tog och blekte systers hår igår också så nu är hon ännu blondare, men inte dum för det :P Blev snyggt iaf. Hon passar skitbra i det.

Har hälsat på min superdupersöta Vickis ikväll också. Skitmysigt att träffas då det känns som en evighet sen sist. Kaffe, te, smörgås och hembakade digestive bjöds det på tillsammans med massa myspys. Underbart att umgås med dig vännen. *kärlek* Hoppas att vi ses snart igen.

Nu börjar klockan bli mycket med tanke på att man ska upp om mindre än 7 timmar. Dags för "Bella" att lägga sig i korgen (sängen) så att hon orkar upp. Sov gott!

*BiG HuGs*

Back in Sweden

Känns inte sådär jättebra. Hade velat vara kvar några veckor till i värmen. Så förbaskat tärt att komma tillbaka till den vita marken, snö, förbaskade snö. Har varit superdålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det. Men hade det så bra där borta att jag inte var ett dugg lockad till att sätta mig vid en dator, så på det viset är det. Har haft det fantastiskt bra iaf. Solat och badat varje dag förutom tredje dagen då jag låg inne pga att jag hade bränt mig. Sista veckan var det dock lite si sådär med vädret, regnade en del. Men underbart var det ändå. Om någon som läser detta ska åka till Thailand och Krabi så måste du besöka SMILEBAR, världens bästa bar med supertrevliga människor som arbetar! Dom saknar jag verkligen. Världens sötaste lilla thaikvinna, som en extrafarmor eller något, hur go som helst!

Vi landade på Arlanda vid 00.00 inatt. Flygresan hem blev inte lika sömnrik som på nervägen. Sov inte alls speciellt bra. Men man överlevde iaf med förhoppning om att man istället skulle kunna sova på Arlanda då vi väntade där i 7 timmar innan tåget gick mot Sundsvall. Ack så jag bedrog mig. Blev inte många minuters sömn där. Inte pga att man inte var trött utan för att det var så jävla kallt. Kändes som att det blåste där inne. Fick ta fram ett badlakan och vira runt kroppen för att inte förfrysa helt. Helt galet. Men vi tog oss igenom natten och kylan trots allt med lite kortspel samt prat med Mickes päron. Och nu är man åter i Sundsvall. Saknar Thailand.

Får lägga upp lite bilder från Thailand något framöver från systers dator. Hade inte någon kamera med mig så jag har inte knäppt i princip en enda bild förutom med systers kamera och sedan med Mamma och Mickes (som är min också btw). Men det kommer bilder, snart hoppas jag.

Vi var hemma vid 10-tiden idag. In med resväskorna innanför dörren, kollade igenom kylskåp och skafferi, sen åkte vi på ICA MAXI och handlade lite. Jag köpte även lite kaffemuggar samt tekoppar inför min kommande lya som jag förhoppningsvis ska hitta nångång snart. Har skickat iväg ett mail till en tjej som ska hyra ut en lägenhet. Få se om jag får något svar. Verkade nice iaf.

Imorgon blir det jobb, 7-17. Sen jobbar man onsdag, fredag, lördag, söndag och även måndag. Man kör på för fullt på en gång. Ett tvärt slut på semestern. Men det ska bli roligt att återgå till jobbet faktiskt. Låter kanske konsigt, men jag ser det som oerhört positivit att jag tycker att det är roligt att gå till jobbet. För så kanske det inte alltid kommer att vara så man får njuta så länge det är så.

Nu ska jag ta och sätta igång en tvättmaskin. Borde packa ur resväskan också, få se om jag pallar. Känner mig lite sliten. Kanske inte så konstigt med tanke på väldigt dålig sömn. Men vill inte sova något förrän ikväll så att man kan sova inatt och orka upp imorgon.

På återseende.

*BiG HuGs*

RSS 2.0