Tillbaka i Sundsvall

Vid halv nio åkte Majk från hotellet. Beställde en taxi som skulle komma och hämta upp mig klockan tio då jag skulle åka in mot stan då. By the way måste jag bara säga att folk på hotellet har verkligen kollat på mig som om jag vore en prostituerad, trots att jag gått omkring i mjukiskläder. Usch vad det kändes konstigt alltså. Och lite skrattretande på samma gång. Haha

Väl inne i stan så virrade jag omkring som en yr höna. Men jag hittade affärer och det blev en hel del inhandlat, bla ett par jeans, två koftor, några tröjor/linnen, en klänning, två väskor, hårband, solglasögon mm. Underbart det är att spendera pengar egentligen! Så himla kul :) Kul att kunna unna sig själv en shoppingdag någon gång ibland. Vill dock inte kolla på kontot och se efter hur mycket pengar jag har spenderat men samtidigt så får det vara värt det. Jag hade en trevlig stund för mig själv, skönt att gå själv och inte behöva komma överens med någon annan vad man vill kolla på och inte. Lite alonetime liksom :)

Gjorde dock bort mig rejält på en affär. Hade varit på McDonald's och handlat en hamburgare, milkshake och en liten kaffe. Sen såg jag den här affären som inte finns i Sundsvall men som fanns när jag var i Norrköping som har massa snygga grejer. Blev så exalterad och samtidigt stressad över att Majk skulle komma och hämta upp mig så jag la ner hamburgaren i en påse och sedan bar jag kaffet och milkshaken in i affären. Staplade kaffemuggen på den andra, försökte gå och kolla runt försiktigt men eftersom att jag är den klantigaste människan på denna jord så lyckades jag såklart att tappa kaffemuggen på ett bord där det låg tröjor och annat (skvätte kaffe på dom) plus att kaffemuggen sedan studsade ner på golvet och alltihopa for ut! Jag blev så sjukt jävla nervös, kollade runt omkring mig och det var ingen som såg något. Även att jag då låtsades som om det inte var jag utan kutade in i ett provrum och testade lite kläder. Då jag kom ut därifrån så stod två som jobbade där och torkade golvet och jag gick snabbt förbi utan att säga något och ställde mig i kassan för att betala. Jag trodde inte själv detta om mig själv, att jag bara skulle "smita". Men jag blev orolig att jag skulle åka dit på att betala för dom kläderna som det hamnat kaffe på och det hade jag ingen större lust med. Men usch och fy på mig. Inte alls bra. Och jag skäms litegranna. Nu vet jag varför man inte ska gå omkring med mat och dryck i klädesaffärer i alla fall!

Strax innan två kom Majk och hämtade upp mig och vi lämnade då Västerås. Bilresan hem var ganska seg men nu är jag i alla fall hemma igen. Men det var en trevlig och uppskattad tripp i alla fall, och även välbehövlig tror jag. Roligt att bara vara med Majk någon gång också, händer inte speciellt ofta.

Näe, nu blev detta ett jättelångt inlägg. Dags att avrunda. Nu ska jag visa mamsen vad jag handlat sen ska vi spela Skip-Bo. Imorgon blir det jobb, 9.45-21.

På återseende.
*BiG HuGs*


Västerås

Då var vi framme i Västerås. Jag sov typ första timmen av bilresan, sen mådde jag mycket bättre. Jag och Majk har snackat en massa i bilen, trevlig resa. Sen checkade vi in på hotellet. Efter det åkte vi för att kolla vart Majk ska på möte imorgon och sedan åkte vi in till stan för att kolla vart vi ska mötas upp då vi ska åka tillbaka mot Sundsvall. Jag hoppas att jag hittar lite roliga kläder eller något imorgon, vore najst. Ska väl inte ha för stora förhoppningar, men hoppas kan man ju. Ska bli kul att strosa runt i en ny stad faktiskt, lite spännande sådär :p  Nu ska vi kika lite på tv:n, sen blir det nog en tidig kväll skulle jag tro.

Hoppas allt är bra med dig. På återseende!

*BiG HuGs*


Ändrade planer

Skulle ju ha fått jättemycket gjort idag. Så blev inte fallet. Var hur trött som helst och tog mig inte upp ur sängen förrän elva. Sen vid halvtolv ringde en jobbarkompis till mig och undrade om jag inte ville följa med och äta sushi. Var jättelängesen jag åt det så det ville jag ju då, så hon kom och hämtade upp mig och sen åkte vi ner på stan. Jag kunde dock bara äta fyra bitar, sen blev jag fruktansvärt illamående. Det gick över efter ett tag och fick sedan skjuts hem igen. Jag fick då springa in och kasta mig över toaletten, illamåendet kom tillbaka med andra ord. Sen kräktes jag en gång till efter att jag druckit ett glas vatten. Vettefan vad det är för fel. Men känns inte som någon magsjuka och jag ska ändå åka med Majk till Västerås. Har nyss hängt tvätten och nu ska jag försöka att få något i magen. Får se hur det går. Känner mig inte illamående för tillfället i alla fall. Måste skynda mig nu, Majk kommer vilken sekund som helst.

På återseende!

*BiG HuGs*

"Då varé nattá"...

Tyckte nyss att klockan var nio. Och nu är den 00.41. Tiden går uppenbarligen väldigt fort. Det känns i ögonen att jag börjar att bli trött. Har nästan lite ont i huvudet också. Så det bästa beslutet jag kan fatta nu är troligtvis att lägga mig i sängen och somna. Det låter ju helt underbart också. För att sova är ju trots allt något av det absolut bästa som finns, enligt mig i alla fall. Har suttit vid datorn lääänge nu.

Har sett följande inslag:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/wendela/article4888029.ab

Samt läst följande artiklar:
http://www.aftonbladet.se/wendela/article5000130.ab 

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5000555.ab

...som fanns på Aftonbladets hemsida. Det är verkligen intressant och jag håller med om att det borde finnas några behandlingshem eller dylikt som är specialiserade på personer med självskadeproblematik samt ätstörning/missbuksproblematik. Detta för att förhindra att unga tjejer ska behöva hamna på rättspsykiatriska kliniker runt om i Sverige. Tycker att det är "roligt" eller hur man nu ska uttrycka sig samt intressant att få höra att allas upplevelser inte enbart är negativa, utan att vissa kan se positiva saker från den vård som vi faktiskt utövar på rättspsyk. Aja, jag ska inte hålla på att älta om det här nå mer nu, ska dra mig mot sängen istället och ladda krafterna för de diverse olika saker jag tänkt hinna med mig imorgon innan jag åker mot Västerås.

Natti natti.

*BiG HuGs*



Du finns i mina tankar.
Jämt och ständigt...

Svårt med förvaringsplanering..

Dagen på jobbet gick rätt fort idag måste jag säga. Trots att det kändes som en väldigt lång och "späckad" dag på något sätt. Men den tog slut i alla fall och sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket. Tvättat en maskin, spelat Skip-Bo med mamsen och sen har vi kikat runt på IKEA's hemsida och kollat på vad jag kan ha för förvaringsmöbler eller vad man ska kalla det i min kommande lya. Inte det lättaste att hitta något då det är snedtak men vi hittade ett alternativ som vi båda tror kan bli bra. Problemet nu är dock bara att jag inte har de mått som jag behöver för att kunna planera mer ingående på hur jag ska ha det. Men men, är väl som mamma säger. Får ta tag i det då jag får tillgång till lägenheten. Sen kommer jag nog inte kunna bo där den första veckan eller något sådant då man måste komma i ordning lite först. Aja, ser fram emot att få börja flytta in i alla fall. Är väl typ fem veckor kvar nu. Tiden kommer nog att gå snabbt, den brukar ju göra det.

Imorgon ska jag börja att sortera och packa ner massa skor. Det är nog mycket mer än jag tror, så det känns som om att det kan vara lika bra att börja kolla igenom och märka upp kartonger nu. Sen ska jag börja packa ner lite sängkläder och sådant också som jag inte behöver använda nu innan jag flyttar. Känns som om att det är lika bra att börja kolla runt vad man har för prylar liggandes i förråd, klädkammare och på vinden så att det inte blir hur mycket som helst att göra sen. Sen ska jag väl packa en liten väska med grejer till Västeråstrippen imorgon också. Jag och Majk åker någon gång på eftermiddagen. Blir najst! :)

Nu ska jag måla naglarna. Sen får jag se. Uppdatering senare. Ha det så länge!

*BiG HuGs*























Tankar och funderingar...

Nu har precis Evin gått hem. Var trevligt att surra lite med henne och att se hon också för den delen. Fick se massa tjusiga bilder på hon och dom övriga brudarna i Stockholm. Hade varit skoj om man var med, men men...man kan inte få allt här i världen. Har ändå haft en helt okej helg. Umgåtts mycket med mamsen, och även om vi bor under samma tak så blir inte det ofta att man umgås så mycket. Så det har varit väldigt trevligt. Min mamma är bäst i världen och jag skulle inte byta bort henne mot något/någon. *Bästa Mämi*


Fattar inte varför det alltid blir så mycket tankar som cirkulerar i mitt huvud på kvällarna. Måste bero på att jag sitter själv och då blir det väl gärna så att man börjar tänka på allt möjligt som man kanske försöker tränga bort mer eller mindre på dagarna? Min syster skrev ett väldigt känslosamt blogginlägg här under veckan, ett inlägg som fick mig att gråta. Hon kan verkligen förmedla ord på ett obeskrivligt sätt som verkligen berör, som säger så himla mycket. Hon hade skrivit ner två brev som hon skrev till pappa för många år sedan och sedan fortsätter hon inlägget såhär:

"....Brev som jag skrev till Pappa för många år sedan
jag var mindre då och du var min hjälte
jag hade inte en aning om någonting
förstod inte dina upp- och nedgångar
tabletterna och dina sorgsna ögon.
Jag är äldre nu och du är fortfarande min hjälte, Pappa."

Pratade med mamsen om det. Och givetvis började vi båda gråta. Men det var nog som vi sa, att det var bra att lillasyster inte förstod allt som hände då. Det hade "berövat" henne en del av att vara barn. Man ska inte förstå sådana saker när man är liten. Sa det även till syster. Jag hoppas hon håller med och inte känner någon typ av "skuld" eller liknande för att hon inte förstod. Men jag håller verkligen med henne, Pappa är fortfarande min hjälte också, det har han alltid varit och det kommer han alltid att vara.

Trots det som hände. Jag skulle aldrig någonsin velat ha någon annan pappa, eller önska att mitt liv vore annorlunda. Eller visst, såklart att jag skulle vilja att pappa fortfarande var vid livet, skulle inte önska mig något annat hellre. Men på något sätt känns det som om jag måste försöka se saker och ting från den ljusa sidan. Att allt som jag gått igenom har fått mig att bli den människan jag är idag. Och jag måste säga att jag är nöjd och stolt över den personen jag är idag. Jag har aldrig någonsin känt mig starkare som människa och jag vågar stå upp för det jag tror på, oavsett vad andra anser. Jag skäms inte för mig själv som person på något sätt, utan anser att jag är en bra människa. Och jag hoppas att nära och kära kommer till mig och säger om de tycker att jag säger eller gör något fel, för alla kan vi bli bättre människor...

Oj då, det blev ett långt inlägg det här. Behövde väl skriva av mig lite antar jag. Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag orkar upp imorgon bitti då klockan ringer 05.45. Godnatt!

*BiG HuGs*



Livet är underbart
Trots att det händer så mycket
fruktansvärda saker runt omkring oss
Trots att människor som vi verkligen
älskar lämnar oss
Men vi lever vidare
Och det gör de som vi förlorat också
Någon gång ses vi igen
Vi måste tillåta oss att leva vidare
Att njuta av livet
Vi lever troligtvis bara en gång
Ta vara på det

Krydda till bloggen?

Fick ett samtal tidigare. Personen i fråga tyckte att jag skulle "krydda till" min blogg. Någon som har något förslag på hur? Personen som tyckte det kunde inte alls ge något förslag, bara klaga. Haha, näe då inte så. Ett samtal som gjorde mig väldigt glad i alla fall. Alltid kul att prata med dig. Hoppas att det blir lite oftare snart bara. Hoppas på det.

Har spelat massa Skip-Bo med mamsen. Jag vann typ alla gånger nästan! :) Man blir typ beroende av att spela det. Ett spel som jag spelar rätt mycket med patienterna på jobbet. Det är skitkul! Fast det tycker inte syster min som jag tvingar att vara med. Haha.

Kikar på American Idol just nu. Inte nå vidare bra uppträdande än så länge. Sen vettefan vad som visas på tv:n ikväll, hoppas det går nån bra film. Blir nog ett bad sen också.

Just de, jag ska åka med Majk till Västerås på tisdag.
Kommer att komma hem på onsdag igen. Majk som är sällskapssjuk vill ha sällskap i bilen och då jag är ledig från jobbet både tisdag och onsdag så passar det ju perfekt. Är alltid nödvändigt med lite miljöombyte, även om det bara är kortvarigt så klart att jag ska följa med. Förhoppningsvis så blir det lite shopping för min del på onsdagen då Majk kommer att sitta i möte, hoppas det i alla fall då man inte kan hitta ett endaste klädplagg i denna stad som man fastnar för. Det visar sig. Ska bli nice att åka på en liten tripp med Majkel i alla fall!


Får snart besök av Evin. Ska bli trevligt att träffa den lilla bruden som jag inte sett på ett tag nu som dessutom varit i Stockholm över helgen som säkert har en hel del att berätta. Ska bli trevligt. Aja, nu är jag nog tom på ord att "kladda ner" här.



På återseende.

*BiG HuGs*

Solning, soff- och bordköp

Har suttit ute på altanen och njutit och svettas i den underbara solen. Spelat Skip-Bo och druckit iskaffe i värmen. Sen tog jag och mamsen en tur ut till Birsta. Var på Cupolen där jag beställt en soffa från Unika Hem och ett soffbord på Boom. Soffan kommer jag få vänta på i 7-8 veckor vilket innebär att jag inte kommer att ha en soffa då jag flyttar in i min lya. Hittade även barstolar på Boom som jag tror att jag ska köpa framöver. Dom var snygga och jag tror att det kommer att bli skitbra. Förhoppningsvis kommer det att bli skitsnyggt med soffan och bordet, jag tror det. Är nöjd med mina köp!

Nu ska jag dricka lite kaffe och mysa med mämi och Majk. Sen kommer väl syster hem något snart och lagar smaskig tacogratäng. Blir en mysig hemmakväll med människorna som jag älskar något så otroligt. Blir najst.

På återseende!

*BiG HuGs*

Lördag

Lugn och skön dag. Jag och mamsen har legat på altanen i det underbara vädret. Varmt, varmt, varmt har det varit. Men kanonskönt och man ska inte klaga nu när det för en gångs skull är varmt heller för den delen. Man vet aldrig när det tar slut. Var på ICA Maxi med mamsen, syster och Denice och sedan drog vi och köpte var sitt par skor. Alltid kul med nya skor. Sen har jag inte gjort speciellt mycket mer. Sov en stund i soffan. Sen har jag glott på tv med mämi. Har precis kollat på OTH och nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Känner mig inte direkt trött heller, men vem vet, man kanske lyckas somna i alla fall? Får se.

Näe, har inte mycket vettigt att delge för tillfället. Så därför struntar jag i det här för stunden. Ha en trevlig lördagskväll allihopa! Sköt om er!

*BiG HuGs*

True friendship




Du är bäst och jag älskar dig!
Saknar dig redan...


Ledig lördag

Igår var en "rörig" dag på jobbet. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Det gjorde den givetvis till slut och då fick jag skjuts hem till Ethi av en arbetskollega. Där plockade vi iordning de prylar vi behövde och åkte sedan in till stan där det inhandlades alkohol. Hem till mig där vi gjorde oss iordning sen bar det av till Vickis och hennes karl på inflyttningsfest. Fick även träffa Marisa som jag inte sett på evigheter, riktigt kul. Där var det väldigt trevligt och senare åkte några av oss ner på stan. Väl där nere sög det. Och jag blev skittrött. Så jag och Ethi var hemma hos mig strax efter tre. Satt och surrade massa skit och käkade, sen somnade man gott i sängen.

Nu har Ethi precis åkt hem. Hon åker tillbaka till Stockholm idag. Suger. Kommer sakna hon galet mycket! Känns så skumt att vi bor så långt ifrån varandra nu och att vi inte ses nå ofta. Så tråkigt. Men har verkligen varit underbart att få umgås med ängeln min. *Massa kärlek*

Näe, nu blir det en filt på den lilla gräsmattan utanför altanen. Ska lägga mig i solen och njuta av det underbara vädret. Kanske man hittar någon bok att läsa också. Skit samma, måste ut i värmen nu.

Ha det!



Var kul att prata med dig.
Längesen.
Du är saknad.

Ännu en lång dag...

Var så sjukt trött imorse. Höll nästan inte på att ta mig upp ur sängen men lyckades tillslut. Men det känns inte som om jag har vaknat riktigt än utan jag har gått omkring och varit skitseg hela dagen. Men nu är man i alla fall tagit sig igenom en arbetsdag och jag är nu hemma hos Ethi. Ska börja fixa mitt hår nu. Sen blir det till att beställa hem nå käk så att vi får något i magen. Aja, nu är det dags att bli snygg i håret.

*BiG HuGs*

Long day

Lång men intressant dag på jobbet. Nu sitter jag med färg i håret. Ska skölja ur det om tjugo minuter, sen blir det ett bad, packa iordning lite prylar och sen sängen. Känner mig helt slut. Så det kommer att bli riktigt nice att få krypa ner i sängen och sova sen.

Näe, nu ska jag surra klart med Ethi i luren. Ha det! Jobb för min del klockan sju imorgon bitti. Natti natti.

*BiG HuGs*

Flintskallig

Eller åtminstonde känns det så. Lite hår och massa jävla lim i skallen och som grädden på moset har man fått ont i armarna. Aldrig mer. Tur är det i alla fall att jag inte kommer att va bestående flintis. Bara någon dag. Och jag misstrivs som fan. Hatar att ha kort hår. Aja, ville bara upplysa om det. Nu ska jag och min undebara tös krypa ner i sängen och sova. Blir jobb för mig imorgon, kvällen. Sov så gott.


*BiG HuGs*



P.S Ethi blev nöjd med håret.
Man lyckades igen. *tsss* :P
Näe, skoja bara.
Men det blev faktiskt bra,
mycket bättre än jag trodde
att det skulle bli. Skönt. D.S

Update

Klippt och färgat Ethis hår. Nu sitter hon med en sån där underbart vacker slinghätta på huvudet och har slingmedel i. Blir spännande att se hur resulatet blir. Kan bli hur som helst. Hoppas att det blir fint. Själv ska jag fortsätta att bli flintskallig nu...känns bajs.

Trötta fötter och hemsk fotografering

Fotograferingen gick väl bra idag om man bortser från att jag såg förjävlig ut. Det var i alla fall snabbt gjort och det var en gammal klasskompis sen låg- och mellanstadiets mamma som fotade mig. Hade inte höga förväntningar om att stöta på några trevliga människor nere på transportavdelningen där fotograferingen ägde rum då den jag pratade med då jag bokade in tiden var rent ut sagt jävligt otrevlig. Så det var kul att bli bra bemött. Aja, nog om det. Gick sedan upp till gamla jobbet och drack två koppar kaffe, surrade med lite gamla arbetspolers och hämtade mina skor som jag haft där. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Ethi för att åka ut till Birsta.

Kallt som satan har det varit idag också. Vi frös som två små töntar men överlevde i alla fall kylan. Köpte lite blandade prylar idag; bestick, en "sängkappa", badrumshanddukar, dammtrasor och även en röd kappa och ett par svarta sneakers. Har varit en trevlig dag och vi har vandrat hur mycket som helst känns det som. Är helt slut i fossingarna. Har nog hittat min blivande soffa som jag ska införskaffa så småningom. Denna fann jag på Boom och jag tror att den skulle passa bra i min kommande lya. Har även sett ett riktigt snyggt vardagsrumsbord som jag blev riktigt sugen på. Vi får se. Väntar på att hyresvärden ska höra av sig så kan jag börja "sprätta" pengar.

Syster kom och hämtade oss i Birsta. Det var väldigt uppskattat kan jag lova! Vi åkte då hem och packade ihop lite grejer och fick sedan skjuts av syster hem till Ethi. Så här är jag nu. Hungrig och nu ska magen fyllas med injera! :) Sen blir det nog till att vila lite och sedan blir det en helkväll med hårfixning av olika slag på både mig och Ethi.

Uppdaterar senare. Ha det!

*BiG HuGs*

Natti natti

Nu är det dags att krypa ner i sängen och mysa till det. Imorgon blir det IKEA och Birsta City för vår del. Kika runt på massa prylar. Blir nice! Så underbart att ha min lilla ängel nära mig igen, love it! Just de, sängen var det. Natti natti.




Jag saknar dig....

Kul bild

En föredetta arbetskollega skickade denna bild till mig på facebook. Han gillar att leka med Photoshop. Rätt bra gjort måste jag säga :P




Nu ska jag mysa vidare med min bästis.
På återseende.

*BiG HuGs*

Äntligen!

Jobbat idag. Var en rätt rörig dag måste jag säga men samtidigt en väldigt trevlig dag. Sådär som måndagar kan vara. Blev hämtat av mamsen när jag slutade klockan 17. Kom hem, käkade, målade naglarna svarta, tog ett varmt bad och somnade sedan. Vaknade igen vid halv nio eller något. Skönt att sova någon timme. Nyss kollat klart på CSI och väntar nu otåligt på att min älskade Ethi ska komma hem till mig! Ska verkligen bli underbart att ses, så jag har längtat! Just de, ringde min blivande hyresvärd också. Han skulle fixa dom måtten som jag ville ha. Han sa att han skulle fixa det så fort som möjligt så jag hoppas att han gör det så att jag kan börja kika runt på en soffa. Återstår att se.

Ledig imorgon. Ska mysa, mysa och åter mysa med min underbara vän. Ska bort till sjukhuset och knäppa kort som ska vara till mitt flexkort på jobbet imorgon bitti klockan nio. Sen ska jag upp och hälsa på gamla jobbet en sväng och hämta ett par skor. Kanske dricka en kopp kaffe och surra med mina föredetta arbetskollegor. Saknar dom små filurerna galet mycket! Blev verkligen varse det i lördags då jag fick träffa flera av dom...underbara människor.

På återseende.

*BiG HuGs*



Kallt och jävligt

Har städat mitt rum. Skönt att ha det gjort. Inte nå vidare kul att städa alla gånger men det är skönt då det är klart. Även om mitt rum inte ser nystädat ut pga att det står massa påsar med tallrikar, tavlor och massa annat över halva rummet så är det ändå rent där nu. Var massa kläder som skulle in i byråer och garderob, nu är det verkligen proppfullt med kläder, har inte plats med nå mer. Men när jag flyttar så är tanken att jag ska fixa med bra förvaringsutrymmen och det kommer att betyda att jag får plats med mer kläder ! :) Sen passade jag på att prova lite gamla byxor som jag inte använt på jättelång tid, som varit för små, men som nu passade! Sånna gånger mår man bra :)

Har varit uppe på Norra berget med Evin, Merima, Nadia och en vän till dom. Var trevligt att träffa tjejerna en sväng, trots att jag höll på att frysa ihjäl. Galet jävla kallt där uppe då det blåste också. Usch. Men det var trevligt. Nu sitter jag hemma med Evin och kollar på American Idol. Ska dricka en kopp te för att hjälpa kroppen lite att återfå den normala kroppstemperaturen nu. Sen surra lite skit med Evin.

Ha det!

*BiG HuGs*

Söndag - Den stora slappardagen

Vaknade första gången strax efter nio. Gick in till mämi och Majk och somnade om. Vaknade vid två. Och har sedan dess inte gjort något vettigt, bara existerat och glott på tv. Så skönt att inte behöva göra en massa saker också ibland, att bara kunna slappa och ta det lugnt. Men nu ska jag faktiskt ta och städa rummet, välbehövligt kan jag lova. Sen imorgon är det jobb igen, kanske att min älskade Ethi kommer upp imorgon också, annars kommer hon på tisdag. Måste komma ihåg att ringa och skälla lite på min blivande hyresvärd imorgon också. Har inte hört ett ljud från honom och jag måste få en ritning med mått på lägenheten så att jag kan börja kolla på soffa och andra grejer. Annars måste jag få komma dit och mäta själv. Får se vad han säger imorgon. Näe, städning var det.

På återseende.

*BiG HuGs*

Härlig kväll

Haft en mycket trevlig kväll. Fått träffa massa härliga filurer som jag saknat galet mycket. Very nice! Blev dock väldigt trött, shit jag tror att jag börjar bli gammal, och åkte hem vid tvåtiden. Nu ska jag gå och sussa. Men en nice kväll har det absolut varit.

Tore, om du läser det här; du vet att du är grym och att jag diggar dig. Du är en förebild för mig! Och även övrig personal på avd 97A, ni knäcker! Miss you all! Nu tackar jag för mig.

Natti natti.




*BiG HuGs*

Då varé lördag

Blev väckt vid halvtolv. Hade inte Majk väckt mig då hade jag kanske fortfarande sovit. Fattar inte hur jag kunde sova så länge, men antagligen så behövde jag det. Har inte gjort mycket vettigt sen jag vaknade, badat och målat naglarna typ.

Mamma och Majk är nere på Casinot nu, syster är och kollar på innebandy. Själv sitter man hemma och försöker samla all energi jag bara kan inför kvällens inflyttningsfest. Ska bli skittrevligt, hoppas dock att jag blir piggare då jag fortfarande känner mig lite seg. Men det ordnar sig, det bara måste det.

På återseende. Hoppas din lördag blir super!

*BiG HuGs*


Dom bästaste av dom bästa!




Ni är bäst! *kärlek*





Lika som bär?



Segpropp = Jag

Känner mig skitseg.
Ska nog gå och lägga mig om en stund.
Sova, sova, sova.
Typ det bästa som finns.

Har suttit med syster och hennes polare och kollat
på när dom har spelat nhl på xbox.
Skrattat en hel del. Mest åt Denice's garv tror jag.
Så skönt skratt som gör en glad.
Det gjorde mig ännu tröttare tror jag.

Näe, nu skiter jag i dethär för ikväll.
Gonatt.

Helg!

Nu är det äntligen helg och man är ledig i två dagar. Lite roligt att det egentligen inte handlar om att det är skönt att slippa jobba utan det handlar om att jag nu i två dagar kan få sova så länge jag vill på morgonen. Imorse var jag äckligt trött då klockan ringde då man inte sovit nå vidare bra inatt.  Vettetusan vad det beror på men men, shit happens. Överlevde dagens arbete, kändes som en lite halvrörig dag på något sätt. Kanske beror på att vi var lite dåligt med folk idag, don't know.

Slutade fem och åkte då ner på stan. Sprang förbi systemet för att handla lite alkoholhaltiga drycker inför morgondagen så att jag slipper känna att jag måste ner på stan imorgon om jag inte skulle känna för det. Sen gick man omkring med två tunga systempåsar på stan för att försöka hitta något litet klädesplagg att ha på sig imorgon. Köpte till slut en gul tröj/skjortaktig sak. Pallade inte gå runt nå mer då det kändes som om jag hade skavsår i händerna av att bära runt på påsarna. Och även att man fick vänta på bussen i 25 minuter, i stormen. Fy fan vad det blåste. Måste så skaffa mig ett körkort så man slipper anpassa sig efter kollektivtrafikens tider. Ett kommande projekt som jag håller på att ta tag i.

Kom till slut hem och la mig då i badkaret med galet varmt vatten. Grymt skönt. Ätit dåligt idag då det inte var någon vidare mat på jobbet, så bara käkat någon macka under hela dagen. Fortsatte på mackfronten då jag inte pallade att laga någon mat. Blev toast som nu vilar i min proppmätta mage. Sitter och dricker ett glas Martini Rosso också, smaskens. Nej, jag är inte alkoholist, även om man kan tro det. Sitter ensam och dricker, haha, tragisk man är. Men blev lite sugen, det är ju trots allt fredag. Trött och seg som jag är ska bara vara hemma och inte göra någonting ikväll. Syster ska ha lite kompisar här. Kanske ska tränga mig in och "hänga" med dom? :P

Uppdatering senare.

*BiG HuGs*

Jag lik hon? Näe..

Haha, lite roligt att jag fått höra flera gånger att jag är lik/påminner om en av skådespelarna i Greys Anatomy. Fick idag höra av en patient som tyckte att jag var lik/påminde om henne, både till sättet och utseendet. Jag har inte följt serien överhuvudtaget men har fått berättat att hon är rätt kaxig, men enligt patienten var hon stencool också, så jag skulle inte ta illa upp. Haha! Roliga saker man får höra. Jag tycker inte att det finns en likhet, inte till utseendet i alla fall, sen kan man kanske vara lite kaxig ibland, och helt klart är man ju stencool :P *tsss*



Snart helg

Dagens jobb har gått bra. Känns som om jag har varit där väldigt många timmar bara, fast det har varit en bra dag. Förutom att mitt huvud "spökar" lite. Men sånt händer. Mår bra nu i alla fall. Imorgon är det fredag, najst. Jobbar 7-17 imorgon sen är jag ledig fram till måndag. Skönt. Få se om man kanske hittar på något med Sara imorgon eller vad man hittar på, får bli en lugn fredagskväll i alla fall då man ska på inflyttningsfest på lördag. Det ser jag verkligen framemot. Ska bli skitkul att träffa lite gamla jobbarkompisar. Kommer bli great.

Nu är det dags för ett bad. Sen är det nog bara att göra sitt bästa för att somna så att man orkar upp imorgon. Så jävla svårt att "varva ner" när man jobbat kväll bara. Men det ska nog gå, hoppas jag...Innan badet blir det dock målning av naglar. Aja, inte så intressant att veta kanske men men. *ha-ha*

Take Care. På återseende.

*BiG HuGs*



Jag saknar...

Mys med en underbar vän

Mamsen fick behålla håret kvar på huvudet, trots blekningsmedel. Bra det. Tror hon blev rätt nöjd i alla fall, det blev ju som det brukar bli. Mamsen som alltid kör på med samma stil och inte förändrar. Bästa mämi.

Haft besök av Evine nu under kvällen. Skittrevligt att bara sitta och snacka en massa, att ta igen förlorad tid och bara "vara". Känns som evigheter sen sist vi umgicks och det var verkligen behövligt att träffas några timmar måste jag säga. En mycket trevlig stund. Det är verkligen underbart med vänner!

Nu ska jag ta och släcka ner belysningen. Dags att bege sig mot övervåningen och sängen så att man orkar upp imorgon. Ska ta och skicka iväg ett sms till Ethi och kolla om hon fortfarande är vaken och eventuellt surra några ord med henne innan John Blund ska få ta med mig till drömmarna och sömnens värld. Saknar min ängel så fruktansvärt mycket, men snart ses vi och det ska bli underbart. Jag längtar.

Godnatt och dröm sött. På återseende.

*BiG HuGs*

En lång dag

Var rätt segt att kliva upp imorse. Men då jag väl tog mig upp ur sängen så gick det rätt bra ändå. Fick skjuts till jobbet av Majk. Kände mig inte alls på mitt allra bästa humör dock, vet inte vad det berodde på. Men arbetsdagen gick trots allt mot sitt slut efter många långa timmar då det kändes som om jag inte gjorde alltför mycket vettigt utan mest bara fanns. Var stressigt på något sätt men samtidigt vet jag inte om jag gjorde något av betydelse. Aja, struntsamma. Imorgon är det kvällsjobb.

Åkte efter jobbet hem till Vickis och André och besökte deras nya lya. Var trevligt att få se hur dom nu bor och snart blir det nog inflyttningsfest där också. Skojsigt. Kul att träffa lillgumman min då det var ett tag sen sist.

Nu ska Majkel få tillbaka sin dator. Och jag ska göra slingor på mamsen. På återseende.

*BiG HuGs*

En annan synvinkel

Vet inte om någon av er läsare hört något av de inslag som varit på MittNytt eller läst i Sundsvalls tidning angående hur Rättspsyk i Sundsvall anses vårda tjejer med självskadeproblematik? Kritiken har under de senaste veckorna varit hård och jag tror att många som inte arbetat där funderar på vad personalen på Rättspsyk egentligen sysslar med. Har nu läst en insändare från Dagbladet som ger allmänheten en annan synvinkel på vården som bedrivs på Rättspsyk.

Kopiera länken nedan och klistra in den i ett nytt fönster så kan du läsa insändaren:

http://dagbladet.se/insandare/1.957209

Jag rekommenderar dig att läsa den.


Tack


  Kom att tänka på en sak.
Jag är dålig.
Dålig på att öppna min mun och
säga till nära och kära hur oerhört
mycket dom betyder för mig.
Hur mycket jag älskar dom.
Hur glad och tacksam jag är för att
dom finns i mitt liv.
Hur dåligt jag skulle må om dom inte
längre var en del av mitt liv.
Hur oerhört ensam jag då skulle känna mig.

Så, jag hoppas att ni vet allt detta.
Att ni vet exakt vad jag känner och tycker om er.
Utan er i mitt liv så skulle jag inte uppskatta
och njuta av livet på samma sätt som jag gör.
Massa kärlek till er och tack för allt!



Härlig dag

Skönt det är att vara ledig ibland. Idag var verkligen en sån dag. Vaknade och tog ett bad, gjorde mig iordning och sen åkte jag och mamsen till Stöde. Var och hälsade på gammelfarfar. Väl där fikade vi och surrade på med honom, sen fixade jag naglarna på honom som jag alltid brukar göra då jag är där (vilket tyvärr blir väldigt glest). Han var lika nöjd och tacksam som alltid och vinkade med sina "fina tassar" när jag och mämi sedan åkte vidare till mormor en sväng. Var i princip bara in där, jag kollade igenom en Jotexkatalog och sen for vi igen. Åkte då ut till Birsta och var in en sväng på MediaMarkt och Bauhaus. Efter det så droppade mämi av mig i stan. Träffade underbara Jasmina. Gick omkring och glodde i lite affärer, jag hade förhoppning om att hitta någon top eller nåt som jag skulle kunna ha på lördag men hittade inte ett skit i klädväg. Blev lite nagellack och ett par skor som fick komma med hem.

Har varit ute i Nolby och ätit middag hos Majks päron. Fick även träffa lilla Kajsa (deras dvärgpudel) som jag inte sett på evigheter, hon var lika "hoppig och studsig" som alltid. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt. Pallar inte göra så mycket. Känner mig seg. Imorgon är det jobb igen, 7-17. Ska bli kul.

Ha det!
*BiG HuGs*


P.S. Tack syster för att du "pimpade" till min blogg. Så snyggt! :)

Friserat klart

Yup, nu har man agerat frisör. Majk var det som behövde bli av med en stor del av kalufsen han hade på huvudet. Såg ut som ett skatbo så nu kan jag i alla fall tycka att det ser mycket bättre ut. Ska nog ta och dressa på mig lite kläder och åka ner på stan en sväng och lägga mig i solariet i några minuter. Så får det bli. Kanske ska kolla med Vickis om man kan bjuda hem sig själv till henne ikväll på en fika om hon inte jobbar? :P

*BiG HuGs*

Överlevt två dagars jobb

Fast jag vet inte om jag ändå var tillbaka lite väl tidigt ändå. Har känt att jag inte alls har samma energi som jag brukar ha och jag går omkring och är ständigt trött. Fast jag tror att detta beror mycket på hostmedicinen som jag tar nu. Man blir ju inte direkt pigg av morfin liksom. Men jag mår bättre. Och det är skönt.

Har nyss kommit hem ifrån ett Stödebesök hos mormor och morfar. Var mycket trevligt att träffa dom. Myspys. Ätit och druckit gott. Sen fick jag lite fina prylar inför min kommande flytt. Alltid roligt och uppskattat, tack! :) Nu ska jag bara koppla av hemma. Inte göra något speciellt. Är nu ledig ifrån jobbet i två dagar. Känns skönt och förhoppningsvis så är jag pigg och fräsch på onsdag och kan känna mig som mig själv på riktigt på jobbet då.

*BiG HuGs*

Långfredag

Har idag mått mycket bättre än jag gjort på länge. Feberfri och hostan har inte alls varit lika jobbig som tidigare. Så nu går det åt rätt håll! Underbart! Har haft finbesök av älskade Jazz nu under eftermiddagen och kvällen som ätit middag tillsammans med mig och övriga familyn. Sen har vi suttit i soffan och myst och snackat om allt mellan himmel och jord. Så mycket att snacka om nu när det var så länge sen vi sågs. Haft jättetrevligt och det är alltid lika underbart att träffa henne. Min lilla ängel.

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och försöka att sussa. Imorgon klockan 11.30 ska jag infinna mig på jobbet. Ska bli kul. Ska bli skönt att komma hemifrån då jag i princip inte varit utanför dörrarna sedan i söndags kväll med undantag från mitt vårdcentralsbesök. Så det ska bli roligt. Nu ska jag försöka att få tag på min älskade Ethii sen bädden.

Hoppas Din Långfredagskväll är härlig och trevlig på alla sätt.
På återseende!

*BiG HuGs*


På väg åt rätt håll

Hoppas jag i alla fall. Jag hostar inte konstant fast jag får min hostattacker. Men det gör inte lika ont längre när jag hostar, och tro mig, det är värt mycket. Så snart är jag frisk hoppas jag! Kanske ska ta det lite lugnt och inte ha för stora förhoppningar att jag är frisk och kry som en nötkärna redan imorgon men snart i alla fall. Nu är det i alla fall bestämt att jag ska jobba på lördag och söndag. Och det känns skönt. Jag blir mer eller mindre ännu knäppare av att ligga hemma och inte göra någonting, sån är jag.

På återseende.
*BiG HuGs*

Jävla förbannade skit!

Fan, fan, FAN!
Jag som kände mig bättre igår, och var inställd på att jobba idag.
Sen igår eftermiddag bara tvärvände det.
Mådde skitdåligt, tog tempen som visade 38,7.
Fuck.
Ringde till jobbet och informerade om hur läget låg till.
Hostade så att jag trodde att jag skulle gå sönder igår kväll/natt/imorse.
Har hostat så jävla mycket så att jag kräkts.
Vaknade halv sju imorse och kunde inte somna om.
Bara hostade, hostade och återigen hostade.
Ringde vårdcentralen klockan åtta då dom öppnade, dom ringde upp tio över.
Jag fick en tid klockan tio.
Läkaren var trevlig, ställde lite allmänna frågor och lyssnade på mina lungor.
Tyckte inte att det lät nå vidare bra.
Fick gå bort till Lab där det togs snabbsänka.
Fick gå tillbaka till läkarens väntrum för att se vad det skulle bli för behandling.
Han kallade in mig och såg fundersam ut.
"Du har lunginflammation"
Kåvepenin (antibiotika) och Cocillana (hostmedicin) skrevs ut.
Jag blev beordrad att vara hemma och vila över påskhelgen i alla fall.
Jävla skit.
Aja, är bara att försöka att kurera sig.


Just de, ringde även till Vårdcentralen igår. Kvinnan jag pratade med då sa följande: "Ta Alvedon var femte till var sjätte timme, drick mycket vatten och vila så ska du se att du mår bättre snart. Det är troligvis influensan som du drabbats av". Och då sa jag ändå till henne att jag hade en fruktansvärd hosta och att jag inte kunde andas normalt. Men hon tyckte att jag kunde gå till Apoteket och köpa en receptfri hostmedicin. Jävla kärring.

Sjuk.

Lördagen var en oerhört lång och seg dag på jobbet. Kände att jag hade ont i kroppen redan då och det blev bara värre och värre ju längre kvällen närmade sig. Fick skjuts av syster hem, tog ett bad och la mig sedan och sov. På söndagsmorgonen kände jag mig inte alls pigg och var oerhört frusen. Men konstigt nog så kände jag mig inte varm så man brukar göra då man har feber. Det blev bara värre och värre och vid 16-tiden tog jag tempen på jobbet som visade 38.4. Troligen så hade jag nog feber redan i lördags. Arbetskollegorna sa åt mig att åka hem om jag mådde dåligt men tjurig som jag är så tyckte jag att det är ju ändå bara några timmar så det spelade ingen roll. Men det var långa timmar, tog tempen vid 19-tiden igen. Den visade då 38.8. Och jag mådde skit. Men klockan närmade sig till slut 21 och jag blev upphämtad av syster. Blev ett bad och sedan sängen. Har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat mest hela tiden pga antingen frossa eller att jag badat i svett. Så jobbigt. Idag har jag bara legat hemma i soffan och inte gjort mycket, badat två gånger då jag blev alltför frusen och sen in princip inget mer. Ska ringa vårdcentralen imorgon, är lite orolig över att jag åkt på lunginflammation. Det visar sig, jag hoppas först och främst på att få en tid redan imorgon. Jag klarar inte av att gå omkring hemma och inte göra något, blir så rastlös.

Ha det.

Trååååk

Nu är man ensam hemma. Mämii är nere på stan med jobbet och käkar och dricker gott, Majk är hemma hos en vän och syster är på fest hos en kompis. Själv ska man bara vara hemma ikväll då det är jobb för min del imorgon. Men jag ska nog försöka att vara duktig och städa lite mer. I alla fall badrummet nere. Sen kanske badrummet uppe och eventuellt mitt rum. Men vet inte hur mycket jag pallar. Lär nog bli så att jag kommer att sitta och kolla på hockeyn istället om jag känner mig själv rätt. Men det visar sig. Ska ta mig ett bad senare ikväll iaf. Ska bli myspys. Har flätat Dianas hår nu i alla fall. Kände mig lite ringrostig måste jag säga, men det blev helt okej.







Väntar på ditt samtal.
Vill ju prata med dig.
Saknar.

Grattis


Ett STORT Grattis till min älskade Märy som fyller 23 år idag!



I städartagen

Vaknade och klev upp strax innan elva. Fan vad skönt det är att få sova tills man vaknar. Nu blir det till att gå upp tidigt på morgonen några dagar framöver. Men det ska faktiskt bli kul att jobba imorgon. Känns som om det var evigheter sedan jag var där sist. Har i alla fall röjt lite i köket nu samt plockat undan massa grejer som jag spritt ut över hela lägenheten. Sen tvättat en maskin också. Ska väl ta och fortsätta med städningen nu igen, syster går fram och tillbaka med dammsugaren för tillfället. Ska bli rent och fint hemma nu. Blir så trött på all skit överallt. Näe, tillbaka till städningen var det.





Rättspsyk + "självskadetjejer" = ?

Ja, vad är för- respektive nackdelar med att tjejer med ett självdestruktivt beteende behandlas på rättspsyk? En mycket svår fråga att svara på. Något som jag kan tycka är att politikerna kanske borde lägga ner en del pengar och satsa på att utforma bra behandlingshem för dessa tjejer som skadar sig själv så allvarligt. Och kanske ännu viktigare, att man uppmärksammar och ser de här tjejerna i ett mycket tidigare stadie så behöver det inte gå så långt att de kanske hamnar på rättspsyk?

Jag tycker att man ser rubriker i tidningar var- och varannan dag om att allt fler ungdomar mår psykiskt dåligt, att de skär sig, svälter sig, blir mobbade osv osv. Och det är tragiskt. Men vad gör egentligen samhället åt saken? Det är ju i det stadiet som dessa personer måste "snappas upp" för görs inte det så är risken ökad att det blir ännu värre. Man kan ju inte förlita sig på att "det är en övergångsperiod" eller att "alla ungdomar mår dåligt ibland, men det går över". Det är ju lika med att lägga problemet åt sidan där det inte syns och "hoppas" på att det försvinner och skulle det inte göra det så "får vi ta tag i det då". Helt idiotiskt enligt min åsikt. För det är ju lite så det faktiskt är, man tar inte tag i problemet i tid och det leder till att det tar mycket längre tid och blir mer komplicerad att hitta tillbaka till den "rätta" vägen. Vad är vi människor egentligen rädda för? När det är konstaterat att det finns så många ungdomar ute i samhället så mår fruktansvärt dåligt så måste vi väl agera, eller?!?

Ändrade planer och en mycket trevlig dag.

Planerna ändrades igår. Blev inte någon lugn hemmakväll utan istället träffade jag Turid och Linda på Daltons där man drack en hel del öl och lite cider. Blev till och med full. Ha-ha. Men jag hade en trevlig kväll iaf. Så det var najst. Kom hem någon gång vid halvtre så rätt sent blev det.

Var skitseg när klockan ringde imorse (10.30). Inte så konstigt kanske men usch vad tärd jag kände mig. Hade bokat in att träffa Turid och Vickis på stan klockan tolv. Jag kom dock inte ner till stan förrän kvart i ett då det tog lång tid för mig att göra mig ordning samt att jag var tvungen att hänga tvätt. Väl nere på stan så blev jag lite piggare (dock inte pigg) och jag hade en riktigt trevlig stund tillsammans med tjejerna. Satt och fikade och kikade sedan runt lite i affärerna. Hem med mig kom två basiclinnen (ett gult och ett orange) och två hårband. Syster tyckte att "sällan du köper kläder med färg" ha-ha. Och jag tyckte då att det är fint med färg och jag är ju lite av en "färgklick" på jobbet och då måste jag ju fortsätta med det.



Väl hemma har jag agerat frisör. Blekt systers utväxt och klippt henne samt färgat håret på Diana. Imorgon ska det även flätas några flätor i Dianas hår. Vi får se hur det går då det var längesen jag flätade nu, men det blir nog bra. Om ett tag kommer Evine förbi. Ska bli trevligt då det känns som evigheter sen sist vi umgicks.

Nu har jag inte något mer vettigt att skriva för tillfället. På återseende.

*BiG HuGs*


Miss you.

Mysig dag

Lyckades somna om igen vid fyratiden. Så det var skönt. Vaknade strax innan tio och några minuter efter det fick jag ett sms av Sara som undrade om jag hade lust att hänga med på Birsta en sväng. Det ville jag givetvis så hon kom och hämtade upp mig vid halv tolv. Blev inte bara en liten sväng utan var hemma igen vid fyra eller något sånt. Timmarna gick fort men vi har haft en skittrevlig dag tillsammans. Tack för det Sara. Handlade lite tallrikar på IKEA, skitsnygga faktiskt. Sen några glas. Sen blev det äntligen en vårjacka köpt så att man har något att ha på sig i vår. Känns inte direkt som att man vill "tassa runt" i någon vinterjacka nå länge till. Nice nice.

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska nog ta och tvätta någon maskin, sen vettetusan vad jag ska hitta på. Imorgon ska jag möta upp Turid på stan. Ska bli trevligt. Sen blir det nog till att träffa Vickis på eftermiddagen/kvällen imorgon också. Kul kul :)

Ha det toppen!

*BiG HuGs*

Knasig sömn

Vad gör jag vaken nu? Jo, vart nämligen jättetrött efter middagen och gick upp och la mig och vilade med mamsen (=somnade). Sen väckte mamma mig vid åtta-tiden eller något sånt. Men jag hade ont i huvudet och var skittrött så gick in på mitt rum och somnade om. Och vaknade för typ en timme sedan. Men jag ska nog försöka att somna om snart. Blir en kopp te om en stund och sen sängen igen.

Imorgon och tre dagar framöver är jag ledig. Känns konstigt att vara ledig tre dagar i rad och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det löser sig. Näe, en kopp te var det. Sov gott!

*BiG HuGs*

RSS 2.0