Göteborgsbesök

Dagen började väl sådär. Skulle börja praktiken kl 11 idag. När jag vaknade och kollade på mobilen så var klockan 11.30. Ringde direkt till praktiken men det var som tur var ingen större fara då sköterskan som jag skulle gå kvällen med inte började förrän 15.30. Så jag var väl på praktiken vid 13-tiden eller något. Kändes som om det skulle bli den absolut segaste dagen/kvällen men det gick faktiskt rätt fort.

När jag kom hem så hade underbara Lena & Jerry kommit fram. Var underbart att få krama om dom igen. Fick julklapp av dom också, en skitmysig mjukisdress. Ett stort tack! Den kommer jag använda flitigt kan jag lova.

Nu ska jag vara social igen.
Imorgon ska jag och Lena på stan.
Hoppas man hittar något som passar.

Ha de bra!
På återseende!

*BiG HuGs*

Nya kuddar & nytt täcke! :D

Idag har jag varit på Boendestöd och sett vad dom sysslar med. Var riktigt trevligt och intressant dag med massa trevliga människor som arbetar där. Fick sluta vid tvåtiden då jag mötte upp mamsen och syster på banken för att därefter åka ut till Birsta. Väl där ute hittade jag inte ett enda klädesplagg som föll mig i smaken, bara massa fula grejer överallt. Så tärt! Jag som ville köpa lite nytt då jag är så less på de kläder som finns i mina byråer och garderob. Fast inhandlade iaf ett nytt täcke, 3 nya kuddar samt nya sängkläder. Har bäddat rent i min säng så nu ska man ikväll kura ner sig under det nya täcket och pressa ner huvudet i de nya kuddarna. Kommer bli nice!

Har även städat rummet. Det tog verkligen emot då jag inte alls var på något städhumör men då man väl kommer igång så går det ju rätt så bra. Är inte riktigt färdigt då det ligger en massa prylar över hela min säng som jag måste lyckas lägga någon annanstans. Men det tar nog inte sån lång tid då det är mycket kläder och sånna saker som ligger där. Sen blir det ett bad innan jag kryper ner i sängen. Bland det mysigaste som finns att lägga sig i en renbäddad säng. *Längtar till sängen*

Imorgon är det återigen praktik, 11-21.30. Känns sådär då jag är så fruktansvärt trött hela tiden, skulle bara vilja sova och slappa men jag får ju iaf en liten sovmorgon, bättre än att börja klockan 7 iaf. När jag kommer hem imorgon kväll så har vi fått finbesök från Göteborg, min farbror och hans fru kommer upp. Ska bli grymt kul då det verkligen känns som evigheter sedan vi sist sågs. Senast jag träffade dom var i augusti, så det är ju ett tag sen. Saknar övriga släkten i Göteborg också! Hoppas att jag kommer att kunna åka ner och hälsa på snart och få krama om dom allihopa.



Underbara Jerry & Lena!
Imorgon blir det kramkalas!


Näe, nu måste jag städa vidare om jag ska kunna komma i säng någongång.
Ha det så bra allihopa! Sköt om Er!

*BiG HuGs*


Knäppa förbannade huvud!

Fattar inte att jag orkade vakna av mig själv kl 13.07. Så förbannat typiskt då man kan sova hur länge man vill. Men men, inte mycket att göra något åt. Var verkligen inte på humör att praktisera då jag vaknade igår kväll. Var så konstig i huvudet hela dagen och även kvällen. Och inte blev det nå bättre då jag väl kom på praktiken heller.  Var lagomt "road" av patienterna som skrek och gick an, kändes på allvar som om mitt huvudet skulle explodera. Men det gick väl ändå får jag väl lov att säga. Överlevde iaf. Sitter ju trots allt här och skriver just nu. Men det är fan inte bra idag heller.

Inatt började det att trycka på ögonen också. Tidigare har det bara varit ett tryck mot själva skallbenet. Så sjukt obehagligt då det kändes som om mina ögon skulle "ploppa ut". När jag idag vaknade så hade jag kvar samma tryck, fast bara mot det högra ögat. Känns precis som om det är någon som nyper tag i i synnerven eller något så att det gör skitont.

Fy vilka bittra inlägg jag skriver hela tiden. Bara massa "babbel" om min korkade huvudknopp. Sorry att jag är så fruktansvärt tråkig.

Idag blir det innebandykollande iaf. Tjejerna ska spela en träningsmatch mot något grabblag. Blir kul att få se lite innebandy, känns som evigheter sedan sist. Så det blir nice.

Ha en bra dag!
På återseende!
*BiG HuGs*


- Lördag -

Gick bra på jobbet inatt.
Blev mycket skratt och inte någon sömn alls.
Blev varmt omfamnad av en patient som saknat mig.
Så himla underbart.
Jag hade saknat denne också.

Vaknade strax efter kl 13.
Inte frivilligt, mobilen ringde.
Glömde att stänga av ljudet.
Har ont i huvudet.
I vanlig ordning.
Så jävla tröttsamt.
När ska detta släppa?

Praktik inatt igen.
Känner mig inte alls peppad som jag mår nu.
Hoppas trycket i huvudet släpper tills ikväll.
Det måste det, om jag ska orka.

På återseende.
*BiG HuGs*

Hemma igen.

Tack för två underbara dagar Mämi, Majkel, Lillasyster, Mormor och Morfar! Har haft det skitmysigt och det var verkligen trevligt att få spendera dessa dagar med just er! Ni är älskade och underbara människor! *Much Love*

Nu har man precis kommit hem. Ska väl ta och packa upp ur väskor och påsar för att se vad man fått med sig hem från båten. Sen är det till att lägga sig och försöka sova då man ska ha praktik mellan 21.15-07.15 inatt. Får se hur det går. Hoppas att det blir en lugn natt utan rabalder. Det visar sig.

Uppdatering kommer senare.
På återseende!

*BiG HuGs*

- Tisdag - Dan före kryssningsdan

Nu har man kommit hem efter en dag på jobbet. Har varit lugnt som tusan och gått utan problem. Syster kom och hämtade mig och när vi kom hem så blev man tilldelad en bingolott. Hatar bingolotto, man vinner aldrig vilket är så förbannat tröttsamt. Men men, en social grej är det väl iaf. Så ska väl spela klart, sedan packa ner de grejer som man ska ta med sig till kryssningen. Ska åka 07.30 hemifrån imorgon bitti, fy tusan vad trött jag kommer att vara. Usch. Tur att man kan sova i bilen,

Ska bli nice att åka iväg i alla fall. Kommer bli två trevliga dygn är jag helt övertygad om. Hoppas att båten håller sig ovanför vattnet bara, och det får man ju tro att den kommer att göra.



God Jul Till Er Alla!


Ha det så bra!
På återseende!

*BiG HuGs*

- Måndag - Dan före dan före Kryssningsdan

Vaknade inte upp som jag hade önskat. Trött som en gris när alarmet ringde, vilket jag knappt minns, men sen kom mamma in och sa till mig att gå upp. Hatar att kliva upp när man vill sova vidare, när man verkligen känner att man inte sovit ut ordentligt. Men upp ur sängen tog jag mig till slut och gjorde mig iordning då jag och mamsen begav oss mot Stöde. På väg dit pratade jag med Vårdcentralen för läkaren sa att jag skulle ringa dit och kolla om jag hade några avvikande provsvar men det skulle jag inte tydligen blev jag varse. I halvotrevlig ton sa sköterskan som jag talade med till mig att hon inte får lämna ut information om provsvaren, att läkaren måste bedöma och om det skulle vara något avvikande så kommer det ett brev med posten i min brevlåda någon gång i framtiden. Jävligt diffust svar kring hur lång tid det kan ta innan jag får det i så fall..Passade på att fråga henne om hur lång tid hon trodde att det kunde dröja innan jag får tid på röntgen, enligt henne kan det dröja mellan 3-6 månader innan jag kommer att få det gjort. Kändes verkligen som att få en knytnäve rätt i nyllet, jag orkar inte må så här längre!

När vi väl kom fram till Gammelfarfar blev jag på lite bättre tankar. Var roligt att träffa honom, blir inte speciellt ofta numer. Jag gjorde det jag brukar göra då jag hälsar på honom, fixa hans naglar samt att jag även rakade honom. Han var lika tacksam som han alltid är. Sen åkte vi till mormor och morfar och käkade lite lunch. Surrade på om lite allt möjligt sen kom även kusinvitamin förbi. Sen begav vi oss hemöver igen. 

Mamsen och jag åkte och handlade lite, sen släppte hon av mig i stan så att jag fick sola. Har kännt mig så fruktansvärt blek den sista tiden så kände att jag behövde få lite UV-ljus på mig. Varmt som fan var det, fast skönt också :)

Nu är jag hemma, Evin kommer förbi om inte alltför länge. Blev aldrig så att vi träffades igår då hon blev tvungen att jobba. Men idag ska vi ses. Det enda tillfället som ges innan hon åker till Holland på fredag. Ska bli najst iaf :) Imorgon ska man jobba också, får försöka lägga mig i skaplig tid så jag orkar upp. Ska nog gå bra hoppas jag.

Ha det bra.
På återseende!

*BiG HuGs*

Vad ska med men ett huvud till?..


...Då det i princip ständigt känns ett obehagligt "tryck"
som
är obehagligt samt en yrsel som gör att det känns
som om jorden rör på sig även då man står stilla?
Känns inte som om mitt huvud fungerar som det
ska längre, så jävla tröttsamt. Orkar inte med det här längre!
Hur länge ska den här skiten pågå egentligen?!?...



Summering av gårdagen m.m.

Hade en väldigt trevlig dag samt kväll tillsammans med flickorna mina igår. "Lullade" runt med Mary på stan i flera timmar, fikade lite och sen kom Vickis ner och mötte upp oss. Sen gick vi runt ytterligare en stund och därefter var vi och köpte Sushi som vi tog med oss hem till Vickis. Har faktiskt lärt mig att tycka om det nu, var smarrigt :) Vevve kom och spenderade kvällen med oss, sen gick vi in mot stan för att lyssna på lite spelningar på Skepparn. Var trevligt, men man skulle upp och jobba idag så syster kom och hämtade mig vid halv ett. Blev dock inte till att sova då man kom hem utan då blev man mer eller mindre intvingad till att vara med på Sing Star. Knallade efter den omgången upp till sängen men somnade inte förrän  vid 3-tiden då det var "tjo och tjim" på nedervåningen. Tog mig iaf upp imorse så det gick ju bra ändå, trots enbart tre timmars sömn.

Varit trevligt på jobbet med trevliga arbetskollegor. Kom nyss hem, syster kom och hämtade upp mig så nu sitter man hemma. Tanken är väl att jag ska ta och försöka att städa rummet under kvällen, sen kommer Evine hit ikväll då jag ska fixa hennes ögonbryn samt passa på och umgås med den bruden innan hon åker till Holland på fredag.

Imorgon blir det en tripp till Stöde för att hälsa på släkten lite. Passa på att träffa Gammelfarfar och önska han God Jul. Passar ju bra för min del att åka dit imorgon då jag är ledig. Sen på tisdag är det dags för jobb igen, 10-21.15. Sen är det bil mot Stockholm på onsdag för att därefter bege sig mot den stora båten som ska ta oss på en 48 timmars kryssning till Helsingfors och tillbaka. Ska bli jättetrevligt att åka iväg på jul då ingen i familjen är någon riktig julfirare. Momme och Moffa ska också följa med. Kommer bli Nice :)

Nedan ser ni ett julkort som jag fått av en arbetskamrat.
Rätt läckert va? :)




Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.
På återseende!


*BiG HuGs*


- Fredag -

Praktiken idag gick bra. Var roligt och en hel del skratt mitt i allt kaos. Fick skjuts hem av en arbetskollegan på praktiken vilket var skönt då man slapp bussen :)

Då jag kom hem så var det helt tyst och inte en människa i rörelse. Mamma och Micke hade redan gått och lagt sig, var tydligen helt slut båda två. Surrade en stund med dom sen gick jag ner och satt mig framför datorn. Kikade på Facebook och såg att jag fått ett mail av min barndomskompis Elin som var hemma hos sina päron som bor jättenära mig. Passade på att ringa för att höra om hon var vaken och drog därefter dit en sväng för att säga hej, se hennes bebis och surra lite. Haft en riktigt trevlig stund och kom precis hem.

Nu ska jag gå och lägga mig då jag verkligen är helt slut. Ser verkligen fram emot morgondagen som jag kommer att spendera med massa underbara töser som jag inte sett på länge. Ska först ner på stan och kika runt lite med Maria, sen senare så ska vi hem till Vickis och mysa, även Vevve kommer som jag inte sett sedan i somras. Ska bli skitmysigt. Vet inte riktigt vad vi ska göra, jag måste dock i vilket fall hålla mig borta från alkohol samt lägga mig i tid då jag ska jobba på söndag kl 7.00. Men ska iaf bli underbart att ses, ser jag verkligen fram emot!

Tack för idag, slut för idag!
På återseende!
Sov gott!

*BiG HuGs*

- Torsdag -

Praktik till ungefär 14, sen begav man sig till Vårdcentralen. Fick göra massa konstiga tester då läkaren kollade balans, reflexer, rörlighet i nacken mm. Han blev väl inte speciellt mycket klokare än vad jag själv var utan förstod inte vad det är för fel på mig. Blev även provtagning samt att läkaren skulle skicka iväg en remiss så att jag ska få mitt huvud röntgat. Röntgen lär man ju säkert få vänta på i evigheter, provresultaten ska jag ringa och kolla vad dom visade i början av nästa vecka.

Fan vad ont i huvudet jag hade när jag var på väg hem. Och även trött som en gris. Planen var att jag skulle lägga mig och sova i någon timme direkt när jag kom hem men har fortfarande inte sovit någonting. Har nyss haft ett snabbesök av Morbror och Kristine. Trevligt att träffa dom då det var evigheter sen sist. Ikväll ska jag inte göra ett skit, bara ligga i soffan och glo på tv:n, ta ett bad lite senare. Bara vara...

Imorgon har man praktik, 11-21.30. Känner mig inte alls nå sugen på det nu men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Återstår att se. Men jag hoppas på det iaf för jag orkar inte må såhär konstigt nå mer. 

Saknar min Ethii. Hoppas att hon har det bra i Norge nu. Jag har förhoppningar på att hon kommer ringa mig ikväll, vi får se, men jag hoppas. 

Nu har jag inget vettigt att skriva.
På återseende!

*BiG HuGs*
 


P.S. Lillasyster tog sitt körkort igår! Grattis Syster! Bra jobbat! *Luv Ya*

- Tisdag Kväll -

Ja, vad ska man säga mer än att denna veckas två första dagar har varit rätt intensiva. Igår sov man på eftermiddagen, vaknade vid 19.30 (då skittrött) för att göra sig iordning för jobbet. På jobbet var det hur lugnt som helst, men man blir rätt seg ändå. Efter att jag rapporterat till dagpersonalen så skyndade jag mig mot bussen för att åka hem för att hinna få några timmars sömn. Somnade vid 8 imorse kanske, alarmet ringde 10.45 då det var färdigsovet för min del. Kände mig nästan lite "bakis" då jag klev upp, var yr i huvudet och ville bara sova vidare. Men den möjligheten fanns inte då jag var tvungen att bege mig till sjukhuset för att ha S-HLR.

Det var faktiskt givande och intressant med S-HLR, något väldigt viktigt att få träna på och kunna. Dock kunde jag inte genomföra alla momenten, eller rättare sagt kunde jag inte träna speciellt mycket på inblåsningarna då jag fick sån fruktansvärd yrsel, är så sjukt less på att ha ett huvud som ständigt snurrar! Men det gick bra iaf och nu kan man det hyffsat också. Hoppas att man inte glömmer bort allt på en gång bara. Vid 16.30 var vi klara och då drog jag till jobbet. Har gått bra, fast det blev väldigt stressigt under kvällen, sprang runt som en yr höna för att försöka hinna med allting. Fast vettetusan om jag fick allting gjort, men hoppas det iaf. Jag gjorde så gott jag kunde iaf. Tråkigt när man känner att man inte hinner med allt som man vill, fast så är det ju, inte så mycket att göra...

Nu är man hemma efter en rätt lång dag. Ska snart ta ett bad och sedan krypa ner i sängen. Hoppas jag kan somna i god tid ikväll, känns som om man har några timmars sömn att ta igen. Det löser sig nog. Är jobb imorgon också. Börjar kl 11.30, ska väl kliva upp vid 10-10.30 nångång.

Usch vilket tråkigt inlägg. Sorry för det.
Nu pallar jag inte skriva nå mer heller.
Ha det så bra, sov gott!

*BiG HuGs*

Brun? - Näe. Brunare än tidigare? - Aa, tror de

Har varit hemma ett tag nu. Var riktigt skönt att sola måste jag säga, varmt och skönt och lite färg har man nog fått. Sedan jag kom hem har jag legat i soffan och läst S-HLR-boken, tänkte fylla i frågeformuläret inatt på jobbet. För nu pallar jag verkligen inte. Ska ta en dusch nu, sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Känner mig trött så det ska nog gå bra att somna får jag hoppas.

Ses snart igen!
Ha det!

*BiG HuGs*

Naturell



Redo att dra in mot stan, osminkad.
Usch.

Tid hos läkaren.

Klev upp klockan 8.00 för att kunna ringa vårdcentralen. Folk har tjatat på mig en lång tid nu att jag måste kolla upp mina yrselproblem. Kollade senast blodtrycket igår på praktiken och då hade jag 95/55, detta är mycket lägre tryck än jag brukar ha. Hade ungefär samma tryck för två veckor sedan också så uppenbarligen är det något som inte riktigt stämmer med min kropp. Sköterskan som jag pratade med på Vårdcentralen var mindre rolig om man kan säga så, snackade om att det inte går att göra så mycket åt lågt blodtryck, att det inte är bra att man håller på att ta blodtrycket på varandra på arbetsplatsen och att om jag inte mådde bra så borde jag vara hemma och vila. Jag tolkar hennes kommentarer som att dom inte är intresserad av att ta reda på vad det är för fel på mig, att hon näst intill säger att arbetskollegorna på praktiken inte är kompetenta nog att ta ett korrekt blodtryck samt att hon vill att jag ska ligga hemma och vänta på att yrseln ska gå över och därmed missa praktiken vilket i sin tur skulle leda till ett ej godkänt betyg pga för dålig närvaro. Påtalade för henne att jag inte kan vara hemma och vänta på att detta ska gå över, har jag haft den här yrseln i cirka en och en halv månad så kan jag lika gärna ha den i flera månader till. Hon lät inte nå vidare intresserad av vad jag hade att säga men lät mig ändå få en tid på Vårdcentralen för att träffa en läkare på torsdag kl. 15.00. Så får väl se vad som händer då, hoppas läkaren har någonting att komma med för jag orkar inte gå omkring såhär nå längre..

Nu har Ethii precis åkt mot tågstationen och jag är ensam i hennes lägenhet. Känns redan galet tomt utan henne, hoppas verkligen att denhär månaden går fort. Jag ska nog ta och göra mig iordning snart, plocka undan lite här och sedan åka in till stan och lägga mig i solariet ett tag. Sen måste jag läsa igenom en tunn "bok" om hjärt-och-lungräddning och svara på massa frågor inför morgondagen. Sedan någon gång i eftermiddag måste jag försöka lägga mig och sova i några timmar innan jag beger mig till jobbet. Hoppas jag kan sova bara, annars kommer jag aldrig orka va vaken hela natten.


Näe, nu ska jag göra någon nytta.
På återseende!
Take Care!

*BiG HuGs*


Trött trött trött...

Tvääärtrött, hela tiden. Igår somnade jag nog vid 22-tiden eller något men ändå när jag vaknade 8 timmar senare så var jag helt död. Konstigt det där med sömnen. Busstaxin som jag ringde och beställde i söndags då det inte går några bussar på söndagmorgon kom och hämtade mig kl 06.39 idag, var på praktiken fram till strax efter 16. Har gått riktigt bra idag, var skitkul med massa skratt. Var på nån restaurang med min handledare och två andra som också jobbade och käkade lunch. Skrattade så att jag fick ont i magen. Sen är det så kul att jag kan förgylla andras dagar med min klantighet. För det är ju inte någon hemlighet att jag är bland dom klantigaste personerna på denna planet, så även idag. Bla idag så började jag att riva ner adventsljustaken i fönstret på stället vi käkade på när jag skulle lägga ner min väska, SÅ TYPISKT MIG! Men dom andra fick ju sig ett gott skratt iaf, och jag med då jag inte kan annat än skratta åt mig själv och mina tokerier. *haha*

Idag har man fått blivit förbannad som ett as på praktiken också. Ska inte gå in nå närmare på det men det är tragiskt hur dåligt det kan fungera mellan kommunerna och landstinget. Nog om det. Sen fick jag beröm av en skötare idag också, var lite roligt. Han sa från ingenstans att han tyckte att mitt sätt att arbeta med patienterna var skitbra samt att jag har mycket "skinn på näsan" som jag använder på rätt sätt. Kändes kul att få en sådan fin kommentar ifrån ingenstans :) Han sa även att han tyckte att jag var som "gjuten" (vet inte hur det stavas?) att jobba inom psykiatrin. *tihi* Känns ju bra att man får höra det då det är där jag vill jobba. Shit assåh, snart är jag fan klar. Galet ju....

Efter praktiken åkte jag hem till Ethii där jag nu befinner mig. Ethii var hos några vänner när jag kom och då passade jag på att lägga mig för att sova några timmar då jag måste försöka vrida tillbaka dygnet om jag ska orka vara vaken imorgon natt då jag ska jobba. Ethii väckte mig strax innan åtta men jag känner fortfarande att jag lätt skulle kunna somna om igen.

Min lilla Ethii ska åka ifrån mig imorgon :( Hon åker till Norge och kommer att vara borta en hel månad. På min examensdag kommer hon hem (dvs 15/1), galet mycket jag kommer att sakna henne. Fast är grymt glad för hennes skull att hon fått jobb som sjuksköterska, äntligen! Och vad tusan, en månad kommer att gå fort. Snart är vi nära varandra igen, då Ethii med arbetserfarenhet som leg. sjuksköterska och jag som färdigutbildad!

Näe, nu ska jag passa på att umgås med min ängel. Kramas och mysa galet mycket för en hel månad framöver. 

Take Care!
På återseende!

*BiG HuGs* /
En galet trött Ida..




Hemma efter en lång dag.

Nu har man precis kommit hem. Har gått bra att jobba fast känner mig rätt "mör" och trött i kroppen nu. Men det har varit skoj att jobba. Blev lite halvstressigt på kvällen men det gick bra ändå. Nu sitter man hemma i vardagsrummet med Majkel och Mämii. Ska ta och fila till mamsens naglar lite, ett bad och sen sängen. Börjar praktiken klockan 07.00 imorgon. Fan vad jag hatar att vakna tidigt på morgonen...

Efter praktiken imorgon blir det mamsen som kommer och hämtar mig sen innebandy. IBF Sundsvall ska möta serieettan RIG. Kommer att bli en sjukt tuff match men tror och hoppas att det blir en bra och rolig match. Och givetvis skulle det vara helt underbart med en vinst imorgon, vi får se hur det går.

Pallar inte skriva nå mer nu. Ska vara lite social nu innan jag "drar mig tillbaka".

Trevlig kväll allihopa!

*BiG HuGs*

Rast.

Kom i princip nyss innan för dörren. Hem och få i sig lite käk för att sedan jobba vidare. Har gått bra hittills, känns som om man kommer ihåg hur allt funkar trots att det var ett tag sen man var där. Har även fått två till pass som jag ska jobba under kommande vecka. Natt på måndag och kväll på onsdag. Ska bli kul :)

Hoppas ni har en trevlig dag i all denna snö.
Take Care!

*BiG HuGs*

Rätt sliten..

Vart en stressig dag på praktiken idag. Fullt upp hela tiden. Fast det gick bra och det var roligt, fast då kl var 16 så kändes det skönt att kunna dra sig hemåt. Väl hemma har det inte alls blivit något av någon tvättning eller städning som jag skrev om igår, I suck.

Imorgon är det jobb som gäller, 7-21. Känns som om jag ska ta och inta positionen snart som Majkel brukar säga, dvs sängen för Er som inte förstod. :) Måste nog göra det om jag ska orka upp kl 6 imorgon bitti. Ska bli kul att jobba, känns som om det var hur länge sen som helst sen sist, fast de var ju även länge sedan då jag inte jobbat något alls sedan praktiken började.

Näe, nog för mig för idag.
Sov gott! Natti natti!
På återseende!

*BiG HuGs*

Dålig uppdatering

Varit dålig på att skriva den senaste tiden. Har inte suttit speciellt mycket vid datorn nu de senaste dagarna, bara korta snabbisar. Men iaf så blev inte Vickis hår sådär jättesnyggt efter blekningen men det justerade hon genom att färga om det dagen efter och nu ska det tydligen vara snyggt vilket jag inte alls betvivlar. Hoppas jag får se henne och hennes nya hårfärg snart.

På söndag morgon drog vi i buss upp mot Umeå, eller rättare sagt Vännäs. Och fy tusan vad roligt det var alltså. En toppenmatch med bra tempo och en riktigt jämn match, slutade i sudden och sedan vann girlsen i förlängningen. De avgjorde då det var 9 sekunder kvar. Så jävla underbart rent ut sagt! Och jag har nog inte skrikit så mycket sedan matchen i våras mot Östersund, var helt galen. Fick beröm av en kvinna från hemmapubliken, att jag vann duellen mot henne och hemmasupportrarna. Jag mot 95 andra, och jag hördes mer än dom alla tillsammans! Haha. GRYM JAG! Efter matchen började jag tjaffsa med nån störd jävla gubbe som hejade på Vännäs som snackade massa skit och var helt dum i huvudet, bara kokade i mig. Han var verkligen helt jävla störd! En härlig resa tillbaka mot Sundsvall var det iaf och en underbar söndag!

Praktik måndag och tisdag. Gått med en skötare, eller rättare sagt gått med mig själv. Men det gick bra och var faktiskt skönt att slippa medicinutdelning för två dagar. Man blir lite less på att hela tiden dela ut massa piller. Idag har jag varit ledig, sov hos Ethii för att sedan besöka en frisörsalong för att göra något åt skatboet på mitt huvud. Var typ galet nervös innan jag kom dit och satt mig i stolen men det var inte så farligt som jag förväntade mig. Och håret kapades inte av så mycket som jag trodde att jag skulle behöva göra. Syster blev besviken på mig att jag inte klippte kortare, fast vem vet, kanske klipper någon längre page-frisyr någonting framöver. Men som jag sa till syster; step by step.

Imorgon är det praktik igen, 7-16. Efter det ska jag nog inte göra speciellt mycket, hem och tvätta lite och städa undan är tanken fast det återstår att se ifall man pallar.

Nu ska jag glo lite på dumburken innan jag går och nannar.
Ha en trevlig kväll.
På återseende!

*BiG HuGs*


Pirrigt...

Nu ska Vickis tvätta ur slingmedlet...lite nervöst. Nu är det bara att hålla tummarna på att det blir bra.
Uppdaterar senare.

*BiG HuGs*

Äntligen helg!

Sov skitdåligt inatt, kunde inte somna och klockan var strax efter 03.00 när jag kollade på den sista gången. Man var ju inte direkt pigg när klockan ringde mindre än tre timmar senare, så jävla tärt, och återigen hade man ont i huvudet. Men det var bara att pallra sig iväg till praktiken och väl där var det full fart hela dagen. Halvtidsbedömningen gick bra, så skönt efteråt. Nu vet man att det funkar helt okej, att man ska arbeta vidare på samma sätt som jag gjort hittills + lite till så blir det bra.

Efter praktiken skyndade jag mig ner till stan. Var på Systemet och sen handlade jag lite smågrejer, ett linne + en annan tröja, ett diadem, en ögonskugga och ett läppglans. Just de, köpte en typ halsduk också. Sprang i princip ut och in mellan affärerna men visste iaf vad jag skulle ha så det gick ändå smidigt. Sen drog jag till Waynes och träffade mina arbetskollegor P & T. Hade en trevlig stund med dom med mycket skratt och massa skitprat. Tokiga människor men så himla underbara!

Nu kom jag precis hem till Vickis. Ska hoppa in i duschen nu, dressa om och sen ska vi till Emelie och käka middag och dricka vin samt fixa iordning oss. Ska ju slinga håret på Vickis oxå, får nog ta och göra det innan man börjar dricka nå vin så att det inte blir tokigt :P hehe. Näe, nu ska jag som sagt hoppa in i duschen, är peppad som tusan för galaj ikväll :D

Ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha!
På återseende!

*BiG HuGs*

Torsdag kväll

Imorgon bitti är det praktik, 7-16. Klockan 13 kommer min huvudhandledare och ska ha halvtidsbedömning med mig och min handledare. Känns lite pirrigt faktiskt, man vet liksom inte vad min handledare kommer att säga. Hoppas det går bra iaf, håll tummarna för mig.

Efter praktiken imorgon blir det fika med min arbetskollega P. Ska bli trevligt att träffas och surra en massa då det känns som evigheter sedan sist. Efter det blir det till att springa runt lite på stan och hitta något att ha på sig imorgon kväll samt att springa in på Systemet en sväng då det blir lite festande på kvällningen. Känner mig mycket bättre i huvudknoppen nu och är peppad att festa loss lite imorgon. Ska slinga håret på Vickis och se om hon kommer steget närmare till att återigen bli blondin, vi får se. Ska bli spännande att se :)

Som det känns nu så kommer morgondagen att bli en bra dag, jag hoppas att jag har rätt. Förhoppningsvis följer även Jasmina med ut imorgon, och ev Evine och Valle. Ska bli skoj iaf. Haft besök av Evine här ikväll, har varit trevligt att umgås med den bruttan då vi setts så lite den senaste tiden. Men förhoppningsvis är även hon med och festar loss imorgon kväll, hoppas på det iaf.



Det gör ont i hjärtat att se dig må dåligt,
att stå och titta på när du brottas med
dina tankar och känslor. Jag vill göra
så mycket för dig, vill få dig att må bättre,
få dig att prata med mig. Jag vet inte varför
jag är så feg när det gäller dig. Men jag
hoppas att du vet att jag alltid finns här för
dig och jag kommer aldrig någonsin att
lämna dig i sticket. Jag kommer att stå
vid din sida så länge jag lever, nu och för
alltid. Du är mitt allt! Vi måste hålla ihop,
och kom ihåg det gumman, tillsammans
är vi oslagbara, tillsammans kan vi ta oss
igenom precis vad som helst. Det måste vi.
Jag älskar dig mest av allt på denna jord!





Ha en trevlig kväll gott folk. Sweet dreams.

*BiG HuGs*

....

Vad är det för fel på mig? Varför känner jag inte mig nå bättre i skallen trots tabletter och vila? Känner mig konstig i hela kroppen och känner mig less....Vill göra nå kul snart, fast då är det ju en förutsättning att man mår bra också. Snackar just nu med Maria på msn, ev kanske jag åker och hälsar på henne i Eskilstuna om några veckor. Vore hur nice som helst! Precis vad jag behöver, få komma bort i några dagar och andas någon annan luft än den i Sundsvall

Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk

Så jävla störigt. Trodde fan att skallen skulle gå sönder när larmet tjöt 6.00 imorse. Igår kväll kände jag mig tung i huvudet men inte så himla extremt ändå var det. Men imorse var det outhärdligt. Ringde praktiken och sjukanmälde mig. Hade verkligen inte klarat av att vara där idag då det inte är lugnt och tyst för fem öre där. Folk skriker, skäller, skrattar, går med bestämda steg i korridoren som ekar i huvudet på en. Jag hade inte fixat det helt enkelt. Får vara hemma och ta det lugnt idag bara, vila upp mig och se till att må bra imorgon.

Imorgon ska jag ha halvtidsbedömning på praktiken. Så jag måste ju vara där då. Men imorgon mår jag bättre, det är jag helt övertygad om. Känner mig lite nervös inför halvtidsbedömningen faktiskt. Gillar det inte. Känns som om allt fokus är på mig och jag hatar det. "Hur tycker du att det går Ida?" "Är det något som du känner att du behöver träna mer på?" "Känner du dig redo för att snart ge dig ut i arbetslivet på riktigt?" osv...så mycket frågor som man har svårt att svara på...men men, det ska väl gå bra hoppas jag.

Redovisningen av c-uppsatsen igår gick faktiskt bra! Det var två personer som lyssnade på oss (haha) varav en var lärare och den andre var min handledare. Men jag var sjukt nöjd med att det inte var några fler. Tycker inte att det är jätteroligt att prata framför massa folk. Efter redovisningen käkade jag och Olle lunch på Vårdhotellet och därefter begav jag mig till praktiken för att jobba kvällen. Och det gick ju bra måste jag väl säga. Men man jag var verkligen helt slut när jag kom hem, och huvudet var som det var.

Nu ska jag sätta igång en tvättmaskin och sen vila.

Ha en bra dag i all denna snö.
På återseende.

*BiG HuGs*


- Tisdag -

Det blev faktiskt så att jag tog och städade mitt rum igår. Även fast jag verkligen inte hade någon lust så gick det bra när jag väl satt igång. Och en tvättmaskin fick man tvättad också. Så skönt efteråt när man väl gjort det man ska, men usch så jobbigt när man väl höll på.

Kom nyss hem ifrån praktiken. Har gått riktigt bra idag faktiskt måste jag säga. Känns skönt. Imorgon ska jag redovisa c-uppsatsen och efter det så ska jag till praktiken och jobba, inte praktisera. Ska jobba extra då en är sjuk. Så det är ju nice med att få tjäna pengar, klagar man aldrig på. :) Så imorgon får man tjäna lite pengar hehe.

Nu vettetusan vad jag ska hitta på. Orkar inte göra något egentligen men ändå känner jag mig rastlös på något sätt. Konstigt. Men men, får väl kika lite på tv:n och ev surra lite i telefon. Har iaf inget vettigt och skriva nu.

Ha det så bra!
På återseende!

*BIG HuGs*


Orka, orka inte; det är frågan...

Fattar inte vad det är med mig. Är så förbannat trött hela tiden.
Verkar ha kommit in i en ny sån period med ständig trötthet och
jag som tycker att det känns som om jag nyss var i en sån period....



Idag har jag varit på skolan med Olle. Satt och gäspade i princip
hela tiden. Hade svårt att somna men ändå så sov jag ju tillräckligt
många timmar inatt tycker jag själv, men jag vet inte. Eller så är det
kan ske vädret som gör att man går omkring och mår konstigt?
Nu har vi iaf förberett oss inför onsdagens redovisning, så är det
bara och vänta och se hur det går. Känns bara som att man vill få
det gjort så att man kan stryka det och lägga det bakom sig. Pallar
inte med nå mer skola nu, inga fler skoluppgifter, vill inte. Tur är det
att vi inte har speciellt mycket kvar. Redovisning på onsdag, HLR
16/12 och sedan något ledarskapsseminarium i början på Januari.
Så det är ju faktiskt inte mycket kvar. Snart är det dags att ge sig ut i
det verkliga livet, utanför skolans dörrar. Och skönt ska det bli ska ni
veta. Känns som om jag aldrig någonsin kommer att plugga igen
fast det tror jag dock att jag kommer, fast inte än på några år.


Imorgon är det praktik igen, 11-21.30. Känns sådär.
När man är där så vill man ju ha så oerhört mycket
energi i kroppen och man vill prestera så mycket man
bara kan, men i det tillståndet som jag befinner mig i
så känns det inte som om jag har den minsa lilla
energignuttan. Och det suger...


Undra om man ska ta och städa rummet? Det behövs
verkligen. Och tvätta någon maskin. Sedan ta ett bad.
Orka, orka inte? Det är frågan det. Ska fundera ett tag till
och försöka finna lite ork och kraft till städningen. Men som
det känns nu så finns den inte, kommer inte gå att finna.
Vi får se....På återseende.


*BiG HuGs*



I Miss You Daddy, Always...

RSS 2.0