En härlig helg!

Jag har haft en väldigt trevlig helg. Jobbade ett dagpass i fredags och kvällen spenderades hemma där vi bara tog det lugnt, myste till det med lite räkor innan jag gick till sängs vid tio. Lördagen spenderade jag mestadels tillsammans med Jasmina då vi for ut till birsta för att handla lite på systemet och ica maxi inför kvällen. Surrade och drack lite kaffe hemma innan jag körde hem henne för att sedan göra mig iordning. Kvällen spenderade vi sedan hos Lina. AnnaMaria var också med och vi hade det otroligt trevligt (som alltid då vi är samlade). Vid elvasnåret gick vi ner till Invito där vi drack drinkar och hade det trevligt. Där mötte vi även upp Sanna som jag inte träffat på jättelänge, hur trevligt som helst. Det blev sedan en kortare sväng till Oscars innan jag och hjärtat for hem. Tack för en underbar kväll tjejer, ni är bäst!
 
(AnnaMaria fastnade tyvärr inte på bild.)
 
Idag vaknade jag och hjärtat upp pigga så innan vi hämtade upp vår lilla guldklimp hos hans farmor for vi ut till birsta för att köpa lite nya möbler. Hem kom vi med en tv-bänk, ett vardagsrumsbord, ett skrivbord och en skrivbordsstol. Det känns bra att ha lite nya möbler att fylla upp vårt nya hem med. Tänk, om en vecka bor vi där, känns fortfarande lite overkligt. Men dock så bra! :)
 
Har myst en massa med min lilla kille ikväll, nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon. Ett kvällspass blir det imorgon men innan det ska jag lämna Julian hos min morfar som ska passa honom fram till Robban vaknar då han jobbar natt inatt. Sov gott!
 

Universeum

Det fanns många spännande djur att titta på då vi besökte Universum.
Där var det aporna som var det absolut mest spännande tyckte Julian.
 
 
Lite lunch åt vi efter att vi tittat på djuren. Det blev sedan en sväng upp för att titta på utställningen av dinosaurier som de hade där djuren var i verklig storlek samt att de lät och rörde sig något. Julian blev inte rädd för dessa utan tittade mest fundersamt.
 
 
Vi hade en kanonhärlig lördag tillsammans med Lena och Jerry på Universum.
 

Slottsskogen

Under vår vistelse i Göteborg spenderade vi en dag i Slottsskogen. Där kikade vi på massa djur (pingvinerna var Julians favoriter som han skrattade glatt åt) samt att vi där även mötte upp Julians faster och hans två kusiner. Det var en mycket härlig dag med fint väder.
 

Sporthallsbadet

 
Idag har jag och Julian varit ute mest hela dagen och njutit av det överhängande fina vädret. Lek i lekparken samt att vi passade på att hjälpa mormor och morfar lite med flytten innan jag, lillasyster och Julian packade iordning och for ner till Sporthallsbadet. Julian njöt i vattnet och var lycklig. Vi fikade och myste på. Mycket trevligt var det med andra ord. Blev lite handling på Willys innan vi for hem igen. Tack för idag lillasyster.
 
 
Nu ska jag snart ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen. Klockan ringer tidigt imorgon då det vankas jobb. Min semester är med andra ord slut.

Göteborg

 
Vi hade en väldigt bra semester i Göteborg. Gjorde sådär lagomt mycket, åt och drack gott, myste och hade det bra. Vi bodde hos Lena och Jerry där vi skämts bort ordentligt. Vår första dag spenderade vi på Backaplan där det shoppades en del, sedan åkte jag och Julian till min farmor och hälsade på. Roligt att träffa den lilla tanten :) Hon tyckte att Julian påminde jättemycket om min pappa och kallade honom för Lill-Conny.
 
Till middagen skulle serveras kom Britt-Mare, Tommy och Emil för att spendera kvällen med oss. Även min faster och hennes gubbe kom förbi och sa hej. Roligt att hinna få träffa så många.
 
Lek i lekparken innan middagen
 
 

Semester!

 Nu sitter vi i bilen på väg mot Göteborg. Vi har precis passerat Västerås så det är en bra bit kvar men det går bra och Julian är så duktig.

RSS 2.0