En liten uppdatering

En hemsk förkylning har jag tagit mig igenom och är nu i princip frisk, skönt! I övrigt så känns det som att jag i princip bara jobbar hela tiden. Men det går ju det också även om det skulle vara trevligt att ha lite mer lediga dagar så man skulle kunna hinna med att umgås med lite vänner och så också. Det är så många som jag saknar nu och som jag önskar att jag hörde av mig till, men jag har helt enkelt inte tillräckligt med ork för att göra detta. Men det innebär inte att jag inte saknar och tänker på mina fina vänner, så ni vet. 
 
Just nu är vi inneboende hos min mormor och morfar då det är byggkaos hemma. Imorgon sätter dom förhoppningsvis igång med köket, som jag längtar efter ett nytt och fint kök! Mormor och morfar har snart spenderat en vecka i värmen (ja, jag är avundsjuk) men på tisdag kommer dom hem igen. Snälla dom som låter oss bosätta oss här då det skulle vara svårt att ha Julian hemma i ett kaos med grejer överallt. Jag har den mest underbara familjen och släkten jag! Jag älskar er!
 
Det var en liten uppdatering i alla fall, så ni vet att jag lever och så. Hej!

Mys hos syster

Jag och Julian hade det bra med lillasyster och Mimsy idag. Vi fick även se hur Vickis bor numera och bjöds på fika. Trevligt! Imorgon ska Julian få hänga med sin moster hela dagen då både jag och Robban jobbar, snäll lillasyster som ställer upp för oss har jag!
 


 
Julian har varit pigg och glad idag så på onsdag blir det nog dagis för hans del, som det verkar nu i alla fall. Men utifall att har jag idag fått ordnat med ett läkarintyg som jag måste skicka in till försäkringskassan där han kan vara hemma till och med torsdag om det skulle behövas. Det är verkligen en hel vetenskap för att begripa sig på hur man ska gå till väga då man har sjukt barn. Hoppas lilleman håller sig frisk och kry ett bra tag framöver efter denna sväng. 
 
Istället är det jag som inte känner mig helt pigg nu. Men jag vägrar att bli sjuk nu utan hoppas verkligen att jag vaknar upp piggare imorgon, det måste jag. Det löser sig, det brukar det göra. 
 
Tack och hej!

Höstblåsor och svinkoppor

I onsdags var jag med lilleman till läkaren som konstaterade att han har både höstblåsor och svinkoppor. Han fick antibiotika utskrivet som han tagit sedan dess. Det börjar lägga sig och ser bättre och bättre ut för var dag som går. Dock vågar jag inte lämna honom på dagis än då vissa blåsor inte ser ut att ha torkat ut. Så det innebär att jag måste vara hemma från jobbet imorgon också. Men i övrigt så är lilleman pigg och som vanligt, så jag hoppas att blåsorna försvinner så att han kan få gå tillbaka till dagis någon dag under veckan. 
 
Igår var jag med ett gäng arbetskollegor till torpshammar där vi spelade paintball. Det kommer jag aldrig göra igen kan jag lova. Det gjorde mycket ondare än jag trodde vilket ledde till att jag inte alls fann något nöje i det hela. På kvällen möttes vi upp igen för att äta mat och dricka öl på Oleary´s. Mycket trevligt hade vi det och det blev även en sväng på Invito för att dricka någon god drink innan jag tackade för mig och åkte hem. 
 
Imorgon ska jag och Julian åka ut till syster och hälsa på. Stackars lillasyster har blivit smittad av Julians höstblåsor så då får vi passa på att hälsa på henne när hon väl är hemma. 
 
 

Sjukstuga

 
 
 
Här har vi sjukstuga då lilleman är en febrig liten kille. Jag kommer stanna hemma från jobbet imorgon för att ta hand om min lilla kille som förhoppningsvis blir frisk snart. 

Nyklippt

 
 
 
Denhär lilla goskillen är numera korthårig. Han tyckte inte direkt om att bli klippt men efter att ha genomfört klippningen under två olika tillfällen så blev resultatet helt okej. Får se om jag lyckas ta någon bild imorgon eller så och visa. Jag njuter av en ledig helg och slappar i soffan. Blir nog snart sängen för min del. Ha en trevlig lördagskväll!

RSS 2.0