Uttråkad...

Sitter helt ensam hemma en fredagskväll, och det suger! Men vad fan gör man då man ska ta en buss mot Nacksta och jobbet imorgon kl 06.09? Inte mycket mer än att vara hemma och vila och bara vara I guess. Men det är så sjukt tråkigt...blääää! Hatar att vara ensam, det är sånna här gånger som jag funderar på ifall jag någonsin kommer att kunna bo helt själv. Kommer typ att bli knäpp då i sånnafall. Fast det kanske är en annan grej då? Jag vet inte, men det här med alonetime är inte riktigt min grej som det känns just nu. Ibland är det väl skönt att vara för sig själv. Men inte nu...

Skulle vilja åka ner till Göteborg någonting snart. Träffa släkten osv samt naturligtvis att hälsa på lilla nyinflyttade Jasmina. Känns fortfarande overkligt att hon är typ 73 mil ifrån mig nu. Att hon bor i Göteborg. Saknar henne galet. Att både Jasmina och Ethi flyttade samtidigt känns verkligen bajs. Mina änglar. Fast vi kommer ju ses igen, bor ju trots allt i samma land. Allt går om man bara vill. Och vem vet vart jag hamnar efter 31/3. Inte ens jag har den blekaste aning för tillfället. Men det visar sig väl inom en rätt så snar framtid hoppas jag.

Jobb imorgon, 7-17. Sen jobb på söndag, 7-21. Fan vad jag kommer att vara trött på söndagkväll. Fast är ju ledig på måndag så det blir nog bra ändå tror jag. Då kan man ju sova ut och passa på att vila upp sig innan det återigen är dags för jobb. Men det är roligt på jobbet. Jag trivs, både bland patienter och personal.

Det är ju bara cirka 3 veckor kvar nu. Sen blir det Thailand i två veckor, galet så som jag längtar! Kan knappt bärga mig att få komma bort från den här förbannade kylan. Kommer bli kalasmysigt!

Nu ska jag dricka en kopp te. Sen vettefan. Blir ett bad innan jag lägger mig iaf. Sen upp 05.30 imorgon. Blir till att ställa flertalet larm så att man inte försover sig. Kommer nog upp, eller rättare sagt; måste komma upp. Så jävla pinsamt att försova sig. Nej, inget sånt för mig. Ha det så bra! Hoppas Din fredagskväll är betydligt roligare än min.

*BiG HuGs*

Åter i Sundsvall.

Haft det najst nere i huvudstaden. Nu har man kommit åter till snön och Sundsvall. Dom här två lediga dagarna gick lite för fort känns det som....Men nu är det bara att ställa in sig på 4 dagars arbete. Peppad? Njaäe, inte speciellt. Men det blir nog bra ändå när man väl är på plats. Det värsta är väl att man börjar 7.00 alla dom här dagarna. Och det känns bajs. Hatar att vakna tidigt. Aja, ska inte gnälla nå mer nu.

Ska ta och fixa lite grejer nu. Sen är det sängen.
Ha det så bra! På återseende!

*BiG HuGs*

Tradera, en bra sida!

Nu kan man äntligen lägga sig för att sova. Åker imorgon 08.11. Biljetten fick jag betala 26kr för! Helt okej får man ju lov att säga. :)  Är som att betala bussen i Sundsvall kontant för en vuxen person, galet att kunna åka till Stockholm för i princip samma pris. Så jag är nöjd. Även trött. Så Gonatt! Positionsdags för min del!

*Ciao* / En trött Ida.

Väntar på att tiden ska gå...

Har gått bra på jobbet idag. Första dagen på "egna ben". Men det funkade ju riktigt bra måste jag säga, hoppas jag iaf :P Gick riktigt fort också, tiden sprang förbi. Kändes inte alls som om man varit där i nästan 11 timmar när kl var 21 och det var dags att bege sig hemöver.

Imorgon bitti drar jag till Stockholm. Passar på att åka iväg en sväng (kommer åter redan på onsdag kväll) då man är ledig. Sen blir det intensiva dagar med jobb från torsdag till söndag. Det ska bli nice att få komma ner och träffa på lite folk som man inte träffat på länge. Skönt att få lite "andrum" från Sundsvall också. Det behövs ju trots allt med jämna mellanrum. Så får man väl kämpa på i Sundsvall tills det är dags för Thailand om en månad drygt. Eller om mindre än en månad, längtar så sjukt mycket. Ska verkligen bli underbart med värme.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Tänkte köpa Traderabiljetter och för tillfället är det 1 timmer och 23 minuter tills auktionen är avslutad. Vill bara sova men kan man komma undan med en riktigt billig biljett som det verkar kunna bli så får man lida lite.

Ska kika runt lite på datorn nu. Ha det så bra!
Sov så gott! På återseende!

*BiG HuGs*

Nice kväll på kåren!

Har haft en riktigt trevlig kväll!  En hel del äldre folk (dvs i mamsens ålder) men haft det skitnice ändå! Mycket skratt och prat samt en del dans. Inte varje dag som man dansar foxstrot eller vad det heter. Men kul var det iaf. :)

Nu ska jag sova. Måste det om jag ska orka upp imorgon. Natti natti.

*BiG HuGs*

Kårbesök ikväll.

Gårdagen var en mycket trevlig kväll. Var hemma med mamsen, Majkel och Ethi. Vi käkade mat, drack alkohol och sjung en jävla massa singstar. Kvällen slutade kl 6 imorse då en annan var rätt trött efter att ha varit vaken i 24h i ett streck. Men en mycket trevlig kväll iaf :) Tack gullisar för det :)

Idag sov man läääänge. Kan inte minnas sist jag sov så länge, vaknade 16.30. Helt galet men det var grymt skönt. Hade kunnat sova en massa fler timmar men var tvungen att kliva upp för att inte sova bort hela dagen. Tog ett bad och gjorde mig iordning för att åka till Ethi. By the way så ramlade jag för första gången i år. Hamnade nästan under biljäveln då jag halkade då jag skulle kliva in i bilen. Kan tänka mig hur det såg ut. Slog i höften lite men det gick bra. Syster skjutsade mig till Ethi där jag justerat håret lite samt att jag fixade Ethis ögonbryn som åker ner till huvudstaden imorgon. Hoppas verkligen inte att det dröjer alltför länge innan jag får träffa min ängel. Sen nu är jag hemma hos Vickis. Skulle vara nykter ikväll var tanken men som alltid när det gäller mig så blir det aldrig som man tänkt sig och nu sitter jag med ett glas rött bredvid mig. I suck. Men det blir en lugn kväll iaf för imorgon blir det att vara klar att åka mot Umeå kl 7.30. Så nå mycket alkohol blir det inte ikväll iaf.

Nu ska jag mysa med Vickis och surra lite. Framöver här någonting så ska vi dra oss mot Kåren som firar 20 år. Hoppas på en trevlig kväll. Ha en trevlig lördagkväll!


På återseende!
*BiG HuGs*



En bild på mig och Vickis
från 2005.

Ett Stort Grattis till Mamsen!

Mamsen fyller år idag, 44. Ett Stort Grattis önskar jag dig bästa mamma!



Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Näe, det är ingen vanlig dag för det är Mammas
födelsedag! Hurra, hurra, hurra. Hurra, hurra
HURRA!" Grattis Mämii.

"

Jobb idag. Har gått bra. Pratat på som fan och ställt en massa frågor så jag känner mig nästan hes nu. Knast. Men det har varit en rolig dag iaf. Jobb imorgon också, 7-16. Sista inskolningsdagen, sen på måndag är det dags för att stå på egna ben. Ska bli spännande. Imorgon kommer även älskade Ethi hem från sthlm, ska bli underbart att krama om henne då det känns som evigheter sen sist. Blir en fika på stan med henne och Francine då jag slutat jobbet, sen åker jag och Ethi hem till mig och käkar och umgås. Blir najst! :)

Nu väntar jag på att klockan ska bli 21. Då är det Criminal Minds. Sån himla bra serie. Sen blir det till att ta ett bad och därefter sängen skulle jag tro om man ska orka upp imorgon. Blir kanske lite telefonsnack också, vem vet? :)

Ha en trevlig kväll!
På återseende!

*BiG HuGs*

Tiden flyger..

Läskigt vad fort tiden kan gå trots att man inte gör någonting.
Har iaf bäddat rent sängen.
Sen inget annat vettigt.
Ser på klockan och blir stressad.
Ska fan kliva upp om 6 timmar.
Dags att sova.
Sov gott.


Me = suck

Jag suuuuger! Så jävla dålig man är! Har inte gjort ett skit av det jag tänkt att jag skulle göra. Inte städat rummet, inte tvättat, nada. Sämst man är! Istället har man suttit fastklistrad vid datorn i massa timmar. Fast har varit rätt intressanta timmar iaf måste jag säga. Har läst massa tjejers bloggar som har/haft problem med självskadebeteende. Väldigt intressant läsning måste jag säga. Det är intressant och tror jag viktigt att försöka att få en inblick i "deras värld" eller hur man nu ska formulera sig, med tanke på att jag jobbar med tjejer med denna problematik. Sen kommer jag aldrig någonsin att kunna "sätta mig in i" deras tankar och känslor, jag kommer aldrig någonsin att förstå vad dessa personer går igenom varje dag. Detta lika lite som att ingen annan någonsin kan eller kommer att kunna förstå vad jag tänker och känner. Vi är olika individer och kan aldrig jämföra varandras tankar eller känslor, det går inte. Man kan få en större insikt och en större förståelse för andras tankar och känslor, men man kan som sagt aldrig förstå fullt ut. Hur som helst har det varit intressanta timmar med läsning i dessa tjejers bloggar. Många av de här personer måste jag säga är väldigt modiga som vågar blotta sig själv på det sättet som de gör. Vissa tycker kanske tvärtom, eller att det handlar om uppmärksamhet, men jag tycker att det är modigt.

Man måste som människa våga ta till sig av det som är mörkt, negativt och sorgligt osv. Ibland iaf. Man kan inte bara blunda för allt elände som händer, som människor går igenom, det är som att blunda inför en stor del av verkligheten. Eller iofs, visst kan man blunda, men jag kan inte se "tjusningen" med det på något sätt. Tex när man har vänner eller andra personer i sin närhet som mår dåligt så vill man ju försöka att finnas där, att vara att stöd, att på något sätt kunna hjälpa om det skulle vara möjligt, inte blunda...eller? Vet att jag skriver väldigt "flummigt" nu eller vad man annars kan kalla det. Men det är liksom sådana tankar som cirkulerar i mitt huvud.

Aja, nog för ett tag. Nu ska jag byta sängkläder så att jag iaf har gjort en sak som jag planerat, förutom badet som blev av. Ha det så bra.

*BiG HuGs*

Den stora slappardagen.

Passade på att sova ut den lediga dagen. Sov till nästan halv ett. Var riktigt skönt att kunna sova så länge man ville. Och har inte gjort mycket vettigt idag. Bara slappat. Men ska väl ta och städa rummet och kanske tvätta någon maskin under kvällen har jag tänkt. Får se hur mycket man får gjort.

Igår var det återigen jobb. Det gick bra. När man väl slutade kl 17 var det snöstorm ute. Såg ut som en blöt snögubbe då jag var framme vid busshållsplatsen. Var så sjukt irriterad över det förbannade vädret. Sen stressad också då jag skulle åka iväg med Linnea till Elin som bor långt utanför stan. Blev upplockad av Linnea vid stan, hem för att byta om och bli av med dom blöta kläderna för att därefter åka iväg. Vi hade en riktigt trevlig kväll. Dock två skrikande barn som fick mina öron att värka. Men söt var dom iaf, tur det för annars hade jag nog strypt dom båda två.

Imorgon är det dags för jobb igen, 7-17. Blir nog bra får jag hoppas. Vill komma in i arbetet "på riktigt" så fort som möjligt så att jag kan känna att jag står på mina egna ben och inte är beroende av någon annan. Det kommer väl.

Nu ska jag ta mig ett bad. Sen blir det städning. Hoppas att allt är bra med dig en dag som denna.

*BiG HuGs*

Då var första dagen över.

Jag överlevde. Och det har väl gått relativt bra får jag väl lov att säga. Men sen så känns det liksom inte som att jag har gjort någonting idag egentligen. Bara funnits där och varit i vägen. Fast det är väl lite så det brukar kännas i början. Det blir nog bättre med tiden hoppas jag. Det tar ju ett tag innan man kommer in i alla nya rutiner, innan man lär känna både patienter och personal osv. Men det känns roligt iaf. Så det kommer nog att bli bra tror jag.

Imorgon börjar man 07.00. Usch och fy för att vakna tidigt. Och jobbar fram till 17.00, skitlånga pass. Men men...man tar sig nog igenom en sådan dag också. Sen imorgon eftermiddag så ska jag åka hem tillsammans med Linnéa och hälsa på Elin. Har inte varit hemma hos Elin någongång tidigare sen hon flyttade, så det ska bli trevligt. Man ses ju verkligen aldrig nu för tiden. Så det ska bli nice att umgås med dom tjejerna imorgon. Sen är man ledig från jobbet på onsdag. Då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men något blir det säkert, annars ska jag bara sova och slappa och inte göra ett skit, funkar det med :)

Hoppas att Er måndag varit bra!
Ta hand om Er!
På återseende.

*BiG HuGs*

Då var ännu en helg över.

Då var det slut på helgen. Helt galet vad tiden går fort, tyckte nyss att det var fredag förmiddag. Har haft en mycket trevlig helg måste jag säga. Var lite folk hemma hos mig i fredags kväll och jag hade det jättetrevligt. Tack Ni för att Ni kom. I lördags var jag på innebandy, sur förlust. Sen var det hem och käka lite mat för att därefter bege mig till Jossan. Tänkte först inte gå då jag inte kände mig helt pigg men jag är glad att jag gjorde det då det var en mycket trevlig kväll som slutade inne i stan. Väl där träffade jag upp Ethi & CO, vi dansade och hade det skoj. En mycket lyckad kväll helt enkelt. Idag har jag i princip bara slappat. Åkte till Ethi på eftermiddagen och umgicks lite med dom. Känner mig fortfarande konstig i halsen, så jävla tärt. Men det går över snart hoppas jag.

Imorgon börjar allvaret by the way. Kvart i tio börjar jag. Känns lite pirrigt fast inte så värst mycket ändå, fast kommer nog känna mer pirr imorgon. Hoppas att det går bra bara...Svar på 'Emmas' kommentar: Det är på avdelning 96 i Nacksta som jag kommer att jobba. Jobbar du också på Rättspsyk?

Nu är det väl bara att tacka för mig. Känns som om jag borde lägga mig i sängen och försöka att sova lite så att man är pigg och fräsch imorgon. Är dock inte ett dugg trött men blir väl det snart förhoppningsvis. Aja, nog för idag.

Take Care!
På återseende.

*BiG HuGs*


Inskolning på måndag!

Det gick ju riktigt bra idag. Chefen var fortfarande sjuk så fick prata med en sjuksköterska istället. Jag var så sjukt nervös men han var riktigt trevlig. Fick svara på lite frågor och så sen frågade han om jag kunde börja inskola mig på måndag. Har fått ett vikariat som sträcker sig till 31/3. Känns riktigt bra! Personalen verkar jättetrevliga så jag tror att det kommer att bli bra. Kommer att få inskolning under kommande vecka, sen blir det till att börja på riktigt veckan därpå. Ska bli kul! Höll nästan på att glömma att berätta om Thailandsresan men kom på det iaf och han trodde inte att det skulle bli något problem att jag blir borta i två veckor, så jag hoppas att det går bra. Ska träffa chefen på måndag och prata lite mer med henne om det då samt snacka lite om lön. Jag är peppad!

Fatta att det är -20 grader. Så sjukt jävla kallt! På väg mot Rättspsyk så blev munnen helt stel, kändes som om jag hade is i näsan och att det satt 1000 nålar i mina ben. Fy fan för vinter säger jag bara! Usch och fy! Vill ha vår nu.

På återseende!
*BiG HuGs*

Examen = Färdig sjuksköterska!

Då var man färdigutbildad då. Känns typ overkligt eller något sånt. Känns inget speciellt. Tror inte att det kommer kännas på något speciellt sätt förrän man står på ett jobb på helt egna ben. Då först tror jag att man förstår att man faktiskt är klar. Men det är skönt, helt klart!

Vill tacka Mämi, Majkel, Syster, Momme & Moffa samt Gun-Britt och Sten för en trevlig dag. Tack för allt! Underbara filurer!

Nu är jag bara grymt nervös inför morgondagen. Hoppas att jag kommer att kunna sova någonting inatt så att jag orkar upp för att ta mig till kliniken i Nacksta imorgon bitti. Usch och fy, vill bara få det överstökat så att jag kan slappna av. Nu känns det bara jobbigt att inte alls veta vad som kommer att hända eller vilka frågor som man kommer att få. Fy. fy, fy...Slappna av Ida, det går säkert bra! (Önskar att jag kunde inbilla mig det)

*BiG HuGs*

Nymålade naglar.

Nu har man precis målat naglarna. Blev lite smått irriterad på mig själv då jag upptäckte att jag glömt mitt nagellack hemma. Fick låna ett av Ethi istället, för något nagellack måste jag ha om inte mina naglar ska vara helt genomskinliga som dom är då dom är så tunna. Kan väl egentligen inte begära att jag ska ha tjocka och starka naglar då jag i princip bitit på dom under hela min livstid. Nu kämpar jag för att dom ska bli långa och fina, och det går rätt bra måste jag säga.

Nog skrivet om mina naglar (vem bryr sig lixom, inte direkt intressant att läsa). Befinner mig som sagt hos Ethi. Ikväll då vi båda är sega så dröjer det nog inte alltför länge innan vi går och lägger oss. Särskilt med tanke på att man ska kliva upp vid 9 imorgon bitti. Hår ska vågas och det tar ju sin tid. Man kan ju försöka att se lite tjusig ut imorgon iaf, det är tanken. Sen om det blir så är en annan femma.

Examen, fortfarande en konstig tanke. Känns inte verkligt på något sätt. Jag är fan klar!

Gonatt och ha det så bra!

*BiG HuGs*

Hmm...

Trött som en gris var man imorse då alarmet tjöt. Hade verkligen NOLL lust att kliva upp för att sitta fint och käka smörgåstårta med lärarna. Men jag tog mig upp iaf tillslut. Var nere på skolan. Var inte speciellt roligt. Och smörgåstårtan var inte alls nå speciellt god heller. Sen fick vi lite info om morgondagen. Shit, känns verkligen overkligt att jag är klar nu. Känns så himla konstigt. Skrämmande tanke. Fast samtidigt en rolig tanke. Det kommer nog att bli bra. Hoppas jag...

Nu har jag latat mig hemma i ca 2 timmar. Dags att sätta igång med städningen. Sen dra till Ethi. Så lika bra att sätta igång nu så att man blir klar någongång. Så nu är det städardax! Inte spec kul, men men...måste göras.

Ha det!

*BiG HuGs*

En dag med underbara vänner.

Nu är man långhårig. Väldigt långt blev det så jag vettetusan om jag kanske ska ta och klippa av det en bit. Ska fundera på den saken ett tag till. Då jag väl blev färdig med håret så blev det till att skynda sig för att bli klar att åka in mot stan. Väl inne i stan träffade jag Jasmina, Sanna och AnnaMia. Jasmina tog och fixade uppkörningen idag så nu har hon körkort by the way, Grattis! Hade en mycket trevlig stund tillsammans med tjejerna. Så oerhört längesen jag träffade AnnaMia och Sanna så det var riktigt nice.

Sen bar det iväg hem till Marisa. Där bjöds det på god mat och massa trevligt sällskap med Marisa, Ethi och Vickis. Fick en jättefin tavla samt en staty/ljusstakegrej av Marisa och Vickis i examenspresent. Skitfina var dom! Tack så jättemycket tjejer! Sen har man färgat håret på Marisa också, blev riktigt tjusigt och hon blev nöjd så det var ju great. Har nyss kommit hem. Ligger i sängen nu med min Ethi. Ska ta och kika lite på en serie nu och sen är det sovdax. Imorn är det lunch tillsammans med lärarna samt lite info om vidareutbildningarna. Sen blir det nog lite städning och så på eftermiddagen/kvällen.

Nu är det seriedax. Men ha det så bra! Hoppas att Ni haft en lika underbar dag som jag!
Sköt om Er!

*BiG HuGs*

Nervös inför fredag...

Vaknade av ett sms strax innan kl 9 imorse. Det var från Marisa som jag inte pratat med eller sett på evigheter. Så vi planerade in en fika på stan. Försökte även att få tag på avdelningschefen som jag ringde i fredags men inte fick tag på då. Fick inte tag på henne idag heller då hon var hemma och sjuk. Men jag fick prata med en sjuksköterska på avdelningen som ringde upp chefen för att höra vad det handlade om. Fick ett samtal av samma sjuksköterska då hon hade pratat med chefen och undrade om jag kunde komma dit på fredag så att hon får träffa mig. Så på fredag kl 10.30 ska jag dit och prata lite med henne och se vad det blir. Det finns tydligen ett ledigt vikariat där så nu är det bara att se om man har någon chans att få det eller ej. Det visar sig på fredag. Känner mig lite nervös redan faktiskt..uscha.

Ethi kom hem till mig då hon kom fram till Sundsvall. Vi tog det lugnt hemma hos mig en stund och drog sedan in till stan. Skulle försöka hitta något som jag kan ha på mig på torsdag men det gick åt helvete rätt ut sagt. Fanns inte ett enda klädesplagg som föll mig i smaken. Så vettefan vad jag ska hitta och ha på mig då...känns samtidigt inte som om jag bryr mig speciellt mycket. Det löser sig. Hakuna Matata. Var iaf jättetrevligt att träffa Marisa. Ska få träffa tjejen imorgon också då jag och Ethi ska hem till henne och äta middag samt att jag ska färga håret på henne. Det blir nice.

Befinner mig nu hemma hos Ethi. Ska bli långhårig igen. Längtar. Trivs verkligen inte i kort hår, känner mig som en köttbulle eller nåt liknande. Usch. Så imorgon har jag långt hår igen. Vi ska även ta och tvätta lite kläder imorgon och bara passa på att umgås innan vi vid 18-tiden ska till Marisa. Kommer bli nice.

Nu ska jag återgå och vara lite social.
Ha det bra.

*BiG HuGs*


Hem ljuva hem.

Nu har man ganska nyligt kommit hem. Var en rätt lång bussresa hem men det har ändp fytit på rätt bra måste jag säga. Har varit en rolig helg. Tyvärr blev det inga poäng med hem i bagaget. Skulle egentligen ha fått minst en poäng mot Boden igår men domarna gjorde nåt grovt fel och dömde straff till Boden då det var 8 sekunder kvar av matchen. Helt ofattbart, ställningen var 4-4, men dom satt straffen, därav förlust. Jävligt surt var det. Blev även förlust mot Skellefteå idag, men tjejerna kämpade på bra båda matcherna. Mina stämband har blivit lite misshandlade under de här två matcherna känner jag. Men men, sånt man får ta. För jag kan verkligen inte sitta vid sidan om och bara hålla käften. Det går inte.

Nu ska man väl snart gå och "knoppa". Känner mig rätt seg, fast ändå inte trött. Så får väl se hur det går. Men så småningom lär mina ögonlock nog stängas igen. Sov ändå inte speciellt mycket alls på bussen hem.

Ha det så bra!
Hoppas Ni haft en bra helg!

*BiG HuGs*

Boden

Vid 20-tiden anlände bussen. Nu är man i kalla Boden. Sitter på hotellrummet med mamsen. Kallt är det här, vet inte vad man ska hitta på. Det är väl mest att spara krafterna så att man orkar gapa och skrika under matchen imorgon. Kollade i en broschyr nere i receptionen där det visades vad Boden har att erbjuda. Tyckte att det var lite komiskt då jag bläddrade fram en sida där det stod något om exotiskt. Och vad visade bilden? Renar! Haha. Snacka om att man är långt uppe norr nu, skulle aldrig kunna bo här uppe tror jag. Näe, nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer.



På återseende!

*BiG HuGs*




Snipp snapp snut, så var praktiken slut.

Då var sista dagen på praktiken avklarad. Var blandade känslor att lämna avdelningen. Men vem vet, kanske rycker in och jobbar lite extra där om dom skulle behöva extra personal. Så det var nog inte sista gången jag såg dom små filurerna. Har även haft det sista seminariet under denna utbildning. Nu är jag fan helt klar när jag tänker efter. Bara lunch med lärarna kvar på onsdag samt då även lite info om vidareutbildningarna samt examen på torsdag. Helt overkligt. Dags att ansöka om legitimationen nu då kvar bara...knast.

Kommer kännas helt stört att snart stå på "egna ben".
Att inte längre ha skolan som ändå på något konstigt vis har varit ens trygghet. Nu är det dags att ge sig ut i arbetslivet. Frågan är ju bara vad man ska göra nu, vart man ska ta vägen...Jag känner mig jätteförvirrad och vet egentligen inte alls vad jag vill göra nu, vart jag vill bo. Men det får väl lösa sig inom en snart tid hoppas jag, hoppas på klarare tankar så småningom.

Fick ett samtal under seminariet idag. Kunde inte svara men hade ett IQ-svar att lyssna på efteråt. Det var en avdelningschef på Rättspsykiatriska kliniken i Nacksta som ringde och sa att hon hade fått mitt namn och nummer av chefen där jag jobbat extra. Hon lämnade nummer och ville att jag skulle återkomma under morgondagen. Så ska ta och ringa henne imorgon och se vad hon har på hjärtat. Kan det vara ett jobb på gång kanske? Jag vet inte, men det visar sig. Känner mig lite pirrig...men men..

Imorgon vid 12-tiden sitter man på en buss på väg till Boden. Blir innebandy och bussåkande för hela slanten denna helg. Match i Boden på lördag, sedan åker vi vidare mot Skellefteå samma dag. Match där på söndag och sedan hela vägen tillbaka till Sundsvall. Hoppas att tjejerna gör bra matcher nu, både på lördag och söndag, och att det blir några poäng med i bagaget tillbaka till Sundsvall. Jag ska skrika och "gorma" som bara den iaf, det är en sak som är säker.

Näe nu är det dags för mig att "inta possitionen" (dvs sängen) så att jag orkar upp imorgon. Måste packa och åka iväg och fixa lite grejer med syster innan bussen åker. Sov så gott allihopa! Trevlig helg!

På återseende!

*BiG HuGs*


Myspys

Mysig kväll och natt som bara den! Var helt underbart att bara få krama om min älskade lilla Ethii igen. Bara få snacka om allt som hänt den här tiden som vi varit ifrån varandra. Och vi skrattade, skrattade så att iaf jag fick ont i magen. Underbar känsla. Hon var inte ens borta en månad men det kändes verkligen som evigheter. Återföreningar är great, så himla underbart.

Nu har man klivit upp för en timme sen ungefär. Skrev att jag kommer kl 14 istället för 11 idag. Nu har jag ändå fått mitt betyg och sen kändes det som om jag och Ethii inte skulle hinna umgås någonting alls om jag skulle börja 11. Ska förbi ICA och köpa ett kort som jag ska lämna på praktiken imorgon så nu är det nästan dags att börja att göra sig iordning.

Få se om jag skriver något mer ikväll, tror jag att jag kommer att göra. Ha det så bra så länge!

*BiG HuGs*

Godkänd!

Haft slutbedömning på praktiken nu ikväll. Och det gick ju alldeles utmärkt! Så himla skönt o veta att man har betyget i handen nu. Ett enda sketet litet seminarium kvar nu, sen är det examen. Sååå skönt! Nu kan man pusta ut lite innan man börjar oroa sig alltför mycket på framtiden.

Men det kanske allra bästa med denna dag, eller rättare sagt kväll, är att jag snart om ca en timme ska få krama om älskade Ethii igen! Sitter hemma hos henne nu och väntar på att hon ska komma. Fan så jag har längtat efter henne! Tror att jag kommer krama sönder henne totalt!

Pallar inte skriva så mycket mer för tillfället. En bra dag helt enkelt, inte mycket mer än så som behövs sägas. Imorgon är det näst sista dagen på praktiken.

Ha det super!

*BiG HuGs*



En tanke till dig.

Då jag och farbror var på hockey i lördags så träffade vi en gammal arbetskamrat till pappa. Han såg ut som en fågelholk då han såg min farbror som han aldrig tidigare träffat. Han sa efter en stund "Du är verkligen lik Conny", dvs min pappa. Innan pappa dog så tyckte jag inte alls att dom var lika. Men nu tycker jag det. Varje gång jag ser min farbror så ser jag pappa i honom. Dom påminner om varandra även fast dom inte alls är lika egentligen.

Jag tänker på dig vareviga dag.
Och jag saknar dig så att jag skulle
kunna gå sönder...
En dag i framtiden ses vi igen,
på bra plats där alla mår bra
hoppas jag. Love you Dad.
Now and forever.

Sammanfattning av de senaste dagarna.

Sammanfattning av de senaste dagarna:

Fredag
:
- Var god mat och roligt med bowling,
kom dock näst sist men det var en placering
bättre än jag förväntade mig så var rätt nöjd ändå.
- Efter bowlingen fick jag skjuts till Turid.
- Vi drog in till stan och drack öl
och jag blev onykter. Men det var trevligt.

Lördag:
- Sov länge. Kollade på film.
- Var på hockey med farbror. Det var trevligt,
Sundsvall hockey sög dock men hade en trevlig
stund med min underbara farbror.
- Kom hem och tittade på film med Lena, Jerry
och Syster och spelade lite kort.
- Blev skjutsad av Syster till Hulistugan där det var
40-årskalas. Mycket trevligt.

Söndag:
- Blev väckt av Syster. Åkte ut till Birsta med henne,
Lena och Jerry. Köpte där några färgglada tröjor.
- Resten av eftermiddagen/kvällen bestod av
film och yatzyspel.
- Sov dåligt.

Idag måndag:
- Sa hej då till Lena och Jerry, tråkigt.
Fick skjuts till praktiken av farbror.
- Lång dag på praktiken, men det har gått bra.
Gav bort lite smink och smycken till en tant.
Hon blev överlycklig.
- Nu är jag hemma och gör inte mycket alls.
Ska nog sjunga lite Sing star med mamsen snart,
då Majkel och Syster åkt på träningen.

Det var en sammanfattning av de dagar jag inte skrivit.
Saknar redan Lena och Jerry. Verkligen underbara människor.


Ha det super! Har inget vettigt att skriva för tillfället.
*BiG HuGs*

Äntligen helg!

Seg dag som fan på praktiken.
Fast det har gått bra.
Nu är man ledig därifrån tills på måndag.
Skönt.

Ikväll; käk på Oleary´s.
Sen discobowling.
Få se hur det går.
Är sämst på bowling.
Men det ska bli kul.






Ha en trevlig fredagskväll!
På återseende!

*BiG HuGs*


Då var det år 2009.

Då var det början på ett nytt år.
Hoppas det blir ett bra år.
Det visar sig.

Nyårsaftonen var trevlig.
God mat och dryck,
mycket skratt,
spel av olika slag samt
singstar.

Pallar inte skriva utan visar lite av gårdagen i bild istället.

Bästa päronenÄlskar er!Älskar Er också!
Knäppa moiPuss på dig också Lena!Puss på mamsenSkål!
Goá GubbarSådan mor, sådan dotter
Lena O Jah



Ha det så bra! God fortsättning.
Nu ska jag ta mig ett bad.
Sen dröjer det nog inte länge
innan det blir sängen för min del.
Praktik 07.00 imorgon.

*BiG HuGs*
Skål!


RSS 2.0