Thailand och Phuket

Valdigt dalig uppdatering fran min sida. Sorry. Tiden gar ju tyvarr sjukt fort och i princip har halva semestern redan passerat. Flygresan gick i alla fall sjukt bra. Jag sov i princip hela vagen. Vaknade bara da man skulle ata, haha. Sa en smidig resa var det for min del kan jag lova.

Har i Phuket, Karon, har vi badat, solat, handlat lite smatt och atit och druckit gott. Man bara njuter av ledigheten och varmen. Sa himla underbart.

Imorgon aker vi till Krabi. Dar kommer vi att vara fram till vi aker tillbaka till Sverige igen. Kommer att bli nice. Hoppas nu bara pa att tiden inte gar sa fort. Vill vara kvar i varmen. Trivs som fisken i vattnet har aven om man haller pa att svettas ihjal sa foredrar jag verkligen varme framfor kyla.

Hur ar det med Er dar hemma da? Jag saknar Er allihopa ska ni veta! Men snart ses vi igen, blir trevligt det ocksa.

Ha det super!

Pa aterseende.

BiG HuGs 2 Ya AlL!

Arlanda.

Kom fram till Arlanda vid 15.30. Sen har vi ätit lite, suttit och spelat lite kort och bara väntar på att tiden ska rulla på. Har nyss varit inne på TaxFreén och kollat lite. Har hittat en parfym som jag ska köpa. Nya Escada. Den luktar jättegott. Vettefan vad vi ska hitta på nu innan planet går. By the way så är det försenat också, kommer att avgå 22.15 istället för 21.35. Tärt. Vill bara komma iväg nu.

Mormor och morfar dyker väl upp snart också. Ska väl sätta oss och fika lite eller så då dom kommer. Vill åka NU NU NU! Fast det är ju snart, TÅLAMOD IDA! Jag känner mig rastlös. Skulle ha supit mig full eller nåt, fast tror jag skiter i det. Har lite ont i huvudet och tror inte att alkoholen gör den bättre. Ska nog ta en sömntablett sen och då är inte alkohol någon bra kombination med den. Men en kopp kaffe inom en snar tid skulle inte vara fel.

Ha det nu underbart gott folk! För det ska garanterat jag ha! Kommer att uppdatera något ifrån värmen så att Ni får veta vad som händer där nere.

*BiG HuGs*

Nu är det nära

Gått bra att jobba idag. Pratade med chefen och kommer nu att vara kvar på jobbet fram till slutet av semesterperioderna. Till att börja med iaf. Sedan återstår det att se. Tiden utvisar vad det blir sen.

Har umgåtts med syster ikväll. Houman kom också förbi och umgicks med oss. Har packat det mesta nu. Mest necessärsaker kvar att packa ner nu samt handbagaget. Sen lite småsaker. Evin gick precis hem. Jag är skittrött. Måste nog lägga mig för att sova nu. Får kliva upp imorgon bitti och göra klart resten. Sen ska blommor vattnas samt att kylen ska rensas ur. Sen bär det av mot Arlanda. Systers kompis är supersnäll och skjutsar oss ner till tågsstationen.

Näe, som sagt, sängen var det. Hoppas att Du har en trevlig fredagskväll. Gonatt!

*BiG HuGs*

Snart semester.

Blev aldrig något samtal med chefen idag. Var massa grejer som skulle göras idag, patienter som skulle iväg på diverse saker. Men det var roligt ändå, att det hände lite. Fast jag var så sjukt trött på jobbet idag. Men jag tog mig igenom den iaf. Men imorgon ska jag och chefen sätta oss ner och prata. Så får vi se vad som blir sagt. Börjar 7 imorgon också, tröttsamt. Hade helst velat vara ledig imorgon så att man hade kunnat packa och så i lugn och ro, men men. Får syssla med det hela eftermiddagen och kvällen.

Haft besök av Vickis och Turid. Jättemysigt att få umgås lite med töserna. Så fina människor, verkligen. Dom åkte hem för cirka en timme sedan. Vettetusan vad jag haft för mig sedan dess. Tiden bara går. Ska snart ta mig ett snabbad och sedan lägga mig. Känner mig riktigt trött. Bara tacka och bocka när man är trött den här tiden. Skulle gärna vilja somna innan midnatt för att få lite mer sömn än jag fått de senaste nätterna. Får se hur det blir med den saken.

Imorgon har man att göra iaf känns det som.
- Jobb, 7-17 (ska dock försöka att sluta tidigare)
- Stryka kläder
- Packa ner allt som ska med
- Betala räkningar
- Städa undan lite hemma
- Lägga in musik på min mp3
- Umgås med Evin

Kommer bli en stressig men förhoppningsvis trevlig eftermiddag/kväll.
Kanske kommer Houman hit och äter middag med mig och syster också.

Tackar för mig. Gonatt. Hoppas att Din dag varit bra.

*BiG HuGs*

Home alone

Halvligger i soffan och kollar på tv samtidigt som man knappar på datorn. Är ensam. Så jävla tråkigt att vara själv. Väntar på att lillasyster ska komma hem nu, hon borde dyka upp om en liten stund. Hoppas jag. Har iaf kollat igenom lite vad jag har för kläder och jag tror att jag fåt ihop tillräckligt så att jag klarar mig i 2 veckor. Så nu känner jag mig iaf lite lugnare. Nästa frågetecken som dyker upp är hur fan jag och syrran ska rymmas med våra grejer i en resväska (?!?!). Känns som om att det kommer bli omöjligt, eller kanske inte, beror på hur mycket/lite syster ska ta med sig. Men det löser sig nog iaf. Hoppas jag.

Pratade med Mary på msn förut. Haft så fruktansvärt dålig kontakt med den tjejen på slutet. Skittråkigt verkligen. Och vi märkte nog båda två hur dålig kontakt vi haft då vi inte alls var uppdaterade angående vad som händer/hänt i varandras liv. Sen typiskt att bruden ska komma upp och hälsa på här under tiden då jag är i Thailand. Men men, som positiva Mary skrev "nästa gång så ses vi". Alltid så optimistisk den där tjejen, beundrar verkligen det. Men det är härligt för det smittar av sig. Älskar dig hjärtat och jag hoppas att det inte dröjer alltför lång tid innan vi ses igen. Du är saknad ska du veta!

Nu ska jag kika lite på CSI, vänta på att syster kommer hem och sen sova. Ska nog ta en kopp te också innan det tror jag. Blev lite sugen. Aja. Imorgon bitti kl 7 ska man infinna sig på jobbet igen. Jobbar till 17. Efter det ska man raka vägen hem och få finbesök av älskade Vickis som jag egentligen skulle ha träffat idag. Blev ändrade planer men imorgon hoppas jag att det blir av. Saknar henne. En stor kram ska ná få av mig! :)

Sov gott. Ha det super!

*BiG HuGs*


Förlängt vikariat.

Chefen ringde mig igår på min lediga dag, kommer att få förlängt vikariat fram tills den sista Juni. Så det känns faktiskt riktigt bra. Då vet man vad man kommer att syssla med i vår. Så nu är det bara att ta och hitta sig en lägenhet då man vet att man kommer att ha en fast inkomst. Man kan ju liksom inte bo hemma förevigt, även om jag trivs. Dags att bli vuxen på "riktigt". Jag och chefen ska iaf prata mer imorgon och skriva papper och så. Så det blir nog bra.

Har jobbat idag, gick bra. Har dock känt mig rätt seg och inte alls lika alert som jag brukar. Men man tog sig igenom dagen iaf. Sen blev jag skjutsad in till stan, avsläppt vid Forex så nu har man växlat pengar. Sedan gick jag ner mot stan för att försöka hitta några kläder som man kan ha med sig till Thailand. Hittade dock typ ingenting. Inte precis mycket sommarkläder som säljs i affärerna just nu. Åkte hem med 3 linnen och ett par långbyxor (?!). Känns inte som om att det var vad jag skulle köpa, långbyxor alltså, men jag gillade dom som fan.

Ikväll tänkte jag nog ta och börja kolla igenom mina byråer, för att se om man överhuvudtaget har något som man kan packa ner i resväskan. Känns som om det är bra om jag börjar med det idag för att inte bli alltför stressad. Så det blir lite spännande o se vad man har och inte. Har verkligen ingen lust att springa runt nå mer på stan då man ändå inte hittar något. Så jag får ta med mig det jag har. Förhoppningsvis (dock inget jag förväntar mig) så kanske jag hittar något i Thailand i klädesväg.

Syster är hos Denice och pluggar. Så jag är själv hemma, inte alls roligt. Blir lite orolig på bara tanken att bo själv då jag hatar att vara ensam. Kommer typ tvinga folk att vara hos mig dygnet runt. Näerå, det löser sig nog. Ska inte tänka så, kan nog vara skönt att ha sitt eget och ha möjligheten att vara helt ensam...kan ju försöka inbilla mig själv det iaf..

Näe, nu ska jag ta och göra någon nytta. Ha det super allihopa och håll tummarna för att jag hittar nå kläder som jag kan ta med. Ha en trevlig onsdagskväll.

På återseende.

*BiG HuGs* /"Bella"

Bedtime

Dags att sova.
Är helt slut nu.
Sovit cirka 4 timmar de två senaste nätterna.
För lite.
Ledig imorgon.
Skönt.
Ska inte ställa klockan.
Sova tills jag vaknar.
Vill känna mig utvilad.
Köpt en Mp3 idag.
Kan vara bra att ha nåt att lyssna på till/i/från Thailand.

Imorgon:
- Tvätta
- Städa
- Ta det lugnt.
- Njuta av ledigheten


Gónatt.


P.S. Fått äta systers smarriga tacogratäng till
middag idag. Smaskens. Massa kärlek! D.S.

Mys och morotskaka

Mådde rent ut sagt skit imorse då klockan ringde. Men jag tog mig upp ur sängen, gjorde mig iordning för att därefter gå ut till busshållsplatsen där snälla B stod och väntade. Men jag mådde illa och det kändes som om mina tinningar skulle expoldera. När jag väl kom till jobbet så drack jag en kopp kaffe och mådde lite bättre. Sen blev det en tallrik med havregrynsgröt och efter den mådde jag bra. Haft en bra dag på jobbet måste jag säga. Och tillbaka på arbetet är man imorgon kl 07.00.

Syster kom och hämtade mig strax innan 21. Åkte då till ICA Kvantum för att handla lite grejs till morotskakan som nu står i ugnen. Syster har gjort det mesta av jobbet med kakan medan jag druckit en kopp te. Tror att det kommer att bli en kanonsmaskig morotskaka. Får väl smaka den imorgon efter jobbet om den inte hinner kallna innan det blir sängen för min del. Syster och jag ska snart ta och mysa tillsammans till en film. Efter den skulle jag tro att jag får ta och sussa. Men ska bli najst att mysa lite med syster. *Världens bästa*

Nu ska jag vara social med min lilla pärla. Ha en trevlig kväll allihopa. Imorgon är det återigen en ny vecka och snart åker man till Thai. Dags att börja tvätta kläder och se vad man behöver köpa innan man åker. Säkert en del saker som man kommer att upptäcka att man inte har. Så dags att kolla i tid.

*BiG HuGs 2 Ya*

Valentine's day...

Tror inte att det finns någon dag som är så överskattad. Sjukt mycket reklam i tidningar på hjärtan och rosor, allt i rött och rosa. Undrar egentligen vad den här dagen kommer ifrån urspungligen. Varför just 14/2 liksom? Man har spenderat hela dagen och kvällen på jobbet. Men det har gått bra och man har fått skratta en massa idag igen. Man är ju även arg och irriterad också, så inte bara skratt ska ni tro, även fast det är en hel del. Min supersnälla arbetskollega B kom och hämtade mig imorse, skjutsade även hem mig. Och han ska hämta mig imorgon bitti igen. Känns nästa pinsamt att han ska åka upp hit och hämta mig. Fast tro mig, låter som att jag "sniker" skjuts men så är det inte. Jag har inte ens frågat. Men jag är verkligen tacksam, innerligt. Supersnäll är han, inte alls pga att han skjutsar mig, utan på alla sätt. Han känns lite som en pappa. Kul att kunna få träffa så himla underbara människor på sin arbetsplats. Det gör dagarna så mycket lättare att ta sig igenom.

06.40 blir jag hämtad imorgon. Sen är det jobb fram till klockan 21. Kändes nästan som om jag jobbade ett sånt pass idag också, även fast man började 09.45. Timmarna går verkligen långsamt mellanåt. Men jag ska verkligen inte klaga, för som det ser ut i dagsläget så ska man bara vara glad över att ha ett jobb då det inte alls är lätt att få. Sen att man dessutom trivs så himla bra är ju pricken över "i:et". Jag beundrar, eller hur man nu ska formulera sig, hur personer som inte trivs på sin arbetsplats orkar gå till jobbet varje dag. Det måste ju verkligen vara skittärande om man inte trivs. Jag är glad, och kanske lyckligt lottad att inte ha hamnat i den situationen. O glad för det är jag!

Om exakt 7 dygn sitter man på planet påväg mot Thailand. Det börjar verkligen närma sig nu. Mamma och Micke har kommit fram iaf, fick sms av dom någon gång under dagen. Så skönt dom ska ha det, lyckostar. Känns lite tomt hemma utan dom, fast snart är vi samlade igen. Kommer bli super.

Dags för mig att ta ett bad nu. Sen är det inte omöjligt att jag kryper ner i sängen och glor en stund på tv:n innan det är dags att "slå igen dom bruna" så att man pallrar sig upp imorgon. Lite roligt att fler och fler, både personal och patienter kallar mig för Bella på jobbet nu. En patient frågade mig om jag hette det på riktigt. Men jag har inget emot det, Bella är ett fint namn så det har jag redan vant mig vid att bli kallad nu. :)

Undrar vad alla andra har för sig en lördagskväll som denna. Vad du än har för dig så hoppas jag att du har det bra och en riktigt trevlig lördagskväll. Kanske umgås med vännerna, festar eller har myspys och romantik med den du älskar? I vilket fall, hoppas du har det najst.

På återseende gott folk!

*BiG HuGs*





Inget jag förväntade mig.
Men glad blev jag.
Hela mitt ansikte log.
Det krävs så lite.
Så himla lite....
 


Fredag kväll

Idag åkte Mämii och Majkel mot Thailand. Fick ett mms av dom strax efter kl 19, då var dom i Istanbul där dom skulle mellanlanda. Jag skulle också vilja vara med dom nu. Men jag får stå ut. Nästa lördag drar vi också. Det ska bli underbart!

Har jobbat idag. Lugnt och skönt som vanligt. *peppar peppar* Sen har jag bara varit hemma. Vet egentligen inte vad jag har haft för mig dessa timmar. Men tiden har gått. Ska nog snart krypa ner i sängen. Känner mig lite trött. Fast först ska jag ta mig ett bad och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon så att man inte behöver tänka på det imorgonbitti. En supersnäll arbetskollega erbjöd sig att hämta mig imorgon då han också ska jobba kvällen. Så himla snäll. Halv-10 blir man hämtad. Sen jobb till 21. På söndag jobbar man 7-21, sen måndag 7-17. Därefter ledig en dag. Sen jobb fram tills det är dags att åka till värmen.

Trivs väldigt bra på jobbet måste jag säga. Mycket skratt och trevliga människor som man har runt omkring sig hela dagarna. Var inte bara på 97:an som jag blev kallad för "manisk", blir jag även där jag är nu och jobbar. Jag fattar inte riktigt själv, men jag blir så fruktansvärt rastlös under vissa stunder och kan inte alls sitta still. Tiden går ju liksom fortare när man gör något också, kanske därför? Lite skrämmande det där med att bli kallad manisk...fast jag tror inte att jag kommer att bli sjuk, men man vet ju aldrig, men jag tror inte det iaf.

Näe, nu ska jag fylla badkaret med varmvatten. Skönt skönt skönt. Hoppas att resan går bra för Mämii och Majkel. För dom skrockfulla därute åker dom ju på en otursdag. Tur att man inte tror på sånt. Palla oroa sig liksom.

Ha det bra och hoppas din fredagskväll är toppen!
På återseende.

*BiG HuGs* /"Bella"  (som jag kallas på jobbet) :)




Bästa Syster!



Massa kärlek till världens bästa syster!

Dååålig uppdatering

Måste vara en vecka eller något sånt sen man skrev sist. Känns som om det är dags att uppdatera lite. Inte för att jag har gjort alltför mycket den senaste veckan. Har mest jobbat och sovit. I fredags var jag ute med tjejerna. Var en trevlig kväll men dock så är ju inte utelivet något speciellt alls i den här stan, det är bara att konstatera. Men det var iaf jättetrevligt att få umgås med flickorna mina! :)

Tror jag börjar bli gammal dessutom. Förut har man i princip kunnat dricka hur mycket alkohol som helst och ändå varit jättepigg dagen efter. I lördags var jag grymt seg, fatta inte alls vad som hände med mig och min kropp. Låg typ och sov exakt hela dagen (var bara trött, inte illamående eller något sådant). Sedan på kvällen drog jag till Turid, tanken var att vi skulle ut en sväng men jag kände inte alls för det. När jag väl kom dit så satt vi och surrade lite, jag skittrött. Som tur var så blev Turid och hennes kompis också seg så vi stannade hemma, och sov. Haha.

Har varit ledig igår och idag. Skönt att kunna bara göra ingenting. Har varit och hälsat på AnnaMia och lilla Max idag. Hur söt som helst är ungen! Och så snäll! Lillfisen! Sen har Momme och Moffa och en väninna till dom varit här och druckit en kopp kaffe idag också. Trevligt att träffa dom. Snart ska vi ju umgås i 2 veckor. Ska bli underbart och jag längtar ihjäl mig!

Ska om en stund dra ut till Birsta en sväng med syster. Sen blir det bara till att vila och ta det lugnt. Börjar 7.00 imorgon. Tack syster för att du fixat min design på bloggen förresten <3

Ha det super!

*BiG HuGs*


Du är bäst!




Den här tjejen är så himla duktig!
Beundrar hennes kämpaglöd när det gäller studierna!
Och att hon är en helt underbar människa gör ju
inte saken sämre! Love You Bejb!
Snart får jag krama om ná!


En ledig måndag

Lite dålig uppdatering av mig på sistone. Har inte pallat skriva någonting. Har varit riktigt seg på eftermiddagarna/kvällarna. Och har väl inte så himla mycket att berätta heller för den delen då det inte hänt så mycket. Fast igår träffade jag iaf Evin som jag inte hade sett sedan innan jul. Så det var nice att få surra massa skit med den bruden. :)

Idag fick jag äntligen sova ut. Sov till elva, så himla skönt. Det behövdes verkligen då jag inte fått alltför många timmars sömn de senaste dygnen. Sen har jag varit "duktig" och tvättat två maskiner idag. Har tänkt tvätta hur länge som helst känns det som, men inte orkat, men idag blev det iaf lite gjort. Hade väl tänkt städa på rummet också, det blev dock inte gjort. Sen har jag varit på Birsta med mamsen. Handlade lite blandade grejer. Hittade dock inte det jag skulle köpa, en bikini. Verkar inte vara det lättaste att finna en bikini den här årstiden. Så får se om jag får tag i någon innan jag drar till Thai. Shet vad jag längtar....

Den här veckan kommer att bli rätt tuff känns det som. Jobbar 7-17 imorgon, 9.45-21 på onsdag, 7-21 på torsdag och 7-17 på fredag. Fast är iaf ledig i helgen, så det är nice. Imorgon är det innebandymatch också. Sundsvalls IBF- IKSU. Hoppas tjejerna vinner den matchen! Jag kommer iaf att vara på plats och heja på dom i vanlig ordning! :) På fredag blir det förmodligen lite partaj. Troligtvis ska jag o några polare dra till Tandoori och käka, sedan hem till Jossan o förfesta lite för att därefter gå ut. Snackade med Jossan förut som sa att hon tänkt på mig idag, att vi måste fira att jag tagit examen. Så då gör vi det på fredag som det ser ut nu. Ska bli roligt tror och hoppas jag. Får se hur det blir.

Nu ska jag kika lite på tv. Sen kommer nog Evin förbi en sväng. Därefter sängen så att man orkar upp imorgon. En ledig dag går verkligen fort..har inte hunnit känna att jag är ledig än innan det är dags för jobb igen. Men jag trivs så jag ska verkligen inte klaga! Ha det så bra allihopa! Hoppas Er måndag varit toppen!

*BiG HuGs*

RSS 2.0