Städning och träning

Idag har jag plockat och städat i princip hela dagen. Nu är det rent och städat, så skönt! Trött har jag varit också, som bara den även. Pallrade mig i alla fall ner till friskis och körde på för fullt under passet så nu är jag ännu mer slut än innan. Kommer med andra ord att somna utan problem som det känns.

Imorgon ska jag och Julian åka ut till birsta en sväng och kika runt lite. På kvällen ska jag ner på Olearys och käka och dricka någon öl med fina tjejer. Ses framemot!

Nedan är två bilder som Lisa knäppte då vi var där och hälsade på senast.


Trevliga måndag


Vi idag.

Imorse kom hjärtat hem efter sitt tredje nattpass i rad. Jag och Julian myste på och gjorde oss iordning innan vi åkte ut på ica maxi för att handla lite. Åkte även förbi djurkompaniet för att köpa ett nytt lysrör till akvariet då det gamla la av. Hem och lastade av grejerna innan vi åkte vidare hem till Anna-Maria och My. Där fick vi äta god lunch, fika och umgås. Trevliga timmar hade vi tillsammans med dom och jag hoppas att det inte dröjer så länge tills vi ses igen.







Under tiden jag förberedde dagens middag så fick Julian äta på egen hand. Nedan visas
 hur det kan se ut när man låter han äta själv (ser dock inte alltid såhär hemskt ut). Direkt
efteråt blev det badet kan jag lova. Usch vad jag har svårt för det här med kladd, stackars
barn kommer aldrig lära sig att äta själv då jag inte klarar av att han kladdar.



När hjärtat kom hem från träningen så åt vi god middag.
God västerbottenpaj med ett glas vitt till. Väldigt gott kan jag lova.
Lite måndagsmys sådär.




Mamma- Jeanette Persson

Du är en utav de absolut viktigaste personerna i mitt liv, och jag har dig (och pappa) att tacka att jag ens finns. Du har alltid stöttat mig, funnits där och älskat mig, trots misstag och dumheter som jag begått. Till väldigt stor del har jag dig att tacka för att jag är den personen jag är idag, och då är jag väldigt nöjd över hur jag är och framför allt över den jag är idag. Du har varit med från allra första början och du kommer alltid att vara vid min sida, alltid. Du är en av mina största stöttepelare, kanske den viktigaste och jag är så otroligt glad, tacksam och stolt över att just du är min mamma. Du är en klippa, en person som många ser upp till, du är organiserad, en god lyssnare, kärleksfull och så otroligt omtänksam. Jag önskar bara att du kunde tänka lite mer på dig själv och lite mindre på alla andra ibland, det förtjänar du.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är helt enkelt bäst. Älskade, underbara mamma! Aldrig kommer jag kunna åtgälda allt du gjort för mig, aldrig kommer jag med ord kunna beskriva hur mycket du betyder för mig. En av mina högsta önskningar är att jag ska kunna bli en lika bra mamma som du är.

Tack för att du är min mamma, jag älskar dig!


Promenader och kompishäng

Idag har det promenerats. Blev först en promenad ner till stan och till Julians farmor för att umgås lite med henne och Susanne, eller främst för att dom skulle få träffa Julian. Blev sedan en runda på stan med Lisa innan det blev en promenad hem igen. Det fick bli dagens träning då jag inte kunde ta mig till friskis idag. Halt som attan har det varit och dagar som dessa är jag verkligen nöjd över att ha en barnvagn som hjälper till att hålla en på benen för att undvika brutna ben och en blåslagen kropp. Skönt väder i övrigt har det varit om man bortser från de kyliga vindarna.

När vi kom hem så dröjde det inte länge innan underbara vännen Victoria kom och hälsade på oss. Vi har surrat och bara varit, en sån där härlig eftermiddag och kväll man bara kan ha med fina vänner. Käkade lite mat gjorde vi också. Tack för idag vännen!

Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen. Hade tänkt ta ett bad men det får bli en annan dag.

Kommer framöver att tillägna speciella personer i mitt liv egna inlägg här i bloggen då detta är något jag tänkt på en tid och som jag hoppas blir bra. Jag vill framhäva de underbara människorna jag har i mitt liv och beskriva vad de betyder för mig. Vi får se hur det blir, det vet jag inte själv ännu, men förhoppningsvis blir det som sagt bra.

Godnatt!

Underbara vackra skatt

Måste delvis ändra min uppfattning om dagens väder som jag beskrev i det tidgare inlägget idag. När Julian vaknade så ville han inte gå in utan gick omkring på altanen och där var det minsann jätteskönt. Vindstilla och solen värmde så skönt! Julian var så nöjd och glad och lyste nog starkare än solen självt just då.




En tur på stan blev det för lilla familjen idag då vi skulle kika efter lite vårkläder till lillgossen. En pippitröja fick följa med hem idag, jacka och mössa får vi kika vidare på. Nya skor måste han också ha men vi avvaktar och ser vad som kommer in här framöver. Har en känsla av att det kommer komma in en hel del fina vårkläder framöver så ska försöka att ha lite is i magen. Själv köpte jag mig ett nagellack då jag nu ska göra ett tappert försök att sluta bita på naglarna, får se hur det går. Jag har ju lyckats förr så det borde gå bra.

Julian har för övrigt varit helt underbar idag (det är han alla dagar men idag ännu mer)! Han har varit så glad, busig, mysig och helt underbar. Jag tror inte att jag blivit irriterad på honom en endaste gång idag och det tillhör inte vanligheten numera kan jag lova då han gärna testar mina gränser otaliga gånger varje dag. Det var nästan så att jag inte ville natta honom utan bara mysa och titta på min vackra lilla skatt hela kvällen, underbara barn.





Nu sover min underbara unge gott i sin säng och jag sitter och kikar på Melodifestivalen i min ensamhet. Robban åkte på jobbet för ett tag sedan så jag får spendera denna härliga lördag på egen hand, men det går bra det också. Skönt att vara ensam ibland.



Jag är så tacksam över att få vara din mamma älskade barn.
Jag är så stolt över dig och jag älskar dig mer än något annat.
Jag ska verkligen göra allt jag kan för att du ska få ett bra liv,
att du ska växa upp och bli en stark individ med en ljus framtid.


Så var vi bara tre

Jag piggnade på mig igår kväll och var vaken tills mamma och Majkel åkte. Pratade med lillasyster imorse och bilresan ner till arlanda hade gått bra. Just nu sitter de uppe i luften och ska om inte alltför länge mellanlanda innan de sedan åker vidare mot Thailand. Lyllos dom. Här hemma är det mer eller mindre storm ute och inte alls nå skönt väder. Trots att det bara är -2 grader känns det isande kallt med de friska vindarna. Tur att solen i alla fall är framme och gör det lite trevligare.

Jag och lilleman har varit och handlat på City Gross och kom hem för en liten stund sen. Julian satt så fint i kundvagnen och skötte sig utomordentligt. Trött var han när vi kom hem så efter att ha gått något varv runt gården med han i vagnen så sov han sött.

En kopp kaffe ska jag ta och göra iordning och sedan städa badrummet nere innan lillgossen min vaknar igen. Kärleken ligger uppe och sussar efter det första av helgens tre nattpass så jag och lilleman försöker att hålla så låg nivå vi bara kan, inte alltid lätt med en vild ettåring kan jag lova.
































Fredag 24/2

Idag blev det en promenad in till stan för att kika på lite grejer innan jag och Julian skulle vidare till Lisa och Ludwig. Gummistövlar hade varit bra att ha på fötterna idag då det blev väldans blött i mina skor. Hos Lisa och Ludde hade vi det bra och trevligt. Tack för idag!





Under eftermiddagen och kvällen har man agerat frisör då jag klippt Majkel och slingat håret på mamsen. Nu har dom packat klart sina väskor och resfebern börjar att komma, pirriga är dom. Själv känner jag mig rätt trött så jag kommer nog inte orka att hålla mig vaken tills de rullar härifrån om cirka två timmar.


Gårdagen med lillasyster

Igår kom lillasyster och Mimsy  och hälsade på oss. Vi lagade hemmagjorda köttbullar med kokt potatis, gräddsås, kokta morötter och lingonsylt till lunch. Supergott blev det. Jag gjorde även tre små flätor på lillasyster inför Thailand. Resultatet ses på bilden nedan.


Vackraste lillasyster

Vi var ju såklart tvungna att gå ut i det underbara vädret! Så otroligt skönt, dock halt var det då jag vurpade två gånger. Längtar tills all snö är borta så man kan njuta av våren och den kommande värmen. Ingen mer vinter, tack!




När vi kom in igen åt vi lite mellis, nyponsoppa med glass. Smaskens var det. Sedan åkte lillasyster och Mimsy hemöver. Nu dröjer det länge tills vi ses igen och jag kommer att sakna dom.



Igår kväll var det tänkt att jag skulle dansa afrodans. Dock var ledaren sjuk så istället blev det ett medelpass som var sjukt jobbigt. Fast roligt och skönt var det verkligen efteråt och det tog lång tid innan jag återfick min normala bleka nyans i fejan. Känns i kroppen idag kan jag lova, även om den riktiga träningsvärken ej infunnit sig ännu. Men det kommer att komma.


Födelsedagsfirande och kompismys

Sovmorgon fick jag imorse och skönt var det. Mina killar kom in och myste med mig då lilleman blivit badad och ren strax efter nio. Efter lunch åkte vi ut till Mickes föräldrar för att födelsedagsfika lite då Gunbritt fyller år idag. God smörgås och gott fikabröd bjöds det på, även Julian tyckte att det var smaskigt med morotskaka. Julian var uppklädd och tjusig och hade det roligt tillsammans med pudeln Cajsa.




På hemvägen åkte vi förbi Clas Ohlson och köpte lite spännband samt nåt annat band för att sätta fast grinden i trappen. Innan vi for hem så åkte vi och hämtade upp Victoria som har varit med oss hela eftermiddagen fram till för en liten stund sen. Mysigt att få umgås lite med den donnan då det kändes som evigheter sen.


Vi myste lite ute i det fina vädret.

Nu sitter mormor och morfar på flyget mot Thailand. På lördag morgon åker även mamma, Micke, Linn och Andreas mot samma resmål. Under tiden dom är borta hoppas vi på att vi hittar oss ett eget boende. Lite skönt kommer det bli att få vara själv några veckor, fast det kommer säkert att kännas lite underligt och tomt.


Hemma, ute, träning


Lilla myskillen imorse.

Under förmiddagen fick vi besök av lillasyster efter att hon hade varit och besiktat sin bil. Julian blev glad, och jag likaså. Mys och bus med moster var väldans roligt tyckte lilleman. När hon sedan for hemöver var det dags för vila. Lunch åt vi då han vaknade och det går faktiskt bättre och bättre för honom att äta själv. Många gånger verkar han dock för lat för att göra det och leker hellre med maten fastän han gapar då man ger honom. Vi tog oss efter det ut i det vackra vädret (bortsett från blåsten) en sväng så att Julian fick gå omkring och kika lite.



Finaste killen och en osminkad mamma som inte ser nå vidare fräsch ut.

För en stund sen kom jag hem efter ett träningspass. Skönt var det och det är roligt att upptäcka att man faktiskt orkar mer och mer för varje gång man går dit. Som att det har någon sorts effekt. På torsdag ska jag dit nästa gång. Nu ska jag ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen.


Sovmorgon




Julian njöt av att gå omkring i det underbara vädret som var igår.

Vi tog oss ner till stan och Julians farmor igår där vi fikade och surrade några timmar innan vi begav oss hemöver igen.


Dricka själv är väldigt roligt tycker Julian, helst ur glas eller flaska.

Imorse tyckte Julian att vi kunde sova lite längre än vanligt så vi klev inte upp förrän halvåtta, snacka om sovmorgon! Så otroligt skönt var det att inte känna sig dyngtrött utan rätt pigg. Idag vettetusan vad vi ska hitta på, vi får se om vi kommer på något bra och roligt att göra. 

Hur som helst, ha en bra dag! 


Morgonbus och städning

Strax efter sex klev vi upp imorse. Morgonen och förmiddagen har jag och Julian varvat med städning och massa bus och mys. Lilleman blev trött och sover i skrivande stund så jag har passat på att moppa av golven, städat badrummet samt duschat. Sminkat mig har jag också hunnit med. Så han lär nog vakna när som och då ska den lille kläs på och göras iordning innan vi äter lite lunch för att därefter åka ner mot stan. Måste köpa lite smågrejer sen ska vi hälsa på Julians farmor en sväng.


Stödetripp och yoga


Solstrålen min har det trevligt med sin moffa.

Idag har vi varit i Stöde och hälsat på och mormor och morfar bjöd på
lunch samt. Julian åt liksom oss andra crepes och tyckte att det var gott.




Vi var även och hälsade på min gammelfarfar som var rätt så pigg idag. Hjälpte honom att klippa ner och fila naglarna och det var nog första gången som han själv bad om att jag skulle göra det. Tacksam för hjälpen var han som alltid också. Det bästa med besöket för hans del var säkerligen att han fick träffa Julian. Roligt att se den gamla mannen bli så glad och le stort då han ser min lilla solstråle.




Vï åkte tillbaka till mormor och morfar efter besöket hos gammelfarfar och Julian fick då sitta på kontoret och pilla på grejerna med sin gammelmorfar. Han hade det så roligt där att han inte ville gå därifrån och fika lite innan vi skulle fara hemöver. 

Nu ikväll har jag varit på ett yogapass på friskis. Det var skönt måste jag säga och samtidigt kändes det väldigt konstigt att sätta sig i bilen utan att vara svettig och knallröd i ansiktet som jag blir vid ansträngning. Får se hur det känns i kroppen imorgon.


Lördag 18/2




I torsdags var jag och Julian ner på stan och lunchade med min kusin Johanna. Av en ren slump kom sedan Julians kusiner plus övriga släktingar till samma ställe så då Johanna skulle vidare mot frissan bytte vi bara bord och satt oss med dom. Trevligt var det och innan vi for hem så mötte vi upp lillasyster och Thore en sväng. Väl hemma förbereddes middagen innan Johanna och Glenn kom då jag skulle göra småflätor på Glenn inför en personalfest de var på igår. Ett träningspass i form av afrodans hann jag även med på torsdag kväll.

Igår jobbade jag ett kvällspass och befann mig med andra ord på jobbet hela dagen och kvällen. Var hemma strax innan tio och surrade då lite med karln min och kikade lite på tv innan jag kröp ner i sängen med huvudvärk.

Vaknade imorse pigg och fri huvudvärken tillsammans med min lilla busunge. Vid tiotiden åkte jag och lilleman ut till lillasyster och dagens födelsedagsbarn Andreas som fyller hela 27 år idag. Jag och Linn tillverkade en smörgåstårta som blev väldigt uppskattad av dagens gäster. Så där ute har jag varit under hela dagen och innan vi for hem igen så hälsade vi på Vickis, Klara och massa andra familjemedlemmar till dom. Trevligt att se hur Klara med familj bor nu och då renoveringen är helt klar så kommer det att bli toppensnyggt!





Lilleman sover nu sött efter mat, bad och välling. Själv sitter jag och smuttar på ett glas rött och kikar på Melodifestivalen. Mycket mer blir det inte för mig ikväll då jag känner mig trött och seg. Imorgon åker jag, Julian, mamma och Micke till Stöde och hälsar på under dagen.

Ha en trevlig lördagskväll!


Döden

Jag är verkligen livrädd för döden och jag fruktar då tiden är kommen när mina nära och kära kommer att lämna jordelivet. Det spelar liksom ingen roll hur gammal en människa är, när personer man älskar bara försvinner så gör det så fruktansvärt ont och det blir så tomt, så sorgset och det blir inte som förut. Eller jo, klart det spelar roll om man är barn, ung vuxen, gammal eller väldigt gammal, men ni förstår. Det gör fortfarande ont.

Jag har förlorat en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv, min pappa. Jag saknar honom varje dag och det går verkligen inte en enda dag utan att jag tänker på honom. Nu har det gått flera år och jag blir inte längre ledsen varje gång jag tänker på honom utan jag kan bli glad, tänka på saker han sagt eller saker han skulle säga i speciella situationer. Och i vissa situationer undrar jag vad han skulle ha sagt, vilka råd han skulle ha gett mig. Fy vad jag saknar han, det går inte att beskriva i ord. Världens bästa pappa...

Tur är det att jag har resten av min underbara familj vid min sida, att jag har så otroligt underbara människor i min omgivning. Varenda en av er lyfter mig, får mig att må bra och jag uppskattar er, innerligt. Även om jag kan vara dålig på att berätta det många gånger. Jag älskar er underbara familj och vänner!

Dagen som försvunnit i ett svep

Skönt med sovmorgon idag. Sedan jag klev upp så känns det som att denna dag bara försvunnit i ett svep. Fast det har i och för sig inte varit mycket tid då man inte gjort något alls. Gjorde mig iordning, gjorde Julian iordning, gav han lunch, for på begravning, mat och fika efter begravning, hem, bytte kläder, ner på friskis och nu är jag hemma igen. En dag med mycket känslor, för så blir det ju på en begravning. Även om jag inte kände Robbans farfar så väl så var det ändå jobbigt och jag kom att tänka på så mycket annat då jag satt där och tittade på kistan och på alla ledsna människor. Så blir det ju och tur är det väl att man inte behöver gå på begravningar så himla ofta.

Tusen tack för barnpassningen idag finaste Victoria!


Min lilla buskille som var feberfri imorse, yey!


Det går åt rätt håll

Lilleman sov gott inatt och vaknade halvsju imorse. Febern har legat på strax över 38 grader så det går åt rätt håll känns det som. Imorgon hoppas jag att han får vara feberfri.

Jag och syster var iväg och handlade lite mat o sånt under dagen. Middag åt vi i Skönsberg tillsammans med Robbans syskon och pappa med flera. Julians äldsta faster samt hans två kusiner är och hälsar på från göteborg så trevligt var det att träffa dom. Imorgon träffas vi igen då det blir begravning för Robbans farfar. Vickis är snäll och passar Julian så vi inte behöver ta med oss honom då han säkert inte vill sitta still och se folk ledsna. Förhoppningsvis får jag umgås lite med vännen min när vi kommer hem också. Sedan ska jag dra och träna imorgon också då det inte blev av idag.




Julian, kusin Alva och faster Therese.

Alla hjärtans dag idag också. Känns väl inte som en sådär jättespeciell dag för min del och vi har inte firat den på något speciellt sätt. Jag älskar min karl lika mycket idag som jag gjorde igår och som jag kommer att göra imorgon, sådär galet mycket att det inte går att beskriva. Härligt är det med kärlek och visst blir det så att man tänker extra mycket på den man älskar en dag som är full av hjärtan och uppvaktningshysteri. Kärleken är underbar och jag är lycklig med min vackra man vid min sida!


Jag älskar dig!


Feber

Gårdagens arbetspass gick galant om än långsamt då det var väldans lugnt på jobbet. Köpte med mig lite ost, kex, vindruvor och päron hem som jag och hjärtat mumsade i oss. Gott var det och mysigt var det att bara få "vara" med mannen i mitt liv.

Imorse, rättare sagt klockan sex, klev jag och Julian upp idag. Tyckte att han kändes varm från och till under förmiddagen men det blev inte att jag tog tempen på honom förrän vid ett. Tempen visade 38.7 så feber hade han ju vilket kunde förklara hans bristande matlust. Duktig att dricka vatten har han dock varit samt att han ätit lite glass, avokadoröra samt lite pasta carbonara till middag. Tog tempen vid sju nu ikväll och den visade då 39.3 så han fick en alvedon så han förhoppningsvis får sova inatt. Trots febern så har han varit rätt så glad och det mest tydliga på att han inte är riktigt pigg är att han kunnat sitta med en i soffan och myst i stunder vilket han aldrig har ro till då han är frisk. Min älskade lilla kille. Detta är första gången Julian fått någon märkbar feber så han har ju klarat sig länge ändå tycker jag. Förhoppningsvis håller den inte i sig så länge heller.


Ännu en fin bild som Lisa tagit på min älskade lilla skatt.


Saknar lilla gullefjun

Nu har jag nyss kommit hem från dagens arbetspass som passerade utan problem. Dagen har nog gått rätt fort känns det som och skönt är det. Just nu saknar jag mitt lilla gullefjun och längtar efter att få pussa och krama honom samtidigt som det är ganska skönt att vara helt ensam, inte så ofta man är det nu för tiden. Saknar karln min också och ser framemot en lugn kväll med bara mys. Jag har verkligen fantastiska människor runt omkring mig, en underbar familj och underbara vänner. Ni är guld värda ska ni veta och jag uppskattar varenda en av er!


Vackra lilla killen min!


Vackra barn

Har haft en väldigt trevlig dag hos Lisa och Ludde idag. Våra killar har blivit så stora och är inga små bebisar längre. Våra vackra barn! Vi fick även träffa Kicki och Evin en sväng vilket var väldans trevligt då det inte blir så ofta. När jag tog fram min kamera för att knäppa lite kort så dog den lika snabbt, slut på batteri. Som tur var knäppte Lisa massa fina bilder istället som jag fått skickat till mig. Tack för idag och tack för bilderna!




Blir en tidig kväll för min del då jag har varit trött hela dagen och imorgon blir det till att kliva upp i ottan då man ska jobba ett dagpass. Sedan blir det bara till att ta det lugnt imorgon kväll då ett kvällspass väntar på söndag.


Hoppas på en bättre dag

Idag är humöret bättre än det var igår kväll och nu hoppas jag på en bra dag. Julian vaknade strax innan sju och hann mysa med sin far medan jag vaknade till. Jag och Julian har myst en massa och han har varit världens goaste unge som gör mig alldeles varm i kroppen och fyller mig med kärlek då jag ser på honom. Kan inte förstå hur vi kunnat få en sån vacker liten kille och jag är så otroligt tacksam över mitt underbara barn, att han är frisk och mår bra. Utan min lilla gosse vore jag inte hel.


Goskiten min för någon dag sedan.

Snart ska vi börja att göra oss i ordning då vi ska hälsa på Lisa och Ludde. Ska bli trevligt!

Ha en bra dag!


Berg-och-dalbana

Den här dagen har verkligen känts som en berg-och-dalbana. Julian har verkligen inte varit på sitt allra bästa humör idag vilket gör att en annan blir och känner sig trött och frustrerad. Sedan kom fina Vickis och förgyllde några timmar under eftermiddagen för mig. Har snorat och nyst hela eftermiddagen men tog mig dock iväg ner till Friskis för att dansa lite afrodans. Det var jobbigt och roligt och nu hoppas jag bara att min förkylning inte ska vara värre imorgon. Åkte in till stan och solade innan jag for hem igen. När jag nästan är hemma så ser jag att det sitter en kvittolapp under vindrutetorkaren och som jag befarade så visade det sig att det var en parkeringsböter på 800 kronor.

Just nu är jag så fruktansvärt förbannad på mig själv över denna onödiga utgift samtidigt som jag blir så förbannad då jag ser på det där förbannade kvittot att lapplisan gett mig bötern bara någon minut efter att jag parkerade bilen. Är helt övertygad om att den förbaskade människan såg när jag ställde mig där, men istället för att vara lite juste och säga åt mig att jag stod fel så ger han/hon mig en jävla bot!

Ursäkta för detta ilskna inlägg men måste få skriva av mig lite ilska och frustration. Lägger upp lite fina bilder på mitt vackra barn för att göra inlägget lite trevligare. Nu ska jag duscha och sedan sova så hoppas jag på en bättre morgondag.


Finaste killen som njöt av lite frisk luft idag mitt på dagen.

Ska även passa på att återigen säga grattis till bästa mormor som fyller år idag, hurra, hurra, hurra, hurra!


Gränssättning

Idag var det meningen att jag skulle till bvc för att lyssna då en barnpsykolog skulle prata om gränssättning. Julians bvcsköterska ringde vid tolvtiden och berättade att barnpsykologen blivit sjuk och att träffen då blev inställd. Ny tid för detta skulle vi få något framöver.

Gränssättning är ett väldigt aktuellt ämne och jag ser fram emot denna föreläsning då vårt lilla gullefjun är väldigt trotsig och bestämd numera. Han är inte alls den där glada och nöjda killen hela tiden som han varit, även om han är väldigt glad och underbar för det mesta. Får han inte som han vill så skriker han så han nästan tappar andan, tar man av han något som han inte får ha blir han helt galen. Man blir väldigt frustrerad stundvis och ibland känns det som att tålamodet inte räcker till. Med andra ord känns en föreläsning om gränssättning väldigt nödvändigt för att förhoppningsvis få några bra tips och råd. Nu låter det som att jag upplever vardagarna med Julian som otroligt jobbiga, men så är det inte, jag njuter och älskar att få vara med min lilla skatt då han är helt underbar och sprider så mycket kärlek och lycka. Positivt tycker jag faktiskt att det är att lilleman har en egen vilja och vet vad han vill, även om det ibland blir lite väl mycket.


Världens underbaraste lilla kille!

Dagen har flugit förbi känns det som. Lillasyster kom förbi vid tolvtiden och har umgåtts med oss. Vi åkte iväg och handlade lite och Julian blev inte alls nå glad när hon skulle åka hem. Tvättat några maskiner, plockat och städat lite har jag också hunnit med idag.

Fick under förmiddagen beskedet om att Robbans farfar somnat in. Det kommer alltid att vara jobbigt när någon går bort, även om det är en gammal människa...

Vila i frid Tord


Fjällen


På väg



Såhär roligt tycker Julian det är att åka bil.





Under fredagen trotsade jag, Glenn, Andreas, Alex, Johanna, Andrea och Linnea kylan och åkte utför. När jag spände på mig brädan så kände jag mig rätt pirrig över hur det hela skulle sluta, om jag ens skulle ta mig nerför backen då det var cirka åtta år sedan jag sist stod på den. Men det gick bra och jag vurpade inte en enda gång (!). Fast det var verkligen sjukt jobbigt, men samtidigt väldigt roligt. Kallt var det även men vi gick in och värmde oss med jämna mellanrum så det gick bra ändå. Träningsvärk fick jag också, gött.




Under lördagen gick vi iväg mot skidbacken för att grilla lite korv och få lite frisk luft. Kallt som tusan var det men det var dock så skönt att få andas in den kalla luften.





Det blev även massa mys inomhus då det som sagt var väldigt kallt i helgen. Men inte gick det någon nöd på oss utan vi hade det väldigt trevligt.






Tack alla inblandade för en trevlig fjällvistelse!


Äntligen blev det av!

Igår gjorde jag något som jag tror förvånar många, inklusive mig själv; jag tränade! Var på friskis och körde ett pass med Lisa och shit vad jobbigt det var, fast ändå roligt. När passet var slut gick vi upp till receptionen och köpte ett terminskort var, så nu ska det tränas!

Det känns i kroppen idag, dock inte så mycket än men det lär bli värre. Men skönt är det också på något sätt. Känner mig peppad som tusan just nu, så jag hoppas att det håller i sig. Fast jag har i och för sig inte så mycket till val utan nu är det bara att pallra sig dit så man inte har kastat pengarna i sjön. Äntligen blev det av!


Bild lånad från google.se

Lilleman ligger och vilar i skrivande stund och jag har precis hängt lite tvätt. Vid ettiden ska vi vara nere på stan för att möta upp hjärtat på banken och surra lite. Blir sedan en sväng ut till lillasyster och hälsa på innan vi far hem och börja packa. Vi åker till fjällen imorgon, ett helt gäng på 16 personer blir vi plus Mimsy som kommer bo i två stugor. Släktträff kan man nästan kalla det och det ska bli skojigt! Förhoppningsvis, om det inte blir alltför kallt, så ska jag nog försöka att ställa mig på min snowboard en eftermiddag vilket jag inte gjort på många år. Kan bli spännande att se hur det ska gå.  


RSS 2.0