Underbara höstväder!


Lilla busungen imorse.

Halvsju klev vi upp imorse. Efter lite mys, frukost och påklädning så tog vi och gick ut och promenerade i det underbara höstvädret. När lilleman sovit en stund gick vi och hälsade på Lisa och Ludde innan vi återigen gick ut i det fina vädret. Efter lite gungning och promenad blev det en fika på Eclair innan vi gick hem igen. En mycket trevlig förmiddag med trevligt sällskap.


Julian hemma hos Lisa. Han gillar att smaka på Luddes nappar.


Grabbarna myste järnet i det fina vädret dom med.

Under eftermiddagen gick jag ner och lämnade Julian hos sin farmor och fastrarna medan jag och mamma strosade runt på stan. Blir lätt irriterad över att utbudet på badkläder är minimalt i affärerna trots att folk nu använder badkläder året runt. Så störande! Hittade dock ett par bikinitrosor och en överdel som är okej hade jag hemma. Så det får duga. Nu har jag i alla fall något att ha på mig då jag ska plaska runt i poolen och havet om mindre än en vecka. Det kommer att bli toppen!


Härliga helg!

Igår förmiddag blev det en härlig långprommis med Victoria och hennes gäster runt sidsjön. Julian myste på i vagnen och fick se en väldans massa änder som vi matade med hans smörgåsrån. När vi kom hem igen så vaknade Robban och fick glädjas över att se Julian gå en massa (kanske sex-sju) steg på egen hand! Vår storkille börjar att bli stor på riktigt nu, verkar som att det inte alls är långt borta innan han springer runt nu. Packade iordning lite saker till Julian som skulle med till mamma och Micke där Julian spenderade natten medan jag var ute och roade mig.

Gårdagskvällen var otroligt trevlig. Vi åt supergod mat på 7kryddor, verkligen hur gott som helst var det! Trevliga timmar på restaurangen innan vi gick mot Oscars för att fortsätta kvällen. Vi kom dit relativt tidigt så det var inte så mycket folk där då, men allt eftersom droppade det in hur mycket folk som helst. Vi drack, surrade och dansade. Vid tvåtiden kände vi oss nöjda och orkade inte trängas längre så vi lämnade krogen och åt en korv och hade det väldans trevligt innan vi satt oss i taxin hemöver. En väldigt lyckad kväll med andra ord.

Idag sov jag länge och har verkligen bara haft en riktig slappardag. Mamma och Micke kom hit med Julian alldeles lagom då jag började sakna honom som bara den, min underbara unge! Jag och mina fina killar har bara haft en lugn och mysig hemmadag/kväll. Nu har Robban åkt mot jobbet för att jobba sitt sista nattpass och sedan kommer han att ha en välbehövlig semester tills vi kommer hem från utlandet. Det förtjänar han, min kärlek.


Världens finaste myser i soffan. Som jag älskar er!

Imorgon ska jag och Julian mysa med Lisa och Ludde. På eftermiddagen så ska jag, Julian och mamma träffas på stan för att hitta lite nödvändigheter inför resan. Julian fick en jättefin badponcho av mamma och Micke igår som ska få åka med till Egypten. Tack snälla och återigen tack för barnpassningen!


Fin badponcho. (Bild lånad från hemtex)

Nu ska jag kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik. Sedan blir det nog nattinatt för min del.

Inte som planerat

Denhär dagen blev inte precis som jag tänkt det, men det blev helt okej ändå. Jag och Julian tog och åkte tilll Willys och handlade lite nödvändigheter på morgonkvisten. Eller förmiddagen kanske jag ska säga då lilleman inte vaknade förrän 08.45 imorse (!) om man bortser från lite matintag vid fyra imorse. Betalade lite räkningar innan vi tog och gick mot Lisa. Mycket trevligt att träffa tjejerna plus barn då det är väldigt sällan det blir av numera.




Tanken var ju att jag, Julian och mamma skulle gå på stan och köpa lite nödvändigheter inför resan men det blev inget av det. Mammas informationsmöte drog ut på tiden och jag var helt slut i huvudet så istället för stan åkte vi hem till henne. Så blev inte så att vi träffade Vickis och gänget idag heller. Fick träffa syrran och hennes lilla familj istället hos mamma, käkade Subwaymacka till middag och har kikat på idol. Kom nyligen hem och huvudvärken vill inte ge med sig. Så ska se vem som får lämna idol, sen blir det till att slå igen dom bruna.

Imorgon blir det fest!


Shopping på birsta

Även idag fick jag sovmorgon, så himla skönt! Vi var riktigt sega och gjorde inte många knop under förmiddagen. Skönt det också ibland. Lisa ringde och undrade om inte jag och Julian hade lust att följa med henne ut till birsta vilket vi hade. Där blev det shopping samt fika, trevlig eftermiddag med trevligt sällskap. Julian fick lite nya kläder, till mig blev det en mössa för 39kr, fynd! Timmarna bara sprang förbi när vi gick och strosade i affärerna så när vi kom hem igen så var det nästan kvällen.

Mamma kom förbi och hälsade på en sväng och drack lite kaffe. Myste såklart en massa med Julian också. Pratade lite om resan, känns nästan overkligt att vi om en vecka är i Egypten. Imorgon ska jag och Julian kika efter lite nödvändigheter på stan med mamma. Ska även träffa Evin, Kicki och Leo hemma hos Lisa och Ludde på förmiddagen. På eftermiddagen/kvällen ska jag och Julian troligtvis hälsa på hos Vickis en sväng också där det kommer att vara fullt hus med gäster. Har en trevlig morgondag att se framemot med andra ord!

Lite bilder från kvällen:








Idag fyller även en av mina bästisar år, Victoria. Grattis gumman, på lördag ska du firas!


Sovmorgon, flyttpackning mm

Imorse fick jag sovmorgon så jag klev inte upp förrän halvnio, så skönt! Käkade frukost med finaste familjen sen satt vi äntligen igång med att börja packa ner lite prylar. Skönt att äntligen ha påbörjat det. Det är ju inte det roligaste att pyssla med men det måste ju göras och roligare blir det inte heller ju längre man skjuter upp det.

Vi tog sedan och gick en promenad bort till kyrkogården där vi tände ljus för Robbans farmor. Skönt med lite frisk luft. Hemma igen tog jag och färgade håret (var verkligen på tiden). Lite käk fixades och sedan gick jag och Julian ner mot stan för att köpa present till finaste vännen Victoria som fyller år imorgon innan vi gick och uppvaktade lilla Nora som fyller tolv år idag. Där åt vi tårta, något som Julian tyckte var jättegott.

Robban körde sedan upp oss till Vickis där jag hjälpt till med lite bakning inför morgondagens kalas. En promenad senare kom vi hem och lilleman somnade sött så nu ligger jag i sängen och glor på tv och tar det lugnt. Karln är hos en granne och kikar på fotboll.

Inte ett endaste kort har jag tagit idag, trist. Bjuder på en gammal bild på Julian och dagens födelsedagsbarn.


Birsta och finbesök

Blev en tur ut till Birsta för lilla familjen idag då vi var på presentjakt. Vi fann tillslut något som vi ska ge till Robbans lillasyster imorgon då hon fyller år. Blev lunch där ute innan vi begav oss mot Gärde och Statoil för att få bilen ren och fin. Slappade sedan hemma och har haft finbesök av Lisa och Ludde här under eftermiddagen/kvällen. Så trevligt att äntligen få träffa dom då det var evigheter sen sist. Ludde har blivit så stor, finkillen.  


Julian spanar in polarn i papsens famn.


Fina Ludwig.


Finaste gosen.

Imorgon ska vi ta tag i att påbörja flyttpackningen. Det är ju bara drygt en månad kvar innan vi ska vara ute ur lägenheten så känns som att det kan vara bra att sätta igång nu. Sen blir det kalasfirande under eftermiddagen och sedan ska jag hem till Vickis för att hjälpa henne att baka. Blir nog en bra dag.




Dagens födelsedagsbarn



Grattis till världens finaste lilla vovve på ettårsdagen!
Liten tjej blir stor.
Finaste Mimsy!


Promenader och gungning

Idag har vi i princip haft en heldag tillsammans med Victoria, eller i alla fall sen efter lunch fram till vid halvsju då vi gick hemåt. Har haft det trevligt som alltid tillsammans med min fina vän. Vi gick ut och gick och hittade oss en lekpark så Julian fick gunga lite. Han blev efter det trötter så då gick vi runt på Södermalm och kikade på massa hus efter gatorna. Victoria lagade sedan en god middag som bestod av baconlindad kycklingfilé fyllda med mozarella, rödlök samt salsa. Till det serverades det ris, en egengjord sås samt tomat och gurka. Mycket gott!




Lycka



Kan man bli något annat än lycklig och alldeles varm
inombords när man ser på denna vackra skapelse?
Har ibland svårt att förstå hur vi lyckats få en så perfekt
bebis, helt felfri. Han förgyller varje minut i mitt liv.


Gospel

Igår åkte vi till Stöde för att kika på mormor och gospelkören när de hade show. En trevlig stund med härlig musik, dock var det väl mycket prat från prästens sida. Men som sagt, mycket trevligt. Julian var jätteduktig och charmade nog varenda kotte i Bethel skulle jag tro, han pratade, flinade och verkligen njöt av uppmärksamheten som han fick från alla människor. Efter sång, musik och massa prästprat var över så blev det fika innan vi begav oss hem till familjen på Östanå där vi lämnade bilen. Innan vi får hemåt Sundsvall igen så åkte vi förbi momme där vi fick lite bullar, bröd, brie och tomatmarmelad med oss till våra hem. Tack så mycket momme!





Väl hemma igen lagade jag den goda västerbottenpajen och den var lika god som vanligt. Sen blev det bara massa mys, jag var hur trött som helst men lyckades att hålla mig vaken tills Vem kan slå Filip och Fredrik var slut. Sen slockande jag.


Underbara vän

Har haft besök av en av mina absolut bästa vänner ikväll, Victoria. Vi har druckit varsin vitryss samt två öl var och pratat en massa. Så himla behövligt och det har varit så otroligt trevligt. Riktiga vänner växer verkligen inte på träd, men Victoria är absolut en av dom. Jag är så otroligt glad över att ha dig i mitt liv och ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är så klok, så omtänksam, kärleksfull och helt enkelt en sådan underbar person som jag innerligt önskar det absolut bästa i livet. Du förtjänar bara det bästa. Jag älskar dig!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med lilleman imorgonbitti. Sov gott, det ska jag göra!

Tvätt och fotboll

Imorse hade vi morgonmys. Världens vackraste skapelse gillar att stå själv och balansera nu och börjar bli väldigt duktig på det. Klockan tio började vi att tvätta och strax innan fyra var den hämtad och klar. Nu när lillhjärtat vilar så har jag även vikt och lagt in all ren tvätt på sin plats. Skönt då detta är något som ofta brukar kunna dröja flera dagar innan det blir gjort, men nu är ikeakassarna borta.



Har kikat på fotbollen och trots att jag är helt ointresserad av svensk fotboll så måste jag erkänna att det är väl roligt att GIF Sundsvall är klar för allsvensk fotboll nästa säsong. Nu ska jag kika på lite ishockey. Ikväll kommer finaste Vickis hit och myser med mig. Ska bli underbart att träffa min fina vän då det är väldigt länge sedan nu känns det som.


Såhär glad var Julian då Giffarna tog ledningen.

Imorgon åker jag, Julian och lillasyster till Stöde för att se mormor och hennes kör sjunga massa härlig gospel. Vi ska få lyssna på gospelns historia, kommer bli kanonbra tror jag. Blir en trevlig förmiddag som jag ser fram emot!

Fiskgryta på Idas vis

Glömde ju att berätta hur det gick med fiskgrytan jag tillagade igår. Den blev bra!

Den innehöll:
Började med att hacka cirka 15 cm purjolök, skalade och rev en stor morot och finhackade en halv röd paprika som jag sedan stekte i smör. Hällde därefter i en burk med krossade tomater samt cirka 3 dl vitt vin. Saltade och pepprade något, la i en fiskbuljongtärning och lite hummerfond samt lite frusen dill. En påse saffran fick också dyka ner i röran. Sedan fick detta koka upp i cirka tio minuter innan jag hällde i några deciliter grädde (3-4 kanske) och redde sedan detta med lite idealmjöl. Detta fick sedan koka och mumsa till sig innan jag la i 400 gram torskfilé. Detta fick sedan koka ytterligare en stund innan jag tillsatte lite räkor samt kräftstjärtar till grytan. Sedan var det klart att avnjutas.

Tyvärr så glömde jag helt och hållet bort att ta någon bild, hade ju kanske varit roligare att se en bild på resultatet. Men som sagt, den blev bra och ingen lämnade bordet hungrig. Den kommer jag göra igen!


Seg dag

Idag har varit en riktigt seg dag. Jag har känt mig totalt energilös och inte på humör för att göra något vilket säkerligen lett till att dagen gått ganska så långsamt. Som tur var kom Majkel och hälsade på och underhöll mig och Julian efter lunch någon gång, trevligt med lite besök och några timmar flöt förbi.



Det blev sedan till att åka till verkstan för att få hjälp att byta till vinterdäck på bilen. Där fylldes även motorolja och spolarvätska på. Åkte sedan hem till mamma och Micke och hängde där ett tag för att sedan köra dom till några vänner som dom ska spendera kvällen hos.



När vi kom hem så blev det bad för lilleman och i vanlig ordning fick hela badrummet känna på badbaljevatten som skvätte överallt. Annars har vi ikväll bara myst på och nu sover lillhjärtat mitt. Jag ska kika på idol och i någon paus göra iordning lite varma mackor som vi ska äta när hjärtat kommer hem från jobbet. Det får bli min middag idag. Blir nog ett eller två glas vin också. Gott. Ha en trevlig fredagskväll!


Gung-gung-gunga

Lilleman och jag drog av det värsta med dammsugaren förut. Sen blev det en dusch för att sedan bege sig ut i det fina höstvädret. Fast den där hemska vinden uppskattade vi inte. Lilleman fick iallafall gunga en liten stund.

I eftermiddag kommer mamma och Micke hit och äter. Jag tänkte försöka ge mig på och göra en fiskgryta med skaldjur, något jag aldrig tidigare gjort. Så vettetusan hur det kommer att bli, men jag har en föreställning i mitt huvud om hur den ska bli, hoppas jag lyckas med det också. Återkommer om resultatet.




Puss!


Gårdagen i Stöde

Vid halvtiosnåret igår förmiddag kom morfar och hämtade upp mig och Julian. Kusin Andrea hade sovit hos mormor och morfar så henne fick vi också träffa och umgås med hela dagen. Drack kaffe och åt lite senare lunch för att därefter gå ut och leka i en lekpark. Som vanligt tyckte Julian att det var väldigt roligt att gunga och det var härligt väder ute.

Efter morfar hade varit hos frissan på eftermiddagen så åkte vi och hälsade på gammelfarfar Olle en sväng. Han blev så glad över att få se lilleman, syns så tydligt på honom. Han frågade även om han skulle få se han springa runt på golvet nu, fast riktigt där är han inte ännu (som tur är tycker jag).

Sedan blev det middag hos momme och moffa innan dom körde hem oss igen. En mycket trevlig dag tillsammans med underbara människor!

Lite bilder från gårdagen:


I bilen påväg mot Stöde.






Blev ett varmt bad när lilleman somnade igår, sen fick jag massage av kärleken. En tidig kväll blev det för mig. Tjugoöversex vaknade lillskrutten imorse, massa mys har vi hunnit med. Nu blir det frukost!


Overall och vinterskor inhandlat.

Idag har lilla familjen varit ute på Birsta och svansat runt. Lite handlat blev det, vinterskor samt en vinteroverall till Julian. Skönt att ha hittat det. Efter Birsta åkte vi ut till Sandra, Ludde och Charlie på en fika. Trevligt att träffa dom då det var längesen nu pga förkylningar och sånt.


Charlie och Julian.

Var under eftermiddagen iväg på en visning. Kan vara av intresse, vi får ta och fundera ordentligt innan vi bestämmer hur vi ska göra. Sedan har vi bara tagit det lugnt hemma. Kärleken jobbar natt och jag ska ta och packa iordning inför morgondagen då morfar kommer och hämtar upp mig och Julian under förmiddagen. Vi ska alltså tillbringa dagen i Stöde med bästa mormor och morfar. Kommer också att hälsa på gammelfarfar, gissa om han kommer att bli glad över att få träffa Julian?!? Det kommer garanterat att göra hans dag då han lyser upp som en sol när han får se min lilla gos.

Godnatt!


Lugn myskväll

Har varit en lugn och skön kväll. Julian somnade rätt sent på eftermiddagen så blev till att väcka honom så att han skulle kunna somna ikväll. Medan han sov passade jag på att ta ett varmt bad, skönt kan jag lova för min ömma kropp. Sedan har vi bara myst och haft det bra. Skönt med en lugn kväll då lillhjärtat var allt annat än lugn under dagen, vilddjuret mitt.


Kärleken är obeskrivlig.

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen och kika på tv. Godnatt!

Vaccinationen avklarad

Nu har vi kommit hem från bvc för en stund sedan. Julian väger nu 9980 gram och är 74 centimeter lång. Lillkillen har växt 2,5 centimeter på drygt en månad. Mammas lilla kille börjar att bli stor. Vaccinationen gick kalasbra. Bvc-sköterskan hade en sjuksköterskestudent med sig som blåste massa fina såpbubblor som Julian fick kika på medan sprutan gavs. Gnällde till precis innan det var klart, sen blev det inge mer. Duktig kille! Nu hoppas jag bara att han slipper hög feber som tydligen är väldigt vanligt men skulle han få det så löser vi det också. Lite alvedon inhandlades på apoteket innan vi gick hem.

Nu blir det bara till att vara hemma och inte göra någonting. Kände mig piggare gällande förkylningen imorse men nu känns det sämre igen. Blä! Ska köra ner kärleken på Oleary´s när han kommer hem från jobbet. Ikväll ska han med laget på giffarna. Jag och Julian myser på här hemma.

Plask plask

Då var ännu en jobbhelg över. Har varit lugnt och gått bra. Hade jag inte fortfarande släpat på denna förbannade förkylning så hade jag utan tvekan känt mig mer utvilad än jag gör när jag är hemma med vilddjuret.

När jag kom hem från jobbet så möttes jag och Robban mer eller mindre i dörren då han skulle iväg och kika på innebandy. Lilleman låg och vilade så jag fick chansen att dämpa min huvudvärk innan han vaknade vilket var väldigt skönt. Mamma, Micke, Linn och Mimsy kom förbi och hälsade på en sväng. Sedan blev det till att bada i baljan för lillhjärtat mitt. Och han skvätte vatten över exakt hela badrummet, man riktigt såg lyckan i hans ögon. Han verkligen älskar vatten.



Sedan har vi lekt en massa, mys var inte lilleman speciellt sugen på. Far och flänger överallt, speciellt där han inte ska vara. Käkade lite när hjärtat kom hem och nu när sonen har somnat så smuttar jag på ett glas vin och bara tar det lugnt.



Imorgon blir det bvc för vaccination. Vad dagen mer bjuder på får vi se.

Ha det!

Ännu en tidig morgon

Hade svårt att somna igår kväll och lilleman tyckte att det var dags att kliva upp 05.50. Så var lagomt trött imorse vill jag lova. Gjorde oss iordning och runt tolvbläcket kom Vickis förbi och därefter klädde vi oss och gick ner på stan för att luncha. Blev lunch på Allstar, den lilla smaken jag kände smakade bra. Gick en snabb sväng på stan för att se om det fanns någon bikini jag kunde köpa men fann inget.

Nu har nyss mamma varit förbi och gosat med Julian en sväng. Hon lämnade även en påse med tidningar så nu kan vi börja packa ner glas och porslin. Blir en lugn kväll med idol för min del och förhoppningsvis en tidig kväll så man är pigg inför morgondagens jobb.


Som jag älskar dig vännen. Du är en otroligt fin och underbar person
som jag är så otroligt glad över att få ha i mitt liv. Tack för att du
alltid finns där, och vännen, jag finns alltid där för dig också.


Förrådsrensing och tacos.

Idag har vi varit duktiga. Robban åkte ner med Julian till hans farmor och vi passade på att röja i förrådet. Så nu har vi gått igenom allt som är där och en hel kastades. Robban åkte iväg med tvbänksom vi hade i gamla lägenheten till fyndlagret (150 kr är bättre än inget) samt åkte iväg och kastade massa annat skräp. Så nu har vi någorlunda ordning där nere. Vi där i mellan och handlade lite föda på Willys.

Vid sextiden kom lillasyster, Andreas och Mimsy och käkade tacos med oss. Trevligt att få umgås med dom en stund. Så tråkigt att äta mat som man tycker så mycket om när man inte känner någon smak. Nu har lilleman somnat och kärleken är och umgås med polarna. Jag halvligger i soffan och bara tar det lugnt.


Sötungen min.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag och Julian ska hitta på då Robban jobbar kväll. Som det känns nu så kommer jag inte orka göra så mycket. Vill att denhär förkylningen jag bär på ska lämna mig ifred, har burit på den länge nog nu. Så vad morgondagen bjuder på får vi se.



Ha det!

Morgonmys





Förbannade förkylning

Nu börjar jag att bli riktigt less på denna förkylning, less på att snora, hosta, halsontet och att vara öm i kroppen. Känns som att det inte blir någon skillnad, blir inte nå bättre.

Visningen som vi var på igår var tyvärr inget för oss. För litet helt enkelt. Synd då den var hur fräsch som helst. Men det är bara att kika vidare och hoppas att just vårt framtida boende dyker upp snart.

Trött och hängig var jag igår kväll så somande innan tio. Skönt det då lilleman ville kliva upp kvart över sex imorse. Kände jag mig pigg i alla fall.

På måndag ska vi på bvc för att vaccinera Julian innan vi åker till Egypten. Det blir nog bra det. Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Eller jo förresten, det har jag visst det. Julian ska få vara med sin farmor några timmar medan jag och Robban börjar röja i förrådet. Känns verkligen som att vi måste börja komma igång med packning då tiden går fort och det inte dröjer alltför länge innan vi ska flytta ut härifrån.


Du och jag, vi, nu och för all framtid. Som jag älskar dig!

<3

Det är det här jag kallar kärlek


Inväntar tvättiden

Jag och Julian har ätit frukost och väntar nu på att klockan ska bli tio så
vi kan börja tvätta. Ska på en lägenhetsvisning ikväll, hoppas att det är 
något som skulle passa oss. 


För nio månader sedan..


fick jag träffa den vackraste skapelsen som finns på denna planet för första gången.
Mitt älskade barn, världens vackraste! Lyckan var obeskrivlig och tillsammans med
världens finaste lilla skatt är jag lycklig, varje dag, dygnets alla timmar.



Aldrig ska jag sluta älska dig


Ingen vila här inte

Det blev inte så att vi bara var hemma och vilade och tog det lugnt idag. Robban skulle försöka att sova några timmar så han ska orka med nattpasset så då flydde jag och Julian hemmet några timmar så han kunde få lite lugn och ro. Vi styrde kosan ut till birsta och NKL för att hälsa på Majk på jobbet. Drack lite kaffe, käkade en munk och umgicks en liten stund. Sedan åkte vi ut till Nolby och hälsade på Gunsan och lilla Cajsa. Drack en kopp kaffe där och surrade lite innan vi begav oss hemöver igen. Timmarna gick fort och trevligt hade vi det.


Julian och Cajsa gosar med varandra.

Nu halvligger jag i soffan och zappar mellan hockeyn (frölunda-aik) och fotbollen (sverige-holland). Lilleman somnade för lite mer än en timme sen, trött liten kille. Förhoppningsvis så somnar jag också tidigt ikväll så jag orkar med min piggelin till son imorgon bitti.

Blir till att ringa på bvc och avboka morgondagens vaccinationstid för lilleman. Tror inte dom blir så glad om vi kommer dit hostiga och snuviga. Förhoppningsvis kan vi få en ny tid i början på nästa vecka så vaccinationen blir avklarad. Bvc-sköterskan sa att det är vanligt att dom får hög feber upp till en vecka efter sprutan getts, och vi vill ju inte att lilleman ska vara sjuk när vi åker mot värmen så ju förr han får den, desto bättre. Är snart bara tre veckor kvar tills vi åker, längtar ihjäl mig!

Nio månader

Idag har lilleman förgyllt vår vardag i hela nio månader. Förstår verkligen inte att han redan är så stor, tiden går så fort. Får nästan lite panik när jag tänker på hur fort tiden går, känns som att jag inte hinner med att njuta sådär mycket som jag vill göra. Min älskade lilla unge, lillkillen som jag skulle göra precis vad som helst för.

Grattis mammas lilla skatt!


Firar med lilte isglass, gott med piggelin!

Känner mig fortfarande lite hängig, men det går säkerligen åt rätt håll. Robban är pigg och alert idag, så inatt blir det jobb för hans del. Julian är piggelin han med, bara lite hosta då snuvan är så gott som borta.

Har i alla fall gjort lite nytta idag. Städat hela lägenheten så nu är det rent och fint överallt. Skönt! Imorgon ska vi tvätta vilket är väldigt nödvändigt då tvättkorgen är överfull. Blir nog bara till att ta det lugnt hemma idag som det känns, måste försöka komma på någon mat som man kan göra till middag.


Piggare

Nu känner vi oss piggare. Hoppas det håller i sig också så man inte vaknar upp imorgon och känner sig lika ynklig som man gjorde idag.

Massa familjemys har det blivit idag. Julian är så otroligt söt när han mest hela tiden säger "titta" och "däh" (där). Lilla gosen börjar bli en stor liten kille. Som jag älskar min fina lilla familj!



Sjuklingar

Helgens arbete har gått bra och vips så var det måndag igen. Lilleman blev förkyld med hosta och snuva i fredags natt men har ändå varit relativt pigg som jag förstått det. Både jag och Robban vaknade upp imorse och kände oss inte nå vidare pigga. Så nu håller vi oss hemma och försöker att kurera oss. Julian är piggast i familjen.


Lilla gos imorse

Påskrivna papper

Då var det helg igen. Min helg kommer att bestå av en lugn hemmakväll ikväll med fotboll och idol. Lördag och söndag kommer jag att arbeta, 9.45-21 båda dagarna. Så jag vet vad jag ska göra. Ska bli roligt.

Imorse myste vi och tog det lugnt för att sedan bege oss ut på birsta en sväng o kika runt lite. Inget handlades där och vi styrde sedan kosan in mot staden. Där mötte Micke upp oss och tog Julian och vagnen och gick en sväng medan vi gick och skrev en massa papper. Så nu är lägenheten såld och den första december ska vi vara ute. Får se om vi hittar någonstans att flytta in eller om vi får parkera oss hemma hos mamma och Majk tills vidare. Vi får se helt enkelt.



Nu blir det mys!

Tiden går snabbt då man är effektiv.

Vi hade en mysig förmiddag på kyrkis. Idag var det jättemånga små barn där, nästan så det var för många då ljudnivån blev rätt hög. Men hur som var det trevligt. Blev en promenad in till stan där vi mötte upp Julians farmor en sväng. Handlade lite och sedan gick vi hemåt. Hemma har jag bäddat rent i vår säng, dammsugat, torkat golven och dammtorkat. Julian har i vanlig ordning hållt koll så dammsugaren skött sig. Mammas duktiga lilla kille. Nu har han tagit sitt förnuft till fånga och slagit igen sina blå för en stund. 



Nu blir det en lugn eftermiddag och kväll för min del, ska fixa lite middag om en stund sen blir det till att ta en dusch. Längtar tills ikväll då jag får krypa ner i den renbäddade sängen då det är bland det bästa jag vet, så skönt det ska bli. Ha en bra kväll!


Gårdagen

Igår tog jag och Julian en prommis bort till min kusin Johanna och umgicks
med henne. Vi hängde där i princip hela dagen och hade det trevligt.




Idag blir det kyrkis igen. Efter det vettetusan vad vi ska hitta på.
Ha en bra dag!


Trötter

Nu har Vickis gått hemöver. Jag glor på hockey och gäspar som bara den. Ska väl hålla mig vaken så att jag får mysa med karln lite när han kommer från jobbet innan jag lägger mig. Kan inte förstå att jag är så trött då jag fick sova hela natten. En trevlig eftermiddag och kväll har jag i alla fall haft, som alltid tillsammans med min fina vän. Lilleman har sovit extremt lite idag på dagen, 20 minuter när vi lämnade kyrkis och max 30 minuter på eftermiddagen. Trots detta så har han varit en väldigt glad och busig liten kille.



Kyrkis

Idag har vi varit på kyrkis i Granlo. Kicki och Leo var också där. En trevlig förmiddag med
fina ungar och trevliga föräldrar. Eventuellt åker vi dit igen på torsdag.



I eftermiddag kommer Vickis hit och umgås med mig och Julian. Vi ska käka lasagne och sen ikväll blir det nog till att kika på hockey. Kommer att bli en trevlig eftermiddag och kväll med andra ord.

Om en månad befinner vi oss i värmen, jag längtar!


Sunshine


Solstrålen min!


Tvätt står på dagens schema

Nu ska smutstvätten sorteras. Tvättid 13-19. Skönt när det är över. Strax innan fem ska jag och Julian ner på stan för att möta upp fina vännen Lina. JDet är nu väldig längesedan som vi sågs så det ska bli väldans trevligt att träffa den bruden. Ska köpa en ny mössa och eventuellt ett par vantar till lilleman när vi ändå är på stan. Vackert höstväder är det ute. Kyligt i luften men solen skiner så fint på alla färgglada träd.


En gammal bild på fina Lina och lilla Julian.


Say what?!?


Ännu en helg har passerat.

Helt otroligt vad dagarna bara flyger förbi. Nyss var det fredag och nu är det söndagkväll. Men det är väl så, tiden går fort när man har roligt.

Under lördagsförmiddagen kom lillasyster med vovve på besök. Vi var ute och gick en sväng och lekte i lekparken.




På eftermiddagen kom mamma och Micke för att hämta upp lilleman som spenderade natten hos dom då vi skulle partaja. Vid sextiden kom folket som vi spenderade kvällen med. Åt och drack gott gjorde vi och hade det trevligt. Vi hamnade på Oscars, kort och gott en mycket lyckad kväll.




Idag har vi bara slappat hemma. En riktig slödag. Skönt.


Vår underbara busunge.


Finaste


Världens vackraste skapelse, min gos!


RSS 2.0