Härliga fredag

Idag på förmiddagen gick lilla familjen bort till en lekpark och lekte. Julian tyckte att det var jätteroligt, jag och Robban likaså. Riktigt familjemys kallar jag det. Blev till att bada den lilla sandnissen när vi kom hem och blött blev det då i hela badrummet av allt plaskande. Jag tror att Julian kommer ha det super när vi åker till Egypten då han kan få bada hur mycket som helst. Han kommer att vara i himlen. En som kommer att joina honom i poolen är garanterat moffa.



Jag och Julian gick förbi Vickis innan vi tog bussen upp till Marisa och lilla Wilma. Marisa bjöd på jättegod Ahlgrens-bilar-tårta. En höggravid brutta som Vickis och Marisa jobbat med var också med, Moa. En mycket trevlig tjej och givetvis blev det mycket graviditets- och förlossningssnack. Trevlig fikadejt med andra ord.






Vi blev upplockade av hjärtat och åkte sedan ut till bowlinghallen för att fira Robbans bror som fyller 30 år idag. Vi käkade men blev ingen bowling för vår del. Trist var det att jag glömde att plocka fram kameran då vi var där så inga bilder därifrån.

Kvällen hittills har jag spenderat med min underbara lilla unge. Jag kan inte förstå hur jag kunnat få en sån otroligt vacker liten gosse. Han gör mig lycklig enda in i benmärgen. Kan verkligen inte förklara med ord hur stark kärleken till mitt barn är. Han är lätt det absolut bästa som hänt mig och han gör mig så otroligt lycklig, varje dag!



Vi har lekt och busat en massa och han lyser som en sol mitt lilla hjärta. Papsen hans är och kikar på fotboll för att sedan fortsätta kvällen på stan med grabbarna. Så nu njuter jag av lugnet med en folköl i soffan tittandes på Idol.


Finaste lillgrodan

Min lilla gullgroda har namnsdag idag.


Underbara väder!

Vilken härlig dag det varit idag! Såhär varmt och skönt får det gärna fortsätta att vara tycker jag. Man blir glad och får så mycket extra energi då solen skiner. Dagen har gått otroligt fort idag. Gick en sväng på stan medan vi inväntade Julians faster. Jag hittade mig två par jeans och en tröja, välbehövligt med lite nytt bland alla gamla trasor som hänger i min garderob. När Maria kom och tog Julian så tog jag bussen till Kicki och Leo. Där åt vi en god morotsoppa till lunch och drack gott kaffe med en bit äppelkaka innan vi gick ut i det fina vädret. Leo tycker om att gunga lika mycket som Julian och kröp sedan runt i sandlådan. Mycket trevliga timmar tillsammans med fina människor.


Finaste Leo.

Maria, Nora och Julian mötte sedan upp mig när jag kom tillbaka till stan. Julian hade fått en jättefin höstjacka och en mysig stickad tröja av sin faster medan hon var barnvakt. Tack tack, säger Julian för det. Jag, Julian och Nora gick sedan en vända till på stan och bytte storlek på jackan samt att jag inte kunde låta bli att köpa en ny outfit till lilleman.


Den fina jackan och tröjan.


Julians nya outfit.

På väg hem fick Julian gunga lite, sedan blev det städning för hela slanten. Julian kollade så att dammsugaren skötte sig, min duktiga lilla kille. Mamma och Micke kom förbi en sväng också och myste lite med lilleman. Nu har gullet somnat, trött idag. Jag väntar på att hjärtat ska komma hem från jobbet så ska vi se på Sons of Anarchy.

Imorgon ska jag, Julian och Vickis åka och hälsa på fina Marisa och Wilma. Hoppas att jag kommer ihåg kameran så jag kan ta lite bilder på dessa fina individer. Kommer att bli supertrevligt.

Fick tidigare ikväll ett samtal från kära Jasmina. Som jag saknar den tjejen!


En gammal bild från november -08 på mig och Jazz.

Trötter

Sov väl inte sådär jättebra inatt då lilleman vaknade två gånger och tyckte sedan att vi skulle kliva upp 06.30. Så i perioder under dagen har jag varit supertrött och jag hoppas nu verkligen på en bättre natt med mer sömn. Känns som att jag behöver det. Imorgon ska Julian vara med faster Maria och mysa några timmar. Medan dom umgås och har det bra så ska jag åka och hälsa på Kicki och Leo.

Jag, hjärtat och lilleman har myst och busat i soffan ikväll. Jättemys var det.



Mina finaste killar <3


Hela tänder

Inga tänder var skadade sa tandläkaren lugnande. Svullnaden började att gå ner redan under eftermiddagen igår så det ser mycket bättre ut. Hälsade på Vickis en sväng igår innan hjärtat slutade jobbet. När han slutade åkte vi ut på Babyproffsen och köpte en ny bilbarnstol som vi är kanonnöjda med. Köpte även en åkpåse till vagnen.


Lillgosen imorse.

Idag har vi varit ute och strosat i Birsta i princip hela dagen. Fyra nya pyamaser blev det till lilleman. Handlat lite mat har vi också gjort. Var på en visning på ett radhus i granloholm men det var inte alls av intresse. Tyvärr blev det inget med radhuset som vi verkligen var intresserade av då budgivningen drog iväg ordentligt. Det blev klart igår så det känns väldigt surt då vi så gärna hade velat ha det. Men men, det är bara att kika vidare, försöka att hålla sig positiv och hoppas att just vårt framtidsboende dyker upp inom en snar framtid. Vi är ju som jag nämnt tidigare på gång med försäljning av vår lägenhet så allt för mycket tid har vi inte på oss. I krisfall så får vi bo hos mina päron tills vi hittar något. Men det tar vi när det kommer.

Ikväll blir det bara lugnt hemma, känner mig helt slut. Mysa med fina familjen min får det bli.


I nya stolen.



Trevlig gårdag, hemsk morgon

Gårdagskvällen med fina Victoria var som vanligt hur trevligt som helst. Till middag åt vi fläskytterfilé med kantarellsås och sallad. Mycket gott. Julian käkade fiskbullar i dillsås med potatis. Blev mycket mys med lilleman, idoltittande, yatzyspel och lite ölprovning. En mycket trevlig helg med andra ord.



Morgonen kunde inte ha börjat värre än den gjorde. Julian somnade om vi vår säng och jag vaknade sedan av en duns och gallskrik. Julian hade ramlat ner från sängen. Blödde ur munnen men det slutade relativt fort och han blev lugnare. Ringde vårdcentralen som hänvisade mig till folktandvården då jag vill få bekräftat att inga tänder skadats även om det inte verkar så. Så 13.20 ska vi på folktandvården. Han har bitit hål i läppen och den är svullen men i övrigt mår han bra. Jag mår nog sämre än vad han gör. Snacka om att känna sig som universums sämsta mamma. Mammas älskade lilla pojke.


Lekparken

Lilleman vaknade och var sådär lycklig och gosig som bara han kan vara när han sovit.




Åt lunch sen gick vi ut för att leka i lekparken lite och sedan gå och handla.



Nu kommer snart fina Vickis.
Ha en bra dag!


Bra dag

Nu har jag gjort mig iordning, lilleman ligger och vilar så han får jag göra iordning då han vaknar. Idag ska vi vara med finaste Victoria. Vi ska käka middag och senare dricka någon öl och bara ha det trevligt. Så jag och Julian ska ta en promenad och handla lite grejer senare idag. Kommer att bli en bra dag.

Förövrigt så är budgivningen igång på vår lägenhet nu, så vi får se vart det slutar. Lite pirrigt sådär. Men det kommer att bli bra. Vi kommer inte att gå minus och det är skönt. Innan hade man ju ingen aning om det skulle vara några intressenter alls så vi är positivt överraskade.


Jag idag.

Helgen

Innan nio i lördags morse var vi ute hos lillasyster & co på Hemmanet. Dom håller på och ska byta ut taket på sitt hus så Andreas var där uppe och kämpade på mestadels under dagen. Teglet som prydde taket innan slet han bort och vi var iväg och slängde det på sopstationen i Svartvik. Var säker på att jag skulle få värsta träningsvärken men det fick jag konstigt nog inte. Det blev lite promenader med Mimsy och lilleman. På eftermiddagen följde jag och Julian med mamma och Micke hem igen. Vi käkade kycklingpaj och drack lite vin. En trevlig lördag.




Igår tvättades det för fullt och slappades mest. Julian var med pappsen sin och tittade på fotboll i det fina vädret. Sedan tog vi det lugnt och det blev en tidig kväll för oss.

Ny bloggdesign

Tack bästa lillasyster för att du stylat och gjort min blogg så fin! Jag älskar dig!



Om den gamla designen syns så tryck på F5 för att se den nya.


Tack för idag, slut för idag.

Nu avslutar vi kvällen här på falkan sju. Alla är vi trötta så det blir skönt med en tidig kväll. Jag, mamma och Julian var ute på en kortare promenad under eftermiddagen, lilleman fick gunga lite och även denna gång var det väldigt roligt tyckte han. Var och handlade och sedan har vi ätit löksoppa, ätit lite gotta och kikat på idol. Imorgon bitti åker vi ut till lillasyster.


Majkel och sötpruppen.

Slut för idag, tack för idag!

Förmiddagen

Runt niosnåret var jag och Julian redo att bege oss ut i blåsten. Vi promenerade runt och gjorde ett avbrott i en lekpark där Julian fick gunga samt rida lite på en älg. Väldigt roligt tyckte Julian som sken som en sol. Sedan våldgästade vi Lisa och Ludwig. Mysig förmiddag.

Dagen i bilder:





Nu har jag packat så vi är redo att bli upphämtade för att spendera eftermiddagen och kvällen hemma hos mamma och Majk. Myspys. Ha en bra dag!

Sovmorgon

Oj vad skönt. Två nätter i rad har lilleman sovit hela natten, så otroligt skönt! Idag vaknade han dessutom inte förrän halvåtta så snacka om att jag känner mig utvilad. Min underbara unge! Nu har vi ätit lite apelsin och snart blir det frukost. Sedan går vi nog ut en sväng, det är ju uppehåll ute så idag blir det till att gunga! Ser ut att blåsa rätt mycket men med rätt kläder blir det toppen.


Min älskade lilla flurunge.


Fullt upp

Julian hade fullt upp och väldigt skoj på bvc med de andra barnen igår. Han och en liten fin tjej vid namn Simone tog och pussade varandra, så sött och jag är lite ledsen över att jag inte hade kameran framme och fick det på bild. Båda två sträckte sig mot varandra och pussade varandra på munnen, sötnosarna. Stor han blivit vår lilla kille, väger nu 9600 gram och är 71,5 centimeter lång. Den tolfte oktober ska vi dit nästa gång för att vaccinera lilleman inför Egyptenresan. Resan är nu betald och jag längtar något fruktansvärt efter att få åka iväg mot varmare breddgrader. Kommer att bli hur bra som helst.


Såhär lycklig var Julian då vi kom till bvc.

Idag har det varit fullt upp med att städa och plocka undan inför lägenhetsvisningen som var i eftermiddags. Robban och svärfar har nu fixat så det sitter en planka som täcker tomrummet som varit i vårt kök. Så nu ser det mycket bättre. Visningen hade enligt mäklaren gått bra, folk lät positiva så nu är det bara att hoppas på det bästa. Nu är det snart helg igen och jag förstår inte vart veckorna tar vägen. Imorgon ska jag och Julian till mamma och Micke där vi sover kvar då Robban ska jobba natt nu tre nätter framöver. På lördag åker vi ut till finaste lillasyster och hälsar på hon och hennes fina familj. Hoppas på lite bättre väder än det varit de senaste dagarna, om det i alla fall vill vara uppehåll.

Nu ska jag mysa med min lilla diamant och snart ska vi nog ta o kika på hockeyn som visas. Mitt lag, Frölunda, går det såhär långt väldigt bra för. Roligt!

Tidig morgon.

När man fått kliva upp runt halvåtta några dagar i rad så känns det väldigt tidigt att kliva upp halvsju. Så blev det idag och jag kände mig som en zombie. Men piggnade på mig och tog och städade akvariet sen när kärleken vaknade. Så nu är det rent och fint hos mina fiskar och räkor. Blev sedan trött igen så då la jag mig bredvid Julian och sov en och enhalv timme till. Skönt. Nu är jag pigg och Julian också för den delen. Julian har precis ätit lunch och åt även lite apelsin med mig, gott tyckte han.



Nu är vi båda påklädda och ska strax efter ett bege oss mot bvc för föräldragrupp.

Hos Victoria

Har haft en supermysig eftermiddag och förkväll hemma hos Vickis. Nu är vi hemma och Julian har fått på sig pyamasen och ska snart få kvällsvällingen innan läggning. Jag ska ta mig en dusch när lilleman somnat och sedan vänta på att min andra hälft ska komma hem så jag får mysa lite.

Hos Victoria i bilder:


Vickans smarriga bullar. Även Julian tyckte att det var gott.


Checkar in ugnen.


När dammsugaren åkte fram var Julian snabb att
känna och klämma på den.


Vi.

Vettetusan varför jag inte tog någon bild på den fina värdinnan.
Bjussar på en gammal bild på Victoria och mig istället.
Tack för en toppeneftermiddag kära vän! Jag älskar dig!


Virrpanna

När vi kom till bvc så blev vi varse om att vi inte hade tid idag.
Jag kollade på lappen och mycket riktigt så stod det 21/9. Suck.
Så vi får gå dit imorgon igen istället då det är föräldragrupp.
Då blir det även vägning och mätning.

Nu är vi hos Vickis och har precis druckit lite kaffe och ätit nybakta bullar, mums!
Senare blir det lite middag innan vi beger oss hemöver och Victoria mot jobbet.
Bilder kommer senare. Nu ska jag umgås med min underbara vän.

Nya skor och lära-gå-vagn

Igår när vi var halvvägs till stan ångrade jag mig nästan att vi lämnade hemmet. Regnet tilltog och blåsten blev allt värre. Det rann om mig när vi tillslut var nere på stan. Tur att man har regnskydd på vagnen så att Julian inte blev blöt. Som tur var så blev inte stadsturen förgäves utan hem kom vi med ett par nya skor till Julian som han kan ha i höst innan vintern kommer.

Har även kikat runt lite efter en lära-gå-vagn till vår lilla man som gärna går efter alla möbler här hemma. Hittade en på blocket förra veckan och kontaktades av ägaren till den igår som skickade bild på den. Den var i superskick och för endast 50 kronor blev den vår. Robban hämtade den efter jobbet så både igår och idag har Julian gått med hjälp av den.


Vår duktiga lilla kille.

Idag har vi haft skorvbehandling samt att lilleman plaskat i sin badbalja. Från nio fram till nu har den lilla stjärnan varit trött men inte alls velat sova vilket resulterat i massa gnäll o grin. Men nu sover han äntligen så när han vaknar är han säkerligen den glada lilla varelsen som han brukar vara. Vi ska på bvc 14.15 och se om han växt något. Sedan bär det av hem till Vickis för att käka middag och äta nybakta bullar. Ses framemot! Ikväll när kärleken kommer hem från jobbet ska vi se klart en film som vi började se igår. Blir en bra dag idag med helt enkelt.


Jag idag.


Trotsar vädret

Jag och Julian trotsar vädret för att ta en tur ner på stan för att se om vi hittar några skor till lilleman. På stan möter vi upp finaste Victoria. Middag orkar jag inte laga idag så tog fram två matlådor med den goda lammgrytan som vi äter idag istället.

Världens finaste var inte mer än cirka två månader här.

Morgonstädning

På morgonkvisten har jag och Julian hunnit med o dammsuga. Julian jagar och ställer sig upp vid dammsugaren och släpper inte blicken ifrån den en sekund. Sedan blev han trött så nu har jag torkat golven och städat badrummet. Vädret är inte alls nå roligt idag så vettetusan vad vi ska hitta på.


Julian hänger med dammsugaren.


Julian tog och skrev lite på datorn imorse han med:
._Ä9::O  vn-**/vnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn*/  /+7fdg
vrt54vt----++dr8t45-+8,437,-,+,-,t234f5*/-frwFSB'
45gffbsbt'ftzsgt45+5tgbgt4b52zz0´¨g5§1q0 l2o08:17 2011-09-19q w
öå'¨?O"^?½> %"5AQSWZX18A67

Ha en bra dag!


Arbetshelgen över

Nu är jobbhelgen plötsligt över och jag överlevde. Kände mig totalt bortkommen när jag anlände till jobbet igår förmiddag men efter bara en liten stund så var man tillbaka i rutinerna igen. Det har varit roligt tiden har gått otroligt fort. Jag känner även vad nödvändigt det är att få lite miljöombyte, jag behöver det. Saknat min lilla gos har jag gjort men jag vet ju att han haft det bra så det har gått bra det också. Nu dröjer det tre veckor tills det är dags för jobb nästa gång.

Ligger och kikar på Idol nu, sen ska jag nog krypa ner i sängen och bara ta det lugnt och förhoppningsvis somna i god tid. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Är det inte ösregn eller storm ute så vet jag i alla fall en liten kille som är sugen på att gunga så då blir det till att uppsöka en lekpark. Det visar sig.


Killen som inte vill vara still när kameran är framme.
Mammas lilla buskille!

Underbara vän

Har haft en kanontrevlig dag hemma hos Lisa. En helt perfekt dag som får en att bli sådär glad. Underbara vän! Nu är jag och Julian hemma, om en stund kommer Lisa och Ludde hit och myser med oss. Ska ta och fortsätta med middagen nu, blir inbakad kycklingfilé med ädelost, klyftpotatis, sallad och en kall örtsås. Livet är underbart.


Våra fina ungar!

Btw så ligger nu vår lägenhet ute för försäljning.
Hoppas att det är några som är intresserade av
den så att vi kan hitta vårt framtida boende.

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-skonsmon-sundsvalls-kommun-fridhemsgatan-60-2625238

Jag idag

Lilleman blev trött så han ligger och sussar sen en stund sen.
Jag har hunnit med och ta ett bad och gjort mig iordning.


Jag idag.


Yesterday

Det var väldigt trevligt på kyrkis igår. Julian försökte krypa fram till alla småbebisar för att leka med dom så det var lite jaga där då jag var lite orolig över att han skulle leka lite för hårdhänt med dom. Men han hade roligt och det hade jag också. Trevliga mammor och och söta små barn.


My, AnnaMia och Julian.

Efter kyrkis blev det en promenad i stormen från Granlo in till stan där vi gick förbi Julians farmor och hälsade på en sväng. Fick massa trattkantareller av henne också så nu måste jag se om jag hittar något gott recept för att tillaga dom på bästa sätt. Sedan gick vi och hämtade ut mina glasögon.


Julian med farmor.

Vi hann inte mer än att komma innanför dörren hemma innan telefonen ringde och Lisa och Ludwig var redo för promenix. Återigen gick vi ut i stormen och gick omkring på Skönsmon/Kuben i cirka två timmar. Trevligt var det och höjdpunkten för Julian var säkerligen då han fick gunga vilket han tyckte var hur roligt som helst.


Lycklig kille.

Idag ska vi bara slappa och ta det lugnt på förmiddagen, sedan ska vi hälsa på hemma hos Lisa. Ikväll blir vi nog bara hemma, imorgon ska jag nämligen arbeta för första gången på cirka tio månader. Så en lugn hemmakväll med lite Idoltittande känns precis lagomt. Är lite nervös för att arbeta faktiskt, hur gör man?

Ha en bra dag!

Redo för kyrkis

Det blir kyrkis idag. Jag och Julian är redo och ska strax klä på oss och ta bussen
till granlo. Ska bli skojsigt att träffa AnnaMia då det var väldigt längesen nu.




Vi idag.


Tänder ett ljus

Denhär dagen har bara försvunnit, trots att den på ett sätt känns så otroligt lång.
Tvättat har jag gjort så nu är alla kläder rena igen, skönt. Myst en massa med min
lilla prins har jag också hunnit med, även myst en del med den stora kärleken
då han piggnade till efter gårdagsnatten.



Mys och bus med min lilla diamant innan han sov middag.

Nu har jag precis bäddat rent i vår säng, lagt in alla rena kläder i garderoben samt plockat
undan alla grejer som legat utspridda i lägenheten. Ni som känner mig vet att jag inte är
överförtjust när det är stökigt och rörigt så nu kan jag slappna av.

Får se vad vi hittar på imorgon, kanske drar på kyrkis i Granlo om AnnaMia piggnar på sig,
annars får det bli till veckan. Ska i alla fall hämta ut mina glasögon, det är det enda jag vet säkert.
Sen ska jag och Lisa ut och promenixa med våra barnvagnar också, hoppas det inte regnar.

Istället för att tända många ljus har jag ikväll bara tänt ett ljus,
ett ljus för dig pappa som jag tänker sådär extra mycket på idag.



Fjortonde september

Idag är en såndär jobbig dag igen. Datumet fjortonde september kommer alltid att få mig att tänka sådär extra mycket. Jag kommer aldrig någonsin att glömma den dagen för fem år sedan då allt fortfarande kändes helt overkligt. Jag såg hur folk runt omkring mig grät och var helt förkrossade, själv kände jag mig blockerad och förstod ingenting. Vi kom fram till dendär jättesöta lilla kyrkan och gick in, jag, Linn och farmor gick in tillsammans och satte oss på den första raden, allt kändes så lugnt och fridfullt. Jag tittade fram mot altaret och såg dendär vita kistan som var omringad av massa vackra blommor, då slog det mig och jag förstod. Det slog mig så hårt och plötsligt att det var pappa som låg i dendär kistan. Jag får ont i magen än idag när jag tänker tillbaka och jag kan riktigt känna den obehagliga klumpen som infann sig i maggropen på mig då jag satt där. Samtidigt då jag tänker tillbaka så känner jag liksom då, hur känslorna äntligen fick komma fram, hur mitt medvetande tillslut förstod vad som hänt. Det var i den stunden som jag kunde börja sörja på riktigt och på ett sätt var det skönt, samtidigt som det var så smärtsamt. Smärtsamt att inse att en av de absolut viktigaste personerna i mitt liv inte längre var kvar bland oss längre, att min älskade bästa pappa lämnat oss. Saknar dig så otroligt mycket, det kommer jag alltid att göra. Du fattas oss.




En trevlig kväll

En mycket trevlig eftermiddag och kväll har spenderats med en av mina absolut bästa vänner. En så otroligt fin och underbar vän hon är den där Victoria. Vi har ätit mat, busat med min lille son som fått för sig att båda låta (flämta) och se ut som en liten hundvalp med tungan hängandes utanför munnen mest hela tiden, sötnöten min. Sedan har vi hunnit med att kika på delar av elitseriepremiären där mitt Frölunda tog hem tre poäng, härligt! Kikade även på idol samt att vi spelade yatzy och såklart surrade en massa. En toppenkväll med andra ord!


Fina Vickis med min lilla puppy.


Dagens middag blev en korvgrytsvariant med råris och sallad.

Nu är det snart dags för mig att slå igen mina bruna. Hoppas du haft en bra dag, det har jag.
Natti!

Finbesök

Idag har jag och Julian fått finbesök av Sandra och Charlie, mycket trevligt.



Nu har lilleman nyss somnat så jag ska passa på att förbereda för dagens middag som ska ätas tillsammans med fina vännen Victoria som nu kommit åter till Sverige. Kommer att bli hur mys som helst och jag längtar efter att få ge henne en stor kram.


Julian med GAIS-tröjan han fick av min farbror.

Trevliga måndag.

Då var en trevlig måndag snart över. Dagen har gått väldigt fort och trevligt vardet  att umgås med mormor och morfar samt att få träffa gammelfarfar. Är ju inte alltför ofta men när vi väl ses är det alltid trevligt. Tack för idag!


Julian och morfar.


Gammelfarfar och Julian.

För er om inte vet så är min mormor otroligt duktig när det gäller matlagning. Till middag hade hon tillagat kycklingfilé i en god sås med bla ädelost och soja. Mycket gott var det, vilket det alltid är när mormor stått i köket.


Dagens middag.


Momme och moffa

Idag kommer dagen att spenderas i Stöde tillsammans med bästa mormor och morfar. Vi ska även hälsa på min gammelfarfar som blir så otroligt glad då han får träffa Julian. Detta kommer att bli en bra dag! Får se om jag lyckas ta några bilder från dagen som läggs upp ikväll, det visar sig.


Finaste killarna. Så otroligt mycket jag älskar dom!


Jag idag.

Gårdagen i bilder








Tack för en trevlig lördag kära ni!


På falkan 7

Mamsen kom och hämtade upp mig och Julian igår på eftermiddagen. Vi åkte ner på stan och jag gick och solade medan mamma o Julian strosade runt på stan och charmade tanter. Drog på bolaget sen blev det handling på Willys innan vi landade på falkan 7. Sedan blev det städning för hela slanten. Varma mackor blev middagen som åts medan vi kikade på Idol, kväll gjorde vi redan vid tio. Så idag känner man sig utvilad och pigg, och tur är väl det då lilleman vaknade 05.55 pigg och glad.


Mamsen och Julian nu på morgonkvisten.

Idag ska vi åka ut till lillasyster och hennes familj. Om vädret tillåter blir det till gå ut i skogen lite o kika om det finns någon svamp. Sedan blir det till att äta kräftor och massa gotta. Kommer att bli en toppenlördag!


Premiär

Inatt har lilleman sovit inne i sitt rum för första gången. Det gick kanonbra, han sov hela natten! Dock vaknade han kvart över sex vilket är lite väl tidigt kanske, men det är väl smällar man får ta. Så skönt att han sovit bra i alla fall mitt lilla hjärtgull.

Inatt ska jag och Julian sova hos mamma och Micke, och imorgon ska vi sova ute hos syster och hennes familj. Ska bli mysigt! Så får kärleken förhoppningsvis sova ut i lugn och ro också då det är nattjobb för hans del både fredag och lördag natt.

Nu ska jag och lilltrollet mysa på. Ha en bra dag!


Här var lillgosen inte ens en månad gammal, min lilla nallebjörn.

Torsdag

Igår blev det inte många knop gjorda. En liten promenad tog jag och Julian sen var vi bara inne o slöade hela dagen. Lammgrytan blev lyckad och kommer att göras igen.



Idag har vi varit på hudmottagningen för att få någon hjälp mot min förbaskade hud som varit katastrofal den senaste tiden. Fick träffa en läkare så nu har jag fått starka kortisonsalvor utskrivna samt att jag ska gå och sola. Troligen så blir det solning på stan då det blir svårt att lösa med Julian om jag ska sola uppe på sjukhuset. Men förhoppningsvis så blir huden i alla fall bättre nu. Är så förbannat less på denna eksem, samtidigt så ska jag inte klaga, hade kunnat drabbas av något mycket värre.



Nu har vi precis träffat Lisa och lilla Ludwig. Skulle ut och promenixa men blev inte en så lång prommis då vi båda var kaffesugna. Gick hem till mig och drack kaffe och surrade lite istället. Nu ska vi bara ta det lugnt innan vi ska ta bussen upp till Granloholm för att möta upp kärleken och kika på ett radhus. Får se om det är lika bra som det ser ut att vara.


Ludwig, jag och Julian.

Regniga onsdag

Inte alls något skojsigt väder när man ser ut genom fönstret, regnet bara öser ner och himlen är sådär grå och deppig. Så idag känns det som att det kan bli en lång dag då man helst inte går utanför dörren. Lillasyster kommer hit om ett tag och myser med oss innan hon åker till arbetet. Sedan vettetusan vad man ska göra resten av dagen mer än att se Sons of Anarchy, första avsnittet på säsong fyra har kommit ut. Som vi längtat! Lätt den bästa serien ever! Se den! Till middag idag ska jag försöka mig på att göra en lammgryta, får se hur det går.


Beställt

Nu är glasögonen beställda. Blev paret jag visade i förra inlägget samt dessa nedan.
Fick lägga till 600 kronor för att få två par och den kostnaden var då för att få repskydd
samt antireflex på båda paren. Kul att kunna variera sig lite. Så om en till två veckor
äger jag två par nya glasögon som jag förhoppningsvis kommer att använda flitigare
än de jag har idag. Det måste jag göra! Antireflex hade jag tydligen inte på de paren jag
äger idag, så troligtvis kommer det inte att bli lika jobbigt att köra bil i mörker då
jag får de nya, härligt!



Nu ska jag mysa med min vackra son. Ikväll blir det mys med grönsaker och dipp.
Hoppas att alla haft en bra dag!

Tror jag bestämt mig.

Nu tror jag att jag bestämt mig. Det blir nummer två. Tror jag.



Nu väntar jag på
att min lilla gos
ska vakna så jag
får kramas lite.

HJÄLP!!

Ska köpa nya brillor och har fått låna hem tre olika bågar.
Nu vill jag veta er åsikt, vilka passar mig bäst? Help me!!

1.




2.



3.


Längtar bort

Under eftermiddagen gick jag och Julian och hälsade på Vickis som i skrivande stund sitter på ett litet flygplan på väg mot Turkiet för en veckas semester. Jag kommer att sakna henne, men förhoppningsvis går veckan fort och förhoppningsvis får hon en toppenvecka i värmen för att ladda batterierna för den mörka årstid som väntar här hemma. Jag hade gärna åkt till värmen nu jag med, men det dröjer inte alltför länge innan vi också åker iväg en vecka. Tredje november åker jag, Robban, Julian, Mamma, Micke, mormor och morfar till Egypten. Det ska bli så otroligt skönt och jag hoppas att tiden går fort. Det kommer att bli super, är jag helt övertygad om. Bilderna nedan visar området där vi ska bo, där vi ska må så otroligt bra och bara njuta. Längtar som en tok!



Bilder lånade från fritidsresor.se



Lillgosen och Victoria.


Jag älskar er!



Bästa mamma och lillasyster. Vad vore jag utan er?


Världens finaste



Världens finaste lilla gos!


Dragborgen, smörgåstårta och hockey

Då har snart ännu en helg passerat. Galet vad fort tiden går. Fredagsförmiddagen spenderades tillsammans med massa mammor och barn på Drakborgen. Blev dåligt med kort tagna då men det var i alla fall en trevlig förmiddag.


Några bilder från Drakborgen.

Väl hemma igen passade jag och Julian på att vila några timmar för att orka med eftermiddagen och kvällen. Skönt var det då det är väldigt sälllan som jag brukar sova något under dagarna. När eftermiddagen kom och lillasyster hade slutat sitt arbete så åkte vi ut mot Hemmanet. Där blev man bjuden på god mat, tacos. Hjälpte även syrran att färga rödhuvudet så nu är utväxten borta och håret lyser så rött så. Tjusigt värre. En lugn och trevlig kväll.


Julian med moster för några veckor sedan. 

Lördagsförmiddagen spenderade vi hemma hos Robbans faster. Alla hans syskon var samlade och det bjöds på smörgåstårta och glasstårta, mycket gott var det. Trevligt att träffa alla också. Julian fick även träffa en av sina kusiner från göteborg som är uppe på besök.


Kusin Alva och Julian
samt faster Therese i
bakgrunden.

När vi mumsat färdigt där var det dags för hockey. Julian tyckte nog inte att det var alltför roligt att kika på en hel hockeymatch, men duktig var lillgossen. En själv kunde inte heller riktigt fokusera så mycket på matchen då lilleman inte gärna ville sitta still. Middag intogs på Marco Polo och därefter blev det en kopp kaffe hemma hos Johan innan vi åkte hemöver. Väl hemma blev jag segare än någonsin och efter två glas äppelvin tackade jag för mig och la mig runt halvelva. Glad för det idag då jag känner mig pigg och utvilad. Får se vad vi ska hitta på idag, än så länge har vi inga planer.


Julian med faster Maria.


Gäsp

Blev inte någon sovmorgon idag heller. Får väl skylla mig själv lite över att jag inte känner mig sådär jättepigg då jag inte kom i säng innan tolv igår. Lilleman vaknade kvart i sex men har i alla fall återigen sovit hela natten vilket är skönt. Så jag ska inte gnälla, men jag kommer nog alltid att vara en morgontrött varelse så måste få gnälla lite ändå. Men nu känner jag mig pigg, ska fixa en kopp kaffe nu sen blir det mys med finaste trollet. Runt tiosnåret ska vi bege oss ut till Birsta och Drakborgen. Kommer säkert att bli riktigt trevligt.

Ha en trevlig dag!



Vi för ca en månad sedan.

Torsdag

Imorse kom mamsen på besök innan hon skulle bege sig på föreläsning. Hon fick då stilla sin Julianabstinens för några dagar framöver. 

Förmiddagen spenderades ute i Birsta tillsammans med fina vännen Vickis som var på jakt efter golv. Något golv inhandlades inte men lite annat smått och gott. Jag köpte bland annat två nya "tuttekassar" vilket var väldigt välbehövligt. Sen fyndade jag en vit blus/skjorta för endast 49 kronor. Victorias fiskar får äntligen syrerikt och fräscht vatten då en ny pump fick flytta in i hennes akvarium. En väldigt trevlig förmiddag med en otroligt fin vän som står mig så otroligt nära.


Vi i somras.

Sedan kom jag hem till mina fina killar. Julian såg sugen ut på ett bad i baljan så där fick han leka en stund vilket han var väldigt nöjd med. Lillgubben älskar att bada. Han kommer troligtvis bo i poolen när vi åker till Egypten, i alla fall om han själv få bestämma. Då blir moffa glad då han får sig en badkompis.



Dagen gick väldigt fort och rätt som det var stod jag i köket och försökte att tillaga dagens middag. Det blev en spenatsoppa, något jag aldrig tidigare gjort. Men den blev bra, både jag och hjärtat blev mätta och belåtna så den kommer jag nog att göra fler gånger. Kan rekommendera att ha knaperstekt bacon till, mycket gott tycker i alla fall en saltälskare som jag.




Mamma och Micke kom förbi en sväng förut då moffa också ville gosa med "klimpen". Glad för det var Julian.



Nu har vi myst en massa och lilleman har somnat. Hjärtat jobbar natt så jag ska bara ta det lugnt och ev läsa lite i en bok som jag lånat av Vickis som verkar sjukt bra/hemsk. Imorgon blir det drakborgen, nice!


RSS 2.0