Trevligt besök

Dagen tillsammans med Kicki och Leo samt Lisa och lilla Ludvig var otroligt trevlig. Det är så roligt när vi väl ses och det är så himla roligt att se hur barnen växer. Liter bilder från dagen:






Tack för en kanontrevlig dag brudar!

Nu har lilleman somnat så nu blir det till att bara slappa resten av kvällen. När kärleken kommer hem från hockeyn sen så ska vi ta och smutta på varsin öl och bara ha det bra, njuta av det underbara livet.


Underbara morgon



Såhär mysigt har vi det i soffan på morgonkvisten.


Nu ska vi nog ta och väcka karln i huset snart och äta lite frukost.
Idag blir en trevlig dag tillsammans med fina vänner och barn.
Uppdatering om dagen kommer senare.

Ha en fin dag, det ska vi ha!


"Mamma"

Kärleken kom hem från arbetet någon minut efter fyra, åt middag på tio minuter och drog sedan iväg för att se sitt lag spela match. Jag och Julian blev något rastlösa så det blev en promenad till svärmor och Nora på en kopp kaffe. Fick de passa på och mysa lite med lilleman också vilket de alltid uppskattar. När vi satt där i soffan så sa Julian helt plötsligt "mamma" (!!!!!). Jag var tvungen att fråga både Karin och Nora om jag hörde rätt, och det gjorde jag! Julian har nämligen sagt pappa (baba) under en veckas tid så blev helt paff att det kom ifrån ingenstans. Mammas älskade lilla troll!



Nu blir det mys med kärleken!

Fin dag

Nu är vi hemma igen efter en trevlig förmiddag som först bestod av en promenix med Lisa och lilla Ludde. Sen drog vi till Eclair och käkade lunch tillsammans med en kompis till Lisa. Mycket trevligt. Nu ska vi bara leka på tills pappan kommer hem från arbetet. Kanske vila lite om det är något som Julian är sugen på.


Vi nu.


Morgonmys

A-team såg jag och hjärtat igår kväll, en mycket bra film må jag säga.
Lilleman tyckte att vi skulle kliva upp samtidigt som hans far idag vilket
var 05.45. Så det var bara att se glad ut och kliva upp. Fast vi kör på
morgonmys i sängen än så länge. Snart blir det frukost.




Tack gud för mat!

Kom inte i säng så tidigt som jag planerade igår, men fick i allafall sova så pass mycket att jag kände mig pigg då vi steg upp. Gick en skön morgonpromenad, kom hem och duschade och traskade sedan ner på stan och mötte upp Vickis med svägerska + brorsdotter. Julian sken upp som en sol då han fick se fina Klara.



Väl hemma igen passade jag på att dammsuga och torka golven medan grabbarna i hushållet for iväg o köpte nå tv-spel. Sedan ställde man sig i köket och gjorde iordning dagens middag. Det var smaskens.




Ikväll blir det film och massa mys med hjärtat som jag knappt sett under helgen. Livet är bra härligt, eller hur?!


Min andra hälft



Den dagen du kom in i mitt liv fick jag känna på hur det känns att
vara lycklig, på riktigt. Jag är så otroligt kär i dig och jag älskar dig
ut i fingerspetsarna. Med dig vid min sida känns ingenting omöjligt.
Du är underbar och jag uppskattar varenda minut jag får vara nära
dig hjärtat. Jag älskar dig Robert Dückhow, nu och för all framtid.



Helgen

Då har helgen passerat. En mycket lugn och trevlig helg för min och Julians del. I fredags blev vi upphämtade av min mormor och morfar som vi följde med till Stöde. Vi pratade en massa, myste och hade det bra. Jag och morfar, med Julian i vagnen, tog och hälsade på min gammelfarfar under fredagseftermiddagen. Han blir alltid lika glad då han får träffa Julian.


En gammal bild då vi
var på besök i våras.

På lördagsförmiddagen blev det en långprommis runt hela Stöde kändes det som för min del med morfar igen. Efter lite mer än en timmes promenad gick jag och Julian förbi min morbror med familj och hälsade på. Trevligt att träffas då det inte blir så ofta.


Hos min morbror.


Julian såg lite brydd ut innan vi skulle gå.

Tillbaka hos mormor och morfar blev det en dusch, lite lunchintag för att därefter åka tillbaka mot Sundsvall. Mötte upp lillasyster och for sedan vidare ut mot Birsta City på gardinjakt. Efter att ha svansat runt på massa butiker och affärer samt IKEA fann hon vad hon letade. Jag köpte lite småsaker, bla en solhatt till Julian som han ska ha då vi åker till Egypten. Kanonköp då den endast kostade 5 kr.

Vi for sedan hem, packade om väskan för att bege oss mot min fina vän Victoria. Vi hann även med att kramas och pussas lite med pappsen (Robban). Hos Vickis myste vi på och tog det lugnt, skönt då det åskade och blixtrade som bara den. En liten biltur innan det värsta ovädret kom blev det för mig. Spelade lite yatzy, pratade och glodde på massa skräp på tv:n innan vi kröp ner i säng.

Idag har det varit fullt upp känns det som. Morgonen och förmiddagen var i och för sig lugn men sedan har dagen/eftermiddagen gått av bara farten. Julian lämnade jag hos mamma och Micke medan jag och Victoria åkte iväg och storhandlade. Gubben var hemma och tvättade.


Sitta i gunghästen är roligt hos mormor och morfar.

Kärleken arbetar tredje natten i rad nu, hoppas att Julian vill vara någorlunda lågmäld imorgon så han får sova ut. Vi tar nog en prommis efter frukostintag sen blir det en sväng på stan tillsammans med Vickis för att köpa lite strumpor till lillskrutten. Eventuellt kanske lite "dregglisar" och nån mockasin också om det finns nå bra. Nu ska jag plocka undan lite, sedan blir det till att slappa och förhoppningsvis somnar man i någorlunda bra tid.

Fem år av saknad

Den här tiden, för fem år sedan, slutade mitt hjärta slå för ett ögonblick, allting blev suddigt och jag kunde inte andas. Telefonsamtalet som mamma fick, att pappa inte längre fanns kvar i livet. Det är fortfarande den absolut värsta dagen i mitt liv. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig pappa. Jag önskar så djupt att du inte valde den vägen du gjorde. Jag minns att du så ofta pratade om hur mycket du längtade efter att bli morfar, nu är du morfar, fast i himlen. Jag är helt övertygad om att du ser ner på oss och ler och är glad, lycklig och stolt över vad jag och Linn ådstakommit de senaste åren. För det var du väldigt duktig på att berätta för oss, hur stolt du var över att ha så fina döttrar. Ibland känns allt fortfarande helt overkligt, att du inte längre finns här. Jag är trots allt så glad och tacksam över åren jag fick tillsammans med dig, världens bästa pappa.



Saknaden gör ont.


Provar igen...

Ska göra ett försök att börja blogga igen så får vi se hur det går, det visar sig.

Sedan jag bloggade sist har det hänt massor. Jag har förlovat mig med min andra hälft, blivit gravid, tagit körkort, fått fast jobb och sedan fött men underbara lilla bebis. Julian föddes 2011-01-11, en dag innan beräknat datum. Världens finaste lilla varelse som förgyller mina dagar varje dag. Nu är han ingen liten bebis längre, han är 7½ månad gammal lite drygt och det är full fart. Lilleman har den senaste veckan börjat krya runt som en dåre samt att han reser sig mot allt han kan.


Första bilen på vår lilla prins, här några timmar gammal





Lite blandade bilder från det första månaderna i Julians liv.



En bild på min lilla skitunge igår.




RSS 2.0