VARNING - för ett långt inlägg

Det är några dagar sedan jag skrev sist. Följande har hänt sedan sist

Fredag:
Jobbade fram till fem. Var em hektisk dag på jobbet då det var något att göra exakt hela tiden. Då jag slutade så kändes det verkligen skönt att veta att man var ledig i två dagar. Väldigt behövligt. Efter jobbet åkte jag in till stan och drog på Systemet där en vinbox samt en flaska tequila rose inhandlades. Tänkte att det kan ju alltid vara bra att ha något hemma ifall att (då utan att ha något inplanerat för kvällen. På väg hem så ringde jag Jasmina för att se vad hon hade för sig. Inget speciellt gjorde hon och skulle komma förbi mig en sväng. Då jag väl var hemma dröjde det inte länge innan tösen knackade på dörren. Jag lagade lite käk som vi åt, drack ett glas vin och hade det trevligt. Sen kom hennes kusin förbi som skulle ta nattåget till gbg, även han fick ett glas vin. Vi satt o surrade, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Lite senare på kvällen kom Jossan, Adela och Kicki förbi. Ännu mer vin blev det (dock inte för Kicki som körde). Satt och surrade en massa och hade det väldigt trevligt. Vid tvåtiden så bestämde vi oss (jag, Jossan och Adela) för att dra ner på stan en sväng och checka läget. Nödvändigt? Näe, inte alls. Men det gjorde vi i alla fall. Var hemma igen strax efter tre. Var inte speciellt roligt där nere. Somnade rätt fort då jag väl var hemma efter en mycket trevlig kväll med tjejerna.

Lördag:
Hade ställt klockan på tio då jag bestämt med mämi och Majk att vi skulle dra ut till Vindhem och sola om det var fint väder. Vädret var kanon och dom kom och hämtade upp mig. Lite seg var man ju kan jag lova, sjukt trött. Så då vi väl kom fram till Vindhem så la jag mig och sov. Sov i princip nästan hela tiden vi var där. Kanske inte det smartaste att ligga och sova i solen men skönt var det och efter det var jag mycket piggare. Dock brände jag mig, hettade galet mycket i ansiktet. Vi var där i typ fyra timmar ellet något sånt och sedan var det hem till Granloholm för att göra sig iordning inför kvällens 40-årsfest. Syster skjutsade iväg oss till Kovland där festen skulle äga rum. Drack en cider hemma hos några vänner till päronen och därefter bar det iväg till festen. Solen var fortfarande högt upp på himlen och då vi skulle gå någon bingoslinga ropade man inte precis 'hej' då det var skitvarmt. Sedan blev det buffé. Var massa folk och typ inte många alls som en annan kände igen bland dom 160 personerna som cirkulerade på festen. Jag mådde inte sådär jättebra så efter tårta och lite lyssnande på ett band som spelade där så ringde jag efter syster som kom och hämtade upp mig. Sen var det slut på den kvällen vid halvtvå eller något sånt.


Söndag:
Väcktes av att syster sa "om trettio minuter åker vi om du ska med". Var bara att kliva upp och se glad ut om man skulle ut i solen. Var ute på Vindhem med mamsen och Majk idag också. Det var ännu varmare idag och trots att det fläktar där ute på klipporna så var jag nära att bli tvungen att ta ett dopp då det var så varmt. Men det kalla vattnet hindrade mig så inget dopp för min del. Strax efter tre kom syster och hämtade upp oss igen och vi drog mot Willys och handlade lite för att sedan åka hem. Majks föräldrar och lilla Kajsa (deras vovve) kom med smörgåstårta för att uppvakta Majk som fyllde år i måndags. Sedan fick jag skjuts av dom hem och här sitter jag nu. Fick en micro av dom också som passade in i skåpet ovanför spisen. Det tackar man för.


Det var min helg. Nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig inte speciellt fräsch så en dusch blir najst. Sen kika lite på tv skulle jag tro. Börjar ju inte förrän halvtolv imorgon så man måste inte lägga sig alltför tidigt.


Snygg man är va? Usch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0