Härlig miniweekend i huvudstaden

0

På torsdag morgon förra veckan satt jag, mamma och lillasyster på tåget mot Stockholm. Vi kom fram vid lunchtid och letade då reda på hotellet, gick runt på stan och kikade, åt lunch och satt oss och tog varsin öl innan vi gick åter till hotellet för att göra oss iordning inför kvällen.

När Ethi slutade jobbet kom hon in till stan och mötte upp oss för att äta middag med oss. Vi gick runt och letade efter en restaurang där vi kunde äta middag och tillslut, efter mycket gående fram och tillbaka, hamnade vi tillslut på Fridays där vi åt god mat innan vi gick mot Chinateatern för att se Dirty Dancing. Så roligt att få träffa min underbara vän en sväng, även om det inte var någon lång stund.



Dirty Dancing var helt fantastisk och Emilia var ännu mer fantastisk! Jag är så stolt över min fina vän som äntligen får göra det hon alltid drömt om och att hon sedan gör det bäst är en fröjd att få se. Musikalen var verkligen jättebra och jag kan rekommendera alla att se den.

När föreställningen var slut var mina fötter mer än slut efter att jag gått omkring på klackar (något jag inte gjort på många år). Jag hade så otroligt ont i mina fötter att jag tog av mig skorna och gick i strumporna tillbaka till hotellet och nu har jag svårt att tänka mig att jag någonsin kommer använda dom igen. Tacka vet jag platta, sköna skor!

På fredagsmorgonen åt vi god hotellfrukost, packade ihop våra saker och gjorde oss iordning innan vi checkade ut och gick runt på stan innan vårt tåg skulle gå tillbaka mot Sundsvall under eftermiddagen. Jag köpte en jättefin sommaroutfit till Julian på Zara som jag tänkte knäppa någon bild på och lägga upp framöver. Snygg värre kommer han vara i dom kläderna i alla fall kan jag lova.

Tågresan hem gick bra och jag fick träffa min lilla skatt då vi kom hem innan det var dags för honom att sova. Jag säger då en sak, borta bra men hemma bäst.

Tusen tack mamma och Linn för en superhärlig och trevlig miniweekend i huvudstaden. Ni är bäst!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Åå va härligt! Längtar efter er! Kram

2012-04-16 @ 23:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0