Födelsedagsfirande och kompismys

Sovmorgon fick jag imorse och skönt var det. Mina killar kom in och myste med mig då lilleman blivit badad och ren strax efter nio. Efter lunch åkte vi ut till Mickes föräldrar för att födelsedagsfika lite då Gunbritt fyller år idag. God smörgås och gott fikabröd bjöds det på, även Julian tyckte att det var smaskigt med morotskaka. Julian var uppklädd och tjusig och hade det roligt tillsammans med pudeln Cajsa.




På hemvägen åkte vi förbi Clas Ohlson och köpte lite spännband samt nåt annat band för att sätta fast grinden i trappen. Innan vi for hem så åkte vi och hämtade upp Victoria som har varit med oss hela eftermiddagen fram till för en liten stund sen. Mysigt att få umgås lite med den donnan då det kändes som evigheter sen.


Vi myste lite ute i det fina vädret.

Nu sitter mormor och morfar på flyget mot Thailand. På lördag morgon åker även mamma, Micke, Linn och Andreas mot samma resmål. Under tiden dom är borta hoppas vi på att vi hittar oss ett eget boende. Lite skönt kommer det bli att få vara själv några veckor, fast det kommer säkert att kännas lite underligt och tomt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0