Dåligt med uppdatering

Var ett tag sen man bloggade nu. Helgen var bra. I fredags var vi bara hemma och i lördags åkte jag och Julian ut till lillasyster där vi spenderade eftermiddagen och kvällen samt hela söndagen. Åt god mat och kikade på Gladiatorerna i lördags och pulkåkning blev det under söndagen vilket Julian tyckte var skojigt. Myspys hade vi det ute på Hemmanet med andra ord.


Gott med avokado!


Myspys med "lurvigar kusinen" och moster.


Busade även med moster och Mimsy innan det blev sängen i lördags.

I måndags var det dags för Julians ettårskontroll på bvc. Mätning (79cm), vikt (10,5kg), mätning av huvudomfång (48,8cm), läkarundersökning samt vaccination var det som stod på schemat. En spruta i varje ben fick han och det var inte så populärt men gick snabbt över, duktiga killen. Blev efter det en tur på stan med Vickis innan vi åkte hemöver. Hemma lagades god mat, sötstarka kotletter med ugnsbakad potatis, morötter och purjolök, innan det var dags att packa väskan för att åka ut till lillasyster igen.

Igår var vi ute och åkte pulka, promenixade och städade en del då Andreas (syrrans kille) håller på att fixa med taket i sovrummet. Riktigt snyggt kommer det bli med spotlights då det blir färdigt. Vi åt middag där ute innan vi åkte hemöver igen. Julian var hängig och lite febrig efter sprutorna och gnälligare än vanligt. Har inte hänt många gånger att det tar 1½ timme att natta lilleman, men det gjorde det igår. Men idag mår han mycket bättre som det verkar, skönt!


Mammas sötprupp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0