Birsta, kompishäng och träning

Idag blev det en tur ut till birsta för lilla familjen för att inhandla lite nya saker till Julian. Överst på listan stod vårjacka samt gummistövlar, några gummistövlar fann vi tyvärr inte. Men en jacka, fyra tröjor (två långärmade och två kortärmade) samt två par byxor inhandlades till lilleman. Han har växt den lilla gossen så det var välbehövligt att inhandla lite mer kläder i storlek 86 till honom. Vickis joinade oss också och hon fann snygga grejer inför lördagens galej.

När vi kom hem så fick lillplutten äta en sen lunch innan vi gick ut i det härliga vädret (blåste i princip ingenting och solen sken värmande). Härligt var det.




Middag tillagades, mestadels var det Vickis som stod för kockandet, och det bjöds på laxfiléer i ugn med spenatstuvning och avokadosallad. Julian var lagomt grön och fin i ansiktet efter den middagen så det blev ett bad för att få den lilla gossen ren. Vickis stannade sedan hemma med lilleman medan jag for iväg och tränade och Robban var och kikade på hockey. Tack för barnpassning och nattning vännen!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Imorgon ska jag och Julian möta upp Vickis på stan vid tiosnåret, blir nice!


Kommentarer
Postat av: Vickis

Allt för dig vännen! Ses imorgon..Love you! <3

2012-03-29 @ 22:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0