Barcelona - del ett

Vi kom hem från en underbar resa i Bacelona i onsdags kväll. Sedan dess har dagarna varit fullspäckade varför jag inte bloggat något, tokmys med min lilla gosse i torsdags och sedan har jag jobbat hela helgen. Hur som, jag och Victoria hade en underbar långweekend i undebara Barcelona!

På lördagsmorgonen fick vi skjuts till Arlanda av Vickis mamma som vi sov över hos i Stockholm. Flygresan ner till Spanien gick bra och då vi kom fram var vi hungriga så då blev det en baugette och en öl på flygplatsen innan vi letade rätt på vårt hotell. Det blev flygbuss in till stan, tunnelbana till en station i området där vi skulle bo och efter att ha gått omkring lite fann vi rätt på vårt hotell.



Standarden på vårt rum var helt okej, fräscht osv. Det som var lite trist var väl att då vi tittade ut från vårt fönster såg vi en vit cementvägg och två andra fönsteröppningar. Som grädde på moset låg på marken där utanför en död liten mus. Så vi satt inte och tittade ut från vårt fönster så mycket med andra ord.

Vi duschade och gjorde oss iordning för att ge oss ut på jakt efter våra fotbollsbiljetter. Efter många kilometers promenad på massa gator i centrum hittade vi tillslut hotellet där våra biljetter väntade på oss. Nöjda tog vi sedan tunnelbanan mot Camp Nou. Blev lite käk på donken innan vi gick bland alla fotbollsintresserade mot arenan.




Våra platser var otroligt högt upp på ena kortsidan, något vi inte riktigt väntat oss. Båda fick ordentligt med svindel då vi till slut var uppe vid våra platser. Där uppe blåste det dessutom rätt ordentligt så en stor miss av oss var att vi helt enkelt hade för lite kläder med oss. Hur som var det en helt otrolig upplevelse att sitta där på ett fullsatt Camp Nou med en helt otrolig stämning. Det var verkligen häftigt, helt klart, och något jag är väldigt glad över att vi gjorde. Vinst med 4-0 till Barcelona blev det dessutom och samtliga mål gjordes av Messi.





Efter matchen åkte vi mot området där vi bodde, åt lite tapas och drack en öl på ett litet ställe innan vi trötta gick hem och lade oss.

Det var vår första dag i Barcelona, en kanonstart på en underbar resa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0