Barcelona - del tre



Måndagen startade vi med en frukost på ett ställe i närheten av vårt hotell där en gullig asiatisk kvinna arbetade. Efter det tog vi tunnelbanan mot ett berg som vi gick uppför för att få se vackra barcelona från höjden. Där uppe fanns en restaurang som vi satt oss på för att avnjuta två drinkar innan vi gick ner igen.







Vi gick sedan till hamnen där vi njöt av det otroligt fina vädret, drack öl och åt jordgubbar. Vi gick sedan en sväng in i gallerian där jag shoppade lite till Robban. Vi kikade sedan i lite butiker efter La Rambla och innan vi begav oss tillbaka mot hotellet blev det ett besök på Zara där jag handlade några sommarplagg till Julian. Den här dagen brände vi oss, det hettade ordentligt på armarna samt i ansiktet under kvällen kan jag lova. 




Den här kvällen bestämde vi oss för att äta middag efter huvudgatan La Rambla. Det var ett stort misstag då detta blev vår dyraste och absolut minst goda måltid. De enorma ölen var vi heller inte nära att dricka upp utan vi gick något irriterade och besvikna vidare för att hitta någonstans där vi kunde ta oss en drink. Vi gick och gick innan vi tillslut hamnade vid La Sagrada Familia där vi hittade ett schysst ställe där vi drack en god mojito innan vi gick mot hotellet för att sova. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0